Šeriat v Evropi je smrt Evrope! V Parizu že patruljira islamska milica in verbalno ter fizično napada ženske

Ko pišemo in govorimo o šeriatskem pravu, načinu življenja, ki sledi šeriatu, ki se vse bolj širi tudi na evropskih tleh, se lahko bralcu zazdi kot nočna mora, slabe sanje torej, nekaj, kar je popolnoma nemogoče v naši realnosti. V našem okolišu, v našem mestu, v naši državi, na naši celini.

Pa vendar se počasi, a vztrajno širi seznam mest, v katerih legalno kot v Veliki Britaniji ali na pol legalno delujejo “alternativna” sodišča, ki sodijo po teh neevropejskih normah, kjer ljudje popolnoma brez problemov živijo po pravilih, ki na podlagi religioznega nauka diktirajo vse ravnanje v življenju. Šeriat zajema vsa dogajanja v življenju, vključno z družinskimi odnosi, dedovanjem, davki, očiščenjem in molitvijo. Zasnovan je na islamski veri in Koranu kot temeljnem izvoru prava. Za povprečnega Evropejca je ta koncept iz zgodovinskih knjig mračnega srednjega veka v popolnem nasprotju s civiliziranim, sodobnim načinom dojemanja zakonov, norm in pravil, po katerih živimo na starem kontinentu. Prav zato si povprečen Evropejec – tudi tisti, ki o tej temi nekaj ve − pravzaprav sploh ne more predstavljati, kaj pomeni realna grožnja o uvedbi šeriata zanj in za njegovo okolico.

V šeriatu se prepoved lahko konča s smrtno kaznijo
Pa vendar lahko že zdaj opišemo, kako bi bil videti šeriat v Evropi, saj se vse večkrat zgodi, da se v običajnih banalnih situacijah pokažejo zametki takega načina življenja. V Parizu na primer se je prejšnji teden zgodil dogodek, ki jasno kaže, kako bi se naše življenje spremenilo, če bi se v Evropi šeriat prijel, oziroma kako se bo naše življenje spreminjalo in spremenilo, ker se šeriat počasi, a z gotovostjo širi tudi pri nas. Dve dekleti sta zvečer čakali na mestni avtobus. Ko je pripeljal na postajo in sta se dekleti postavili pred vhodna vrata, ju je voznik pogledal in speljal. Dekleti sta začeli teči za njim in ga zaradi rdeče luči na semaforju dohiteli na bližnjem križišču, začeli sta tolči po vratih, in ko jih je voznik odprl, sta ga seveda vprašali, kaj se dogaja, zakaj to počne. Voznik ju je še enkrat pogledal in jima mirno odgovoril, da se z njegovim avtobusom ne bosta peljali, naj raje “razmislita, kako naj se primerno oblačita”. In kaj je bilo tako neprimerno? Dekleti sta bili oblečeni v minikrila. Nič pretiranega, nič škandaloznega. Pariška moda pač. In lepo oblečene Parižanke. Vendar je voznika tako zmotilo, da ju ni spustil na “svoj” avtobus, ki vozi po vsem Parizu, tudi po delih, v katerih francoske oblasti nimajo več oblasti. Voznik je seveda musliman z dolgo brado, priseljenec iz zahodne Afrike, salafist. In po njegovem prepričanju, ki sledi iz strogih šeriatskih zakonov, bi morale vse ženske zakrivati svoje telo, svoj obraz, svoje roke. Vse. Povsod v Parizu. Povsod v Franciji. Po vsej Evropi. To pa ni osamljen primer. Na pariških obrobjih ženske ne smejo več nositi oblek, ki jih želijo, ker po ulicah patruljirajo islamski skrajneži, nekakšna islamska milica, in verbalno ter fizično napadajo ženske – skupine po deset moških, sestavljene iz uličnih prodajalcev, prekupčevalcev, migrantov nadzorujejo ulice, na katerih ženske pravzaprav niso več dobrodošle.

Vse večja migracija, vse manj prostora za avtohtone prebivalce
Ne samo ženske, nihče od nas ni več dobrodošel, pa čeprav tega ne vidimo. Ali nočemo videti. Opozorila prihajajo od povsod, eno najmočnejših od Mone Walter, Somalke, ki živi na Švedskem in islam dobro pozna. Walterjeva jasno in glasno opozarja, da bodo Švedi izgubili Švedsko v najboljšem primeru najkasneje v petdesetih letih. Temu pritrjujejo tudi novi podatki švedskega odbora za migracije, ki napoveduje, da lahko v letu 2019 Švedska pričakuje približno 21.000 novih prosilcev za azil in 59.000 prošenj za združitev družin migrantov, ki so že na Švedskem. Če bodo vse vloge ugodno rešene, bo na Švedskem na koncu leta okoli 80.000 novih priseljencev, ki bodo vstopili v državo, kar je najmanj 10.000 več od prejšnjega leta. “Najprej bodo zahtevali šeriatska sodišča kot v Veliki Britaniji. Švedi so prepričani, da bodo v njihovi državi vedno veljali švedski zakoni. Ampak vprašajte Angleže, ali bi pred 30 leti verjeli, da bodo imeli legala šeriatska sodišča pri sebi doma …” Če bo Švedska to dovolila, bodo imeli muslimani nove in nove zahteve, kot je dovoljenje, da vladajo s svojimi enklavami brez vmešavanja švedskih oblasti. Končni cilj je vladavina šeriata povsod na Švedskem. To je dolgoročni cilj in islam ima veliko potrpljenja. Ali kot pravijo sami:  vi imate ure, mi pa imamo čas. In na koncu še brutalna resnica: “Če bi takrat morda ostala še kakšna svetlolasa in modrooka Švedinja, ne bo več pomembno, ker bodo vse skrite pod nikabi in burkami.” Edina rešitev za Švedsko (in za vso Evropo) je repatriacija vseh, ki ne želijo postati del družbe in se nočejo asimilirati.

In zakaj bi se asimilirali? Zakaj bi živeli po naših pravilih?
Da bi na primer delali, da bi zaslužili za svoje potrebe? Zakaj, ko jim pač ni treba, ker pridno izkoriščajo naš socialni sistem? Ne vsi, seveda, vendar so številke, ki jih pridno beležijo statistični uradi vseh držav po Evropi, lapidarne. Na primer Švica. 83,7 odstotka Somalcev, ki živi v Švici, prejema socialno podporo. Sledijo Angolci in državljani Konga, Eritrejci, Iračani in državljani Etiopije, od katerih jih pomoč prejema nad petdeset odstotkov. Samo za primerjavo – med Švicarji je ta odstotek 2,3, še niže kot Švicarji so na lestvici največjih prejemnikov socialne pomoči po narodnosti Nemci, s skromnim 1,7 odstotka. Zakaj bi torej živeli tako kot mi? Do nas ne čutijo nikakršnega spoštovanja, tudi zato ne, ker se sami, nehote ali namerno, v njihovih očeh kažemo kot slabiči, kot ljudje, ki ne spoštujejo svojega. Tako si namreč razlagajo na primer to, da sami predlagamo, da na svojih pokopališčih s črnimi platni zakrijemo križe na grobovih svojih prednikov, v kapelo pa napeljemo avtomatiziran mehanizem, ki z zaveso zakrije verske simbole. To je bil seveda predlog levih progresivcev v italijanski Bologni, pa vendar, s tem smo pokazali, da nam to, kar je naše, ni dovolj pomembno, da bi branili. Ne, mi bomo prostovoljno prekrivali svoje spomenike, svoje simbole, svojo vero, svoje navade, da le ne bi užalili prišlekov. Ti tega sploh ne jemljejo kot žalitev, temveč kot dokaz, da so že v podrejenem položaju.

Zato si tudi dovolijo, da brez posebnih pomislekov uničujejo cerkve, kot je to v zgodovinskem središču Rima počel devetintridesetletni Ganec, migrant s kartoteko, ki je uničil antične kipe, cerkveno pohištvo, razpela, oltarne slike in svečnike najprej v dveh, naslednje jutro pa še v dveh bazilikah, v peti pa ga je ujel duhovnik in poklical policijo. Zato si dovolijo, da zabodejo mimoidočega italijanskega katoličana in mu poskušajo prerezati vrat samo zato, ker je imel okrog vratu verižico z majhnim križcem, kot je to storil  ilegalni migrant iz Maroka prav tako v Rimu v bližini železniške postaje Termini. Pri obeh je šlo za kaznivo dejanje zaradi verske nestrpnosti, iz verskega sovraštva. To je jasno tistim, ki spoštujejo svoje. Ki se za svoje borijo. Ali kot je izjavila Giorgia Meloni, predsednica konservativne populistične stranke Bratje Italije: “Če mislijo muslimani prinesti sveto vojno v našo hišo, moramo prevzeti drastične ukrepe: ustaviti moramo vsako islamsko migracijo, dokler se te ideje ne razčistijo. Nameravamo zavarovati svoje klasične in krščanske korenine pred procesom islamizacije Evrope.” Jasno je tudi Javierju Ortegi Smithu, generalnemu sekretarju španske stranke Vox, presenečenja nedavnih španskih volitev, ki mu grozi zakonski pregon, ker je povedal resnico. “Naš skupni sovražnik, sovražnik Evrope, sovražnik svobode, sovražnik napredka, sovražnik demokracije, sovražnik družine, sovražnik življenja, sovražnik prihodnosti se imenuje islamska invazija.”

M. Š. S.

 • Frodo

  gamad muslička

  • šmentanamuha

   Ne ne, gamad globalistična izdajalska.

