[Video] Potniki premikastili ekosocialiste, ki so ovirali promet

Organizacija Extinction Rebellion, ki je zadnje dni organizirala shode po več mestih na različnih celinah in denimo skušala blokirati letališče v Londonu, je dobila, kar je iskala. Z njenimi aktivisti so na železniški postaji obračunali jezni potniki.

Zadnje dni levičarski eko-aktivisti iz organizacije Extinction Rebellion bloikirajo tudi železniški promet. Policija je morala posredovati v Stratfordu in Shadwellu, na londonski postaji Canning Town pa so zadevo ob anemičnih varnostnikih in policiji v roke vzeli kar potniki sami, ki so na postaji čakali, da gredo na delo. A niso mogli, kar sta dva eko-terorista splezala na streho vlaka in preprečevala, da bi vlak speljal.

Na posnetku se vidi, kako eden od potnikov v aktivista vrže skodelico kave, nato ga nekdo primer za gležnje in jezni potniki ga zvlečejo na peron. Kaj se potem dogaja z njim, ni videti, po gibih potnikov sodeč, so aktivista dobro zbrcali. Drugega aktivista pa je eden izmed potnikov lovil po strehi in ga vrgel med jezno množico. Tudi njegova usoda ni bila najboljša za njegovo zdravje.

Demokracija

 • FORT WORTH

  Tako bi mi morali opraviti z vstajnikom Trckom, Kordisem…itd, itd.
  Danasnja Slovenija je cisto RAZSULO in to po zaslugi teroristicne venezuelske levice in njihovih botrov iz Murgel !!

 • pajot

  Končno. Upam,da se bo nadaljevalo.

 • Bula Gnojna

  Yes tako se dela !

 • macon

  To je edina govorica, ki jo razumejo levi fašisti. Na argumentirano razpravljanje se namreč poserjejo, ker oni vendar “vedo” in verujejo.

 • KAPIBARA

  Pocen sta jo odnesla..

 • xtc

  Tole bo sleje kot preje postala stalnica z socialisti,anarholiberali in iztalimi iztirjenci,mera ljudi po EU se poolni do poka ni daleč.

 • Felikss_AH

  Tale dogodek je priložnost za medicinsko diagnozo Levićarizma ki je tudi znanstveno obdelana… in to so opravili znanstveniki UC San Diego Harvard – “Odrasli ljudje so nagnjeni Levičarstvu zaradi prevladujočega gena DRD4” – kar potrjuje moje ne-znanstvene trditve da gre za genetsko pogojenost. DRD4 je dopaminski receptor gen ki je povezan z povečanim rizikom na ADHD (Attention Deficit Hyperactivity Disorder) ali Pomanjkanje Pozornosti ob Hiperaktivnih Motnjah. Karakteristike oseb z ADHD so – Nepazljivost-Brezbrižnost, Impulzivnost in Hiperaktivnost… ali uradno pri nas – “Otrok, pri katerem se pojavljajo znaki sindroma ADHD, težko nadzira vedenje in pozornost”… in takem obnašanju smo priča dnevno pri “naših” Levuhcih tu na teh forumih.

  Namesto dejstev Levićkarji (Levićkarćki) iščejo spektakle
  Namesto dialoga izvajajo pobesnelost
  Za vsako figo se počutijo užaljene in prizadete
  Značilnosti – občutljivost, frustracije, prizadetost, ogroženost, nevrotična zaskrbljenost… in histerične reakcije na vse to

  Tale primer je iz domovine Levićarizma – Amerike – Študentje Emory University in Georgia… so začutili parajoče bolečine ko so na pločniku zagledali napis s kredo – Vote Trump – njihov “varni prostor” je naenkrat bil ogrožen ker se niso več počutili “udobno in varno”. Ta ADHD specifika Levičarskih študentkov se razteza po celih ZDA… in se ih celo da takoj prepoznati po zunanjosti – Po navadi izrazito neatraktivnega videza, zavaljeni, mozoljasti, neurejeni, hipijevski… skratka odurni že na prvi pogled.

  Vsaka podobnost z “našimi” je zgolj slučajna… ali pa je kar simptomatična, univerzalna…

 • Andrej

  Kje pa je kazen za oviranje prometa?

 • m_m

  Bravo, upam, da to pomeni zbujanje naroda!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!