“Pripravljeni” na novoletno zabavo: V Berlinu postavili posebna “varna območja”, kamor se bodo lahko zatekle nadlegovane in posiljene ženske

Protesti po napadih v Kölnu (foto: epa)

Po napadu na stotine žensk na novoletni večer leta 2015 v Kölnu so v Berlinu postavili posebne “zaščitne cone”, kamor se bodo lahko zatekle ženske, ki jih bodo migranti nadlegovali ali posilili.

Tako imenovano “Območje ženske varnosti” je namenjeno ženskam, da se tja umaknejo, v kolikor bi bile nadlegovane ali napadene s strani migrantov. Predstavnik organizacije berlinske novoletne zabave je za Voice of Europe povedal: “V Berlinu smo v preteklosti imeli nekaj težav, vendar to, kar se je zgodilo v Kölnu, je močno vplivalo na nas.”

V teh varnih območjih za ženske so postavili bele šotore, v vsakem pa bosta po dva varnostnika ter ljudje, ki so usposobljeni za krizno posredovanje, med drugim tudi psihologi. Njihov namen je predvsem ta, da bodo pomagali ženskam, ki bodo na silvestrovo žrtve spolnega napada, pa tudi ta, da jih bodo spodbujali, da napad prijavijo policiji.

V preteklem letu je bilo v Berlinu zabeleženih 23 prijavljenih primerov spolnega nasilja na najdaljšo noč v letu, v silvestrski noči iz leta 2015 na 2016 pa so v Kölnu ženske prijavile najmanj 500 takih napadov. Policija je razkrila, da so posiljevali in otipavali ženske predvsem ilegalni migranti.

M. S.

 

 

 • Slo hunter

  Res ne morem verjeti kam smo prišli! Za posiljevalce je vendar vrv ali pa udarec v glavo s puškinim kopitom se pravi posiljevalca se pobije, da tega več nikoli ne bo delal, drugega zdravila ni…..sicer je res čudno, da nekatere ženske dobesedno ponorijo ko vidijo zamorca, ne bi verjel, če ne bi videl v Italiji. En zamorec zraven njega pa točno sedem žensk pripravljene na občevanje, kar cedilo se je iz njih! To je kake tri leta nazaj! Še vedno se čudim, le kaj vidijo na njih!!!! Pa menda ja ne oddajajo tako dišečih feromonov!!!!

  • Bozz

   To kar si želijo to bodo tudi dobile samo, da se bo za nekatere izšlo drugače kot so si to predstavljale:

   https://uploads.disquscdn.com/images/5d5b724f253eb9adf46bbb8ea29eb24d6963412b9696cbd948b52dd6ad4ae45a.jpg

   Kaj vidijo na njih? Nič novega, še preroki Svetega pisma o tem govorijo:

   Ezekiel 23
   19 Ona pa je množila svoja vlačuganja in se spominjala dni svoje mladosti, ko se je vlačugala v egiptovski deželi.
   20 Strastno je gorela za svoje razvratneže, katerih meso [Tj. spolni ud.] je bilo kakor oslovsko in izliv podoben konjskemu.
   21 Hlepela si po svoji mladostni razuzdanosti, ko so ti Egipčani stiskali grudi in ti otipavali prsi.

   22 Zato, Oholíba, tako govori Gospod BOG: Glej, podžgal bom proti tebi tvoje ljubimce, do katerih si začutila odpor, in jih pripeljal nadte od vsepovsod:
   23 Babilonce in vse Kaldejce, Pekód, Šoo in Koo, vse Asirce z njimi, brhke mladeniče, vse upravitelje in glavarje, častnike in vojake in vse jezdece na konjih.
   24 S severa bodo prišli nadte z bojnimi vozovi in kolesi in množico ljudstev. Zaslone, ščite in čelade bodo usmerili z vseh strani proti tebi. Predal jim bom sodbo, da te obsodijo po svojem pravu.

   • Slo hunter

    Hm še res je ja

 • Novakec1

  Bolniki €pejski.

 • Soave

  Pa, saj ste znoreli !!! Namesto, da bi te horde mladcev izgnali tja, od koder so prišli , jih hranijo in skbijo za njih, da ja ne bo kdo kaj rekel. Da so jim kršene človeške pravice ??
  Kaj pa dolžnosti ?
  Aja ! Dolžnost zaščititi se imajo pa ženske.

  • mona lisa

   Točno.

 • pajot

  Kaj jih ne bi raje oborožili? Bolje sto pobitih posiljevalcev kot sto posiljenih žensk.

