Pošastna kultura posilstev se nadaljuje: Kar sedem Sircev in en nemški državljan bližnjevzhodnega porekla zadrogirali in zlorabili najstnico!

Foto: epa (Slika je simbolična)

Policija v nemškem mestu Freibourg je aretirala sedem Sircev in enega nemškega državljana, ker so v bližini nočnega kluba skupinsko zlorabili najstnico.

V nedeljo, 14. oktobra, je osemnajstletnica skupaj s prijateljico obiskala tehno-zabavo v eni mestnih diskotek. Pri šanku ji je moški ponudil pijačo, v katero je očitno vrgel drogo. Omamljeno najstnico je nato pospremil iz kluba na “svež zrak”, jo zaradi mamila nemočno porinil v bližnje grmovje, kjer jo je posilil. Obvestil je tudi svoje kolege v klubu, ki so se nato zvrstili pri posiljevanju nesrečnega dekleta.

Na podlagi DNK je policija najprej identificirala sirskega migranta, ki je v Nemčiji že od leta 2014, nato pa še njegove kolege. Sedem migrantov je iz Sirije, ki so prišli v Nemčijo v zadnjih letih, eden pa je nemški državljan bližnjevzhodnega porekla. Vsi aretirani so stari od 19 do 29 let in vsi so zaradi kršitev zakona predhodno že imeli opravka s policijo.

Demokracija

 • Olga2345

  Kastracija in izgon divjakov!

  • sodnikisozločinci

   Obesit nemško prasico in pajdaše!

 • Rožle

  V vrtec prišla z nožem in napadla 14 otrok
  *****************************
  Kdaj bo pa tale novica na Novi ..
  tam čez cca. 2 tedna???

  • stane

   Ko bodo izvedli. Prehitevat pa tud ne morjo.

 • xtc

  Kazenski ukrep?
  Odščip jajc javno z kleščami za skopljenje prašičev brez narkoze in izgon ta trajno iz EU.

 • Anton

  Ah te punce pa rs nimajo več mere pri spolnosti.

 • soc

  Najdite že končno ustrezno tisočletno drevo za skupinsko obešanje z neposrednim TV prenosom. Schwarzwald?

 • Van Der Waals

  KDO BO TEM LEVIM FAŠISTOM POVEDAL DA JE DOST TEGA!!! DEPORTACIJA ILEGALCEV!!!

 • Felikss_AH

  Kaže da premnogim Zahodnim ženskam in tudi najstnicam ta pošastna kultura niti ni tako pošastna. Dokaz so vse “wilkomen” deklice v Nemčiji in one nore Švedinje ki javno govorijo in celo nosijo transparente z – “Better Rapist than Rasist”.

  Mlade punce še vedno ne dojamejo da tale multikulti ni hec, tudi če ne gre za posilstvo. Kriva je sistemska multikult vzgoja ki jih poneumlja, potem liberalni starši ki ih ne zmorejo naučiti da se držijo svoje vrste in takoj zaženejo vik in krik če se im kakšen temni samo približa. En tak lep primer je z ene Ameriške univerze kjer je vrla Bela deklina “obrazložila” zakaj se je pustila Črnemu “kolegu”, čeprav nima osebnih afinitet do teh. Ko mu je odklonila “sodelovanje” ji je zabrusil da je Rasist… in uboga deklica je kar onemela od groze… dala se mu je samo da ne bi naprej razkrival zakaj ga je najprej zavrnila.

