Politik si je vzel življenje zaradi spolnih obtožb več žensk

Carl Sargeant (Foto: youtube)

Politik iz delovne stranke si je vzel življenje nekaj dni po tem, ko so ga odpustili iz stranke zaradi šokantnih spolnih obtožb več žensk.

Politika Velike Britanije iz delovne stranke, Carla Sargeanta, so našli mrtvega, le nekaj dni po tem, ko ga je politična stranka odpustila zaradi šokantnih trditev o spolnih zlorabah, kakor je to zatrdilo več žensk. Politik je trdil, da bo svoje ime opral in se z veseljem vrnil nazaj v vlado, več pa ni komentiral.

Okoliščine smrti niso sumljive
Sargeant je prekinil z delom in dejal, da želi neodvisno preiskavo: “Dovolite mi, da operem svoje ime.” Po podatkih delovne stranke so tri ženske podale obtožbe o spolnih zlorabah, vendar pa stranka ni odkrila nobenih podrobnosti. Politik je bil v stranki že 14 let, po njegovem samomoru pa policija njegovo smrt ne obravnava kot sumljivo.

Družina politika je dejala, da je bil Carl zelo ljubljen mož, oče in prijatelj. “Ni bil le del naše družine, bil je lepilo, ki nas je povezovalo. Bil je srce naše družine, tako zelo smo ga imeli radi.”

Če ne bi bilo velikega pritisk javnosti, bi bil živ
Njegova smrt predstavlja temen preobrat za nadlegovalni škandal, ki je pretresel britansko politiko in je privedel do pozivov k anonimnosti tistih, ki so obtoženi spolnih zlorab ali spolnih zločinov. Britanski politik Nigel Evans je zagovarjal obtoženca in trdil, da bi spolni primeri morali ostati anonimni. Evans meni, da če njegovo ime ne bi bilo objavljeno v javnosti in na njega ne bi izvajali ogromnega pritiska, bi bil verjetno še vedno živ. Ali so obtožbe resnične ali ne pa še vedno ni znano.

D. Š.

 • xtc

  Obtožbe bi morale ostati anonimne ,da prvega trenutka,ko so na miszi jasni in trdni dokazi-preje ne.

 • Olga_10

  V Sloveniji sodisce še dokaze uniči, da prepreči “trpljenje” posiljevalcev….

 • cosmosjasnovidec

  Torej bi po logiki tega trešnjenega Evansa morale obtožbe tega sexualnega izprijenca ostati skrite kot so pri nas v Sloveniji “jankovićeve”.
  Ta Evans ima na grbi enake zadeve posilstev in se boji,da ne bi prišle na dan zato je pa takega mnenja.
  Tudi copatarski izprijeni čefutarski posiljevalec “jankovič”je popolnoma enakega mnenja.
  Moti ga zadeva,če pride na plano za ženske ne za spolno izsiljevanje katera še ima na grbi ampak za tiste katere je na prevaro posilil,ker mu niso hotele dati zlepa.

 • garfi

  ne to ni bil jankoviĆ
  škoda

 • tarantela

  Kako se bodo pa ljudje zmenili za seks, če še uprašat ne bo več smel: “Hej ti, a si za en seks?” Prec bo obtožen nadlegovanja. Ta prmej, desci se mi kr mal smilte!

 • hle

  V zahodnem pravnem sistemu je človek nedolžen dokler se mu krivda ne dokaže kar na žalost kriminalci na veliko izkoriščajo pa ne bi o tem v takem primeru pa je dovolj že obtožba da ti spremeni življenje v nočno moro in to upravičena ali pa tudi ne vse to spominja na neke druge čase za katere smo menili da so že davno za nami je pa celotna histerija ki se širi na to temo po mojem mnenju zelo skrbno načrtovana že pred dnevi sem napisal da je končni cilj Ameriški Predsednik če se spomnim volilne kampanje sta se tedaj že oglašali dve ženski z podobnimi obtožbami vendar pa ob takratnem obmetavanju z blatom vse vprek stvar ni padla na plodna tla in sedaj ustvarjajo ravno to plodna tla

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!