fbpx

Podlo: Tako je Ameriški medij lažno okrivil sinova Donalda Trumpa, da ta v pubu na Irskem nista poravnala računa za pijačo!

Foto: Facebook

Ameriški mainstream mediji na vsakodnevni ravni dokazujejo, da so fake-news. Ti namreč ne zmorejo objektivnega poročanja, še posebej, ko gre za poročanje o dosežkih Trumpove administracije, ali pa o zasebnem življenju družine Trump. To dokazuje nedavni primer ameriškega Daily Beasta, ki je lažno poročal, kako sinova predsednika Trumpa naj ne bi poravnavala računa za pijačo, ki sta jo spila v pubu na Irskem.

Donald Trump mlajši in mlajši brat Eric sta tekom 5-dnevne turneje očeta po Zahodni Evropi obiskala Igoe Inn Bar & Restaurant in Doonbeg na Irskem. Lokalni Irish Mirror se je razpisal o tem, da je dvojica navdušenim domačinom naročila celo pijačo.

Lastnica puba je bila nad njima več kot navdušena
V intervjuju za Mirror je lastnica omenjenega lokala Caroline Kennedy izrekla kopico pohval na račun Trumpovih sinov in ju označila za ljubezniva in prizemljena. Po besedah Kennedyjeve sta Trumpova sinova povedala, da takšne dobrodošlice ne bi bila deležna niti v New Yorku. “Tako sta bila prijazna in vsakogar pozdravila. Zato sem jim rekla, da si morata privoščiti kakšno pijačo in sta si jo.” Ko pa so lastnico povprašali, kdo je na koncu poravnal račun, je lastnica odgovorila, da ni povsem prepričana, kdo, ker brata s seboj nista imela gotovine. “Povedali so nam, da bo kasneje vse urejeno, zato ni bilo nikakršnega problema,” je povedala.

Foto: Facebook

Namesto, da bi ameriški Daily Beast preveril, kdo je na koncu plačal račun, so ti na senzacionalistični način okrivili Erica in Donalda Trumpa mlajšega, da naj ne bi plačala računa. Ker pa je bil račun dejansko v celoti poravnan iz strani bližnjega Trumpovega golf kluba, ni čudno, da je bil medij okrcan s strani številnih. Kasneje pa so na družabnem omrežju Twitter le uspeli zapisali, da jim je žal za napako, poroča Breitbart.

H. M.