  Kultur-Marxizem je skuril mentalna vezja celim generacijam Euro-Ameriških deklet, ker prav te so bile primarni cilj, in kot kaže je enako subverzivno uspešen tudi v Evropi. Trenutno ni hitrega zdravila za ta defekt, razen pregnati celotno Multikulturo nazaj od koder je bila uvožena… nato se pa lotiti še Kultur-Marxistov in Levuharske degeneriranosti na sploh

  • samsara

   Usvojene podzavestne miselne vzorce, predstave, sodbe v obliki najraznovrstnejših slepil in iluzij, ki neobhodno prinašajo trpljenje v najrazličnejših oblikah in intenzitetah, je zelo(!) težko preseči. Terja predano delo na tem s strani vsakogar, ki koče stvari videti take kot dejansko so. Je pravzaprav vseživljenski proces in zato je (zlo)namerno vsajanje slepil in iluzij ljudem, ki se tega niti ne zavedajo in se temu niso sposobni zoperstaviti, skrajno zavrženo dejanje. Onkraj besednega opisa.
   Slejkoprej to zlonamerno indoktriniranje ‘nemočnih’ prinese akterjem ustrezne posledice, a to je že druga zgodba.
   Pozitivni vidik aktualnega kaotičnega dogajanja pa vidim kot klic k ozaveščanju. Preseganju koprene slepil in iluzij na skupinskem in osebnem nivoju, kar na tej stopnji evolucije zavesti širše človeške skupnosti žal poteka zgrda. Kliče k nastopu ozaveščenih voditeljev, ki bi predstavljali diametralno nasprotje večini sedanjih in bi s svojim delovanjem in iskrenim namenom, doprinesli k blažjemu razvoju dogajanja v prihodnosti. Vse ima svojo ceno.”Brez muje se še čevelj ne obuje” oz., “No pain, no gain”. Svobodna volja ljudi na volitvah in kadarkoli prej in potem. Blagoslov ali prekletstvo? Kakor za koga.

   • Felikss_AH

    Prav ta princip “No Pain No Gain” je najbolj učinkovita učna metoda… še posebej za take koze kot so te mlade Evropejke. Nekako indirektno na to temo je nauk ki ga je Ameriški Admiral William H. McRaven namenil v svojem govoru študentom Texaške univerze, vredno pogledati tu – “University of Texas at Austin 2014 Commencement Address – Admiral William H. McRaven” – https://www.youtube.com/watch?v=pxBQLFLei70 – Ne vem če sem kdaj slišal kaj boljšega v te namene.

    • Nšo-či

     Vau.. kakšen moški :). Tudi sama sem uživala v njegovem govoru. Hvala zanj.

     • samsara

      Pravkar končal s poslušanjem in bom pozneje še kaj napisal v odgovor Felikss_AH-ju.

      Ja, rojen vojak tale admiral. Rojen poveljnik, sposoben navdihujočega govora in dvigovanja morale svojim podrejenim. Človek, ki je v tem življenju počel (in počne) za preživetje to, kar ga najbolj veseli. Iz nivoja svoje biti, kar se seveda začuti :-)
      Ob vsaki od naštetih točk je vztrajno ponavljal, “če hočeš spremeniti svet…”, a verjamem, da se sam zaveda, da si kos temu kar ti prede v življenju naproti le, če spremeniš najprej sebe sebe. Temu je vse kar ti pride naproti v bistvu tudi tudi edino namenjeno, kot v resnici tudi ta navdihujoč govor.

      Zaveda se tudi, da vsakič, tudi če evložiš 110% možnega, v življenju ne moreš ‘zmagati’, vsaj ne tako, kot si ego v svoji omejenosti to predstavlja (‘sugar cookie’). Gojenje nenavezanosti (na pričakovanja in želje svojega ega), je to kar nas uči pojavni svet.

