fbpx

Podrobnosti ločitve Janet Jackson: “V zakonski zvezi z muslimanom sem se počutila kot zapornica!”

Foto: youtube

Znana ameriška pevka Janet Jackson se je v zakonski zvezi z muslimanom počutila kot zapornica. V nekaj kratkih mesecih po potrditvi konca njene zveze so podrobnosti o težavnem partnerstvu z Wissamom Al Mano začele prihajati na dan.

Eden od ameriških tednikov je zapisal, da se je Janet Jackson poročila z Wissamom Al Mano iz obupa, po smrti njenega brata. Njena burna poroka z muslimanom je trajala pet let.

Želel je, da bi bila tradicionalna žena
Njuno razmerje se je začelo leta 2010 v Dubaju. Janet je z njim živela zelo razkošno življenje in z njegovim denarjem bi si lahko privoščila veliko zasebnosti, kar je tisto, po čemer je hrepenela. Vendar se je Janet domnevno počutila kot zapornica, saj je bila izolirana od prijateljev in družine. Več časa je minilo, bolj je Al Mana želel, da je tradicionalna žena, ki upošteva muslimansko tradicijo, zaradi česar ga je Janet zaničevala.

Zdaj na poti k svetovni turneji
Končno se je Janet postavila zase in rekla “ne”. Želela je svoje življenje nazaj. Menila je, da njena glasba umira in da nima življenja. Zdaj je po ločitvi končno dobila “svoje življenje nazaj” in pred njo je svetovna turneja.

D. Š.