fbpx

Poglejte si to spako, ki želi posvojiti otroke!

Foto: Instagram

Vinny Ohh je, milo rečeno precej spolno zmedena oseba, saj je pri svojih 22 letih opravil že več lepotnih operacij, ki so ga spremenile v strašljivega vesoljca. Še več, “spaček” ima namen posvojiti celo otroka.

Levičarska ideologija LGBT povzroča vse več zmedenosti v glavah mladostnikov, ki se soočajo s krizo identitete, na kar kaže primer Vinnya Ohha iz Los Angelesa. Ta je še kot najstnik želel postati “brezspolni vesoljec”, načrte pa ima tudi s posvojitvijo otrok.

Ohh je od svojega 17. leta starosti prestal že 110 lepotnih operacij, da bi se kar se da spremenil. Pri tem si je dal odstraniti popek, prsa in penis, vendar kot pravi, odstranitev spolnega organa ne bo vplivala na njegovo pravico postati starš.

“Želim postati brezspolno bitje iz vesolja. Ne želim biti ženska ali moški,” so bile njegove želje že od otroštva, pri tem pa dodaja, da ga življenje brez moškega spolnega organa še ne naredi žensko.

Bi dali temu človeku otroka v posvojitev? (Foto: Instagram)

Kontroverzni Američan je doslej porabil že 50 tisoč dolarjev za nego kože in druge kirurške posege, kot so polnjenje ustnic, popravilo ličnic in čelne kosti. Da ima videz pravega marsovca, kaže že oblika njegove glave, prav tako si je dal odstraniti obrvi. Na portalu Mad World izpostavljajo, da na srečo ne obstaja nobena ustanova, ki bi temu duševno bolnemu človeku dejansko odobrila posvojitev otroka. Kljub temu previdnost ni odveč, saj na svetu obstaja več vprašljivo podobnih primerov, zato se lahko zgodi marsikaj.

M. P.