 • To posiljevanje je že v bistvu del evropske kulture s katero naj bi se evropejci sprijaznili in bili potrpržljivi do migrantov. Mene taka stvar samo še bolj podžge in pistanem nestrpna. Upam da jih bodo pravi Nemci na silvestrsko noč prebutal, predno pride do posilstev.

 • delaware

  EU je napol mrtev stvor

 • Miss Piggy

  V Evropski moški so postali ženske.
  https://www.jihadwatch.org/2016/02/russia-muslim-migrants-grope-and-molest-women-get-beaten-up
  http://novice.svet24.si/clanek/novice/svet/59bbcbbec3697/levicarskega-politika-posilili-zaradi-njegovih-prepricanj
  Kar se pa tiče Selin Goren je pa ženska videti kot potomka Otomancev, to je tistih ljudi, ki so jih Andrej Turjaški, Jan Sobieski in tisočeri drugi junski in pravi moški stoletja podilil iz Evrope.

 • Vlado77

  Kdo bi verjel pred leti na kaj takega. To je politika “willkommen” Kljub temu na volitvah še enkrat volijo liderje te politike. Ne vem kaj se mora še zgoditi , da bi narod vsaj na volitvah menjal tiste ,ki so odgovorni za to. Politika kjer morajo posebej varovat ženske pred posilstvi migrantov na javnih prireditvah in na sploh je definitivno zgrešena politika. Še posebej če pomislimo , da poslijevalci niso hudi kaznovani – večkrat sploh niso. Najmanj kar bi sledilo je izgon za vedno in pika. Vendar multikulti deluje naprej in ženske v EU bodo očitno živele v strahu . Mame za hčerke in tudi same niso varne. Lokalne ženske se bodo temu morale “prilagoditi” tako , da pač ne gredo po nepotrebnem v ulico ali kako javno prireditev. Ja odličen rezultat gospa Merkel ! Pa seveda ni edina tudi Shulz in Juncker pa še armada podobnih dela EU ogromno škodo. Vse gre v smeri razpada EU na Višegrajsko EU in zahodno EU , kjer bodo čez 30 let v večini muslimani – edina dovoljena vera Muslimanska

 • WatsonForus

  Kaj jim je sploh to treba – vse migiče po hitrem postopku nazaj poslat!

 • Miss Piggy

  Te islamske reve si upajo napadati samo v množici in v skupinah, tako da so sprehodi v gozdu še vedno povsem varni, ker bi jim holcerji s sekiro odsekali, da bi potem lahko pustili ženske in dečke pri miru.

 • sprehajalec

  To, nogo cone za migrante, ha, ha, ha. Ženske je treba zapakirati na varno. Pa protestniki proti nadlegovanju žensk.

  takole bi pa njihovi stari očetje hitro uredili zadevo..

  http://atomshop.hr/wp-content/uploads/2017/01/8-1.jpg

 • mona lisa

  Postavit vojake in policiste na zabavo in do smrti potolči nasilnike.

 • Anonimni_Profesor

  Nemški ‘willkommerji’ očitno še vedno občudujejo islam kot superiorno religijo tako kot njihovi nacionalSocialistični predhodniki. Tako močno, da temu žrtvujejo tudi varnost lastnih državljanov.

 • indijanka

  Tega ukrepa pa preprosto ne razumem. Kaj pa ni radi z njim preprečili?

 • Commie Disposer

  V Ljubljani je to lekarna na prešercu, zorangutan na straži

 • Morala

  Katastrofa! Sram vas bodi! Vse migrante spraviti pod ključ, brez izhoda, in bodo ženske varne! Policisti, brez jajc, bi se morali upreti takšnim ukrepom in politikom!

  • Valter BraniSlav

   Vse muslimane deportirati, domace izdajalce pa pod kljuc.
   Tako bi storil Josip Broz Tito. Vecna mu slava.

 • Commie Disposer

  Pa na žalost angele, jo še noben ni hotel posilit

 • luckyss

  Nastavit “vabe”..(“minice”, “pijane” blondinke, itd) in imet pripravljeno ekipo…
  Ko golazen “zagrize” pa sesut do amena……Sem pacifist, ampak tu ne gre drugače …

 • ljubinica

  Pomeni: Zenske naj pricakujejo, da bodoj na Silvestrovo nadlegovane, napadene, mogoce posiljene ….
  Po zaslugi Merkle naj se navadijo ziveti s strahom.

