Salvini z lahkoto zbral 200 tisoč podpisov proti levi vladi, ki v Italijo znova naseljuje migrante!

Foto: STA

Proti novi italijanski vladi Giuseppeja Conteja, ki je pred tedni nastala na podlagi koalicije Gibanja petih zvezd in levosredinske Demokratske stranke, so aktivisti iz vrst Salvinijeve Lige minuli konec tedna zbrali kar 200 tisoč podpisov Italijank in Italijanov. 

Z zbiranjem podpisov je Liga podkrepila prizadevanja za razpis novih volitev. Vodja Lige Matteo Salvini je v pogovoru za radio napovedal, da bodo ljudje vnovič dobili priložnost, da povedo svoje mnenje. Pri tem pa je pozval k udeležbi na množičnem protivladnem zborovanju v Rimu, ki je predviden za 19. oktober.

Za Ligo, ki po poročanju STA v anketah še vedno vodi, so po navedbah avstrijske tiskovne agencije APA pomembne tudi regionalne volitve, ki se bližajo. V Umbriji bodo potekale 27. oktobra, do konca leta pa še v Emilii Romagni in na Kalabriji.

Foto: STA

Liga na evropskih volitvah prepričljivo zmagala
Na nedavnih evropskih volitvah je Liga s 33 odstotki glasov postala najmočnejša stranka v Italiji. Avgusta je prišlo do propada vlade Salvinijeve Lige in Gibanja petih zvezd, zdaj pa pod istim premierjem vlada deluje naprej v sodelovanju Demokratske stranke in Gibanja petih zvezd.

Hana Murn

 • xtc

  Naj se čisčenje izdajalcev naroda prične in naj narod odloči kaj z njimi.

 • skorpijon93

  ni ga boljšega čez višegrajske države

 • soc

  Salvini bi seveda zlahka dobil nove volitve, zdaj je že v južni Italiji krepko pred Cinque Stelle. Smer je Višegrad in močna Srednja Evropa brez zahrbtno umorjene Nemčije. To pa ni v interesu vladajočih evropskih grupacij socialistov + “ljudskih” strank + levih liberalcev z njihovo agendo priseljevanja in Združenih držav Evrope po vzoru ZDA z Berlinom in Parizom kot odločevalcema. Ein Volk, ein Reich. Zato bo Evropa poskrbela, da novih volitev še dolgo ne bo. Bljak.

  V ZDA se od ustanovitve dalje prisega na Biblijo kot skupni imenovalec ameriškega “naroda”. V Združenih državah Evrope, tiste, ki na zahtevo kulturnih marksistov odkrito negira svoje krščansko poreklo (oziroma se ga sramuje), bo to začasno Kapital, nekaj let kasneje pa dokončno Koran.

  • Ivan Ivanovič

   Na koncu pa bodo prevladali Protokoli sionskih modrecev

 • lauraas

  Kako so pohiteli z reševanjem in sprejemanjem migrantov in zakoni proti zasegom ladij,…, z pomočjo leve EU!

 • xtc

  Naj ja kaj so že naredili z izdajalcem Mussollinijem ,ki je bil v primerjavi z temi na I vladi Heroj?
  Mislim ,da miorajo Italijani vajo z Mussolinijem ponoviti na izdajalcih,ki so mu podobni.

 • Andrej

  A kdo vidi kakega “Salvinija” v Sloveniji?