fbpx

Še ena nekdanja Playboyeva zajčica se je oglasila: “Epstein me je posilil”

Foto: Facebook

Britanska igralka in nekdanja Playboyeva manekenka Anouska De Georgiou je javno spregovorila, da jo je seksualno zlorabil pedofil, 66-letni Jeffrey Epstein. Anouska, ki je hodila v šolo s Kate Middleton, pravi, da jo je Epstein predstavil prijateljem že v 90. letih.

Kmalu jo je povabil na svoje posesti po vsem svetu, obiskala ga je v New Yorku, Parizu, na Karibih … V intervjuju je dejala, da je bogataš malo vplival nanjo. “Do trenutka, ko me je posilil, je bilo že prepozno za odzive,” piše Daily Mail. Povsod je bilo veliko ljudi in vsi so se pretvarjali, je povedala Anouska, da je takšno vedenje povsem normalno. Zloraba je trajala leta.

“Vsakič, ko me je Jeffrey videl, se je v želji po seksu začel tresti, ker si me je vedno zaželel, in to me je grozno motilo,” je dejala. Dodala je, da zveza ni takšna postala čez noč. Sprva je bil z njo čustven in ji je bilo prijetno, plačeval ji je obilno razkošje, vsakič po seksu pa ji je rekel, da tega ne bo nikoli več počel. Epstein je bil zelo negotov in nezrel. “Nekako je bilo vse to del mojega življenjskega sloga. Mislila sem, da lahko stvari držim pod nadzorom,” je iskreno povedala Anouska.

Foto: Facebook

Povedala je še, da je videvala tudi druge punce, ki so prihajale skupaj z njim. Včasih jim je hotela povedati neko zgodbo in jim svetovati, naj pobegnejo, a tega nikoli ni storila. Po obtožnici je Epstein “namerno iskal mladoletnice in vedel, da je veliko njegovih žrtev mlajših od 18 let, saj so v nekaterih primerih mladoletne žrtve izrecno navedle svojo starost”.

Jeffreya Epsteina so obtožili, da je dekletom prirejal masaže in druga spolna dejanja, nekaterim zaposlenim pa je celo plačal, da bi zaposlili več deklet. Medtem ko je čakal na sojenje, so ga 10. avgusta po samomoru našli mrtvega v zaporni celici. Več žensk, ki so ga obtožile spolnih zlorab, je dobilo priložnost, da se izjasnijo na newyorškem sodišču, kjer so izrazile svojo jezo in razočaranje, potem ko je bil kazenski primer milijarderja v začetku tega meseca zaradi njegovega samomora zaključen.

Foto: Facebook

De Georgiou, eden izmed njegovih zaposlenih, ki danes dela v fundaciji “Kintsugi” za pomoč zlorabljenim ženskam, je nato rekel: “Bil sem žrtev in trajalo je veliko let, da lahko stojim tukaj in rečem: Ja, sem, videl sem.”

Eva Poljanc