 • RATATA

  Dobr so źidi sfukal ßvabe! U ene navadne pićkice.
  Zato se pa na tauźnte ßvabic samih sprehaja in çaka kdaj se jo bo kßn ßerijatar am uzel, saj si s svojimi nimajo kej pomagat.

 • Antonius

  Če bi Nemci po šerijatarsko kaznovali enega posiljevalca, bi Nemke lahko v spodnjem perilu pohajkovale po Nemčiji pa nebi bilo nobenega posilstva več.
  Rit je posiljevalskemu lulčku s krvavimi solzami poplačala zabavo.
  https://www.youtube.com/watch?v=BKc5ZkPNa2Q

  • luckyss

   To ni neka kazen…Posiljevalce kastrirati, če že ne v pravem pomenu, pa kemično..

   • Sadako

    Postaviti bi morali šotor, v šotor pa dati psihiatra RADOVANA, ki bi za ekipo čakal, da varnostniki privlečejo posiljevalca v šotor. Če je rezar znal spremniti petelina v kopuna, žrebca v konja, bika v vola in merjasce v prašičke, potem mislim, da to ne bi bilo pretežko delo.

   • Tone

    Kastrat ne postane impotenten, ampak samo neploden. Prav nasprotno: v časih, ko so v cerkvenih zborih peli še kastrati, so ti veljali za dobre ljubimce in med ženskami so bili iskan kot idealni za izven zakonski seks.

 • Tone

  Kak strokovnjak bi lahko razložil, kako se lahko posili žensko v rajajoči množici. Šlatajo se v taki situaciji itak vsi, zato so pa prišli tja.

  • Sadako

   V množici najdejo pijano babo in jo obkrožijo, potem se pa pozabavajo z njo.

   • Tone

    Kristjani pa se okoli zabavajo in nič ne opazijo.
    Vseeno bi me zanimalo, ali je odgovor plod tvoje domišljije, ali si kriminalist, ki se spozna to vrsto kriminala.

    • Bozz

     Spet en ignoratnež, ki pojma nima, pa so ga vseeno polna usta. “Pametnjakovič” takole tole počnejo, poglej:

     Ταχαρούς Τζαμέα – Taharrush‬ Gamea: We’ve lived it in Greece but didn’t know its Arabic name
     https://www.youtube.com/watch?v=WT7czCqhoXg

     What is ‘Taharrush gamea’? Arab ‘rape game’ spreads to Europe from Middle East
     https://www.youtube.com/watch?v=-pHnQ6W2KkM

     In to opravičujejo s tem, da jim koran (in vse ostale islamske bukve) dovoljuje takšno početje z ne-islamskimi ženskami, pa tudi svojim ženskam to počnejo, v Egiptu je recimo prava epidemija, celo na levičarskem RTV MMC je bil članek o tem kakšni dve leti nazaj.

     “Kristjani”. Če bi ti ljudje bili kristjani, ne bi pijančevali naokoli sredi zime za tako imenovano novo leto, ki je stari poganski praznik. Evropa danes je večinoma sekularna, ateistična, neo-poganska. Med to pijano množico ne boš našel enega, ki bi ti znal definirati tro-edinega Boga in kako se je utelesil v svojem Sinu Jezusu Kristusu in vse ostalo zapisano v Svetem pismu. Evropski domorodci že dolgo niso več kristjani. Samo nepomembna peščica nas je še tu in tam.

     Glede na tvoj zapis sklepam, da si musliman, ki se skriva za imenom Tone, ker samo oni nazivajo Evropo kot krščanske dežele, in zato vse ljudi tukaj kot kristjane, pa čeprav že dolgo ni več. Zgodovinsko gledano da, v sedanjosti pa ne več.

     CIvilno novo leto po Svetem pismu je jeseni v mesecu oz. času, ko je ječmen zrel za žetev in se je pobral pridelek, se pravi nekje sredi Septembra ali konca Septembra. Duhovno oz. religijsko novo leto pa spomladi 14 dni pred praznikom Pashe, na katerega se je daroval Jezus Kristus kot Jagnje Božje, ki odjemlje grehe sveta. Kristjan torej ne praznuje novega leta sredi zime, za nas so to samo dela prosti dnevi in to je to.

     Eksodus 12
     2 »Ta mesec naj vam bo začetek mesecev, naj vam bo prvi med meseci v letu.

     Najdi mi enega na ulici, ko boste proslavljali novo leto sredi mrtve zime, če ti bo to znal povedati, pa boš našel kristjana. Ne boš našel niti enega.

