S pomočjo Facebooka odkrili resnico o tragični smrti enoletnega dečka pred skoraj petdesetimi leti

Foto: Youtube

Pred več kot petdesetimi leti je očim ob smrti otroka svoje tedanje še živeče žene zatrdil, da je deček, star eno leto, padel s postelje in umrl. Zdaj se je brat tragično preminulega spomnil, kako je očim malega Paula večkrat prijel za gležnje tako, da je visel z glavo navzdol, ter ga nekaj čas zibal, preden ga je z glavo zabil v kamin.

David Dearlove zadnjih pet desetletij trdi, da v smrt otroka ni vpleten in da je ta padel s postelje. Resnica se je počasi začela razkrivati, ko je Dearlove na Facebooku objavil fotografije, ki so brata preminulega spomnile na dogodek iz otroštva, ki ga je videl na lastne oči.

Enainsedemdesetletnik je na Facebook objavil fotografijo z malim Paulom, ko pa jo je zdaj 51-letni fantkov brat Peter zagledal, je takoj odhitel na policijo. Dejal je, da se mu je vrnil spomin in da se vsega spomni, kot da bi se zgodilo včeraj. Policiji je opisal, kaj je videl pred 47 leti. Zatrdil je, da je očim Paula zibal tako, da ga je držal za gležnje, glava pa mu je visela navzdol. Tako ga je nekaj časa zibal sem ter tja, dokler ni z njegovo glavo udaril ob kamin.

Peter, ki se je v otroštvu očima bal, o tem ni spregovoril, saj ga nihče ni vprašal
Deček je umrl zaradi zlomljene lobanje in hudih poškodb možganov. Takrat so verjeli, da je deček padel s postelje, a za to niso imeli konkretnih dokazov.  Peter s policijo nikoli ni spregovoril in nikoli ni dal izjave, saj ga kot otroka o dogodku sploh niso spraševali. Kot majhen deček se je očima bal, zato mu ni želel škodovati in ni nikomur povedal, kaj je videl. Po skoraj petdesetih letih, ko se je dogodka spomnil, pa ni mogel več molčati. Dejal je, da je očim bil vedno nasilen, da je rad pretepal in žalil.

Dearlove krivde ni priznal, strogo pa zanika vse obtožbe. Trdi tudi, da otrok ni nikoli pretepal, sojenje pa se je prestavilo na naslednji mesec.

A. L.

 • DJURO SUMAR

  Tile muslimani so res sami norci.

 • Valter BraniSlav

  Se en dokaz o skodljivosti heteroseksualnosti. Edini vzoren hetero par sem jaz in moja zena in moji otroci…

  • resita

   Slaba roba se sama hvali :)

   • Valter BraniSlav

    DOBRO BLAGO SE SAMO HVALI.

  • Olga_10

   Še en dokaz o škodljivosti komunistov!

   • Steiermark

    Pa saj temu psihopatskemu primerku niti zameriti nemoreš takšnih bolanih komentarjev, ko pa je sam bil žrtev pedofila tita in njegove klike, kar mu je povzročilo tako hude posledice, ki jih ima….

    • Valter BraniSlav

     POSLEDICE MOJEGA OTROSTVA IN MLADOSTI V TITOVI SFRJ:

     1) odrascanje v stabilni druzbi
     2) brezplacno solanje. Ni mi bilo treba vzeti kredita za solo in placati nicesar. Stuiral sem lahko brez bogatih starsev in brez nadpoprecnega talenta.
     3) Odprte meje: po koncani EF sem lahko brez dovoljenja SFRJ odsel v ZDA in se tam se izpopolnil. Takrat sem imel 23 let, poprecen American se pri 23 letih sele vpise na univerzo. Ko konca studij je v poprecju dolzan cetrt miliona agencijam ki mu da kredit za solanje, jaz pa sem vse to dobil zastonj.
     4) Dobrer zasluzek v ZDA, hkrati pa zopet odprte meje v SFRJ kjer sem kot drzavljan lahko nakupil veliko nepremicnim po takrat minimalni ceni. Trisobno stanovanje starsev v strogem centru mesta smo kupili po Jazbinskovem zakonu, stalo je toliko kot sem takrat zasluzil v enem dnevu. Ko se je SLO pridruzila EU je cena nepremicnim vrtoglavo narasla.
     5) Zaradi financne stabilnosti zmnoznost zgodnje poroke s 4 otroci ki so nama z zeno poklonili do danes 12 vnukov, 13 na poti.
     6) Ker so moji otroci in vnuki po meni tudi drzavljani SLO bodo lahko v SLO prav tako zastonj studirali in si sirili znanje.