 • JANEZ GUS

  Mogoče srpentinšek in cmerko kaj razmišljata o takih patrulijah.Levuharji bodo kmalu to predlagali v parlamentu,luftarca pa bi to vpeljala v Belo krajno.

 • Novakec1

  O demokraciji pa imajo prav, ta nedefinirana svinjarija je povzročila naskok islama na zblojeno €U kar jest že dolgo vem.

  • AlojzZ

   Demokracija je kar v redu, če je Bog na prvem mestu. Ko pa ni, pa resnično postane “nedefinirana svinjarija”.

  • Darth Vader

   demokracija je super, če imaš zrele državljane, ki se zavedajo, da je moralna dolžnost vsakogar, ki plačuje davke, zato da imajo javnosektaši za kruh, da natančno gleda pod prste politiki in soustvarja javno mnenje…..na zadnjih volitvah je večina slovencev izbrala vikend oddih na morju :) tako pa demokracija ne deluje :)

   • Novakec1

    bla bla bla…..

 • Anton

  levičarji bebavi,v vsej svoji zasljepljenosti, sovražnosti do kščanstva, ne spoznajo, da sami sebi počno medvedjo uslugo, stem, da podpirajo islamizacijo Evrope.

  sarkazem press

  • bojan

   a veš da sumim da imajo levi musli korenine

   • Anton

    ni treba biti ciničen, to kar govorim je res. obe kreaturi tako Merklova kot piškotek (beri Macron) sta postrežčka sotonistov a la Rotschild. Merklova pa nikoli ni bila po scru demokrainja, izhaja iz vzhodnega predela Nemčije, v družini, ki so bili deklarirani komunisti.
    Torej njena preobleka socialna, demokraična velja kot prdec

    sarkazem press

    • bojan

     narobe me razumeš … se strinjam s tem kar pišeš … vendar kdo pa bi tako vneto zagovarjal uničenje evrope če ne tak ki ima z islamom nekaj v sorodstvu

   • šmentanamuha

    Tudi, veliko njih, ampak legitimnost jim dajejo ateistični antifa globalisti.

   • Darth Vader

    ne….predvsem arabski muslimani so plod generacij križanj bratrancev in sestričn….na ta način so odprli pot kaosu, kot vodilnemu gonilu njihove družbe……kdo ljubi kaos in anarhijo v zahodnih političnih sistemih pa vemo…..liberalci, progresivci skratka levičarji…..v vzhodnih državah pa se ve…..tam kjer so opravili s komunizmom in njihovimi komunisti, nimajo težav z islamsko invazijo…..tam kjer pa niso opravili….kot naprimer v Sloveniji…..pa so zaradi teme in kaosa, ki je gonilna sila njihove psihe, precej kompatibilni z ideologijo, ki bazira na stoletjih incesta

 • bojan

  V tej naši evropi se moraljo ljudje združit in najprej se je potrebno znebit neumnih politikov potem po versti vso smet za njim… če ne bo šlo drugače prevzet oblast

 • xtc

  No tole vam obljublja Webber v spregi z Merckelco in Timmarmasom zato bo tudi SDS morala razmisliti o Webbru.

  • Perkele

   SDS razmišlja o vas, kako se predstavit kot skrajno desna, protimigrantksa, anti-soroš stranka, v resnici so pa bruseljski mainstream.

   In so se spomnili Nova24 z breitbart “novičarstvom”.

   • Darth Vader

    kolk ilegalnih prebežnikov oziroma azilantov imaš v svojem stanovanju in koliko mesečnega prihodka tvojega gospodinjstva namenjaš za njihovo dobrobit?

    • Perkele

     0 in 0.

     • KAPIBARA

      To ti misliš!

      Razlika je v tem, da jih še NIMAŠ v lastni bajti ?? !!Plačuješ pa že !!

     • Perkele

      Seveda, seveda, samo potem je treba naredit neto vse skupaj, od invazije ima gradbeništvo, trgovina na drobno, lastniki nepremičnin velike koristi. ECB so pomagali leta 2015 in 2016 preprečit deflacijo in dvignit gospodarsko korist. Zelo koristne množice so to, pomagajo monetarni politiki.

     • Common Sense

      Ergo, uvozimo milijardo neukih africanov in dvignimo BDP za 100%?! Jao jao. Ti res v to verjames ali si pac en troll?

     • Perkele

      Tako je, le BDP per capita bi se verjetno na kratki rok zmanjšal. Vsak človek mora jest in bit oblečen.

  • Marija

   Ja to ni dobra sprega.

  • Cenzurion

   Zato pa volit DOM ker so za v koalicijo s Salvinijem, Orbanom!!

   • Beli Sneg

    Salvini ni povabil Orbana .
    DOM ne bom volil, ker gradijo tako kot Šarec na anti Janša agendi. Ne hvala.

 • Den456

  Najprej bo potrebno počistiti te barbarske smeti iz Evrope, potem pa izstaviti račun še levim izdajalcem, ki so to drhal uvozili v EU. Najboljše da z njimi obračunamo po njihovem Tito-Stalin sistemu.

  • šmentanamuha

   Najprej je treba izdajalce, ki so tako na eni kot na drugi strani, res pa je, da je večina levičarjev, spraviti z oblasti in jim odvzeti politično moč sprejemanja za narod škodljivih odločitev in zakonov. Šele potem bomo lahko začeli popravljati nastalo škodo. Torej je treba voliti DOMovinske stranke.

  • Darth Vader

   ne, najprej je potrebno pospraviti politične izdajalce…..ta trop polpismenih debilov, ki slišijo na ime muslimani, lahko trči na zgodovinski problem, katerega so v evropi imeli židje nekje 1930ga….ker tehnološko in intelektualno so precej zaostali in glede na razpoložljivo vojaško tehnologijo se jih znebimo v evropi lahko iz danes na jutri….če je politična volja…..če politične volje ni, ne pomaga niti jedrska…..

 • cploger

  Dve bistveni vprašanji, na kateri je potrebno dati preprosta odgovora, brez velikih filozofskih razprav: “Kdo in kdaj?”
  “Kje?” sploh ni vprašanje, ker je to potrebno povsod.

 • Janez Kepic-Kern

  TOLE JE SEVEDA – ZASKRBLJUJOČE –
  PODPRIMO OK
  POMLADNI STRABKI – SDS IN SLS
  S
  PODPORNIMI DRUŠTVI — KAKOR PREDLAGAM SPODAJ !

  Pustimo tiste e stare FLANCE,
  kaj je bilo in kaj ni bilo.
  ZAČNIMO RAJE – NA NOVO !
  Okrepimo
  volilno in podporniško bazo – obehpravih pomladnih strank SDS in SLS.
  PRIDRUŽITE SE MI.
  ZELO OK SEM. Bivši “VZTRAJNIK” – ODBORA 2014 !

  Toplo vabljeni k
  osebni seznanitvi z menoj.- Janez Kepic-Kernom !
  Imam
  namen s pozitivnimi – društvi “SLOVENIANA”
  OKREPITI
  TEMELJE
  SEDANJIH T.I. POMLADNIH STRANK.
  Podbno
  kot so npr.
  “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
  OPIRALI
  TEDANJO – LJUDSKO STRANKO !

  Oglasite se mi kaj.
  OK,ex “vztrajnik Odbora 2014” – sem. L.R. JANEZ K. KERN KOMENDA

  PRILEPIM
  MOJE SPODNJE – VABILO,
  POD
  VAŠ E- POST,
  DA NE MOTIM VAŠEGA IN OSTALIH ZAPISOV. L.R JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

  VABILO.
  K SODELOVANJU Z MENOJ – Janezom KEPIC-KERNOM !
  MOJE OSEBNO SPOROČILO VSEM BEROČIM !

  Jaz osebno nekaj
  zares dobrih sodelavcev zlasti
  – RAČUNALNIKARJEV
  in
  enega profesionalnega HERALDIKA – že imam.
  Za
  ustvarjanje moje mesečne revije “SLOVENIANA”

  Kot vidite
  tudi na tek OK E- PORTALU NOVE24TV
  tudi kar precej-
  – POLEMIZIRAM,
  – PIŠEM POLEMIČNE “ŠALE” ITD.

  VSI,
  KI BI SE MI RADI PRIDRUŽILI
  STE
  TOPLO VABLJENI:

  zlasti kakorkoli že uveljavljeni
  pisci
  s področij
  – raznih STROK ter kulture in politike.

  PONUJAM
  VAM MOŽNOST SODELOVANJA
  PRI MOJI “SLOVENIANA” reviji.
  ter na mojem e-portalu “SLOVENIANA”

  VSE MOJE
  AKTIVNOSTI SO USMERjENE
  V
  OPORO – POZITIVNIH POMLADNIH STRANK – SDS, SLS, DOM ,

  – NSI-JA
  POD VODSTVOM M. TONINA IN Z LJ. NOVAK – pa NE OPIRAM.
  Sem podpornik, nisem pa član SDS.

  VKLJUČITE SE
  VSI ZAINTERESIRANI, POZITIVNI LJUDJE
  S TEGA PORTALA ITD.

  Ko bivši, priznano OK KNJIŽNIČAR – JAZ – JANEZ KEPIC-KERN
  ZELO
  DOBRO POZNAM
  – ORGANIZACIJO – VSEH OBLIK ZDRUŽEVANJA,
  KI
  SO UREJENA – NA VČLANJEVANJE: društva, klubi, združenja itd.
  Tudi
  knjižnice – delujejjo – na – ČLANSTVO – PAČ, to vemo vsi.