     • Tone

      Se popolnoma strinjam s tabo. Pa ne samo na ulici, tudi med verniki in celo med župniki boš težko načel koga, ki bi razmišljal tako kot ti.
      Prosil bi te le, da se oglasiš tudi, ko razpravljavci na teh straneh svarijo pred muslimani (med katerimi je tudi veliko sekularnih, predvsem iz Sirije in Iraka), ki naj bi ogrožali krščanske Evropejce.

 • devote

  in kje so tudi hitra sodišča in premični zapori na terenu ter po možnosti strelski vodi ??

 • xtc

  Namesto ,da bi bando toe vrste polovili in javno na mestu zločina na živo skopili,se delajo bebce.

 • Diana Banana

  Dokler je migrantov razmeroma malo, bodo ti ukrepi morda delovali. Več kot jih bo, manj bodo ti ukrepi učinkoviti. Ko bodo migranti številčno presegli staroselce, pa Evropejci lahko kar pozabijo na svoje običaje. Evropjci bomo postali manjšina na lastnem kontinentu v generaciji ali dveh. V prenekaterem evropskem mestu se rodi več migrantskih kot domorodskih otrok. Ko bodo ti otroci odrasli, to je čez 20 do 30 let, bodo imeli Evropo v svojih rokah.
  Evropejci pa morajo biti politično korektni, četudi jih to pelje v samomor. No ne ravno, gre za načrten globalistični kulturocid, etnocid in genocid nad Evropejci. Cilj so anacionalne Združene države Evrope z bolj vodljivim delovnim ljudstvom, ki bo delalo za kitajske plače. Demografska globalizacija namreč pomeni tudi nivelizacijo plač na ravni tretjega sveta.

  • učko

   RES JE !

 • Olga_10

  ???? Sramota! Če bodo tako nadaljevali, bodo politiki, z divjaki vred, rabili taka “varna” območja! Razjarjene množice jih bodo linčale!

 • Matt_von_Glanz

  mala malica! Zaposlili bodo desetine presežnega psihoterapevtskega kadra, ki bo posiljenkam opral možgane, da je tvoj problem, če si v samem dejanju posilstva nisi priznala, da si uživala.

 • Vince Blake

  Poljska vlada je tudi razglasila svojo “safe zone”. Območje brez migrantov.
  Takole približno zgleda ta njihova zona brez migrantov:
  https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/9/96/Map_of_Poland_based_on_cia.png

 • učko

  Se spomnim, kako je en sodelavec, ki živi na Fužinah pripovedoval. Na drugi strani potoka, ki tam teče, so svoj čas “taborili” cigani. In hodili vrtičkarjem krast. Enkrat pa so se “trenirkarji” odpravli ke med Cigose in nar’dil totalko. Od takrat nobena zeljna glava ni več zmanjkala. Če bi to nardil Slovenci, bi biu ceu halo, ko pa so to nardil južni trenirkarji, pa je blo vse tiho in O.K..

 • Sadako

  Mohamednci so toliko časa posiljevali po Španiji in Hrvaški, da so jih lastni krščnski sinovi zapodili… Zato pa poglej Hrvate in Špance, to je en sam narod.

 • Boris_j

  1. Kdo je postavil te šotore? Redna, “normalna” mestna oblast, ali v vzporedni realnosti živeči volilci Alternative za Nemčijo?

  2. Tako početje ima le en sam cilj: ne zaščititi žensk, ampak ustvarjati percepcijo, da je nasilje migrantov nekaj drugega kot nasilje, ki ga izvajajo tudi turisti, ki hodijo v Berlin iz celega sveta in nekaj drugega kot nasilje Nemcev na Nemkami. Čeprav ni nič drugačno.

  Ne gre za nobeno zaščito žensk, kar mora Nemška policija povsem dobro obvladati, ampak za instalacijo rasizma. V tej lupi alternativne resničnosti bo vse drugo nasilje nad ženskami pomanjšano, eno pa povečano. Kdor se zares bori proti nasilju nad ženskami, tega ne počne.

 • Boris_j

  Perception management 101:

  Postavimo le eno varno cono v Sloveniji, za vse posiljene ženske s strani Ljubljančanov.

  Tako se bo zelo kmalu zelo veliko Slovencem zdelo, da so Ljubljančani nori posiljevalci, čeprav se v empirični realnosti ni spremenilo čisto nič, posilstev ni čisto nič več.

  Ovce padate na najbolj osnovne psiho trike.