Še več “izobražencev” iz Afrike in Bližnjega vzhoda: EU načrtuje “proaktivni pristop” za povečanje legalnih migracij v Evropo

Evropski komisar za migracije Dimitris Avramopoulos (vir: twitter)

Evropa mora privzeti “proaktivni pristop” k povečanju stopnje priseljevanja v države EU, so zapisali v najnovejšem poročilu Evropske komisije, kjer so označili migrante za “vse bolj pomemben” del strategije EU za ekonomsko rast.

V zadnjem poročilu o legalnem priseljevanju v EU, ki so ga sprejeli v petek, 29. marca, v sklopu bruseljske sheme za pripravljenost in izvedbo (REFIT), piše, da naj bi trenutna pravila “v veliki meri ustrezala namenom”, poroča Breitbart.

Vseeno je komisija obelodanila seznam domnevno “kritičnih problemov”, ki so nastali zaradi pravil, ki imajo le “omejen vpliv” na izzive v zvezi z migracijami, s katerimi se sooča Evropa. S tem namenom bruseljski oblastniki že delajo na razvoju “skupne pravne migracijske politike”, ki bo od držav članic zahtevala sprejetje “širokega nabora ukrepov”.

EU ponovno aktivno za priseljevanje v Evropo
V Bruslju so ob tem opozorili na potrebo po “večanju zavedanja” EU-pravil, ki zagotavljajo “pravice” neevropskim državljanom, kajti kot je povedal komisar za migracije Dimitris Avramopoulos: “S tem, ko se premikamo od upravljanja krize k iskanju dolgoročnih strukturnih pristopov k migracijam, je potreben bolj proaktiven pristop za upravljanje z legalnim priseljevanjem.”

https://twitter.com/bill_ravotti/status/964139273116110848

Po mnenju Avramopoulosa gre za ekonomijo, stabilnost in rast. “Potrebujemo boljšo regulacijo obstoječih pravic in pogojev za vse tiste, ki pridejo v Evropo študirat, delat ali iz družinskih razlogov. To je v interesu tako držav članic kot tistih, ki legalno migrirajo v EU.”

Vsi neobstoječi zdravniki, inženirji in preostali neobstoječi visoki izobraženci iz Afrike in Azije si ob tem že manejo roke. Izgleda, da se v EU od fiaska Angele Merkel, ki se je začel s povabilom migrantov v Evropo leta 2015, niso ničesar naučili.

Ivan Šokić

 • Olga101

  Evropske skorumpirance nabrcati v rit in spravit za zapahe zaradi RASIZMA nad Evropejci, zaradi politične korupcije in trgovine z ljudmi! Uprimo se diktatu iz Bruslja in naženimo levičarske sorosove plačance, ki nezakonito sprejemajo odločitve pred novimi volitvami v EU parlament, na škodo vseh Evropejcev!

 • RATATA

  Kdo potrebuje ekonomsko rast???
  To je temeljno vprašanje! A je ta rast potrebna za obresti na posojila morda?
  Kdo je posojila dal?
  Bullin čikin šit!!!
  Sami multikulti globalisti!!
  Junajtid stejts EPP merkel – junker – weber makronovska smrduharija!

 • Garbage man

  Le še do volitev.Po volitvah ne bo več potrebe hoditi v Afriko na safari.UPAM!

  • RATATA

   Trofeje ilegalno prihajajo k nam.

 • ZatonMesecnikov

  #EU načrtuje “proaktivni pristop” za povečanje legalnih migracij v Evropo#

  To sedaj hitijo s sprejemanjem teh neumnosti. Ker se bližajo volitve. Kot slovenski Župani, ko vedo, da bodo izgubili volitve, pa hitijo z zaposlovanjem na občini.

 • garfi

  €U postaja totalitarna
  mislim, da bom volil Domovinsko ligo-DOM, ker nočem biti sokriv
  dol s krščanarji, liberalci, leWiČĆarji ali pa bo katastrofa

  • McBobo

   +1 za DOM.

 • Dragan Krstič

  Treba bo na volitvh za EU odstaviti te bruseljske voluharje katere baš briga kako živi raja, ki je delala v proizvodnji 40 let in prejema penzije, ki so malenkost višje od tistega kar dobijo nepismeni priseljenci, ki nikoli ne bodo zaposleni ker jih nihče ne bo želel zaposliti. Tem voluharjem je vseeno saj oni uživajo v plačah in beneficijah da se človeku zvrti v glavi, zagotavljajo pa njihovo razkošno življenje prav tisti ki životarijo saj so tudi najštevilčnejši stomilijonski razred. Kdor je bral marakeško deklaracijo o migracijah je izrecno navedeno da države EU ne uvažajo kvalificirane delovne sile iz Afrike ampak tiste nepismene. Afriški izobraženci naj bi ostali doma ker naj bi pripomogli k napredku države bivanja. Vi, mlajša generacija
  in vaši potomci boste delali zanje do pozne starosti in za sramotne penzije. Poleg tega pa vas bodo ti priseljenci ropali, pretepali in morili. Po eni strani sem vesel da mi tega ne bo treba doživeti.

  • Matt von Glanz

   tudi jaz si želim, da bi se prej rodil, 30 let prej

 • Antonius

  Tale evropski komisar je še en razlog več, da je treba na volitvah v evropski parlament podpreti samo predstavnike desnice in ostalih domovinskih strank.
  Pri nas se Jelinčič ponuja kot domoljub v bistvu je pa še vedno padalski prevarant, izdajalec in lažnivec.
  Opozicijska SDS si edina javno prizadeva, da zapremo meje šerijatarjem.
  Volite njihove kandidate v evropski parlament. Kučanove vlade in podkupljen Sorosov kader v evropskem parlamentu so nam nasrali šerijatarje, da se danes z njimi, zelo drago zajebavamo.

