Se je uredniku Reutersa zmešalo? Novinarjem je naročil, naj o Trumpu poročajo kot o drugih diktatorjih po svetu

Steve Adler, Foto: Twitter

Na agenciji Reuters so očitno staknili levičarski virus. Glavni urednik tiskovne agencije Reuters Steve Adler je svojim novinarjem naročil dodatno previdnost pri pokrivanju administracije ameriškega predsednika Donalda Trumpa in jim priporočil, naj uporabijo izkušnje pri pokrivanju drugih avtoritativnih ali nevarnih režimov po svetu.

Kot primere je navedel Turčijo, Egipt, Irak, Jemen, Tajsko, Kitajsko, Zimbabve in seveda Rusijo. “Ne zgodi se vsak dan, da ameriški predsednik označi novinarje za najbolj nepoštena človeška bitja na svetu, njegov glavni strateg pa za opozicijsko stranko. Zato ne preseneča, da je veliko vprašanj o tem, kako pokrivati novo administracijo,” je sporočil Adler, ki očitno deli ideje kulturnega marksizma.

Informacije administracije nimajo velike vrednosti
Novinarji naj uporabijo izkušnje, ki so jih dobili v državah, kjer so se srečali s cenzuro, pravnim pregonom, zanikanjem vizumov in celo fizičnimi grožnjami. Ob tem naj se ne ubadajo preveč z uradnim dostopom in tem, kar dobijo od administracije, ker te informacije nimajo velike vrednosti. “V Iranu nismo imeli uradnega dostopa, vendar je bilo naše poročanje izjemno dobro,” meni Adler in priporoča zanašanje na vire.

Prav tako jim priporoča, naj ohranijo mirno kri in se ne pustijo sprovocirati v javne komentarje, čeprav se to zdi morda še kako razumljivo. “Zdaj smo dobili priložnost, da uporabimo veščine, ki smo jih pridobili v veliko hujših krajih po svetu, in vodimo s primerom, ko zagotovimo sveže, uporabne in zgovorne informacije,” priporoča Adler.

Adler se je očitno prepoznal v Trumpovi definiciji novinarjev kot najbolj nepoštenih človeških bitij na svetu. Zanimivo je tudi Adlerjevo priporočilo, da informacije s strani administracije niso zanesljive. Ko je bil na oblasti Barack Obama, pa so levičarski mediji delovali kot piar vlade. Poročali so le o tem, kar je prišlo iz Bele hiše, ne glede na to, ali so bili podatki resnični ali ne. Očitno je, da tudi tako velikim medijskim agencijam, kot je Reuters, ni uspelo ubežati levičarskemu virusu. Trump je na oblasti en teden, pa ga že primerjajo z diktatorji. V primeru Hillary Clinton, katere drugo ime sta korupcija in kriminal, pa bi poročali, kako je svet lep in kako je Amerika na boljšem.

Aleksander Rant

 • althar

  Njegovo sedanje stališče ni problematično. V resnici je bilo problematično njegovo stališče pod Oamovo vladavino.

 • Slovenec 33

  Potrebno je vedeti, da so tako imenovani novinarji podvrsta ljudi, ki se nebi smela pretirano razmnoževati, ker dela škodo človeški rasi.
  To se vidi na vseh področjih, ko zaradi prodaje svojih izcedkov teptajo etične in moralne norme podolgem in počez.

 • Andrej S

  Trump ma prav glede novinarjev no vsaj določenih kr pejte si pogledat Slovenske novice kake klobasajo da se ti želodec obrača, sicer pa kaj majo tolk za povedat o Ameriki če mamo pa v Sloveniji tok gnoja da ga vsi priseljenci nemorejo skidat če bi kidali cel mesec, a si vi predstavljate, da nas noben več ne reši! NOBEN smo v riti do ušes

  • Caetano

   Lahko nas rešijo in to isti, kot leta 1991, ko smo bili tudi v dreku do ušes. Janša se je že preverjeno izkazal. Ni razloga za obup.

 • tarantela

  Gospod urednik ima dober pregled nad dogajanji v svetu.

  • Franc Šink

   Če ne maraš diktatorjev ne razumeš niti kako svet funkcionira.Žao ti je za druga Tita !

 • hle

  Še en dokaz več o tem kako se je namnožila globalistična drhal tradicijonalisti smo bistveno predolgo tiščali glavo v pesek in se zanašali na politično desnico danes pa žanjemo rezultate kulturni marksizem je samo orodje globalistov tako kot migracije, pranje možganov že najmlajšim in podobno

 • Olga

  A je musliman? Levaki? Saj to ni nič novega! Ta virus je tudi v režimskih medijih in rumenem tisku komunistične Slovenije!

  • Caetano

   Kulturni marksisti pa tudi drugi filoislamisti bodo vztrajno delali po tem kopitu kajti njihov cilj je v trenutnih razmerah oblatiti vsakega, ki kritizira islam. Tako sta se dogovorila Obama in Hilarija z islamskimi državami in isto elita EU. Kasneje ima marsikak lobi v mislih tudi kriminalizacijo.

   Kot je bilo v naprej napovedano tudi Trump ne bo izjema.

