fbpx

Propad vrednot: 19-letna Avstralka prodaja svojo nedolžnost za 250 tisoč dolarjev

Foto: https://www.youtube.com/watch?v=TVvW2iCfa34

Najstnica iz Sydneyja se je odločila, da bo nekaj denarja zaslužila po drugačni poti kot njene vrstnice – tako je na prodaj postavila svoje telo. Očitno si je ne bo mogel privoščiti kdorkoli, saj je cena za navadne smrtnike previsoka.

Dekle, ki zahteva, da jo kupec pred ‘glavno jedjo’ pelje v drago restavracijo, ne želi, da bi se njeno prvo ljubljenje na kakršen koli način posnelo ali ovekovečilo. Poleg zahtev pa v oglasu navaja še svoje svoje telesne lastnosti in prednosti, da bi se kupec lažje odločil.

“Ne bo vam žal. Pripravljena sem narediti vse!”
161 centimetrov visoka damica, ki tehta le borih 44 kilogramov, je zapisala tudi, da poseduje atletsko telo in je odprta za marsikaj: “Seks se bo zgodil v hotelski sobi, ki si jo boste lahko izbrali sami, a se morava pred tem dobiti v restavraciji – da se spoznava. Če tega ne bom želela narediti, lahko kadarkoli odstopim od pogodbe,” je še navedla.

Foto: Youtube

Kondom je obvezen
19-letnica zahteva, da si njen partner za eno noč nadene kondom, obenem pa prepoveduje spolne igračke in nasilen seks. Tisti, ki si jo bo zaželel, mora plačati vnaprej: “Cena je 250.000 dolarjev. Lahko me kontaktirate in me vprašate, kar vas zanima,” je še napisala v opisu.

Foto: Youtube

Ni edina
Takšne objave na spletu so v zadnjih nekaj letih postale stalnica – prejšnji mesec, na primer, je takšen oglas objavila 18-letna nemška najstnica, ki je trdila, da lahko njeno nedolžnost potrdi zdravnik, ki jo je pred tem pregledal.

Ona za razliko od Avstralke ni že vnaprej postavila ceno; svojo nedolžnost je raje postavila na dražbo.

S. E.