Pozor! Teroristka Bela vdova usposablja samomorilce za napade na priljubljene turistične destinacije, med njimi tudi Turčijo, grške in Kanarske otoke!

Teroristični napad v letovišču Port El Kantaoui v Tuniziji, za katerega je odgovorna Bela vdova. (foto: epa)

Najbolj iskana ženska teroristka na svetu Samantha Lewthwaite se je letos spravila na turiste. To poletje namreč rekrutira bombne samomorilce za napade na priljubljene turistične destinacije, kot so grški in španski otoki, med njimi tudi Kanarski otoki.

Mati štirih otrok, ki je odraščala v Aylesburyju v Buckinghamshiru, skuša zbrati skupino fanatikov, ki bi napadli priljubljene turistične točke po vsem svetu. Obveščevalci, ki so informacije pridobili od britanskih agentov, so dejali, da je za ta teroristična dejanja že pridobila več deset žensk, tudi spreobrnjene bele islamistke, takšne, kot je tudi sama.

Foto: Twitter

Bojijo se, da je že okoli 30 teroristov naučila, kako izdelati samomorilne jopiče in kako izbrati “najboljšo” lokacijo za napad. V skladu s šifriranimi in prestreženimi elektronskimi sporočili ter telefonskimi klici so možni cilji Velika Britanija, Grčija, Turčija, Ciper, španske obale in Kanarski otoki. Podobno se je zgodilo že leta 2015, ko je skupina ISIS v masovnem streljanju pobila 38 ljudi v nekoč priljubljenem letovišču Port El Kantaoui v Tuniziji. Za tem napadom naj bi bila ravno Samantha Lewthwaite, kot tudi za mnogimi drugimi samomorilnimi napadi po Afriki in na Bližnjem vzhodu, poroča Mail Online.

“Bela vdova” se je namreč spreobrnila v islam že kot najstnica in se poročila z islamskim skrajnežem Germaineom Lindsayjem. 34-letna Samantha Lewthwaite pa je pridobila vzdevek “Bela vdova” po tem, ko se je njen mož ubil v samomorilnem bombnem napadu leta 2005 v Londonu, v katerem je življenje izgubilo 26 nedolžnih ljudi.

Foto: Twitter

A. G.

 • Zgornji

  Mati je ? Ziher je moralbiti kak zloben mohamedanec in še slep po vrhu da je šel delati otroke z tako grdo in zlobno čarovnico … ajaaa , saj res … posilil jo je . Logično.

 • Mirko Zidenjsek

  Treba jo dat dobro poribat in zraven Marijine pesmi peti v takmasni srajci in na omarici za vsak slucaj imeti svinjsko mast

 • Morala

  Zakaj pa sama ne gre na samomorilski pohod? Vedo, da jih usposablja, niso pa sposobni, da bi jo našli in jo zaprli…

 • mona lisa

  Tako golazen bi trebalo takoj ubit še prej pa pošteno mučit za vsako žrtev posebej.

  • Hun

   nc bols nis k terorist

 • xtc

  Likvidirat bando teroristično.

 • Ana Job

  Škoda je mladih punc in fantov,da jim te pošasti perejo možgane. V Siriji rekrutirajo celo otroke v morilce. Namesto, da bi človeštvo napredovalo, nazaduje.

 • Bozz
 • Olga2345

  Jo skriva Fajonka?

 • Laž ima kratke noge

  Ja….. pranje možganov je huda zadeva. Nova24TV že ve kako se temu streže. Širjenje laži, manipulacije in prirejanje informacij so vaša specialnost. Žalostno, da vam toliko slovenskih opranoglavcev naseda in vam verjame. Res žalostno.

  • Peter Leskovar

   Pa sej teb ni treba brat tega portala. Kva težiš zdej ameba? drž se svojih rdečih portalov. Ti širijo le in edino resnico.

  • Clemen J.

   A zat je vaš Sponzor kučko tako majhen?!?

 • Peter Leskovar

  Laž ima kučanove noge ane :-D

 • Ashtar Sharan

  Nagraužno ostudni krastača za na kompost

 • lado

  bedaki !!!!! KAJ SE PA ZBIRA IN UVAŽA K NAM !!???? PA STE MIRNI , KRETNIČARJI , GOOOOTOOOFIIII STEEEE !!!!!!!! LAPATE PO PORTALIH KAJ BI NAREDILI , GOVEDA STRAHOPETNA , NISTE SPOSOBNI , DA BI ŠLI NAD PARLAMENT IN RAZBIT MAFIJO , KI STE JO VIIIIIIIIIIIIIIIII VOLILI , DEBILI !!!!!!!!!! POTEM PA POŽGAT MURGLE !!!!!!!!!! STE USRANI GOBEZDAČI , UNI SE PA SMEJEJO – VAŠI OPRANI POSLANCI BREZ JAJC !!!!!!! NISTE VREDNI , DA ŽIVITE V TEJ DOMOVINI , IZDAJALCI !!!! A JE TO PRIHODNOST NAŠIH SLOOOOOVENSKIIIIH OTROK !!!!!!!!!! NORCI LENI !!!!!!!!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!