  VABIM VAS – KOT SODELAVCE
  TUDI
  V MOJA ŽE OBSTOJEČA
  – RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO IN KLUB “SLOVENIANA
  TER
  V
  SPODAJ
  ORISANA – NAČRTOVANA – DRUŠTVA
  v
  – “DOMOZNANSTVO “SLOVENIANA” : za pišoče, poznavalce naših slovenskih reči
  IN v
  – “DVOJINA” “SLOVENIANA” : društvo za korektno slovensko družabnost, prireditve, plese

  VSE TU
  BEROČE IN PIŠOČE
  POZITIVNE LJUDI
  NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV
  OBVEŠČAM,
  da jaz Janez Kepic-Kern, 67 let, nekaznovan, nealkoholik,s 4o let dela
  SEM
  ČLAN
  GZS,
  – imam tudi podjetje “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern LJ, d.o.o..
  – zmogljiv e- portal “SLOVENIANA”, NA: sloveniana.si
  in
  1. ŽE USTANOVLJENO RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
  IN
  2. RAČUNALNIKARSKI – KLUB- “SLOVENIANA”
  Moje
  podjetje
  TI DVE DRUŠTVI – OPIRA.
  3.
  V pripravi na registracijo imam
  tudi
  DRUŠTVO ZA KOREKTNO DRUŽABNOST, ZA kULTURNE, PLESNE PRIREDITVE ITD.
  “SLOVENIANA-DVOJINA”.

  VAM
  TU PIŠOĆIM IN BEROČIM
  PA
  ZNA BITI Z A N I M I V O –
  MOJE

  – D O M O Z N A N S K O, DOMAČNOSTNO društvo “SLOVENIIANA”,
  ki
  ga te tedne
  TUDI PRIPRAVLJAM – NA URADNO REGISTRACIJO.
  Namen
  in glavna dejavnost tega pripravljanega
  društva
  “DOMOZNANSTVO, DOMAČNOST – SLOVENIANA”
  bo
  PISANJE, TVORJENJE KOREKTNIH, KVALITETNIH POLJUDNO STROKOVNIH TEKSTOV, VIDEOV, PREDAVANJ ITD.
  Z
  DOMOZNANSKO, S SLOVENSKO DOMAČNOSTNO TEMATIKO.
  S
  področij – približno tako
  kot so na tem OK PORTALU NOVE23 TV:
  – starejša in novejša zgodovina nas SLOVENCEV,
  starejše in aktualnosti s področij strok in politike.

  Vse
  KONTAKTNE PODATKE Z MENOJ, Z Jnez Kepic-Kernom najdete na mojem
  e- portalu
  “SLOVENIANA”, NA:sloveniana.si.

  Vsi zainteresiirani – toplp vabljeni !
  Kar brez zadrege se mi s čistimi, s pozitivnimi nameni – javite !
  In
  se mi predstavite s pravimi osebnimi podatki,
  ki
  jih pri “SLOVENIANI” varujemo
  PO POSEBNEM ZELO STROGEM – PRAVILNIKU,
  KI
  JE OBJAVLJEN NA
  NASLOVNI STRANI
  MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”
  Kar
  BREZ ZADREGE
  SE MI JAVITE – NIČ SLABEGA VAS NE BO DOLETELO – Z MOJE STRANI.
  Po
  prvem, seznanitvenem srečanju – bž
  BOSTE SODELOVALI Z MENOJ
  V OKVIRU – VAŠIH MOŽNOSTI
  IN VAĐEGA INTERESA.
  Jaz Janez Kepic_kern – nekaj osnovnih sodelavcev – ŽE IMAM,

  DPBRODOŠLI
  PA MI BOSTE VSI,
  KI IMATE RES RADI NAŠ SLOVENSKI NAROD, SŽ
  NAŠE SLOVENSKE LJUDI
  IN
  NAŠO SLOVENIJO !

  Vaše sodelovanje,
  ki bo imelo značaj pravega DELA,
  BO TUDI KOREKTNO – PLAČANO. L.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA
  P.S.
  e: [email protected], GSM 041/559-589 OD 10H-21H VSE DNI.
  ODGOVORIM S POVRATNIM KLICEM. Motenje prijavim organom MNZ.
  MOJ E- PORTAL “SLOVENIANA”
  https://sloveniana.si/

 • branči

  a je kakšna razlika med njimi in jankovićevimi redarji? oboji kratijo svobodo osebnosti v korist vladajoče klike! zgražanje, kako je v parizu, je popolno licemerstvo in ignoriranje taga, kar se dogaja v lj!

 • šmentanamuha

  ZATO so prihajajoče volitve tako zelo pomembne. Še 5 let razgrajanja levičarskih aktivističnih norcev, ki imajo skupni imenovalec v LGBTQ+P ideologiji, razkrajanja družbe v njenih temeljih (družine) in uvažanja islama islamistov ne bomo preživeli. To bi bil KONEC Evrope narodov in njenih svoboščin na kateri je utemeljen napreden demokratični svet. Če bi se to zgodilo, bi sledila tema za naslednjih nekaj stoletij. AMPAK TEGA NE BOMO DOPUSTILI. Zato za začetek volite DOM-ovinske stranke, da bo možno vzpostavit zakonsko podlago za delovanje.

  • Marija

   To je huje kot so bili Turški napadi.

   • šmentanamuha

    Definitivno. Zdaj nas najbolj ogrožajo NAŠI lastni politiki. Vendar je pomembno, da to dojame večina volilnega telesa.

    • Zgornji

     AAAAAAAMEEEEEEENNNNNNN !!! ! !!!

    • Novakec1

     Pa nehite že s tem volitvam ki nič ne spremenijo, zblojenci.

   • Matt von Glanz

    logično je, da so po stoletjih ognja in meča in tega, da so prišli najdalj do Dunaja, prešaltali na mehek način – migrantska poplava, terorizem namesto vojske, agitacija namesto vojne, kupovanje s kapitalom, prikrita agenda, lobiranje, zelo močni strici v ozadju, sam Tayip, Savdijci, Katar … Evropa se od tiste izpred 500 let zelo razlikuje, nima skupne identitete in ljudje imajo oprane možgane z demokracijo. Demokracijo, ki jo, mimogrede, šeraiatarji hkrati uporabljajo in sovražijo.

  • Zgornji

   To se sicer deloma tudi bo zgodilo , Ampak Bo na srečo trajalo”samo” okrog 5,5 let , tako, da ne bo preveč mrtvih pred Drugim Prihodom v Naslednjem Desetletju ,

  • SIMON ROZIC

   Apetiti gosk in volov je neizmerljiva; poskakujejo, kvakajo, mukajo, rigajo….
   vse za imeniten denar za brezdelje za lepo, nekajletno obdobje ! Evropo
   sovražijo, denar ljubijo !

  • Antonius

   Volilni glas za DOM je glas, ki ga bo proporcionalni volilni sistem odnesel Kučanovim kandidatom.
   Vstopni prag za EP je preprosto previsok, da bi mogla Brščič in Ušajeva s slabo poznanim DOMom že kar v prvem poizkusu preskočiti vstopni prag.
   Poznavalci zelo dobro vedo, kakšno škodo lahko Dom naredi edini stranki na desnici.
   V komentarjih berem očitke, česa vse naj bi bila kriva SDS, ker je pridružena evropski združeni stranki EPP. Nihče komentatorjev pa nikoli ni izpostavil, da se SDS v EPP ne strinja s tem, kar vsiljujeta Macron in Merklova. Za SDS je bolje, da v največji EPP pove svoje nestrinjanje, kot, da čepi nekje zunaj, pridružena majhnim in v parlamentu protestira, pa jo nihče niti ne posluša.
   Dom naj najprej pride v Slovenski parlament in slovenski javnosti dokaže svoje poštenje, voljo in politično prepričanje. V tem primeru bi bil dom na desnici vsekakor zelo dobrodošel, ker so Toninovi na desnico samo podtaknjeni.

   • šmentanamuha

    Ne podcenjuj moči resnice. SDS-ovi trije poslanci niso glasovali proti afriški resoluciji niti se niso javno uprli marakeški pogodbi. Ziheraško so se “vzdržali” glasovanja. Poslušam Zverovo sladkobno natolcevanje o ruskih hekrskih napadih na EU in kako moramo zato vzpostaviti evropsko vojsko, ker nas Rusi “napadajo” in podobne bedarije. Kar se mene tiče, je izgubil kredibilnost. Tip se je prodal, samo ne vemo točno komu, lahko si pa mislimo. Brščič za razliko od njega jasno stoji na protimigrantskih stališčih za Evropo narodov in evropskih identitet, v svojih nastopih je artikuliran in ne igra. Za svoje prepričanje je zastavil svoje ime, kljub temu da se zaveda, da nima veliko zaščitnikov razen ljudi, ki se strinjajo z njim in programom stranke, enako velja za Lucijo in Normo. To se imenuje POKONČNOST in takšnim ljudem dajem svoj glas.

    • Antonius

     Resnica in njena moč?! Zavisi s kakšnim namenom jo kdo tolmači in v javnost razlaga.
     Niso glasovali proti marakeški deklaraciji, povsem pozabljeno je pa v kontekstu marakeške deklaracije Janševo javno nestrinjanje z njo. Ampak ne! Navkljub zahtevi opozicijske SDS, da se v zvezi z s podpisom marakeške deklaracije na referendumu povpraša slovensko volilno telo, Janši in SDS vsi mogoči še danes očitajo tisti vzdržek pri glasovanju, kot da so bili s tem dejanjem za marakeško deklaracijo.
     Janša, SDS in njeni evropski poslanci se niso strinjali z marakeško deklaracijo, njen NE pri glasovanju pa proti vsem, ki so bili ZA, ne bi ničesar spremenil.
     Bolj kot resnica, ima v kontekstu Janševih javnih zahtev in pojasnil, moč nekdo drug.
     Od vašega oddanega glasa bo imela levica več kot desnica.
     Če se bo izkazalo, da se motim, se vam bom za vse, kar sem zapisal, zagotovo opravičil.

