fbpx

Še ena psihopatska, a resnična zgodba: Elitna prostitutka najprej razbila glavo svojemu novorojenčku, ob zapuščanju sodišča pa se je na ves glas smejala

Elisabeth Wilkins (Foto: facebook)

23-letna poklicna spremljevalka je sprožila val zgražanja s tem, ko je svojemu novorojenčku razbila glavo. Ko jo je sodišče spoznalo za krivo povzročitve resne poškodbe, je sodišče zapustila s širokim nasmehom na obrazu. 23-letnica sicer za spolne usluge računa vrtoglave zneske.

23-letna Elisabeth Wilkins je z glavo svojega novorojenčka udarjala ob trdo površino večkrat in to tako močno, da je malček po vsej verjetnosti obsojen na posledice, ki jih bo čutil vse življenje. Poškodbe so bile tako hude, da pričakujejo, da bo imel številne težave v duševnem razvoju. The Sun poroča, da se je incident zgodil, ko je bila neuravnovešenka leta 2016 s svojim majhnim otrokom uro in pol sama v stanovanju, razsežnost njenih dejanj pa je bila razkrita šele, ko sta s partnerjem Erickom Vanselowom obiskala zdravnika, ki je seveda takoj poklical rešilca. Pri novorojenčku so našli razbito lobanjo, možganske krvavitve in zlomljena rebra. Osebje bolnišnice pravi, da Wilkinsova ni kazala čustev, ko je izvedela, kako hude poškodbe je povzročila otroku.

Za spolne usluge strankam računala vrtoglave zneske
Wilkinsova je sicer študentka, denarnico pa si napolni kar z nudenjem spolnih uslug. Da, prav ste prebrali, Wilkinsova je poklicna spremljevalka, tudi sodišče pa je bilo pri odločanju v primeru seznanjeno z njenim oglaševanjem storitev; predstavljala se je kot seksualno avanturističnega duha, dodala pa je tudi, da je odprta prav za vse ideje, in moškim svetovala, naj jo nemudoma pokličejo. Za svoje storitve je računala kar visoke zneske, tudi za britanske razmere. Za spolne usluge je namreč računala celo do 1.000 evrov!

Kot Zoran Janković: sodišče zapustila s širokim nasmehom!
Ob tem, ko jo je sodišče spoznalo za krivo, je sodnik dejal, da lahko pričakuje večletno zaporno kazen. Njenega partnerja so oprostili odgovornosti pri incidentu. Prav srhljivo pa je dejstvo, da je potem, ko jo je sodišče spoznalo krivo, stavbo zapustila s širokim nasmeškom na obrazu!

J. Ž.