fbpx

Ruski vojaki so pred invazijo preko aplikacije za zmenkarije iskali romance z Ukrajinkami

Ruski vojaki pred invazijo iskali ljubezen v Ukrajini (foto: printscreen)

Medtem ko so ZDA opozarjale na neizbežno rusko invazijo na Ukrajino, so ruski vojaki prek družbenega omrežja za zmenke Ukrajinkam napovedovali, da jih bodo zasipavali s sporočili.

Ženske iz ukrajinskega mesta Harkov, ki je bilo eno od prvih tarč ruskega napada na državo, so dejale, da so bile preplavljene s sporočili ruskih vojakov, poroča britanski medij Mirror. Številni vojaki naj bi tudi pošiljali svoje fotografije z namenom “iskanja ljubezni”. O tem, da je na desetine vojakov razkrilo svoje profile z namenom, da pritegnejo lokalne ženske, je poročal tudi medij The Sun.

33-letna Daša Sinelnikova je za The Sun povedala, da je pritegnila pozornost vojakov iz sovražne čete takoj, ko je svojo lokacijo spremenila v Harkov, dodala pa je, da je en mišičast fant poziral in poskušal izgledati seksi v postelji s pištolo, drugi je bil v polni ruski bojni opremi, nekateri pa so se le razkazovali v tesnih črtastih jopičih. Kljub sovražnemu ozračju pa si je z nekaterimi izmenjala nekaj sporočil.

V sporočilih je eden od vojakov zapisal, da bi jo z veseljem obiskal v Harkovu, vendar ruski moški niso dobrodošli od leta 2014. Povedal ji je, da bi rad obiskal Evropo, vendar zaradi vize ne more. Pred invazijo je 33-letnica še dejala, da so “ti fantje enaki kot vsi drugi na Tinderju – želijo si ljubezni ali druženja. Težko si je predstavljati, da bi lahko prišli sem in nas napadli. Upam, da se to ne bo zgodilo”, poroča The Sun.

Tanja Brkić