fbpx

Psihologija po islamsko: Muslimanska psihologinja zahteva “presaditev glave” ministra za migracije, ker želi strožji zakon za pridobitev državljanstva

Foto: facebook

Kontroverzna muslimanska psihologinja iz zahodnega Sydneyja Hanan Dover je na svojem “službenem” Facebook profilu objavila zahtevo, da gre minister za migracije Peter Dutton na presaditev glave. Navidezno humoren zapis je objavila, potem ko je Dutton zahteval zaostritev državljanske zakonodaje. Zapisala je: “Če je presaditev glave uspešna, ali je lahko naslednji prostovoljec za nadomestitev Peter Dutton?”

Vendar pa je njen zapis sprožil val odzivov, med njimi tudi nekaj nadvse neprimernih. “Morali mu bomo ‘montirati’ prašičjo glavo,” je samo eden izmed zapisov.

Foto: facebook

Zavzema se, da lažnivih Irancev ne bi izgnali
Doverjeva sicer redno kritizira zahodno zunanjo politiko in avstralske politike. Zavzema se tudi, da bi se obdobje za pridobitev stalnega bivališča, preden bi muslimanski migranti lahko zaprosili za državljanstvo, podaljšalo z enega na štiri leta. Prav tako se besno zavzema za šest moških iz Irana, ki so lagali v svojih vlogah za pridobitev statusa begunca, sodišče pa je v maju izdalo odločitev o njihovem izgonu. Prosilci za azil, ki so prispeli v Avstralijo med letoma 2009 in 2014, so trdili, da so pobegnili iz Irana, nakar se je izkazalo, da niso upravičeni do statusa begunca ter da so o tem lagali, piše Jihad Watch.

M. S.