fbpx

Pošast iz Zadra je za 16 let posiljevanja svoje najstarejše hčere doletela kazen v višini 40 let

Foto: YouTube

Hrvaški mediji so se razpisali o tem, da je 51-letna pošast iz Zadra dobila 40 let zaporne kazni zaradi pedofilije, incesta in posilstva. Gre za moškega, ki je vrsto let brez kakršnegakoli sramu posiljeval svojo hčer, ki je kar trikrat zanosila. Po tem, ko je konec julija ena izmed njegovih hčera zbrala pogum in ga prijavila policiji, je pristal v preiskovalnem zaporu, zdaj pa je končno končal tam, kamor sodi.  

Posiljevalec iz Zadra je zaradi večletnega fizičnega in psihičnega zlorabljanja lastne družine dobil kazen v višini 40 let, 24sata poroča, da kazen še ni pravnomočna. Oče, ki si ga ne bi želel prav nihče, je bil obtožen posilstva najstarejše hčere, ki je dva otroka splavila, enega pa rodila. Ena od hčera je našla pogum in očeta julija naposled le prijavila, zaradi česar se je znašel za štirimi zidovi preiskovalnega zapora. Celotna preiskava pa je bila nato tajna.

Foto: iStock

Za biološke otroke trdil, da niso njegovi
Na sodišču je bilo mogoče slišati očitke, kako je moški brez slabe vesti zlorabljal svojo hčer in njeno vlogo zamenjal z ženino, naokrog pa je govoril, da njegovi biološki otroci niso njegovi otroci. “Vi ste sadist in pedofil z incestnimi nagnjenji,” je povedal predsednik sodnega sveta Boris Radman. Dejstvo namreč je, da je ta hčer med njenim 12. in 28. letom posilil kar 1500-krat.

Med preiskavo so bile odkrite grozljive podrobnosti življenja s pošastjo. Poleg najstarejše hčere je imel pet otrok, ki si do zdaj zaradi strahu za življenje niso upali spregovoriti. Hčere je hladnokrvno pretepal, prav tako pa tudi sina, ki se je ob dopolnjenem 20. letu preselil k svoji babici. Otrokom je obsojeni jemal denar in ga zapravljal za alkohol in kockanje, a vendarle je bila najstarejša hči tista, ki je bila izpostavljena najhujši obliki mučenja.

Foto: iStock

Žena se je zaradi občutka nemoči poskušala ubiti
Poleg spolnega izkoriščanja in zlorabe otrok je bil nasilnež obtožen tudi posilstva žene, ki je leta 1996 poskušala zbežati skupaj z otroki, a ji to žal ni uspelo. Marca 2006 je zato zbežala in se preselila k njegovi materi, a je ta prišel za njo in jo odpeljal od tam, nato pa jo je močno sunil ob steno in jo začel pljuvati. Nemočna žena se je zaradi slabega psihičnega stanja poskušala tudi vreči pod avtomobil in končati svoje življenje. Nasilni mož jo je namreč od samomora odvrnil in jo prepričal, da se vrne nazaj domov. Kot lahko vidimo, so pristojne službe popolnoma zatajile, saj je ta brez kakršnihkoli težav kar 16 let posiljeval svojo najstarejšo hčer ter fizično in psihično zlorabljal ženo z otroki.
N. Ž.