Poglejte škodo, ki jo povzroča teorija spola! Namesto osrečujočega zakona se je odločila za poliamorijo – zvezo z več partnerji hkrati!

Foto: iStock

34-letna Sarah Elliott se je na nekem družabnem večeru lepo ujela z dve leti starejšim Paulom Edwardsom. Kmalu zatem sta se odločila, da se bosta poročila. Seveda v slogu romantičnih zaljubljencev v Las Vegasu. Po sklenitvi zakonske zveze, za kar sta si izbrala sam božič, sta dva meseca uživala v medenih tednih, nato pa sta se vrnila v Anglijo in pričeti bi se moralo vsakdanje življenje. Vendar Sarah, ki je bila že od malega pod vplivom teorije spola, normalnega življenja ni vzdržala. Možu je na neki zabavi razkrila svojo strast do sadomazohizma in svingerskih zabav, s čimer pa se mož ni strinjal.

V tednih po poroki je poskušala svojega moža vključiti v svingerske orgije in v fetiš skupnost, vendar je opazila, da mu je bilo pretežko deliti ženo z drugimi in je bil pogosto ljubosumen. V prizadevanju, da bi izboljšala svoj napet odnos, sta kot par odšla na seks-zabavo v klub Torture Garden, kjer je bila Sarah možu prvič predstavljena v vlogi svingerske sužnje. Mož ni mogel zadržati svoje ljubosumnosti in stvari so se še poslabšale. Kljub še eni ponudbi za spravo, ki si jo je Sarah – namesto v spovednici in na psihoterapiji – spet zamislila na seks-zabavi v Le Boudoirju v središču Londona, se je Edwards dokončno umaknil, s čimer je pokazal zdrav odnos do Sarahinih spolnih odklonov, so zapisali pri MailOnline.

Sarah Elliott, ki prihaja z Nove Zelandije, zdaj pa živi v Crowboroughu, pravi, da je poliamorija njen način življenja in je srečna v tem, trenutno pa ima “dve igrači”, dva fanta.

Na koncu je 34-letna Sarah Elliott izgubila še službo varuške, potem ko je MailOnline na “fetiš in BDSM” zabavi razkril njene perverzne fotografije, zaradi česar ji starši niso več želeli zaupati svojih otrok v varstvo. Tako izgleda življenje ljudi, ki so podlegli teoriji spola in homoseksualnemu pranju možganov že kot mali otroci, kar tudi v Sloveniji postaja vse bolj pogost pojav po naših vrtcih in šolah.

Public Health England je pred dvema letoma objavil poročilo, v katerem je ponovno ugotavljal, da se v Angliji spolno prenosljive bolezni izredno hitro širijo med svingerskimi pari in homoseksualno usmerjenimi moškimi. Čeprav so zagovorniki homoseksualnih zakonskih zvez trdili, da bo njihova legalizacija zmanjšala pojav menjavanja partnerjev med homoseksualci, se to po uvedbi spornih homoseksualnih zakonskih zvez ni zgodilo. Nasprotno – število okuženih homoseksualcev s sifilisom se je v enem letu povečalo za 50 odstotkov.

“Navkljub ugotovitvam raziskovalcev, da je promoviranje zdravja in vzgoja za varno spolnost pot do uspeha, pa več kot 15 let boja proti spolno prenosljivim boleznim ne prinaša ustreznih rezultatov. Prav nasprotno, kjer se promovirajo homoseksualnost, menjavanje partnerjev in permisivni življenjski slogi – tam je največ obolelih. Podobno velja tako za Anglijo kot tudi za Slovenijo, kjer se navkljub milijonom evrom število okuženih s spolno prenosljivimi boleznimi (vključno s HIV-om) stalno povečuje. Ob tem je zanimivo, da se v javnosti raziskovalci ne upajo izpostaviti in pokazati na neuspešnost dosedanjih strategij za omejevanje spolno prenosljivih bolezni ter na izrazita zdravstvena tveganja, ki so povezana prav s homoseksualnim življenjskim slogom,” so zapisali na 24kul.

