fbpx

Šala ali ….? Kazahstanski bodibilder se želi poročiti s svojo sekslutko

Yuri Tolochko, s svojo sekslutko Margo (foto: Instagram)

Kazahstanski bodibilder Juri Toločko je obnorel družbena omrežja z najavo, da se namerava poročiti s svojim plastičnim dekletom imenovanim Margo, ki na bi jo obravnaval kot pravo damo. Za zdaj ostaja neznanka, koliko od tega je res Toločkovo čudaštvo, in koliko njegov način privabljanja pozornosti javnosti.

Juri Toločko, bodibilder iz Kazahstana, je postal zanimiv za svetovno javnost, ko je objavil, da ima novo “dekle”, za katero se je izkazalo, da je seks lutka.

Zdaj želi Toločko narediti korak naprej v njuni zvezi. Z lutko, ki jo je poimenoval Margo se po poročanju RT želi poročiti. Zaradi vsega cirkusa, je Toločko postal medijsko prepoznavna osebnost.

https://www.instagram.com/p/B81HY_IJkmR/?utm_source=ig_embed

Zaradi svoje “zveze” z sekslutko, kateri je ustvaril tudi  Instagram profil, kjer redno objavlja slike, kjer pozira z lutko, je bil deležen tudi številnih komentarjev, ki se nad njegovim početjem zgražajo.

https://www.instagram.com/p/B6AULROJZzJ/?utm_source=ig_embed

Po Toločkovih trditvah, naj bi ti komentarji do živega prišli njegovi lutki Margo, zaradi česar je trpela njena samopodoba. Lutka naj bi se zato zatekla k plastičnim operacijam.

Trenutno ostaja neznanka tudi dejstvo, ali bodo kazahstanske oblasti dovolile tako zakonsko zvezo.

Ivan Šokić