Pretepel sosedo in jo vrgel skozi okno: Muslimanski migrant oproščen umora, ker je bil v času zločina pod vplivom droge?!

Kobili Traore (Foto: družbena omrežja)

Iz Francije poročajo o še enem bizarnem sodnem primeru, ki je pokazal, kako zaščiteni so v nekaterih primerih migranti, ki jih je po vsej Evropi vse več. Francoski sodnik je namreč nakazal, da severnoafriški muslimanski priseljenec, ki je umoril judovsko sosedo, medtem pa kričal “Allahu Akbar”, ni kazensko odgovoren, ker je bil v času zločina pod vplivom marihuane.

29-letni muslimanski migrant iz Malija, Kobili Traore, je bil obtožen, da je 3. aprila 2017 brutalno pretepel svojo sosedo, 65-letno Judinjo Sarah Halimi, ter jo nato skozi okno vrgel iz njenega stanovanja v tretjem nadstropju ene izmed stavb v okrožju Belleville v Parizu. Po poročanju spletnega portala Voice of Europe je Traore med zločinom citiral verze iz Korana.

Čeprav je Traore na zaslišanju, ki je potekalo prejšnji petek, priznal svojo krivdo, pa je predsedujoči sodnik šokiral z izjavo, da je možno, da muslimanski migrant ni odgovoren za svoje dejanje, saj je bil v času njegove izvršitve pod vplivom marihuane. Pri omenjenem mnenju se je sodnik nanašal na mnenje psihiatrov, da je bil Traore v času zločina v tako imenovanem stanju “akutnega delirija”, ki ga je povzročila pretirana uporaba prepovedane droge.

Sarah Halimi (Foto: družbena omrežja)

Judovska skupnost v Franciji zgrožena 
Na omenjeno dejstvo so se z zgražanjem že odzvali v krovni judovski skupnosti v Franciji. Njen predsednik Francis Khalifat je dejal, da je odločitev sodnika “nepresenetljiva, a le težko upravičljiva“. Javnost je ob tem šokiralo še dejstvo, da je sodnik zavrnil tudi oteževalno okoliščino, po kateri naj bi bil umor antisemitskega značaja. Nekdanji policijski komisar in ustanovitelj francoskega urada za stalni nadzor nad antisemitizmom Sammy Ghozlan je v zvezi s tem poudaril, da ravno zaradi primera Halimi ni več prepričan v to, da se antisemitske zločine v Franciji obravnava na pravilen način. Odvetniki tožnika so sicer že napovedali, da bodo vložili pritožbo na sodbo.

Rajko Golob

 • to_mi_delaj

  pokadit marihuano, pa sodnika fentat

 • antimur

  Približno do takšne razsodbe bi prišli kučanistični sodniki, ali bi pa tožilke in tožilci poskrbeli, da bi zadeva zastarala.

 • ZatonMesecnikov

  #Čeprav je Traore na zaslišanju, ki je potekalo prejšnji petek, priznal
  svojo krivdo, pa je predsedujoči sodnik šokiral z izjavo, da je možno,
  da muslimanski migrant ni odgovoren za svoje dejanje, saj je bil v času
  njegove izvršitve pod vplivom marihuane.#

  še sami ne morejo verjeti, da niso krivi. Pa kako prfuknjeni so lahko liberalni sodniki.

  Se ga zakadim, si vzamem sosedo, pa nisem kriv, ker sem se ga zakadil. Seveda bodo v mojem primeru odločali drugi kriteriji, kot pa v primeru tistih od migranta.

 • Van Der Waals

  HAHAHA SOROŠ ŽID KI UVAŽA ANTISEMITE!

 • SilverWolf

  Ko je musliman nad vsemi zakoni ki veljajo za nas domačine. Sam priznal in so dosodli da je nedolžen ker je bil zadet. Glede na allah akbar krike je očitno antisemitizem rezerviran za muslimane.

 • mona lisa

  šus v glavo.Direkt.

 • cosmosjasnovidec

  Torej to pomeni,da se muslimanska nesnažna golazen lahko zdrogira potem pa pobija prebivalce po mili volji kakor hoče.
  Z tega vidika je pa tudi razvidno kako pritegnjeni so zabiti francozi,da te črnuharske muslimanske nesnage niti en francoz ni ubil in še vedno klati naokrog.
  Kar se tiče mene osebno bi ta muslimanski gnoj bil že zdavnaj pri svojem prašiču alahu samo zato,če bi se naselil v moji bližini,ker muslimanske nesnage enostavno ne morem prenašati.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Garbage man

  Če zagledaš islamista, ga onesposobi v naslednji sekundi

 • xtc

  Baje gre za laž ,baje je morilec beli nacist,gre za čisto rano in islamofobno nestrpnost,samo sliko poglejte čisto pravi neonacist.

 • xtc

  Bil je pod vplivom mamil in ni antisemit?
  Pa koga imaste za bebce?
  Samo štrik in obešenje z pol ure brcanja pres skrepanjem.

 • Branko Jadran

  Pujs, navada je zelezna srajca. Sicer ne ve za kaj se gre, se cudno da se je hodit nucil. Tezko nam bo samo opazovat ljudi, ko so se v kameni dobi.

 • Valter BraniSlav

  Takoj ga poslat Fajonki

 • mojadezela

  Hahaha….predsednik zidovske skupnosti se pise kalifat. Se en dokaz da so muslici in zidje is to sranje drugo pakovanje…….pa spet govor o antisemitizmu, kot da so ti zidje semiti….same lazi in zavajanja. Ma briga me za to golazen……kera bedna novica. Najbolj vesel bi bill ce bi se oba vrgla skozi okno!!!!

 • mojadezela

  Aja pod clankon o soroshu pa ne poveste da je zid……branite zide pol se pa zgrazate bad sorosem……mislm bedni in prozorni ste do amena. Vi ste zidovske hlapci!!!!

 • francelj3

  To pomeni, da v Franciji ni problem, če pijan kot krava z avtom pobiješ nekaj ljudi, saj si bil vendar pijan.

  • trumpet2018

   moraš biti ilegalec in dvakrat žgan, za domačine zakoni veljajo. narobe svet

 • bojan

  Mislim da bi tega sodnika blo treba tud vreč skozi okno ..> žival nerazumna

 • šmentanamuha

  To je torej nova pravna doktrina EU: če človeka ubiješ pod vplivom droge (alko in vse ostalo), si oproščen. Dodatni pogoj je še, da si migrant, po možnosti ilegalni.

 • Olga101

  Evropa je antisemitska in protikrščanska!

  • Valter BraniSlav

   Vzhodna Evropa je Olgisticna

 • Matt von Glanz

  Temu se od zdaj rece NARKOMANSKA IMUNITETA