      Začne pa govor pravzaprav z naukom o gojenju zavedanja, z zavestnim, doslednim, budnim urejanjem postelje. Zavedanje je temelj budnega življenje in omogoča pravilne odzive. Dalje omenja pomen povezovanja, usklajenega delovanja kar presega ločenost oz. egovski ekskluzivizem.
      Omenja pogum in zaupanje vase, ko je najhuje (to v točki 8.-potapljaška misija) ponovno ob drugačni priliki povdarja pomen zavedanja. To, budno zavedanja, omogoča, mirnost, zbranost kar je osnova z apravilno ravnanje, odzivanja, ko je situacija najhujša. Egovsko odzivanje jo praviloma poslabša, če ne takoj pa pozneje. Omenja tudi moč (za)upanja in vztrajnost.
      Pravzaprav ima ta govor, če odmislimo vojaško zunanjo kuliso in retoriko, kvalitete duhovno buditeljskega govora. Toliko bolj, če nekdo prodre do bistva in ga omenjena posvetna, vojaška kulisa pri tem ne zavede v smeri gojenje ega, ki slejkoprej nasede za zahrbtnih čereh in trpi.
      Sta pa ego (osebnostni nivo) in človekova ‘bit’ v tem pojavnem svetu neločljivo povezana (do smrti) in najti med tema nivojema ravnovesje oz. usklajeno harmonično delovanje in medsebojno komuniciranje, to je umetnost življenja. To in pa prevajanje energij svoje notarnje, prave ‘biti’ v pojavni svet, je pravzaprav cilj in namen našega pojavljanja v pojavnem svetu.
      Tako nekako sem to videl sam, skozi drugačno optiko kot tisti katerim je bil govor prvenstveno namenjen.
      Aja in vse to je moč doseči, kot pravi rek, ki opisuje princip, “No Pain No Gain”. Trpljenje ega (ki trpljenje sam ustvari), lastne (pre)izkušnja, to (lahko) zmanjša ego in naredi prostor človekovi pravi ‘biti’.
      Me je nekoliko potegnilo in ne bo posegej odgorarjal še Feliksu ;-)

     • Hun

      lahko bi skrajsal pa omenih vibracijo,harmonijo Univerzuma racio-emocio-instinct ali kot jo katotolistvo pozna povezana sveta trojica oce-sin -sveti duh skratja zavedanje usklajenost uma-telesa-duha…

      cudi me pa da so bli v colnih tjulni iz mesanih kultur pa so deloval kot eno ne glede na visno, barvo, kulturo…

      polna usta vs je da multikultnost ne deluje v ZDA pa to ravno tu razlozi ce strmi druzba,skupina, druzba k istim ciljnim vrednotam in se medsebojno spostuje deluje kot trdna vez, brez šibkih členov, ki jo ni moc razdreti …zravn kar je najpomembnejse neomajna volja in zelja po živlenju se premikakne tud gora brez problema

     • Nšo-či

      Prebudil si mi razmišljanja. Ne upam vedno do roba v vseh smereh svojega življenja. So področja na katerih se zanašam na vedenje in ne na svojo notranjo bit in lastna spoznanja o morskem psu :). Še dolga pot me čaka, Lep večer.

     • samsara

      10./ 85.
      Malo takih je ljudi,
      ki gredo na oni breg –
      večina ostane na tem bregu
      in le teka sem ter tja.

      Dhammapada

      Sledi še en verz, ki dopolnjuje tega a tu zdaj ni pravi kraj zanj ;-)
      Namesto njega pa še en rek, ki gre približno tako, “Kako se boš naučil plavati, če ne boš zapustiti brega?”
      Pomembno je vztrajno in zavestno gojenje prej omenjenega (pa še česa) in razvoj dogodkov pozornega pelje dalje, vsakega na njemu namenjen način.

     • Felikss_AH

      Heh… ne morem se upreti opazki da sta z dobrim starim Samsaro nakako sublimno kompatibilne duše… ti Tagore on Dhammapada… moral sem trikrat preveriti če je njegov odgovor tebi res od njega, da se ni slučajno naš kolega dob začasno vpletel v njegovo psihodeliko… namreč dob se nagiba eteričnim razlagam in zdaj vidim da se tudi kolega samsara nagiba temu. Je pa ljedrnato in zanimivo elaboriral egzotiko osebne psihotike posameznika. Moja bolj exaktna psihotika caplja za vašimi bolj suptilnimi dušami -:)))

      Kaj ti je tisto z morskim psom… a gre za Velikega Belega… ali pa za kakšnega delfina raje?