     • šmentanamuha

      Gre za držo. Ni se treba opravičevati za svoje mnenje, morda lahko še enkrat premislite vse skupaj. Več kot 50% volilnega telesa je pasivna in DOM je zanje lahko izbira, ki je do zdaj niso imeli, ker niso hoteli voliti nobene od ponujenih strank. SDS si z nejasno polovičarsko držo sama odganja volivce. DOM je najboljše, kar se je zgodilo v zadnjem času.

     • Antonius

      Drža, kaj bi brez nje?
      Na mobiju imam posnetke drže političarke Lucije Ušaj, ko je svojim sledilcem na Twitterju naročila naj me razkrinkajo in se me lotijo. Halooo?! Lucija je političarka, ki ne dovoli, da nek volivec o njej javno zapiše, kar o njej ve. In jaz vem, kaj mi je o svoji ambiciji pripovedovala in kaj zdaj počne, ker ni postala nosilec liste kandidatov SDS.
      Kar nekaj trdno preverjenih razlogov imam, da me predvolilno všečno nastopanje Brščiča in Ušajeve ne more prepričati. Politik, ki se s pregonom loti volivca pa sploh. Pa če tudi je z obrazilom na A.
      Ne sodelujem na Twitterju, posneto z njega so mi z opozorilom poslali pa zelo dobri prijatelji.
      Šmentanamuha, vse dobro vam želim.

     • šmentanamuha

      Tukaj sva na polju klevet, upam da se tega zavedate. Kja sta se vidva zasebno menila, je vajina zasebna zadeva. Mi, ki ne vemo, o čem sta govorila, ne moremo vedeti, kaj je res in kaj ne. Jaz sem Zvera nedavno poslušala na javnem srečanju, zato lahko komentiram, kaj je javno izrekel. Zdel se mi je neiskren in o resnih stvareh kot je napad Rusov na EU in zaradi tega potreba o evropski vojski, je govoril sladkobno, kot tipičen manipulator, ki preverja ali imajo njegove besede pravi učinek. Džizs! Vesela sem, da sem ga imela priložnost slišati v živo, tako sem si lažje oblikovala mnenje. Lucija, Bernard in Norma delujejo iskreno, prepričljivo in so bistveno bolj izpostavljeni kot drugi prav zaradi svoje jasne protiglobalistične in proti migrantske in proti LGBTQ+P drže.

     • Antonius

      Kakšne klevete, poznam pač razliko med njenim javnim prepričevanjem in njeno osebno ambicijo.
      Na Tromostovju pred volitvami je z menoj spregovorila.
      Ko je pri SDS izpadla iz kandidatne liste, se je pa v 14-ih dneh pokazalo zakaj ni vredna zaupanja.
      Zver? V zasebni komunikaciji ni nič drugačen, kot na tv.
      Vi Ušajevo hvalite, Zvera kritizirate, jaz pa klevetam, ker me tako vi razumete.
      Po volitvah boste spoznali, kako mali odstotek volivcev zanima EP.
      Ušajeva, najprej bi se morala potruditi vstopiti v državni parlament. Navsezadnje o Ušajevi vemo še manj kot o Serpentinšku. Pa je bil prej na funkciji vsaj župan.

   • Anton

    to glede stranke DOM drži kot pribito, o tem sem že sam pisal, zakaj je temu tako.

    sarkazem press

 • šmentanamuha

  Res pa je, da bodo šeriatarji najprej pospravili LGBTQ+P zalego. To je bolni del družbe, ki ga je potrebno ozdraviti.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! EDINA SREČA , DASIRAVNO TO NI POT OZDRAVITVE, TEMVEČ POT UNIČEVANJA IN UNIČENJA !!! ! !!!
   POT UNIČENJA PA ŠE NIKOLI NI BILA POT OZDRAVITVE !!! ! !!!
   ŠELE V NOVI DOBI BOMO TUDI VSE SPOLNE IZTIRJENCE ( ISTOSPOLNEŽE) USPEŠNO OZDRAVLJALI V SIBIRIJI , PA MORDA TUDI NA GRENLANDIJI ALI PA ALJASKI !!! ! !!!
   Mir naj vam bo do tedaj.

   • šmentanamuha

    Namenoma nisem uporabila besede uničenje ali očiščenje ali …., ker moram dopustiti možnost posameznikom, da spregledajo in uvidijo svojo zmoto. Jaz si ne želim nikogar ubijati ali ga mučiti, kot so to počeli povojni Titovi komunisti ali pred njimi katoliška inkvizicija. Čiščenje in končna sodba je v domeni Boga (njegovo pravo ime je Yahuah, ki ga je Cerkev izbrisala iz Stare zaveze). Mi se moramo naučiti, kako z dvigom zavesti narediti takšno družbo, kjer se ne bomo počutili ogroženi drug od drugega in se udejanjiti v svojem kreativnem potencialu tako, da ne delamo škode drug drugemu, živalim, ekosistemu.
    Veliko dela nas čaka in stvari niso tako preproste, kot mnogi mislijo. Tudi komunizem je “očistil” svoje ideološke nasprotnike, vsaj mislili so tako. Toda njihove žrtve so našle iz svojih grobišč pot do svetlobe in zdaj imamo kot človeška družba popravni izpit, sicer bomo “očiščeni” s planeta. Avstrija je pričela s pravilnim pristopom do muslimanom: podpis pravil, ki jih moraš spoštovati, če želiš biti del naše družbe. Kako preprosto. Šarec in Poklukar pa sta namesto pravil, ilegalcem pustila odprta vrata v ograji, da lahko brez težav vstopajo v našo državo na teh točkah.

    • Zgornji

     AMENNN !!! ! !!! DOOOBRO RAZLOŽENO + POVEDANO / NAPISANO !!! ! !!! SEDAJ JE ŽE VEČ KOT OČITNO, DA NAŠI VLADAJOČI POKVARJENCI DELUJEJO PROTI LASTNEMU NARODU !!! ! !!! KRIVA PA JE VZGOJA STARŠEV, KATERIH OTROCI PA SO ZDAJ ZRASLI, IN SO VZGOJILI ŠE TOLIKO HUJŠE HUDIČE , NE PA LJUDI !!! ! !!! IN, KO BODO TI MLADI HUDIČKI ZDAJ KMALU ODRASTLI, SE BO PRIČELO TAKOOO HUDO OBDOBJE NA TEM BOŽJEM PLANETU, KOT GA ŠE NIKOLI PRED TEM NI BILO, IN GA TUDI ZA TEM NE BO NIKOLI VEČ !!! ! !!! AMPAK, ŽAL SE TUDI VSE TO MORA ZGODITI , ZATO, DA BOMO IMELI MIR V NOVI DOBI ZA DRUGIM PRIHIDOM !!! ! !!! Edinole pri Božjem Imenu mi še ni jasno, ki je več kot 1500-krat omenjeno v Bibliji , da si ti našla malo spremenjeno verzijo … katero verzijo Biblije pa ti to bereš ? Mir naj ti bo.

 • kalavnik

  Seriatsko pravo je dejstvo. Nic ga vec ne prepreci.
  Nekako se odvija takole:
  Priseljevanje, geta, no go zones, socialna podpora, razmnozevanje, infiltracija v politiko, najprej lokalno,
  nato parlamentarno… pocasno spreminjanje zakonodaje v seriatsko, ukinitev civilno pravnih zakonov in na koncu…kalifat in koncna faza – Islam v vseh sferah zivljenja

  • Zgornji

   sexed up ?

  • skorpijon93

   kaj pa hrvaška,slovenija, višegrajske države, batlik ?

  • sodnikisozločinci

   Preprečila ga bo tretja svetovna vojna z uporabo jedrskega orožja in to vsega.

 • Franc Šink

  Seveda.bo potebno pred borbo proti islamu odstraniti kar nekaj EU politikov.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! Nekaj jih bodo mohamedanci sami odstranili, nekaj jih bo Bog, nekaj pa Vsi Prevarani ljudje !!! ! !!!

 • Marija

  To sem govorila pri prvi invaziji pa sem bila fašit.Od tega je skoraj 4 leta.Še 4 taka leta pa bomo šeriat.Bog pomagaj Evropi.

  • Perkele

   Pa saj Bog pomaga Evropi, muslimani so globoko verni in polni tradicionalnih vrednot, kar je Bogu všeč, zato se tako uspešno širijo.

   • Zgornji

    Oni Ne poznajo Boga, ker jih je Mohi Vse Grdo Nalagal in Prevaral, a žal so si vso to Prevaro tudi Zaslužili, ker so bili Zlobni že cca 700 let Pred inkarnacijo Mohija !!! ! !!!

    • Perkele

     Božja volja je, da se širijo v Evropo.

     • Franc Šink

      In Evropejska politika.

     • Perkele

      In kaj je to drugega kot Božja volja, pač ima stvarnik dolgoročne načrte in vpogled v stvari kot jih mi nimamo, naloga nas smrtnikov pa je, da hodimo v cerkve in sledimo usodi.

   • šmentanamuha

    Veš, to sploh ni smešno, razen, če si eden izmed njih.

   • Franc Šink

    Da, ko pijejo alkohol.

   • macon

    In kaj ima to zveze s tabo, kaj imaš od njihovega širjenja?

    • Perkele

     Višji BDP, večja potrošnja, višje cene nepremičnin.

     • Franc Šink

      Ne provociaj.

     • macon

      Višji BDP je samo prvi efekt od državnega dajanja v njihovo socialo, ki samo poviša državne odhodke, posledično država viša davke ali se zadolžuje in se nato niža bdp.

