Previdno: Turist v Grčiji ujel moškega, ki je slikal in snemal otroke na plaži in pod vodo

Datum:

Turist iz Srbije se je na počitnicah v Grčiji soočil z najhujšo nočno moro vsakega starša, svojo izkušnjo pa je delil z drugimi ljudmi, ki načrtujejo počitnice v tej državi.

V Facebook skupini “Grčija info”, kjer ljudje objavljajo različne informacije v zvezi z zelo priljubljeno destinacijo, je turist navedel, da je bil na počitnicah v Nea Kalikratiji, ko je med sprehajanjem na plaži opazil zelo čudnega moškega. Srbski turist je v svoji objavi povedal, da je Grčijo obiskal z družino, kjer je bilo sprva vse popolno, vse dokler se starša nista soočila s svojo nočno moro.

Na plaži se je namreč pojavil neznanec, ki je snemal ženske, dekleta in otroke na plaži in pod vodo, vsesplošni kaos na plaži. Reševalca je nemudoma obvestil, naj pokliče policijo, a o policiji ni bilo ne duha ne sluha. Moški se je medtem pobral in zapustil plažo. Ob doživeti grozi sta mu starša sledila, saj sta bila zaskrbljena, da je snemal tudi njuno družino in od njega zahtevala kamero, povedala pa sta mu tudi, da sta o dogajanju obvestila policijo.

Foto: epa

Moški se je opotekal v svojem jeziku, starša sta ga zadrževala 20 minut v upanju, da čimprej prispe tudi policija, ki pa je še vedno ni bilo nikjer. Neznanec je medtem seveda želel pobegniti, je pa pri tem nekaj odložil v koš. Medtem ko sta starša razburjena vpila, sta do njiju pristopila dva Grka in dva Srba in vprašala, za kaj gre, po obrazložitvi pa sta staršema pomagala zadržati neznanca, da bi vmes pogledala, kaj je dejansko odložil v koš. Kar je našel, je bilo grozljivo – na videokameri naj bi bilo več kot 40 videoposnetkov, vključno s posnetkom njegove družine, žene in videoposnetkom hčerk (4 in 9 let), ki se igrata v pesku. Pa tudi drugi posnetki žensk, deklet, otrok obeh spolov. Policija je prispela po eni uri, on pa naj bi že pobegnil.

Zgrožena starša opozarjata vse starše, naj bodo zelo previdni in naj se pazijo, saj so turistične destinacije očitno polne tovrstnih perverznežev in pedofilov. Moški je bil po navedbi turista star okoli 55+ let, srednje višine okoli 160 cm, temne polti, dolgih pol sivih las in dolge pol sive brade. Na plaži je bil sam, samo z brisačo, pisanimi kopalkami in torbico.

Na policijski postaji je srbski turist sicer podal izjavo, vendar neznanca niso aretirali. Snemalno kamero so policisti zasegli in obljubili, da bodo vsi videoposnetki trajno izbrisani. Omenjena Facebook skupina naj bi o takih primerih že v preteklosti poročala, menijo pa, da bi lahko šlo za isto osebo.

Tanja Brkič

Sorodno

Zadnji prispevki

Prisila v času svobode

V času vladavine "svobode" tako rekoč ne mine teden,...

[Video] V libijski oddaji navdušeni nad tem kako Palestinci rojevajo otroke, da bi jih lahko žrtvovali

V Evropi smo priča demografskemu vojskovanju in zavojevanju, saj...

Elita nam sporoča: Znižali vam bomo standard!

"V prihodnosti bomo morali začeti živeti drugače, imeti manj,"...