fbpx

Poglejte škodo, ki jo povzroča teorija spola! Namesto osrečujočega zakona se je odločila za poliamorijo – zvezo z več partnerji hkrati!

Foto: iStock

34-letna Sarah Elliott se je na nekem družabnem večeru lepo ujela z dve leti starejšim Paulom Edwardsom. Kmalu zatem sta se odločila, da se bosta poročila. Seveda v slogu romantičnih zaljubljencev v Las Vegasu. Po sklenitvi zakonske zveze, za kar sta si izbrala sam božič, sta dva meseca uživala v medenih tednih, nato pa sta se vrnila v Anglijo in pričeti bi se moralo vsakdanje življenje. Vendar Sarah, ki je bila že od malega pod vplivom teorije spola, normalnega življenja ni vzdržala. Možu je na neki zabavi razkrila svojo strast do sadomazohizma in svingerskih zabav, s čimer pa se mož ni strinjal.

V tednih po poroki je poskušala svojega moža vključiti v svingerske orgije in v fetiš skupnost, vendar je opazila, da mu je bilo pretežko deliti ženo z drugimi in je bil pogosto ljubosumen. V prizadevanju, da bi izboljšala svoj napet odnos, sta kot par odšla na seks-zabavo v klub Torture Garden, kjer je bila Sarah možu prvič predstavljena v vlogi svingerske sužnje. Mož ni mogel zadržati svoje ljubosumnosti in stvari so se še poslabšale. Kljub še eni ponudbi za spravo, ki si jo je Sarah – namesto v spovednici in na psihoterapiji – spet zamislila na seks-zabavi v Le Boudoirju v središču Londona, se je Edwards dokončno umaknil, s čimer je pokazal zdrav odnos do Sarahinih spolnih odklonov, so zapisali pri MailOnline.

Sarah Elliott, ki prihaja z Nove Zelandije, zdaj pa živi v Crowboroughu, pravi, da je poliamorija njen način življenja in je srečna v tem, trenutno pa ima “dve igrači”, dva fanta.

Na koncu je 34-letna Sarah Elliott izgubila še službo varuške, potem ko je MailOnline na “fetiš in BDSM” zabavi razkril njene perverzne fotografije, zaradi česar ji starši niso več želeli zaupati svojih otrok v varstvo. Tako izgleda življenje ljudi, ki so podlegli teoriji spola in homoseksualnemu pranju možganov že kot mali otroci, kar tudi v Sloveniji postaja vse bolj pogost pojav po naših vrtcih in šolah.

Public Health England je pred dvema letoma objavil poročilo, v katerem je ponovno ugotavljal, da se v Angliji spolno prenosljive bolezni izredno hitro širijo med svingerskimi pari in homoseksualno usmerjenimi moškimi. Čeprav so zagovorniki homoseksualnih zakonskih zvez trdili, da bo njihova legalizacija zmanjšala pojav menjavanja partnerjev med homoseksualci, se to po uvedbi spornih homoseksualnih zakonskih zvez ni zgodilo. Nasprotno – število okuženih homoseksualcev s sifilisom se je v enem letu povečalo za 50 odstotkov.

“Navkljub ugotovitvam raziskovalcev, da je promoviranje zdravja in vzgoja za varno spolnost pot do uspeha, pa več kot 15 let boja proti spolno prenosljivim boleznim ne prinaša ustreznih rezultatov. Prav nasprotno, kjer se promovirajo homoseksualnost, menjavanje partnerjev in permisivni življenjski slogi – tam je največ obolelih. Podobno velja tako za Anglijo kot tudi za Slovenijo, kjer se navkljub milijonom evrom število okuženih s spolno prenosljivimi boleznimi (vključno s HIV-om) stalno povečuje. Ob tem je zanimivo, da se v javnosti raziskovalci ne upajo izpostaviti in pokazati na neuspešnost dosedanjih strategij za omejevanje spolno prenosljivih bolezni ter na izrazita zdravstvena tveganja, ki so povezana prav s homoseksualnim življenjskim slogom,” so zapisali na 24kul.

Franci Donko