fbpx

Pošastna kultura posilstev se nadaljuje: Kar sedem Sircev in en nemški državljan bližnjevzhodnega porekla zadrogirali in zlorabili najstnico!

Slika je simbolična. (Foto: epa)

Policija v nemškem mestu Freibourg je aretirala sedem Sircev in enega nemškega državljana, ker so v bližini nočnega kluba skupinsko zlorabili najstnico.

V nedeljo, 14. oktobra, je osemnajstletnica skupaj s prijateljico obiskala tehno-zabavo v eni mestnih diskotek. Pri šanku ji je moški ponudil pijačo, v katero je očitno vrgel drogo. Omamljeno najstnico je nato pospremil iz kluba na “svež zrak”, jo zaradi mamila nemočno porinil v bližnje grmovje, kjer jo je posilil. Obvestil je tudi svoje kolege v klubu, ki so se nato zvrstili pri posiljevanju nesrečnega dekleta.

Na podlagi DNK je policija najprej identificirala sirskega migranta, ki je v Nemčiji že od leta 2014, nato pa še njegove kolege. Sedem migrantov je iz Sirije, ki so prišli v Nemčijo v zadnjih letih, eden pa je nemški državljan bližnjevzhodnega porekla. Vsi aretirani so stari od 19 do 29 let in vsi so zaradi kršitev zakona predhodno že imeli opravka s policijo.

Demokracija