Prva dama ZDA že pripravlja Belo hišo na praznovanje Noči čarovnic

Foto: epa

Prva dama ZDA Melania Trump je že začela priprave na praznovanje Noči čarovnic. To bo v Beli hiši potekalo v nedeljo, 28. oktobra, na južni trati sedeža predsednika ZDA v prisotnosti otrok. Bela hiša pričakuje kup majhnih duhov, palčkov, čarovnic, zmajev in drugih mask.

Na praznovanje so povabljene vojaške družine z otroci in šolarji iz Washingtona skupaj s starši, ki bodo lahko sodelovali v loteriji ministrstva za šolstvo ZDA. Bela hiša bo napravljena praznično strašljivo in bo polna okrasnih buč, bal slame in podobnega v čast otrok, ki bodo starejšim dali tradicionalno izbiro – ali jih prestrašijo ali pa dobijo bonbone.

Spominske bonbončke bosta razdeljevala tudi predsednik ZDA Donald Trump in prva dama, vesoljska agencija Nasa bo postavila posebno mesečevo preprogo, ministrstvo za šolstvo pripravlja razstavo robotov, ministrstvo za transport bo delilo papirnata letala, ministrstvo za kmetijstvo bo otrokom dalo na volj traktor za igro in raziskovanje, ministrstvo za zdravstvo pa reševalna vozila.

Predsednik ZDA in prva dama na lanskoletnem praznovanju Noči čarovnic. (Foto: epa)

Posebno doživetje za otroke bo tudi raziskovanje predsednikove limuzine, ki ji zaradi močnega oklepa in drugih varnostnih ukrepov pravijo “pošast” (The Beast). Če bo slabo vreme, bodo rajanje premaknili na ponedeljek, poroča STA.

C. Š.

 

 • xtc

  Morajo biti previdni ,da se med malimi maskami ne vtihotapi tja kak zloben Škrat iz Ljubljane,imsa priliko ,da se izmuzne mimo varnostnikov neopažen zaradi mask.

 • ZatonMesecnikov

  #Prva dama ZDA že pripravlja Belo hišo na praznovanje Noči čarovnic#

  lahko bi praznovanje uredila s pridihom nekdanje domovine, pa povabila tja prave čarovnice, Violeto, pa laro, pa Eugenijo pa še kakšno…

 • Artur

  Kateri in kakšni osebki so začeli s promoviranjem najnižjih strasti tudi pri otrocih z maskiranjem v demone hudiča, spake, vampirje ipd. si lahko sam ustvari svoje mnenje moje je, da so to psihopatska posla, ki se sedaj propagirajo že brez vsakršnih moralnih zadržkov. Zatupi, zaglupi, pokvari že tisto nedolžno pri otrocih in vladaj, “zombiji” so vsi vodljivi, ubogljivi, nekritični brez svoje volje in kot takšne moraš ustavriti tudi na takšen podel način.
  Prva dama ZDA že pripravlja Belo hišo na praznovanje Noči čarovnic ??!! ” Krasno res namesto, da bi opozarjala na to izrojenost, ki se vsiljuje otrokom že od rane mladosti, ona to celo pripravlja”.
  https://www.youtube.com/watch?v=ad1Hm7q1F5g&t=79s

 • Staybell geenius

  A ni to ta Melanija, ki je ameriško državljanstvo dobila s t.i. vizo za izredne dosežke, ki pripada vrhunskim športnikom, umetnikom in raziskovalcem, skratka ljudem ki dejansko kaj dosežejo v življenju?
  A ni to ta, ki zdaj svoje državljanstvo izkorišča za podelitev državljanstva svojim staršem oziroma ustvarja t.i. “verižno migracijo”, katero njen mož tako obsoja??
  Aha ok, ta.

 • Staybell geenius

  Nestrpno čakamo na objavo novice o prijetju terorista, ki je podtikal bombe ameriškim demokratom.
  Seveda OrbaNove ne bo zanimalo, da je terorist registriran republikanec, ki se napaja izključno s trumpovimi tviti, saj so vendarle prvi v službi “resnice”, kajne?

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!