 • Unikatna

  Morda mu je ta naročil…Soros..Poglejte si odličen prispevek o migrantski krizi, o politično-finančnem zakulisju, ki danes vodi svet. Morda ste že videli.

  https://www.facebook.com/SlovenskaNarodnaStraza/videos/vb.413723515485232/489510934573156/?type=2&theater

 • samsara

  Reuters je v takšni ali drugačni povezavi v lasti Rothschildov. Že zelo dolgo.
  To so tisti, ki v svoji privatni tiskarni znai kot FED, za ZDA na osnovi zraka tiska dolarje.
  Se upira razumu kajne. Tudi zato marsikdo zavrača to dejstvo.
  Zgleda, da bo Reuters postal ameriški ekvivalent Dela.

 • garfi

  v Romuniji bodo preganjali korupcijo višjo od 44000 evrov
  levakom se fuzla

  • samsara

   Legalizacija pokvarjenosti in kraje. Nekakšen bonus za posvečence na oblasti. To mora in bo padlo skupaj s pohvarjenci ki so to uzakonili.
   Prepričan sem da bi političnjakom udbokučofevda podoben zakon nadvse ugajal.

   • garfi

    naši levuharji miljardne kraje ščitijo – krivosodnica cener

    • samsara

     Ja, sam obstaja kakšen procent rizika. Zgornji primer pa uvaja popolno legalizacijo. O slabi vesti pa ne bi. Te, psihoti in drugačni norci ne poznajo. So pa takšni primerki najbolj pogosti v politiki, bančništvu, vojski, ekonomiji…

  • samsara

   Ja, pohlep je huda reč. Pripelje lahko do norosti in oni so očitno bolj ali manj tam.

 • Aron

  pravilno, mediji morajo odigrati glavno vlogo v tej tragikomediji, ki se ji rece drumpf.

 • Diagnostik

  stvar je povsem preprosta.To je ta vpliv malega plavookega iz Murgelj.Lovke zdaj steguje tudi po CNN in BBC.
  RTV SLO,POP TV,Planet etc.ima že dolgo v lasti.
  Mu pa lahko mal odpustimo,za ta vikend je naročil tam zgoraj malo lepše vreme…res da bo mal odjuge,ampak za smučat bo.
  Hvala Milan

 • totex39

  To so pa res sprevrženi norci, saj je šele začel opravljati svoje delo in ga ne poznajo.

 • garfi

  populistična murgelska tv pet minut negativno o Trumpu in Melaniji in povsem na koncu
  o pozitivnem vplivu na naš turizem
  interesi gospodarjev v Murglah imajo prednost pred Slovenijo
  u murglama press

  • Olga

   Mislim, da imajo bolj malo občinstva…

   • garfi

    hočejo pa naš denar kot rtvmurgle

 • garfi

  skrbi te-vas Trumpov domino efekt
  levaki ste bedaki

 • slaipowi

  “Slovenec 33
  7 ur nazaj
  Potrebno je vedeti, da so tako imenovani novinarji podvrsta ljudi, ki se nebi smela pretirano razmnoževati, ker dela škodo človeški rasi.
  To se vidi na vseh področjih, ko zaradi prodaje svojih izcedkov teptajo etične in moralne norme podolgem in počez.”
  Podpišem. Rant si se našel tule? Jaz sem te, pa še kakšnega z nore24.

  • garfi

   nor si ti

  • slaipowi

   Kdorkoli je ze komentiral moj post naj bo obveščen da “this user is blocked”. Ni pomemben zame. 6 sem vas blokiral in kar naenkrat ni več komentarjev. Poudarek je na 6. To je število podpornikov te greznice tule. Ha ha ha. Volitve se bližajo. Kalimeroti…

   • garfi

    skrbi te-vas Trumpov domino efekt
    levaki ste bedaki

 • sodnikisozločinci

  Reuters je medij, ki je že več kot 100 let v lasti Rotschildov, je njihovo propagandno orožje za širjenje levičarskih ideologij kulturnega marksizma za uničenje osnove družbe, družine in nacionalnih držav, kar je ovira za njihovo totalno oblast na svetu.

 • garfi

  ClintonsNewsNetwork seveda še naprej negativno o Trumpu
  lepo se vidi levuharski medijsko-politični prevzem sveta

  • illxi

   ja, zadnjič sem gledala od Dinesh D’Souza dokumentarec, Hillary’s America -skrivnosti Demokratske stranke; no Dinesh tudi govori o mafiji, sploh zaradi povezave stranke z Saul Alinsky-jem… samo meni se zdijo bolj čisti totalitarizem v nastajanju… od vseh totalitarcev 20.stoletja so pobrali globalisti najbolj uspešne trike, edino časa jim je zmanjkalo, da bi se do konca razvili. vsaj upam da. :) sicer pa, med mafijcem in totalitarcem ni velike razlike, oboji rabijo za obstoj beležkarje in ovaduhe, kar so danes msm skupaj z “filantropskimi” socialnimi omrežji.

   • garfi

    človeške pokvarjenosti nikoli ne zmanjka
    pasivnost ljudi je kot bencin v ogenj
    upam, da ne bo nova svetovna vojna
    če Trumpa ubijejo je tudi to možno

 • Bastian

  Kje je že tistih F571 debilov?Nekateri so doživeli debakle na primeru solat na tržnici.

 • airways

  Idiot!

 • Marija

  Upam da novinarje nauči kaj je resnica

 • Marija

  Tudi,če bi “brezmadežno” spočela je zgubila nedolžnost ko je rodila.Če kdo ve kaj je porod. Kaj je v tej izjavi narobe? Svet je res nor.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!