     • Perkele

      Namesto novih QE bomo uvažali migrante.

     • SIMON ROZIC

      Za izvoz istih pa se ne znamo pogoditi! Ali ni prosti pretok
      vsega, blaga in ljudi ?

     • Perkele

      Normalno, ampak potreba je samo po uvozu, zato izvoza ni.

     • Observer

      Smejem se na glas.

    • SIMON ROZIC

     Perkele že odpira restavracijo s kozjimi “perkeljci”, če veš
     kaj je to?

     • Perkele

      Evo, neokomunisti pa bi zapiral meje in se šli samozadostnost kot v Jugovini.

    • Imperial Commando

     To ti ne bo odgovoril, ker še sam ne ve. Je pač naučen tako ;)

   • Observer

    Kaj pa ti veš kdo je Bog in kaj je njemu všeč. Tudi mongoli so se nekoč uspešno širili na Bližnji vzhod, kjer so pobili na milijone muslimanov in ti se jih še danes s strahom spominjajo (tisti, ki poznajo zgodovino), ker so za njih predstavljali najhujše uničenje v njihovi zgodovini. Širjenje nekoga ne pomeni vedno, da se to dogaja zato, ker so ti, ki se širijo Bogu všeč, ampak da jih je Bog vzredil in številčno pomnožil za namen svojega biča. In ko je namen biča končan, tudi za bič pride sodba. Ampak kaj bi to tukaj z nekom, ki ne ve nič o teh stvareh in omenja Boga samo iz koristi. Še tega ne veš, da allah in JHVH nista en in isti Bog.

    • Perkele

     Ugibam, no če mu že ni všeč, so zagotovo njegova volja. Mogoče pa so mu všeč, ne vemo. Molit bo treba in prosit odpuščanja.

  • SIMON ROZIC

   Res je, Allah nam ne bo!

 • Joža

  NA POMOČ! BELOKRANJCI SPOROČAJO, DA JIH JE DESANTNO NAPADEL KAREL ERJAVEC! TO NEDELJSKO DOPOLDNE JIH NEPRESTANO PRELETAVAJO FORMACIJE OKOLI 8 HELIKOPTERJEV, PA MANJŠIH, GRMIJO, VSE SE TRESE! ERJAVEC ZLORABLJA VOJSKO, DA BI BELO KRAJINO PREPRIČAL, DA SE MIGRANTI BOJIJO UNIFORME 35 VOJAKOV OB MEJI. GRMIJO, DA JE KAR HUDO. MOGOČE PA SPET KAKŠNO HUDO TOČO PRIKLIČEJO?

  • Zgornji

   NAŠI VLADAJOČI DELAJO VSE PROTI NARODU , PROTI NAM, ZATO BO SIGURNO PREJ KAKA TOČA, KOT PA KAK DOBRODEJEN ANTIMIGRANTSKI POZITIVEN UČINEK ZA NAŠO UBOGO BEDNO DRŽAVO !!! ! !!!

  • Darth Vader

   ne wosu, to je ropot 1000 traktorjev, ki so krenili iz bele krajine proti ljubljani, da obračunajo s to vlado

 • Joža

  NA POMOČ!! BELOKRANJCI SPOROČAJO, DA JIH JE DESANTNO NAPADEL KAREL ERJAVEC!! TO NEDELJSKO DOPOLDNE JIH NEPRESTANO PRELETAVAJO FORMACIJE OKOLI 8 HELIKOPTERJEV, PA MANJŠIH, GRMIJO, VSE SE TRESE! ERJAVEC ZLORABLJA VOJSKO, DA BI BELO KRAJINO PREPRIČAL, DA SE MIGRANTI BOJIJO UNIFORME 35 VOJAKOV OB MEJI. GRMI, DA JE KAR HUDO. MOGOČE PA SPET KAKŠNO HUDO TOČO PRIKLIČEJO?

  • Zgornji

   A PA JE TO RES , ALI NI ?

 • Joža

  NA POMOČ!!! BELOKRANJCI SPOROČAJO, DA JIH JE DESANTNO NAPADEL KAREL ERJAVEC! TO NEDELJSKO DOPOLDNE JIH NEPRESTANO PRELETAVAJO FORMACIJE OKOLI 8 HELIKOPTERJEV, PA NEKAJ MANJŠIH, GRMIJO, VSE SE TRESE! ERJAVEC ZLORABLJA VOJSKO, DA BI BELO KRAJINO PREPRIČAL, DA SE MIGRANTI BOJIJO UNIFORME 35 VOJAKOV OB MEJI. GRMIJO, DA JE KAR HUDO. MOGOČE PA SPET KAKŠNO HUDO TOČO PRIKLIČEJO?

  • Zgornji

   BO PREJ KAKA TOČA, KOT PA KAK DOBRODEJEN ANTIMIGRANTSKI POZITIVEN UČINEK ZA NAŠO UBOGO DRŽAVO !!! ! !!!

   • Joža

    Žal res.

  • šmentanamuha

   In zakaj se tako dereš? ker tvoje sporočilo zgleda dvoumno.

   • Zgornji

    Ja, malo dvoumen je tale Johan … :-/

   • Joža

    Derem se, kot se tla in zrak tresejo. Ni nič dvoumnega, kaj pa naj bi bil vzrok, kot Erjavčeve igrice?

    • šmentanamuha

     Okej, zaenkrat nič ne vem o tem in sem mislila, da provociraš, ker pišeš z velikimi črkami.

  • MižekFiga

   A je to STA kučanovska murglska novica ???

 • RightClick

  Mi smo za njih kot kot so krave za nas. Stojimo, gledamo, mukamo…

  • Zgornji

   Ja, Očitno !!! ! !!! :-(

 • antimur

  V kolikor se bo našel heroj in organiziral domoljube, ki bi počistili s to primitivno muslimansko golaznijo, sem med prvimi prostovoljci.

  • xtc

   Ni še čar je pa zadeva širše evrpsko precej blizu,kot se zadeve razvijajo.

   • Perkele

    Nam lahko poveš, kaj pravi Nostradamus glede časa, da nas malo seznaniš s tem. Zagotovo je napovedal te stvari.

    • xtc

     Napovedal je tudi tistega ,ki bo vodil ključno bitko po kateri bo Evropa osvobojena,rojen naj bi bil1985 v Franciji.

     • Perkele

      Izjemno, kje in kdaj pa bo ta bitka? A ni bolje napovedat bitko z lokacijo, je potem vse skupaj bolj verodostojno.

     • xtc

      Socialisti ste zanimivi tipi in zelo podobni ste si z Adijem vred,no zato ker je Nosterdamus napovedal tako njegov vzpon in zaton,je bila za časa Reicha,knjiga strogo prepovedana in si šel zaradi nje v lager-nekako isto danes na drugačen način počnete socialisti a cilj je isti.

     • Perkele

      Eni pač ne morete živet brez gospodarskih petletk in ljubih voditeljev, zato išče razne bogove in Nostradamuse, da vam pomagajo prebrodit odsotnost komunističnih pastirjev.

     • xtc

      To je za vas leve zato vedno neslavno propadete.

     • Perkele

      Zato se neokomunistična četica iz SDS že toliko časa trudi prebit na oblast in zmagat volitve. Propadli leta 2008, od takrat naprej se pogrezate v razne Murgle zarote in Nostradamuse, novih intelektualcev nimate, Mahnič in podobni so vaši novi obrazi. Vztrajno s partijo proti dnu.

  • Janez Kepic-Kern

   PRIDRUŽI
   SE MI.
   TOLE JE SEVEDA – ZASKRBLJUJOČE –
   PODPRIMO
   OK
   POMLADNI STRANKI – SDS IN SLS
   S
   PODPORNIMI DRUŠTVI — KAKOR PREDLAGAM SPODAJ !

   Pustimo tiste stare FLANCE,
   kaj je bilo in kaj ni bilo.
   ZAČNIMO RAJE – NA NOVO !
   Okrepimo
   volilno in podporniško bazo – obeh pravih pomladnih strank SDS in SLS.
   PRIDRUŽITE SE MI.
   ZELO OK SEM. Bivši “VZTRAJNIK” – ODBORA 2014 !

   Toplo vabljeni k
   osebni seznanitvi z menoj.- Janez Kepic-Kernom !
   Imam
   namen s pozitivnimi – društvi “SLOVENIANA”
   OKREPITI
   TEMELJE
   SEDANJIH T.I. POMLADNIH STRANK.
   Podbno
   kot so npr.
   “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   OPIRALI
   TEDANJO – LJUDSKO STRANKO !

   Oglasite se mi kaj.
   SEM
   OK – ex “vztrajnik Odbora 2014” – sem. L.R. JANEZ K. KERN KOMEND

   VABILO.

   K SODELOVANJU Z MENOJ – Janezom KEPIC-KERNOM !
   MOJE OSEBNO SPOROČILO VSEM BEROČIM !

   Jaz osebno nekaj
   zares dobrih sodelavcev zlasti
   – RAČUNALNIKARJEV
   in
   enega profesionalnega HERALDIKA – že imam.
   Za
   ustvarjanje moje mesečne revije “SLOVENIANA”

   Kot vidite
   tudi na tek OK E- PORTALU NOVE24TV
   tudi kar precej-
   – POLEMIZIRAM,
   – PIŠEM POLEMIČNE “ŠALE” ITD.

   VSI,
   KI BI SE MI RADI PRIDRUŽILI
   STE
   TOPLO VABLJENI:

   zlasti kakorkoli že uveljavljeni
   pisci
   s področij
   – raznih STROK ter kulture in politike.

