fbpx

Policija v Južni Afriki lovi posiljevalca, ki ga je žrtev ugriznila v penis

Foto: iStock

Bolnišnice v Južnoafriški republiki so bile opozorjene na moškega, ki ga nosečnica, potem ko je bila posiljena, ugriznila v penis. Kot da že posilstvo ni bilo dovolj, je bila nesrečnica zlorabljena kar pred svojim majhnim otrokom. 

Ženska je bila posiljena po tem, ko je sprejela prevoz, ki sta ji ga ponudila dva moška v provinci Mpumalanga, saj je skupaj s petletnim sinom nujno potrebovala prevoz do bolnišnice. Namesto tega sta ju moška odpeljala v grmovje, kjer je bila nemočna ženska posiljena, je sporočila policija in dodala, da upa, da bo poškodba tista, zaradi katere bo na koncu moški odgovarjal pred zakonom.

Fotografija je simbolna (Foto :iStock)

Moški je po ugrizu zbežal neznano kam
“Pozivamo vse zdravstvene institucije, naj moškega s poškodovanim intimnim delom čim prej prijavijo policiji.” Znano je, da sta moška vozila belo toyoto Tazz blizu mesta White River. Ugrabitelja sta kričala, naj žrtev ne kriči, nato pa je ta v obrambi ugriznila v napadalčev spolni ud. Moški je zaradi šoka pobegnil in najverjetneje bo prej ali slej poiskal zdravniško pomoč.

Posilstva in spolni napadi so v Južnoafriški republiki velik problem. Po navedbah Africa Check je bilo v letih 2016 in 2017 na dan povprečno 109 posilstev, vseh skupaj pa jih je bilo 39.828.  Vendar se je število v primerjavi z letom poprej nekoliko zmanjšalo, saj je bilo takrat zabeleženih 41.503 posilstev.

N. Ž.