fbpx

Podgane v Franciji skoraj do smrti pogrizle 14-letno dekle

Foto: iStock

Iz Francije prihaja strašljiva vest o prizadeti deklici, ki so jo podgane pogrizle do nerazpoznavnosti in je v kritičnem stanju. Zaradi neljubega dogodka oče nesrečnega dekleta toži lastnika najete hiše zaradi zanemarjanja nepremičnine.

Na severu Francije je prišlo do neljubega dogodka, saj je v sobo, kjer je spala 14-letna deklica paraplegičarka, prišel trop podgan in jo pogrizel, da je še vedno v kritičnem stanju. Deklica je spala na tleh, zdravstveno osebje pa je ugotovilo, da je imela na obrazu 50 ugrizov, na rokah 150 in 30 ugrizov na nogah.

Našel jo je popolnoma okrvavljeno
Zaradi neljubega dogodka oče nesrečnega dekleta toži lastnika najete hiše zaradi zanemarjanja nepremičnine, saj je bilo povsod okoli polno smeti. Kot piše BBC, je oče našel svojo hčer popolnoma okrvavljeno. Kri je tekla celo iz njenih ušes, zato se je zbal, da je utrpela tudi možganske poškodbe.

Podgane so 14-letnici na nekaterih prstih povsem objedle blazinice, zato jih ne morejo popraviti niti najboljši kirurgi. Družina se je že preselila v drugo hišo, policija pa dogodek še preiskuje. Strokovnjaki ocenjujejo, da so tovrstni napadi podgan na človeka izjemno redki, je pa splošno znano, da se podgane neredko prehranjujejo tudi z mrhovino.

C. Š.