   PONUJAM
   VAM MOŽNOST SODELOVANJA
   PRI MOJI “SLOVENIANA” reviji.
   ter na mojem e-portalu “SLOVENIANA”

   VSE MOJE
   AKTIVNOSTI SO USMERjENE
   V
   OPORO – POZITIVNIH POMLADNIH STRANK – SDS, SLS, DOM ,

   – NSI-JA
   POD VODSTVOM M. TONINA IN Z LJ. NOVAK – pa NE OPIRAM.
   Sem podpornik, nisem pa član SDS.

   VKLJUČITE SE
   VSI ZAINTERESIRANI, POZITIVNI LJUDJE
   S TEGA PORTALA ITD.

   Ko bivši, priznano OK KNJIŽNIČAR – JAZ – JANEZ KEPIC-KERN
   ZELO
   DOBRO POZNAM
   – ORGANIZACIJO – VSEH OBLIK ZDRUŽEVANJA,
   KI
   SO UREJENA – NA VČLANJEVANJE: društva, klubi, združenja itd.
   Tudi
   knjižnice – delujejjo – na – ČLANSTVO – PAČ, to vemo vsi.

   VABIM VAS – KOT SODELAVCE
   TUDI
   V MOJA ŽE OBSTOJEČA
   – RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO IN KLUB “SLOVENIANA
   TER
   V
   SPODAJ
   ORISANA – NAČRTOVANA – DRUŠTVA
   v
   – “DOMOZNANSTVO “SLOVENIANA” : za pišoče, poznavalce naših slovenskih reči
   IN v
   – “DVOJINA” “SLOVENIANA” : društvo za korektno slovensko družabnost, prireditve, plese

   VSE TU
   BEROČE IN PIŠOČE
   POZITIVNE LJUDI
   NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV
   OBVEŠČAM,
   da jaz Janez Kepic-Kern, 67 let, nekaznovan, nealkoholik,s 4o let dela
   SEM
   ČLAN
   GZS,
   – imam tudi podjetje “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern LJ, d.o.o..
   – zmogljiv e- portal “SLOVENIANA”, NA: sloveniana.si
   in
   1. ŽE USTANOVLJENO RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
   IN
   2. RAČUNALNIKARSKI – KLUB- “SLOVENIANA”
   Moje
   podjetje
   TI DVE DRUŠTVI – OPIRA.
   3.
   V pripravi na registracijo imam
   tudi
   DRUŠTVO ZA KOREKTNO DRUŽABNOST, ZA kULTURNE, PLESNE PRIREDITVE ITD.
   “SLOVENIANA-DVOJINA”.

   VAM
   TU PIŠOĆIM IN BEROČIM
   PA
   ZNA BITI Z A N I M I V O –
   MOJE

   – D O M O Z N A N S K O, DOMAČNOSTNO društvo “SLOVENIIANA”,
   ki
   ga te tedne
   TUDI PRIPRAVLJAM – NA URADNO REGISTRACIJO.
   Namen
   in glavna dejavnost tega pripravljanega
   društva
   “DOMOZNANSTVO, DOMAČNOST – SLOVENIANA”
   bo
   PISANJE, TVORJENJE KOREKTNIH, KVALITETNIH POLJUDNO STROKOVNIH TEKSTOV, VIDEOV, PREDAVANJ ITD.
   Z
   DOMOZNANSKO, S SLOVENSKO DOMAČNOSTNO TEMATIKO.
   S
   področij – približno tako
   kot so na tem OK PORTALU NOVE23 TV:
   – starejša in novejša zgodovina nas SLOVENCEV,
   starejše in aktualnosti s področij strok in politike.

   Vse
   KONTAKTNE PODATKE Z MENOJ, Z Jnez Kepic-Kernom najdete na mojem
   e- portalu
   “SLOVENIANA”, NA:sloveniana.si.

   Vsi zainteresiirani – toplp vabljeni !
   Kar brez zadrege se mi s čistimi, s pozitivnimi nameni – javite !
   In
   se mi predstavite s pravimi osebnimi podatki,
   ki
   jih pri “SLOVENIANI” varujemo
   PO POSEBNEM ZELO STROGEM – PRAVILNIKU,
   KI
   JE OBJAVLJEN NA
   NASLOVNI STRANI
   MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”
   Kar
   BREZ ZADREGE
   SE MI JAVITE – NIČ SLABEGA VAS NE BO DOLETELO – Z MOJE STRANI.
   Po
   prvem, seznanitvenem srečanju – bž
   BOSTE SODELOVALI Z MENOJ
   V OKVIRU – VAŠIH MOŽNOSTI
   IN VAĐEGA INTERESA.
   Jaz Janez Kepic_kern – nekaj osnovnih sodelavcev – ŽE IMAM,

   DPBRODOŠLI
   PA MI BOSTE VSI,
   KI IMATE RES RADI NAŠ SLOVENSKI NAROD, SŽ
   NAŠE SLOVENSKE LJUDI
   IN
   NAŠO SLOVENIJO !

   Vaše sodelovanje,
   ki bo imelo značaj pravega DELA,
   BO TUDI KOREKTNO – PLAČANO. L.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA
   P.S.
   e: [email protected], GSM 041/559-589 OD 10H-21H VSE DNI.
   ODGOVORIM S POVRATNIM KLICEM. Motenje prijavim organom MNZ.
   MOJ E- PORTAL “SLOVENIANA”
   https://sloveniana.si/

 • MižekFiga

  Shery go, ljubkovalna GO Zona. Ali navadna GO, GO Zona. Lokacija saharska Afrika.
  Dodatek za posebneže: Zelena svetleča zvezdica nad vhodom.

 • xtc

  Večina bebčkov še vedno verjame,da je islam zgolj vera,ne ni gre zapolitičen sistem zmesi diktaturte in fevdalizma pomešanega z sužnjelastništvom.
  Še naj bližje sta mu komunizem in socializem z njihovimi gorečimi verniki in enako nasilna.

 • sem dokaj

  Totalna destrukcija od vsepovsod. Banda muslimanska.

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=CNt4Tnvrvts

 • skorpijon93

  glede na to koliko muslimanov imajo me ne čudi ! levičarji in muslimani so za deportacijo in prepoved vstopa v državo !

 • skorpijon93

  v ljubljani pa veselo džamijo gradijo, le kaj nas čaka ? na hrvaškem je to drugače , pa tudi njihova muslimanska skupnost šteje 1,6 % delež, v sloveniji pa 3,6 %

  • samotoje

   V Zagrebu je velika džamija in islamski center. Tudi odstotki muslimanov na Hrvaškem so verjetno precej višji. Podatki so zastareli.

   • skorpijon93

    po podatkih 2016 leta organizacije pew research center je delež muslimanov na hrvaškem 1,6 %, po hrvaških zakonih se verske skupnosti NE SMEJO financirati iz tujine

    • samotoje

     Podatki iz leta 2016 – pomeni, da so jih zbirali pred letom 2016. Od takrat pa do danes se je situacija precej spremenila. Tudi pri nas. Če na enem naslovu živi 1 musliman, bo to v vsaki statistiki 1 musliman. V resnici jih je na enem naslovu prijavljenih 350 in še nekaj. V resnici pa nima nihče točnih podatkov. Tudi na Hrvaškem ne.

  • MižekFiga

   V Ljubljani ni boljše lokacije za prekajevanje svinjskega mesa.

 • skorpijon93

  višegrajske države( slovaška,češka,polska, madžarska )so varne in imajo lepo prihodnost, , saj smo slovenci vendar sosedi madžarov in ponosen sem na to, imamo skupne vrednote in narodno manjšino !

 • Van Der Waals

  V SLOVENIJI JE PREVEČ JAVNE UPRAVE!!! KRUHOBORCI KOMUNISTIČNI!!!

  • šmentanamuha

   Popravek: preveč NEUČINKOVITE javne uprave.

   • Darth Vader

    popravek……nepotrebne, s sorodstvenimi linijami prežete, incestoidne lopovske organizacije imenovane javna uprava

    • šmentanamuha

     Saj zato so neučinkoviti. Če bi znali kaj pametnega narediti, bi jih še tolerirali.

 • skorpijon93

  živela višegrajska skupina

 • Antonius

  Gadafi je bil modrec! Ubite me, pa boste vso muslimansko drhal dobili v Evropo.
  In, kar je modri Gadafi napovedal, se zdaj Evropi dogaja.
  Bush in britanski Blair sta na podlagi lažnih podatkov začela vojno proti Sadamu v Iraku, nespametna Evropa jo je končala pa z odstranitvijo Gadafija v Libiji.
  Zanimivo je, da se nihče Evropskih človekoljubcev ni oglasil s kakšnim protestom, ko je vojska v Egiptu z oblasti vrgla demokratično izvoljenega šerijatarja.
  Sloveniji se najbrž vrata za priključitev k Višegrajcem počasi zapirajo. Verjetno zato, ker je že preveč šerijatarjev med nami.

  • Janez Kepic-Kern

   PRILEPIM
   MOJE SPODNJE – VABILO,
   POD
   VAŠ E- POST,
   DA NE MOTIM VAŠEGA IN OSTALIH ZAPISOV. L.R JANEZ KEPIC-KERN KOMENDA

   TOLE JE SEVEDA – ZASKRBLJUJOČE –
   PODPRIMO
   OK
   POMLADNI STRANKI – SDS IN SLS
   S
   PODPORNIMI DRUŠTVI — KAKOR PREDLAGAM SPODAJ !

   Pustimo tiste stare FLANCE,
   kaj je bilo in kaj ni bilo.
   ZAČNIMO RAJE – NA NOVO !
   Okrepimo
   volilno in podporniško bazo – obeh pravih pomladnih strank SDS in SLS.
   PRIDRUŽITE SE MI.
   ZELO OK SEM. Bivši “VZTRAJNIK” – ODBORA 2014 !