     • Nšo-či

      Njegovi komentarji so edini, ki jih večkrat preberem. Učim se :). Glede na to, kakšen govor si potegnil na plano, je pa tudi globina tvoje neskončna. Naključij ni. Dotaknila sva se te pa tudi oba :).

      Gre za največjega morskega psa, ki obstaja. Tisti v žrelu je videti prijazen proti temu, ki preganja mene:).

      Višja energija je dosegljiva vsem, le tistim ne, ki odgovornost prenašajo na druge. (Coelho)

      Zato sva te našla :)

     • Felikss_AH

      “Gre za največjega morskega psa” – ??? – Tole me pa res zanima, tako malce za mojo osebno “znanost”. Lahko mi pa kaj več razkriješ na “Channel 3″… če se ti da in ni preveč zasebno. “Channel 3” je drugače bil znak za neuradni pogovor na kanalu 3 na radio zvezah ko sem še delal za eno Naftno Kompanijo v Centralni Aziji. Vic pa je bil v tem da ko bi drugi slišali to “šifro” Channel 3 na rednem Prvem Uradnem kanalu, bi celotno “Motorola” slušateljstvo istočasno presedlalo na kanal 3. Tu tega seveda ne morejo… torej Channel 3… sending you a call…

     • Nšo-či

      :) po tednu slabih novic si izvabil moj nasmešek . Hvala. Radioamaterstvo vedno pride prav.

     • samsara

      Eej Feliks my fiend ;-), s psihedeliko si sam ne bi mogel biti bolj narazen kot sem. Moj pedigre tozadevno res ni formalen ali pogojno rečeno eksakten, v resnici pa razvijam in gojim zaznavo ter dojemanja vsega kar je (pojavni svet (zaznaven omejenim čutilom in dojemljiv omejenemu človeškemu umu) in svet onkraj pojavnega, ki je v resnici na nekem nivoju osnova ali pa matrica pojavnega), eksaktno kolikor je le v moji moči. Neortodoksno, učinkovito, osvobajajoče, zbir različnih naukov, učenj in praks za katere sem in bom hvaležen do zadnjega diha. V končni fazi pa je le znanstveno.
      Kar naju z Nšo-či nekoliko povezuje je ‘aspiracija’, kot se temu lahko reče :-), a obstajajo razlike…
      Se na finejših nivojih nekako zunajčutno ‘začutimo’ ;-)
      Bodi dovolj o tem, le pojasniti sem hotel, da z razmimi variantami psihelelike nimam nič. So pa drugi izrazi, a jih nekako ne bi vlačil na plano ;-) in te morda s tem nehote vznemirjal.

     • Felikss_AH

      Samo v enem segmentu pa me je vseeno zmotilo njegovo “Hollywoodsko” krepko za lase privlečeno in Politično Korektno prikazovanje diversity-ja v “multikulturalnem” čolnu z Munchkin-i… prav v tistem bi naj bil po en mini-“predstavnik” vsake Rase in Nacije… malo morgen… edino kar je izpustil so Musliji, Pedri in “Transformatorji” (Transgenderji)… ker je zmanjkalo prostora v čolnu. Črnih praktično ni v SEALS-ih, tudi zaradi tega ker za razliko od drugih športov njihove bio-fizikalne lastnosti ne odgovarjajo bivanju v vodi… Črncev ni v plavalnih športih ker je njihova mišična in kostna masa bolj gosta od Belcev in zato so slabi plavalci.