Franci Donko

 • freedomfighter

  In kaj vas briga ce so.te ljudje nesrecni…a vi vidite svojo vlogo na svetu da osrecujete nesrecne ljudi…mislim da za to obstajajo tudi drugi nacini kot vmesavanje v spolno zivljenje ljudi

 • xtc

  Realno je takole,vsi ljudje živimo z nekimi seksualnimi fantazijami in željami,.
  Swingerstvo je zelo problematična zadeva razen ,če sta oba partnerja res močna karakterja,sicer zadeve hitro uidejo iz kontrole in postanejo nevzdržne in partnerstvo razpade,načeloma swingerstvo ni tolika težaa pri familijah in parih brez otrok,velike težave pa lahko to povzroči v družinah z otroci in trajne posledice.
  Sado mazohizem in vezanje ipd načeloma za partnerstvo ni toliko nevaren,saj gre bolj kot za sam sex za fizično torturo,ponižanje ndruga ponižujoča vedenja vendar pa je zadeva hudo vprašljiva iz psihiatričnega stanja kaj se podi tem človeku v glavi.So pa te igrice nevarne v toliko kolikor zadeve uidejo izpod nadzora v kritičnih momentih saj lahko prise do zlomov,zadušitev in drugih poškodb vsekakor pa gre za deviantne sexualne prakse ,ki niso ravno običajne in normalne in prinašajo kup tveganj ne samo zdravstvenih.

  • sodnikisozločinci

   Dokler bolne fantazije ostajajo v glavah seksualno defektnih psihičev, ni nič narobe, ko pa se začnejo uresničevati v realnem življenju, prinesejo moralni razkroj družbe in propad nacije, kar je tudi temeljni cilj zločincev, ki to zagovarjajo.

   • xtc

    Glej nekaj velja opzoriti,če nekdo pač iz radovednosti želi preizkusiti BDSM-kot single ali s strogim soglasjem partnerja me ne moti,večina,navadno izgubi veselje po prvi blažji seansi-odklonov v abotnost,pač ne moreš preprečit niso pa ti merila normalnosti človeka.
    Tudi kako nizko gredo te deviantnosti je pomembno.

 • Povprečen Državljan

  Sex je ena od osnovnih človekovih potreb.Kako jo kdo zadovoljuje,je popolnoma njegova stvar in neodtuljiva pravica.Tako kot vera.Tu meja ni in jih ne sme biti.
  VSE oblike SPORAZUMNE spolnosti med dvema ali več udeleženci so stvar udeležencev.Nihče se nima pravice vmešavati v njihovo početje.
  Edina meja v spolnosti je spoštovanje zakona (Pedofilija,otroci,živali,posilstvo,posilstvo, VSE oblike nesporazumne spolnosti…) Drugih meja ni.Ce ženski iz članka paše več moških…Pa kdo smo mi,da bi to lahko obsojali????

  • xtc

   Torej si eden onih,ki ste uradovali na Oražmovi,zato nimaš meja?

 • Povprečen Državljan

  Eden od pravovernih kar naprej omenja Češko.Tam je kaj videt.Čeških orgij je na porno portalih kolikor hočeš.

  • xtc

   Vidim ,da si res hudo zahojen Podpovprečen Levak.
   Najprej prvo kot prvo,sex ni potreba je naravni nagon namenjen razmnoževanju prvotno.
   Nadalje;orgije in swingerstvo;ja zakaj ne,vendar pa je povsem na mestu opozoriti na rizkantnost teh zadev in njih vpliv na družino,partnerstvo in zdravje-gre za OGROMNA TVEGANJA.
   Seveda pa gre za neke osnovne moralne zadržke,težko je ,da ti npr, Sodnica,ki ti sodi v ločitveni zadevi moralizira o tem npr. ,da ni lepo varati žene,znano ti pa je ,da obiskuje orgije in swinger partye.
   Skratka zadeve niso tako enostavne,neka družbena merila in norme morajo obstajati,kot je tudi treba povedati njih tveganja,seveda obstajajo od vekomaj SO PA DEVIANTNA SPOLNA VEDENJA,ki pač niso primerna kot normalne sexualne prakse.
   No in še ena zate,kako bi se počutil,da bi posnetek tvoje žene ali punce(preje bi sklepal po neumnistih,ki jih pišeš ,da imaš fanta),prišel v javnost kako jo tam v klubu ali pri tebi doma pedena pet ali več decev-verjetno bi se smejal od veselja,a ne?