     POVEJ RAJE S CIM JE TEBE TITOVA JUGOSLAVIJA POHABILA tako da iz sebe nisi naredila nic. Je bila kriva Jugoslovanska oblast ali so te spolno zlorabljali klienti tvoje matere ki se je takrat prezivljala kot kurba na Mariborskem stacionu ????

     IZPOVEJ SE, LAZE TI BO.

   • Valter BraniSlav

    Pojdni v kapitalisticno drzavo in se tam izkazi… Tako kot sem se jaz… Lahko je ostati doma in cviliti nad krivicami in se smiliti samemu sebi.

   • Valter BraniSlav

    Poglej Olgica, kako enostavno je sluziti denar z poznavanjem delniskih trgov.

    Lastnik velike korporacije iz ZDA me je vprasal ce mu lahko svetujem kaksen penzijski plan naj predlaga svojim delavcem, izbira je bila med Fidelity in Vanguard. V 10 minutah sem izracunal da je Vanguard boljsa izbira, mu poslal mail, ter dobil pogodbo za agenta pri njegovem penzijskem skladu. Vsako leto bom pokasiral 0.5% od vsote ki jo bodo delavci vlozili v penzijski denar. Vsi delavci skupaj bodo vlozili okrog 20 milionov, jaz bom letno dobil 100 tisoc za “svetovanje”… Zakaj ne bi hvalil Titove Juge kjer sem zastonj pridobl znanje? Spodaj je moj odgovor lastniku tovarne, copy and paste….

    Dear Mr….

    EXPENSE RATIO FOR FIDELITY FREEDOM 2035 SERIES (SYMBOL FFTHX) IS 0.63%, which means that every year 0.63% of your money is paid to Fidelity.

    In the last 10 years 10 thousand us dollars invested in FFTHX grew to 16.755 $

    EXPENSE RATIO FOR VANGUARD 2035 TARGETED SERIES (SYMBOL VTTHX) IS 0.15%, which means that every year 0.15% of your money is paid to Vanguard.

    In the last 10 years 10 thousand us dollars invested in VTTHX grew to 17.756 $

    it sum, because you paid less to Vanguard, more is left for you. Therefore, Vanguard is better than Fifelity.

    http://quotes.morningstar.com/chart/fund/chart.action?&t=XNAS:FFTHX&region=usa&culture=en-US&cur=

    I will be happy to arrange retirement for your workers. Because your account it big, I will drop my fee from 1% to one half of one percent (0.5%, 50 basis points).

    Best regards to you….

    • tramal

     Nehaj že enkrat bluziti in se hvaliti z svojim denarjem.Če ga imaš toliko ga daj siromakom ki umirajo od lakote pe se s tem hvali.Verjetno si kakšen klošar ki klošari po bostonu.

     • Valter BraniSlav

      Siromaki bodo ostali siromaki pa ceprav se jaz vrzem na trepalnice. Naj se raje zgledujejo po meni

     • Valter BraniSlav

      Na kateri denar pa naj bom ponosen ce ne na svoj denar.

  • Steiermark

   No, homoseksualec, kako sta se pa vidva, s tvojo transseksualko “razmnožila” ?

 • Peter

  Oh, koliko je takih zgodb, ki jih je sproduciral Pallywood, pa so se potem izkazale za…Pallywood.

  Samo tega ne boste zvedeli, ker potem ne boste več toliko marali ubogih palestinčkov in njihove borbe za svobodo, no…

 • milanček

  taborišče teharje, koliko otrok-dojenčkov se je scvrlo na soncu po nalogu naših komunistov!

  • Valter BraniSlav

   Nobeden.

 • garfi

  jaz bi moral biti pred 50 leti 7x mrtev
  nikogar nikoli ni in ne bo niti zanimalo

  • Valter BraniSlav

   Prav imas, Kucan sili zenske k temu da splavijo svoje zarodke… Prasec pokvarjen.

   • garfi

    ja, je Prasec Pokvarjen

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!