  • šmentanamuha

   Brščič bi bil prava bomba za tole prašičjo farmo, ki se imenuje bruseljski birokrati.

 • bojan

  s temi bedaki definitivno ne štima nekaj v možganih … na volitvah je treba vse take dol pometat

  • Dragan Krstič

   Če se hočejo obdržati v Bruslju na mesečnih plačah okoli 20.000.-€ in z ostalimi beneficijami morajo skupaj tuliti v isti rog.

   • bojan

    ja sej .. denar je tisto kar povzroča to zlo v EU ampak zanimivo bo gledat ko bodo prav ti plačanci prvi dobil po beticah, in res me zanima kaj bodo takrat v svoj bran lajal

 • McBobo

  Samo še vprašanje časa je, kdaj se bo pojavil nov Dolfe. Mogoče so pa to že Salvini, Orban itd.

 • slosin

  evropa je bulana…

 • šmentanamuha

  Definitivno bo treba razmisliti, ali je EU res tisto, kar si želimo v prihodnosti. Vzhodni blok (Višegrajci) bodo v prihodnosti postali pomembna politična sila, ki bo postala rešitev za Evropejce. S francosko-nemškim vlakom pa naj se odpeljejo Paho, Cerar, Šarec in leva kamarila.

 • šmentanamuha

  Višegrajci in identitarci – to je prihodnost Evrope, vse ostalo je pot v pekel (LBTQ+P trangenderski levičarski multikulti raj).

 • Morala

  Del evropske desnice spi ali kaj sploh počnejo…

 • Van Der Waals

  samo še davek na nepremičnine pa smo sužni!!!

 • Dragan Krstič

  Če bodo bruseljski idioti še naprej in vedno bolj uvažali migrante iz Afrike in BV bo postalo normalno življenje na zahodu neznosno za marsikaterega državljana ter bo iskal rešitev s selitvijo v države višegrajske skupine, sploh pa bodo nov dom tam iskali upokojenci. Ko pa se bo začela izseljevati še inteligenca bo obenem tudi kapital zapuščal države v katerih zaradi neizobražene, nekvalificirane in lene delovne sile ne bo videl prihodnosti.

 • Anton

  bedak butast grški, saj še ti ilegalni migranti, ki so v Evropi uživajo v brezdelju , ob uživanju socialnih prejemkov,vse na račun nas Evropejcev in sedaj bi ti bebavi še uvažal? Take kot si ti so včasih postavljali ob zid zaradi veleizdaje.

  sarkazem press

 • gorjanc

  SAMO 16 % ČRNCEV IMA IQ VEČ KOT 100 -TO KAR JE V ZAHODNI EVROPI POVPREČJE.Za končanje tehničnih fakultet je potreben IQ okoli120!!!
  Potem je jasno ,da bodo težave. V ZDA imajo črnci v vseh 13 000 okoliših slabši učni uspeh, za vpis na univerze pa imajo kvote,da bi kljub inferiornosti na silo popravljali izobrazbeno neenakopravnost, vendar imajo skromen uspeh, Črnci so svobodni v ZDA malo po državljanski vojni in imajo pristop do šolanja predvsem v severnih državah ZDA, pa je povp. IQ še vedno samo 85. Bistven vpliv ima genetika in ne socialno okolje -. Mongoli, Kitajci ,Korejci in Japonci “šišajo “vse,imajo pa največji volumen možganov.
  SLOVENCI ( IQ 95) ne dosegamo povp.IQ sosedpov, ker imamo že precej neavtohtoncev.
  Nove tehnologije zahtevajo predvsem bistre ljudi in visokotehnološka podjetja ,ne pa KRAMP IN LOPATA FIRME iz vzhodne tujine z nizkimi plačami in posledično skromnimi vplačili v državne blagajne in praviloma več dobijo za svoje družine iz socijalnih transferjev kakor pa vplačajo !!!!!!!!!!!!
  A ko se bo gradbeništvo ,ker ne bo potreb,ustavilo, bodo ti pristali na ZAVODIH IN BODO SKUPAJ Z DRUŽINAMI NA SOCIJALNI DUDI in vzdrževani .

 • Artur

  Globalizem in Panevropa
  http://nova24tv.si/kolumna/globalizem-in-panevropa/

  Par sto snajperistov in za večno pospravit to škodljivo levo bruseljsko nesnago .

 • koza

  Putin pa odpira Mercedes firmo blizu Moskve, kaj ne rabi muti delavcev? Druge ščuvajo proti, ona pa dela biznis, mrš!

 • xtc

  Bojte se socialističnih Grkov z darovi!
  no ja bomo pa šli na EKO obnovljive vire surovine kot pravi “Der Komisar ” ne bo zmanjkalo.

 • pajac debeli

  Lahko vidimo statisticne podatke, ki govorijo o tem, da masovna migracija iz muslimanskih drzav prispeva k gospodarski rasti v EU, ali jim moramo verjeti na besedo. Ce letos ne spravimo v EU parlament vsaj tretjino zagrizenih nacijonalistov, da blokirajo vse to ultra levo [email protected], bomo v velikih tezavah. Ura je pozna, zato maja vsi na volitve podpret SDS.

 • Marija

  Uničenje Evrope v polnem teku.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!