   • Anton

    problem kot ga vidim je, da v dlje časa trajajočem prakticiranju deviantih spolnih navad,v primer vzamem že obravnavano swingarstvo, le to “zleze človeku pod kožo”, ko postane navada/razvada odvisnost, ki jo je potrebno ustrezno obravnavati pri psihohologu/psihoanalitiku. Kot vse odvisnosti tudi ta človeka globoko zaznamuje in pusti nezaželjene posledice na njegovi psihi.

    sarkazem press

 • Sonce

  Avtor: Franci Donko

  : ))

 • Marija

  Ja zato pa uvažajo islam da bodo moški lahko tako izsanjali svoje sanje.Res je grozno imeti enega partnerja celo Življenje.Samo eno je narobe,ženska pa ne sme.

 • samotoje

  Človek se vpraša: kje je meja človeške neumnosti, pokvarjenosti in najnižjih nagonov?

  • Andrej

   Dve stvari sta neskončni. Vesolje in človeška neumnost.

   • samotoje

    Einstein je rekel, da za vesolje ni prepričan.

    • Andrej

     Ja, zdaj pa so že dokazali, da je vesolje neskončno in da se čedalje hitreje širi.

     S človeško neumnostjo je pa ravno tako, čedalje hitreje se širi.

     • samotoje

      In smo nazaj na prvotnem vprašanju: kje je meja…

     • Andrej

      Meja je med pametjo in neumnostjo. Neumnost raste toliko časa, dokler pamet to dopušča. Ko se dovolj pametnih, moralnih, etičnih, vernih… skupaj zbere in enotno nastopi je z neumnostjo konec.

 • Skrajno Desni

  To so pa evropski junaki v dnevni opravi, razen v parlament se bolj človeško oblečejo, bo pa zanimivo gledat ko bodo ti buzaranti pod islamisti izvajal polete iz najvišjih zgradb.

 • GverilaStyle

  kaj čmo, to je tud demokracija….pa naj kdor hoče v usta si penis tuj tlači……

 • Drago

  Danko, izživi že enkrat svoje homoseksualne fantazije in nas nehaj moriti z debilnimi članki ! Hvala.

  • Andrej

   Govori zase in ne za vse. Pa razloži, kaj je v članku debilnega.

   • Drago

    Debilno je to, da nekateri, med katere spada tudi Donko, čutijo neizmerno potrebo, da drugim škilijo v spalnice in zraven neizmerno moralizirajo. Će dotični čuti takšno potrebo, bi jo lahko zadovoljil tako, da bi postal župnik.

    • Andrej

     Tvoja neizmerna potreba je blatiti župnike. Debilno.

     • Drago

      Župniki se uspešno blatijo sami, vsaj pedofilska veja med njimi.

     • Andrej

      Se strinjam, da je pedofilstvo zblojeno in se samo blati. Res je, da kje najdeš kakega duhovnika pedofila. Ampak, tja greš prostovoljno.
      Res je tudi, da je številčno bistveno več pedofilov v šolah, kamor pa MORAŠ. Zakaj te ti ne motijo?

     • Drago

      Od kod ti ideja, da me pedofili v šolah ne motijo? Od kod ti podatek, da je “bistveno več pedofilov v šolah”? Vir , prosim. Razlika med pedofilijo v šolah in pedofilijo v RKC je v tem, da ravnatelji ne ščitijo pedofilov, kakor počnejo škofje v RKC

     • Andrej

      Če se boš potrudil, boš na netu našel podatek, da je bilo lani zaradi pedofilije obsojenih 62 moških. Od tega 2 duhovnika in 48 učiteljev. Vsi ti učitelji imajo ravnatelje, ki niso reagirali. Zato bi bilo primerneje, da za zgled pedofilije daješ učitelje in ne duhovnikov. Od tod mi ideja, da te pedofili v šolah ne motijo. Pa, še enkrat, otroci v šolo MORAJO, v cerkev pa samo, če hočejo.