   Toplo vabljeni k
   osebni seznanitvi z menoj.- Janez Kepic-Kernom !
   Imam
   namen s pozitivnimi – društvi “SLOVENIANA”
   OKREPITI
   TEMELJE
   SEDANJIH T.I. POMLADNIH STRANK.
   Podbno
   kot so npr.
   “ORLI” DR. J. E. KREKA, 1908-1940
   OPIRALI
   TEDANJO – LJUDSKO STRANKO !

   Oglasite se mi kaj.
   SEM
   OK – ex “vztrajnik Odbora 2014” – sem. L.R. JANEZ K. KERN KOMEND

   VABILO.

   K SODELOVANJU Z MENOJ – Janezom KEPIC-KERNOM !
   MOJE OSEBNO SPOROČILO VSEM BEROČIM !

   Jaz osebno nekaj
   zares dobrih sodelavcev zlasti
   – RAČUNALNIKARJEV
   in
   enega profesionalnega HERALDIKA – že imam.
   Za
   ustvarjanje moje mesečne revije “SLOVENIANA”

   Kot vidite
   tudi na tek OK E- PORTALU NOVE24TV
   tudi kar precej-
   – POLEMIZIRAM,
   – PIŠEM POLEMIČNE “ŠALE” ITD.

   VSI,
   KI BI SE MI RADI PRIDRUŽILI
   STE
   TOPLO VABLJENI:

   zlasti kakorkoli že uveljavljeni
   pisci
   s področij
   – raznih STROK ter kulture in politike.

   PONUJAM
   VAM MOŽNOST SODELOVANJA
   PRI MOJI “SLOVENIANA” reviji.
   ter na mojem e-portalu “SLOVENIANA”

   VSE MOJE
   AKTIVNOSTI SO USMERjENE
   V
   OPORO – POZITIVNIH POMLADNIH STRANK – SDS, SLS, DOM ,

   – NSI-JA
   POD VODSTVOM M. TONINA IN Z LJ. NOVAK – pa NE OPIRAM.
   Sem podpornik, nisem pa član SDS.

   VKLJUČITE SE
   VSI ZAINTERESIRANI, POZITIVNI LJUDJE
   S TEGA PORTALA ITD.

   Ko bivši, priznano OK KNJIŽNIČAR – JAZ – JANEZ KEPIC-KERN
   ZELO
   DOBRO POZNAM
   – ORGANIZACIJO – VSEH OBLIK ZDRUŽEVANJA,
   KI
   SO UREJENA – NA VČLANJEVANJE: društva, klubi, združenja itd.
   Tudi
   knjižnice – delujejjo – na – ČLANSTVO – PAČ, to vemo vsi.

   VABIM VAS – KOT SODELAVCE
   TUDI
   V MOJA ŽE OBSTOJEČA
   – RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO IN KLUB “SLOVENIANA
   TER
   V
   SPODAJ
   ORISANA – NAČRTOVANA – DRUŠTVA
   v
   – “DOMOZNANSTVO “SLOVENIANA” : za pišoče, poznavalce naših slovenskih reči
   IN v
   – “DVOJINA” “SLOVENIANA” : društvo za korektno slovensko družabnost, prireditve, plese

   VSE TU
   BEROČE IN PIŠOČE
   POZITIVNE LJUDI
   NA TEM OK E-PORTALU NOVE24TV
   OBVEŠČAM,
   da jaz Janez Kepic-Kern, 67 let, nekaznovan, nealkoholik,s 4o let dela
   SEM
   ČLAN
   GZS,
   – imam tudi podjetje “SLOVENIANA” Janez Kepic-Kern LJ, d.o.o..
   – zmogljiv e- portal “SLOVENIANA”, NA: sloveniana.si
   in
   1. ŽE USTANOVLJENO RAČUNALNIŠKO DRUŠTVO “SLOVENIANA”
   IN
   2. RAČUNALNIKARSKI – KLUB- “SLOVENIANA”
   Moje
   podjetje
   TI DVE DRUŠTVI – OPIRA.
   3.
   V pripravi na registracijo imam
   tudi
   DRUŠTVO ZA KOREKTNO DRUŽABNOST, ZA kULTURNE, PLESNE PRIREDITVE ITD.
   “SLOVENIANA-DVOJINA”.

   VAM
   TU PIŠOĆIM IN BEROČIM
   PA
   ZNA BITI Z A N I M I V O –
   MOJE

   – D O M O Z N A N S K O, DOMAČNOSTNO društvo “SLOVENIIANA”,
   ki
   ga te tedne
   TUDI PRIPRAVLJAM – NA URADNO REGISTRACIJO.
   Namen
   in glavna dejavnost tega pripravljanega
   društva
   “DOMOZNANSTVO, DOMAČNOST – SLOVENIANA”
   bo
   PISANJE, TVORJENJE KOREKTNIH, KVALITETNIH POLJUDNO STROKOVNIH TEKSTOV, VIDEOV, PREDAVANJ ITD.
   Z
   DOMOZNANSKO, S SLOVENSKO DOMAČNOSTNO TEMATIKO.
   S
   področij – približno tako
   kot so na tem OK PORTALU NOVE23 TV:
   – starejša in novejša zgodovina nas SLOVENCEV,
   starejše in aktualnosti s področij strok in politike.

   Vse
   KONTAKTNE PODATKE Z MENOJ, Z Jnez Kepic-Kernom najdete na mojem
   e- portalu
   “SLOVENIANA”, NA:sloveniana.si.

   Vsi zainteresiirani – toplp vabljeni !
   Kar brez zadrege se mi s čistimi, s pozitivnimi nameni – javite !
   In
   se mi predstavite s pravimi osebnimi podatki,
   ki
   jih pri “SLOVENIANI” varujemo
   PO POSEBNEM ZELO STROGEM – PRAVILNIKU,
   KI
   JE OBJAVLJEN NA
   NASLOVNI STRANI
   MOJEGA E-PORTALA “SLOVENIANA”
   Kar
   BREZ ZADREGE
   SE MI JAVITE – NIČ SLABEGA VAS NE BO DOLETELO – Z MOJE STRANI.
   Po
   prvem, seznanitvenem srečanju – bž
   BOSTE SODELOVALI Z MENOJ
   V OKVIRU – VAŠIH MOŽNOSTI
   IN VAĐEGA INTERESA.
   Jaz Janez Kepic_kern – nekaj osnovnih sodelavcev – ŽE IMAM,

   DPBRODOŠLI
   PA MI BOSTE VSI,
   KI IMATE RES RADI NAŠ SLOVENSKI NAROD, SŽ
   NAŠE SLOVENSKE LJUDI
   IN
   NAŠO SLOVENIJO !

   Vaše sodelovanje,
   ki bo imelo značaj pravega DELA,
   BO TUDI KOREKTNO – PLAČANO. L.r. Janez Kepic- Kern KOMENDA
   P.S.
   e: [email protected], GSM 041/559-589 OD 10H-21H VSE DNI.
   ODGOVORIM S POVRATNIM KLICEM. Motenje prijavim organom MNZ.
   MOJ E- PORTAL “SLOVENIANA”
   https://sloveniana.si/

  • KAPIBARA

   Kaj misliš o stranki DOM ??

   • Antonius

    Zgoraj sem ga zapisal pod komentarjem *šmentanemuhe*.
    Zgolj navijaštvo je za presojo na volitvah samo prazna slama ali ničla. Realen pogled na kandidatsko stvarnost nam dopoveduje, da kdor bo svoj glas zapravil za DOM, bo zaradi proporcionalnega volilnega sistema na koncu prištet Kučanovim. Dom na slovenskih volitvah za EP nima nobenih možnosti, ker je volivcem evropsko dogajanje premalo poznano in zanimivo, da bi slovenski javnost slabo poznana kandidata DOMa s svojimi nastopi volilno telo sploh prepričala.
    V domačem parlamentu se mora DOM najprej uveljaviti, potem bo pa tudi njihov naskok v EP povsem drugačen in verjetno tudi uspešen.

    • william bernstein

     Moj profil je blokiran, se ena kartolina pa je na poti na Novo… Povejte kaj na kartolinah pise…

     • Imperial Commando

      Vtakni si nekam te kartoline, teslo lažnivo.

    • tomnidari

     Kam bo šel moj glas oddan DOM-u, ni moj problem!

 • skorpijon93

  višegrajci so ZAKON !

 • abc

  Islam ima dolgo zgodovino v Evropi in tako tudi v Franciji in Španiji.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Islam_in_France

 • Big Bird-Veliki Tič

  The slovenian right-wing radical party… Slovenian Demokratic Party (SDS)…is a threat for slovenian democracy. We have to stop fascism and janscism…they are the same shit as radical islam, with their sharia law. Capish?

  • xtc

   Tunnek zopet žalost za Juliko,ki je končala v pekaču prvega maja in so jo požrli tvoji kamerati.

 • Big Bird-Veliki Tič

  Čujte, ste se vprašali zakaj begunci tavajo po slovenskih vaseh? Vodstvo policije je 25. maja 2018 v tajnem navodilu policistom ukazalo, naj sistematično zavračajo prošnje beguncev za azil. Begunci so postali ilegalni prebežniki brez nadzora. Kaj piše v policijskih navodilih? Dejstvo je, da se je od njihove uveljavitve vse postavilo na glavo. In od takrat po slovenskih obmejnih vaseh tava vse več beguncev. Povezava med navodili države in ilegalnimi prehodi meje je jasna in nedvoumna. VOLITE LEVICO !!!

