fbpx

Policistka 12-letnico, ki jo je zlorabljala migrantska posiljevalska tolpa, oklicala za lažnivko in dejala materi, da se dekle prostituira!

Slika je simbolična (foto: EPA)

Na nekaterih območjih Velike Britanije kultura posilstev, ki so jo ob potuhi oblasti, ustvarili migrantske tolpe, vse bolj obvladuje poulično življenje. Zločinci se s spolnim nadlegovanjem lotevajo zlasti belih mladoletnic in žensk, ki pripadajo delavskemu razredu. Ob tem pa je najbolj škandalozno to, da se policija boji ukrepati ali se celo obrača proti žrtvam zaradi strahu, da bi bila obtožena rasizma. V javnosti odmeva primer matere posiljene 12-letnice, ki so ji policisti dejali, da se njena hčer verjetno prostituira. 

Policijski uradniki West Midlands Police iz mesta Birmingham v Veliki Britaniji so obtoženi, da so 12-letnico, ki je bila domnevno posiljena s strani poulične tolpe, sestavljenega iz migrantov in njihovih potomcev, obtožili da se je “zlagala” glede spolne zlorabe ter sporočili njeni materi, da se v resnici prostituira. Kot pravi žrtev spolne zlorabe, je bila tedaj stara 12 ali 13 let. Skupaj z materjo sta odšli na policijo, da bi prijavili posilstvo. Ob tem pa jo je policistka obtožila “laganja”, kar jo je povsem zlomilo, poroča Breitbart.

Kot je še navedla, jo je dogodek povsem iztiril. Napadel naj bi jo posiljevalska tolpa iz Walsalla. Ob tem so policijski uradniki njeni materi dejali, da se njena mladoletna hči verjetno “prostituira”. Obtožbe pa se pojavljajo v obličju številnih drugih šokantnih ugotovitev, ki se nanašajo na premnoge neuspehe policije, socialnih služb in ostalih organov oblasti, v zvezi s perečim področjem posiljevalskih tolp, ki jih pretežno sestavljajo moški z muslimanskim in južnoazijskim etničnim kulturnim ozadjem, in ki prežijo zlasti na bele pripadnice delavskega razreda.

Obsojeni pripadniki pakistanske muslimanske posiljevalske tolpe o kateri je poročal Tommy Robinson (vir: twitter)

Policija se je z “razlogom” dolgo časa izogibala temu perečemu področju, ki pa se mu bo vse težje izogniti. Razlog je strah, da bi bili “ožigosani” za rasiste. Zato odklanjajo posredovanje v primeru posilstva mladoletnih deklet ter mladih žensk. Policija molči ko na desetine mladih moških ugrabi in množično posili svoje žrtve oziroma se brani pred obtožbami rekoč, da gre za “življenjski slog”, ki so si ga dekleta in žene same izbrale, čeravno je že spolno občevanje z mladoletnicami, zlasti mlajšimi od 13 let, v vseh okoliščinah, kaznivo dejanje. Lokalna policija pa še kako dobro ve, da so posiljevalske tolpe dejavni na že omenjenem območju Walsalla, ki se nahaja v neposredni bližini Birminghama.

Zaradi neukrepanja še ni bil kaznovan policist 

Gre za območje, kjer je visoka koncentracija oseb pakistanskega porekla. Predatorji napadajo predvsem ranljive ženske. V primeru posilstva 12-letnice so predstavniki socialnih služb zatrdili zgolj to, da je starša nista zmožna zaščititi, zato naj bi bila to zlasti njihova napaka. Pozneje je bila vzeta v rejo, a se zlorabe nadaljujejo. Posiljevalcev pa še naprej nihče ne ustavi, ampak si še naprej dajejo duška. Z drugimi, mlajšimi dekleti ravnajo enako, kot so počeli z že omenjeno žrtvijo. Policija se pred očitki brani z nesmiselnimi izgovori. Ob tem pa ni znano, da bi bil kakšen policist zaradi tega že postavljen pred roko pravice.

Kot kaže nasilje migrantskih tolp v Veliki Britaniji postaja del vsakdanjika. Nedavno smo že poročali o tem, da je najstniška tolpa v angleškem Northamptonu sredi belega dne razmesarila svojo žrtev z noži in mačetami. Trije med njimi, ki jim je že bilo sojeno, so prejeli škandalozno nizke zaporne kazni, in sicer zgolj po nekaj let. Šlo naj bi celo za napad brez pravega povoda. Krvavi prizor se je odvil v lokalni restavraciji McDonalds’, na prizorišču pa je bilo veliko družin z otroki.

Domen Mezeg