Romantični pobeg para se je hitro obrnil v napačno smer

Hotel Nelcon (Foto: booking.com)

Turistka v hotelu Nelcon v Angliji je pustila negativen komentar za hotel, nakar ji je lastnik odvrnil, da mora na dieto in shujšati. Par je namreč plačal 38 funtov za dve nočitvi, vendar je bila soba prekrita z umazanijo.

Emily Chance je praznovala drugo obletnico poroke s svojim možem Michaelom. Za dve nočitvi za dve osebi je v hotelu Nelcon plačala 38 funtov, ko pa je prišla v sobo, je bila ta prekrita z umazanijo.

Nestrokovni lastnik jo je v SMS-sporočilu zmerjal
Po tem, ko sta z možem že zapustila hotel, je na potovalni spletni strani Booking.com o hotelu napisala negativen komentar, kar pa je bil povod za SMS-sporočilo, ki ga je dobila od lastnika hotela Kena Evansa. V sporočilu ji je napisal, naj gre na dieto, obtožil jo je tudi, da “sovraži vse in vsakogar”.

V negativnem komentarju prek spletne strani se je namreč pritožila glede groznega vonja in glede umazane prhe ter brisač in hotel ocenila s 3,8 od 10 točk. Na njen komentar pa se je javno odzval lastnik hotela: “Ali lahko vprašam, kaj ste pričakovali za takšno ceno?”

“Od hotela se pričakuje, da je vsaj čisto”
“Moja teža sploh nima nič s tem. Čeprav je bil poceni hotel, se od osebja še vedno pričakuje nekaj truda za ta denar, da je vsaj čisto. Mislim, da niso zamenjali niti posteljnine od prejšnjih gostov. Svojemu najhujšemu sovražniku ne privoščim, da prenoči tam, kaj šele komu drugemu. Na koncu pa je sledilo še takšno neprimerno sporočilo,” je dejala Emily.

 D. Š.