     • Drago

      Še zmeraj nisi podal vira tvoje informacije , prosim za link. Drugače pa tvoji podatki kvečjemu potrjujejo mojo tezo, da škofje ščitijo pedofile v RKC. Če so obsodili toliko pedofilov med učitelji, so ravnatelji najbrž reagirali in prijavili storilca policiji, česar dokazano večina škofov ne počne. Otroci gredo v cerkev, ker jih starši prisilijo v to, noben petletni otrok se ne bo prostovoljno odločil za to. Če ne verjameš meni, so tudi med župniki ljudje, ki imajo zadosti ščitenja pedofilov : https://dovolj.je/

      Iz njihove spletne strani :

      Od Slovenske škofovske konference, škofov in redovnih predstojnikov zahtevamo:

      Da takoj prenehajo s sprenevedanjem, da spolnih zlorab v katoliški Cerkvi na Slovenskem ni, oziroma da je teh primerov zanemarljivo malo.
      Da resno vzamejo vsak naznanjen primer suma na spolno zlorabo s strani pastoralnega delavca in temu primerno ukrepajo.
      Da v življenju Cerkve vzpostavijo ničelno toleranco do spolnih zlorab.
      Da ob vsakem sumu na spolno zlorabo s strani pastoralnega delavca domnevnega storilca nemudoma odstranijo z vseh položajev, na katerih bi lahko prišlo do nadaljnjih spolnih zlorab.
      Da sum kaznivega dejanja zoper spolno nedotakljivost naznanijo policiji in tožilstvu.
      Da proti storilcu ukrepajo v skladu z veljavnimi kanonskopravnimi in drugimi cerkvenimi predpisi.
      Da vzpostavijo sistem nadzora, kurative in preventive, ki bo onemogočal kakršnokoli zlorabo moči pastoralnega delavca in preprečeval spolne zlorabe.

     • Andrej

      Ne najdem več teh statistik, morda so jih umaknili. Podobnen razlog kot
      https://nova24tv.si/slovenija/ko-skrunijo-krize-kapelice-in-ko-spodbujajo-k-sovrastvu-do-kristjanov-mediji-molcijo-ko-pa-gre-za-popis-komunisticnih-spomenikov-rezim-pobesni/
      Ko najdejo pedofilskega duhovnika je na prvih straneh, o ostalih pa popoln molk. Da se razumeva, zame je en sam pedofilski duhovnik na svetu preveč. Niso pa vzorčni primer.
      Če škofje ščitijo pedofile so jim bo to močno otepalo in se jim že. Ravno dovolj.je je lep zgled za to.
      Otroci gredo v cerkev, ker jih starši pošljejo, ja, ampak pamet imajo pa starši. Če ne odigrajo svoje vloge nastane zgaga.
      Na naši šoli smo imeli učitelja pedofila, ki ga nismo mogli nagnat, ker je ravnatelj rekel, da izjave mladoletnih otrok niso merodajne. Nobene pritožbe niso zalegle. Kako smo rešili problem? Očetje smo se zbrali, počakali tipa, mu zagrozili s posledicami in naslednji dan je dal odpoved.

     • Drago

      Se mi je zdelo, da ne bo nič s tvojo statistiko.

      “Ko najdejo pedofilskega duhovnika je na prvih straneh, o ostalih pa popoln molk.”

      Ne bo držalo : https://www.dnevnik.si/1042725545

      https://mariborinfo.com/novica/kronika/pedofilija-v-vrtcu-vzgojitelj-naj-bi-otroke-poljubljal-in-zelel-da-se-ga-dotikajo

      https://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/nezaslisano-sodisce-pedofila-iz-kopra-spoznalo-krivega-spolne-zlorabe-13-letne-puncke-in-odkrilo-vec-pornografskih-posnetkov-zlorab-deklic-in-fantka-za-spolno-zlorabo-dobil-45-leta-za-pornografsk/

      Če hočeš, ti jih nalimam še dvajset.