      Ameriška vojska je pač prisiljena (posiljena) v diversity… starejši kadri so se dolgo upirali Homo in Femino “progresu”, a so kasnejši če so hoteli narediti kariero morali popustiti in požreti knedle. Najbolj zveneč je primer USMC gnerala Carl Epting Mundy-ja, ki je bil 30-ti Commandant of the Marine Corps in celo član Joint Chiefs of Staff (Ameriška Vrhovna Komanda). Ta je dobival ošpice na že bežno misel o Pedrih v Marincih in je celo onemu Homo-presidentu Obambusu in Kongresu poslal pismo da ne podpira tako “progresivnih” idej glede Pedrov v njegovem častnem USMC.

      Da so se pa tudi v Marincih strinjali z njegovim “nazadnjaštvom” je najboljši dokaz veličasten pogreb ki so mu ga priredili istega leta kot je naš Admiral McRaven imel tisti govor. Če te slučajno zanima, scena spominja bolj na parado… tako številnega vojaškega spremstva še nikoli nisem videl tam pri njih ob drugih generalskih pogrebnih ceremonialih. Tu je video – “General Carl Mundy Funeral Service, Commandant of the Marine Corps” – https://www.youtube.com/watch?v=H4pm8W_PKGg – IMPRESIVNO!

      Zato sem prepričan da si je McRaven enostavno MORAL po Hollywoodsko izmisliti Munchkin zgodbico… kar pa vseeno ne zmanjša veličastnost njegovega govora

      PS
      Tole sem potegnil iz naftalina tudi zato ker ti je oni Hun tam spodaj nekaj nakladal z njegovo krepko v Levo “izvitopereno” exotiko

     • samsara

      Kaj č’š, general mora slejkopjej postati tudi nekoliko ‘politično kerekten’, se mi zdi. Gre že nekoliko onkraj ožje stroke. Enim to bolje pade drugim manj…
      Ločevanje bistvenega od nebistvenega je vrlina.
      Tole glede črncev in plavanja sem že sam v preteklosti nekoliko ugotavljal, zato mi je zanimivo to kar si dodal.
      Ceremonijo na povezavi sem si ogledal, resda nekoliko bolj na hitro in po koščkih, ker tole (razen posvetne protokolarne manifestacije) mi pač ni preveč blizu. Tudi pokojnemu z njegovega novega zornega kota najbrž ne več ;-)
      Glede onega Huna, ga ne j…. 5%. Kadar ga opazim, ga znova in znova ‘odstrelim’, če se mi da migniti.

    • samsara

     Zanimiv govor.
     Sem ob koncu poslušanja ravno videl tudi odziv Nšo-či, pa sem že z njo delil moje videnje tega, nekoliko bolj v duhu najinih občasnih ‘izmenjav’.

    • stane

     Si rasist;zazge pri belih ovcah EU IN sirse.
     S to in podobnimi besedami dobijo crnuhi vse kar zelijo.
     Seveda, belcki nocjo biti rasisti ipd.jim takoj vse prepustijo, da pocnejo kar hocjo.
     Ni cudno,da nas majo za nicvredne.

 • samsara

  Kakšna kultura posilstev neki?!
  To je multikulti bogatitev in plemenitenje starajoče Evrope.
  Da ne omenjam koliko dodane vrednosti ustvarijo s svojim predanim delom novodobni nezakonito pritepeni tujerodni vandrovci, s čemer bogatijo pokojninske blagajne obnemogle in postarane EU.
  Pa njihov prispevek znanosti, umetnosti, visoki tehnologiji…
  PS
  “…sirijskega migranta…”
  “Sirijskega” = balkanizem.
  Slovensko = “sirskega”.
  Kolikokrat bo še potrebno to povdariti? Vsakemu posebej?

 • Nšo-či

  Ali smo postali kultura, ki žrtvuje svoje hčere, zato da bi ohranili mir?

 • tramal

  Kaj imajo migranti iskati v diskotekah .Seveda imajo denarja kolikor hočeš..Te divjake je treba dati na verige in vsakeme sto kilsko kuglo okrog vratu.

 • Gr Enze

  POREZAT JAJCA IN TIČE BREZ NARKOZE !

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!