fbpx

Poljski program za dvig rodnosti mlade vzpodbuja, da se “razmnožujejo kot zajci”

Foto: youtube

Poljska zavrača množično migracijo in s tem povezano povečanje števila kaznivih dejanj v zvezi z zlorabami, spolnimi napadi, terorizmom in integracijo v zahodnoevropskih državah. Ker se je v zadnjih letih stopnja rodnosti na Poljskem drastično zmanjšala, je poljsko ministrstvo v skrbeh zaradi efekta islamizacije, zaradi česar ministrstvo za zdravje svetuje mladim, da povečajo potomstvo z “razmnoževanjem kot zajci”.

Za razliko od Nemčije, ki verjame, da je množična migracija iz držav tretjega sveta edini način za rešitev demografskega upada, Poljska spodbuja pare, da bi povečali število svojih državljanov z “razmnoževanjem kot zajci” in s tem rešijo usodo poljskega naroda, saj je znano, da rodnost vsem tradicionalnim narodom Evrope upada, medtem ko imajo islamski migranti številčne družine, zaradi katerih bo demografska slika stare celine v nekaj desetletjih popolnoma drugačna.

Poljsko ministrstvo za zdravje je izdalo izobraževalni posnetek
Po poročanju Breitbarta je Poljska prek ministrstva za zdravje pripravila celo izobraževalni videoposnetek. Ta je dolg 30 sekund in v začetku prikazuje zajčje polje, konča pa se z zaljubljencema, ki uživata na pikniku, iz košare zraven njiju pa gleda zajec. “Mi zajci vemo, kako poskrbeti za nadaljnjo potomstvo,” pravi pripovedovalec z vidika zajca, ki nato svetuje gledalcem, da se gibajo, zdravo jedo in se ne izpostavljajo stresu. “Če želite nekoč postati starši, si za primer vzemite zajce.”

Poljski pristop “Naredite sami” je v nasprotju s progresivnimi koncepti, ki jih širijo levi mediji. Revija Time celo vzpodbuja življenje brez otrok, National Geographic pa “nove Evropejce” poimenuje kot prihodnost Evrope. Kampanja pa ne poteka le na Poljskem, pač pa tudi na Danskem, kjer je cilj preprečiti vse več mladih parov brez otrok.

D. Š.