      Tvoja zgodbica je malce za lase privlečena. Če na prijavo ravnatelj ne reagira, so tukaj, CSD, policija, drugi organi pregona in seveda novinarji, ki bi to z užitkom pograbili…

     • Andrej

      Posamezni članki se najdejo, imaš prav. Jaz sem iskal statistična poročila iz obsodb.

      Moja zgodbica je kar resnična. Dogajala se je v razredu, kjer je bil moj sin. Ravnatelj je naredil vse, da zadeva ne bi prišla na dan, ker bi preveč trpel ugled šole. Novinarji? Ne gre, žal. Starši bi se morali izpostavljati, a se nobeden ni hotel. Na skrivnem smo bistveno lažje rešili zadevo. Pa ne boš uganil kam je šel tip. Na drugo šolo. Ravnatelj ni poslal negativnega mnenja. CSD ni reagiral, ker ni bilo prijave, na policijo ni šel nihče.

      Ampak, o teoriji spola je tukaj govora.

     • Drago

      Napisal si, da mediji poročajo samo o pedofilskih duhovnikih, o drugih pedofilih pa nič. Dokazal sem ti, da to ne drži. Statistike si pa ti obljubljal, najbrž ni kakšne zarote, da so jih brisali. Ali pač?

      Torej se je ta zgodbica razpletla, kakor se ponavadi razpletejo zgodbice o pedofilskih duhovnikih. Resno te pa sprašujem, zakaj niste zadeve prijavili? Se ne čutite nič krive, da je ta pedofil odšel na drugo šolo, kjer sedaj počenja isto? Zakaj niste naredili nič, da bi zaščitili tudi druge otroke?

     • Andrej

      Tvoje mnenje o krivdi je upravičeno. Ko se nekaj dogaja včasih ne predvidiš vseh posledic, ki jih povzročiš s svojo neaktivnostjo. Zato smo poiskali tisto šolo in starše, kjer je bil razrednik in jim razložili vso zadevo. Oni so vzeli bolj resno, pa ena mama je bila zaposlena na ministrstvu za šolstvo. Dobili so ga podobno kot Al Caponeja na davkih, na registriranju prisotnosti. Dobil je odpoved in zabeležko o sumih na pedofilijo. Potem ne vem več, kaj se je zgodilo.
      Napisal sem, da mediji poročajo o pedofilskih duhovnikih nesorazmerno s količino pedofilije. V bistvu pa sem imel pripombo, da si ti od vseh teh gnusnih dejanj ravno župnike “potunkal”. Če bom kdaj naletel na tisto statistiko ti jo z veseljem posredujem.

     • Drago

      Super, všeč mi je, da niste pustili zadeve pri miru.

      Razlika med pedofilskimi župniki in drugimi pedofili, ki delajo v institucijah, kjer imajo opravka z otroki je v tem, da RKC sistematično ščiti pedofile v svojih vrstah. V zadnjem času se je to začelo spreminjati ampak ne na pobudo škofov ampak iniciative Dovolj je. Nesorazmernost poročanja s količino pedofilije je samo tvoj občutek, ki ga ne moreš dokazati. Za statistiko bom pa hvaležen. Še to, ti si eden zelo redkih ljudi na tem portalu, sa katerim se je mogoče normalno pogovarjati. Srečno.

 • Andrej

  Teorija spola je ena najbolj zblojenih teorij, ki si jo je izmislil človek. Temelji zgolj na teoriji. Praksa dokaže, da ta teorija ne drži, nasprotno, skregana je z naravo. Ampak, še kar gonijo naprej. Denar je to, denar.

 • igor

  Rad imam geje, to pa samo za to, ker vec zensk ostane zame :) … fejst l’dje so….. po moje so za clovestvo tudi (ta trenutek) koristni. Namrec, ne plodijo se, ke na zamlji je ljudi prevec in prirast se narasca. Morda pa jih je narava (ali Bog) naredila z namenom.

 • Janez Pavel Kanc

  Svingerstvo sploh ni slabo, če gre za normalno usmerjene osebke (moški-ženska).

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!