fbpx

Poglejte si to “progresivno” uzurpacijo manjšin: Republikanka in Latinoameričanka je bila razglašena za skrajno desničarko!

Republikanka Mayra Flores je doživela pogrom levičarjev, ki si prisvajajo etnične manjšine. (Foto: Youtube)

Republikanka Mayra Flores priznava, da je od liberalnih medijev prejela zgolj sovraštvo. Za levico je nekaj nepredstavljivega, da se pripadnica manjšine v ZDA uvršča na desno. Levičarji so namreč prepričani, da so tovrstne manjšine njihova last. 

Domišljajo si, da mora biti vsaka oseba latinoameriškega porekla, politično na ravni Alexandre Ocasio Cortez – skrajne levičarke na ravni naše stalinistične Levice. Podobno se dogaja tudi pri nas, ko “strpni” levičarji Albance, ki glasujejo za SDS, takoj označijo za “šiptarje“, ali pa denimo pevca Ota Pestnerja, ki je kandidiral na listi Povežimo Slovenijo za “cigana“. Prav tako se “progresivna” strpnost najbolje razgali takrat, ko nekomu zaželiš “blagoslovljene božične praznike“.

Manjšine so lahko po njihovem prepričanju izključno na levi strani. Po poročanju portala Fox News se je na republikanko Mayro Flores spravil do manjšin menda izjemno naklonjeni New York Times, ki jo je med drugim razglasil za “skrajno desno Latinoameričanko“. Ona pa je udarila nazaj, rekoč da omenjeni medij “ne ve ničesar o njej in njihovi kulturi“.

Mimogrede: Kot kandidatka za kongres si je izbrala moto “Bog, družina, država“. Kot je še dejala, je ponosna na svojo kulturo in prelepo družino. Rojena je bila v Mehiki, vzgojena pa v trdnem konservativnem duhu. Vedno je na prvo mesto postavljala Boga in družino. S strani liberalnih medijev je prejela zgolj sovraštvo. Levičarji so ji stalno govorili, naj se vrne nazaj v Mehiko.

Mi smo ljudje Boga, družine in dela
Progresivci” jih namreč ne podpirajo kot imigrante, ampak jih zgolj izkoriščajo za svojo politično moč. Ameriške levice ne skrbi njihovo dobro. Kot še pravi, že ne bo dovolila, da bi še naprej izkoriščali njene ljudi. V odgovoru New York Timesu je zapisala: “Mi smo ljudje Boga, družine in dela“. Je prva latinskoameriška republikanka, ki je bila kadar koli izvoljena v kongres iz Teksasa, in je tudi prva članica predstavniškega doma, rojena v Mehiki.

Domen Mezeg