  • učko

   Levice ni so samo levuharji. SMRT LEVUHARJEM !!!!

  • xtc

   Baje ,da največ levih volijo v okolicah Psihiatričnih bolnic-a je to nalezljivo?
   Kot ošpice?

 • Artur

  “Naš skupni sovražnik, sovražnik Evrope, sovražnik svobode, sovražnik napredka, sovražnik demokracije, sovražnik družine, sovražnik življenja, sovražnik prihodnosti se imenuje islamska invazija.”

  SLO narodno izdajalskim, lopovskim, komunajzlskim idiotom, ki so to prebrali se je kar koža naježila od muke nad tem “sovražnim govorom”

 • xtc

  Par stvari je kljub temu treba spomniti.
  Ukipu v UK zelo dobro kasže lahko bi postal najmočnejša stranka druga pa Konservativci pod vodstvom Johnsona,,ki bi ostali potem ko bi se del mehkega krila zlil z ostankom pogorišča Laburistov ,ki so se razleteli.
  Nadalje v Avstraliji so presenetljivo zmagali konservativci,čeprav so vsi levi mediji po svetu trobili o Laburistih in velikih možnostih SLO socialistke tam.
  In ne nazadnje že v sami Nemčiji se izrisuje zelo nevaren model,po katerem bi si vsi nemški politiki bolj ali manj želili glavne besede tako v bankah firmah in gospodarstvu,še posebej prednjači v tem SPD in zeleni socialisti,ki bi uvajali podržavljanje firm,stanovanj,ki bi jih nato delili “beguncem”(ki jih vabijo” in preračun koliko velik bivalni prostor dejansko rabite vse ostalo bi nacionalizirali in razdelili onim ,ki nimajo in ubogim beguncem”,zelo zanimivo pa postaja to ,da se stališča delov CDU,CSU in SPDjevcev ter zelenih socialistov v nekaterih delih nevarno poklapajo med tem ko jim del odločno nasprotuje,saj opozarja na osip volilne baze ,ki je že v teku in še pospešitev,ko so te zadeve prišle na dan.
  Sicer nekatere popolnoma zasebne družbe že potiho vse bolj razmišljajo o selitvi sedežev in še česa v Švico ,V Evropo in ZDA ter AUS..
  Če pa bost pogledali na SLO IUS com-pa boste našli članek o sovražnem govoru,kako nek pravnik spodpuja,da je treba čimpreje sprejeti zakon o njem ,a ugotavlja,da so prakse ESČP bistveno drugačne od teh tahtev na kar je opozoril že BMZ.
  Med tem pa ta pravnik “modro” ugotavlja ,da je treba pravila spremeniti-kar pa je hudo sporno,ker posegajo v srugo sfero pravic.
  Skratka velja opomniti nekaj mislim ,da imamo doma hujše sovražnike,kot je islam in se mu udinjajo in uničujejo Evropo,on samo izkorišča njihovo izdajo v svoj prid.

 • Cenzurion

  Narod na volitve, in volite DOM!! Merlova in njen ljubček Weber in njihovi lakaji iz vrst SDS, SLS ne hvala!

  • Big Bird-Veliki Tič

   Ma kakšen DOM…to so pofukani antisemitisti…Ušajevi bi jaz njeni gnili gobec razbil na prafaktorje. VSI VOLIMO LEVICO…NAŠO VIOLETO!!!

   • william bernstein

    Levica je ze zdavnaj popusila. Nima nobene avtoritete.
    CE PA ZMAGA ISLAM IN SERIJA, BODO SERIATARJI NAJPREJ POBILI LEVAKE: VIOLETO, LUKCA, FAJONKO IN TEBE PTIC / TUNEK.

    • tomnidari

     Ne, se motiš! Najprej bodo pobili nas ateiste, potem pridejo šele komunisti na vrsto, samo tej se bodo na hitro spreobrnili in namesto z Jugo, bodo z zastavo islamske države mahali.

 • william bernstein

  “Naš skupni sovražnik, sovražnik Evrope, sovražnik svobode, sovražnik napredka, sovražnik demokracije, sovražnik družine, sovražnik življenja, sovražnik prihodnosti se imenuje islamska invazija.”

  CAKTE NO, A NI VAS skupni sovražnik, sovražnik Evrope, sovražnik svobode, sovražnik napredka, sovražnik demokracije, sovražnik družine, sovražnik življenja, sovražnik prihodnosti tovaris MILAN KUCAN, znan tudi kot zvepleni 171cm?

  • tomnidari

   On je samo frontman udbomafije, ki nam je državo ugrabila. Zaradi tega nam že skoraj vsa poosamosvojitvena leta vladajo vlade brez vizije in poguma. S takimi vladami se ne bat popolnega razsula države je pa v domeni butalcev.

  • stajerc5

   Izgleda, da se tako dobro poznata,da si ga nategnil (oba smisla!) iz ein meter fünfzig na 171cm!!
   Ops, mogoce si pa prucko racunal zraven?

 • piko8

  Za to stanje vEU so ogovorni samo *LEVI FAŠISTI* po vsej evropi!!
  Prinas pa *LEVA FAŠISTIČNA GOLAZEN* pod vodstvom MAFIJSKEGA ŠEFA milana kučana!!
  BANDA ŠKODLIVA!!

 • tomven

  Vojna bo, ziher. In turki boste spet bežali.

  • xtc

   Kot poturice 91.

   • Big Bird-Veliki Tič

    Kot domobranci, leta 45′ v Argentino. Sam kar precej pa smo vas itak zmetali v brezna!!! Oh kako pogrešam tiste cajte :)

    • xtc

     Poturice ste 91 pos**+ in posc** bežale čez Sotlo in Kolpo.
     “Hrabra Titova JNA NOB vojska” pa tiščala roke v luft v znamenje predaje.
     Sprijazni se revček.

 • Friderik Peršič

  Zgornja slika je iz Afganistana , če se ne motim …lahko pa je tudi iz Pariza , seveda …

 • Big Bird-Veliki Tič

  The slovenian right-wing radical party… Slovenian Demokratic Party (SDS)…is a threat for slovenian democracy. We have to stop fascism and janscism…they are the same shit as radical islam, with their sharia law. Capish?

  • Anton

   Tunnek went to cowshed and fuck his goat.

   • xtc

    The goat was backed and eaten a First of May,by hic communsts comannions.

    • Anton

     Hurray 1. May!

  • ZatonMesecnikov

   #We have to stop fascism and janscism.#

   Bat komjunizm is okej… .

 • xtc

  Človek se samo nasmeji butastim izjavam Webbra na Hrvaškem.
  Človek je streljal take korle ,da ne veš ali si poslišal Timmermansovega idiota ali onega ,ki vodi SPD.Butelj Webrov je govoril,da bo uničil nacinalizem ipd jajca ,ne ve pa očitno ,da so Hrčki med največjimi nacionaliszti v Evropi,med najbolj vernimi in da približno enako “ljubijo Črne,Srbe in Muslimane” in ,da so proti multikultiju.

 • Nata

  + + + + + + + + + Razumljivo. .. . ko ponudiš prst, ti odtrgajo celo roko.

  ” Zakaj bi torej živeli tako kot mi? Do nas ne čutijo nikakršnega
  spoštovanja, tudi zato ne, ker se sami, nehote ali namerno, v njihovih
  očeh kažemo kot slabiči, kot ljudje, ki ne spoštujejo svojega.”

  Včasih so z vojskami vdirali v Evropo, sedaj so ubrali hinavsko, potuljeno strategijo. . . Nič lepega se nam ne piše, če ne bomo odločno rekli STOP !
  No, pa še nekaj. Na Šmarni gori vas je že veliko bilo. Pa kaj poznate zgodovino, njeno več stoletij trajajočo zgodovino ? No preberite.
  https://si.aleteia.org/2019/05/19/smarna-gora-danes-kraj-za-nabiranje-kondicije-nekoc-pa-romarska-pot

  • william bernstein

   Najprej bomo morali odstraniti nase levake, zlasti “dobro vilo” Tanjo Fajon…

 • šmentanamuha

  Poslušajte to. Evropska unija ima v načrtu, da poseli Slovenijo z najmanj 7.000.000 milijoni migrantov. Po njihovih izračunih bi jih lahko bilo tudi do 18 milijonov. Čisto sem zaprepadena. Dragi levičarji, dejte se streznit že enkrat.

  https://www.youtube.com/watch?v=PHRv0yO2XcU

  Šarčeva vlada je tako kot prej Cerarjeva stopila na stran izdajalcev.

 • ZatonMesecnikov

  Slovenski levičarji bi imeli na transparentu;

  No democracy
  we want just Communism…

  • slosin

   …and islam…

 • garfi

  SMRT NAM PRIPRAVLJAJO TUDI NAŠE STRANKE
  zmešani krščanar petrle-nsi se na predVOLIvnem shodu predstavlja kot svetiduh
  še en izdajalec žiga turk je “član sdsa” kandidira pa za nsi, sramota
  pravkar napada Orbana
  DOL Z NSI NA EVROPSKIH VOLITVAH, KI SE HOČEJO POVEZATI Z LIBERALCI-KOMUNISTI !!!
  jaz bom podprl Domovinsko ligo-DOM https://domovinskaliga.si/
  €U visi povsem v satanistično levo in s “sredino” je ni možno uravnotežiti in rešiti

 • gorjanc

  Levičarski prasci v NEMČIJI demonstrirajo za Evropo pod sloganom:

  EUROPE IS FOR EVERYONE TO POMENI POLITIKO ODPRTIH VRAT ZA VSO PRESEŽNO SVETOVNO RULJO

  TIPIČEN REK SOROSOVCEV !!!

  • xtc

   Ki pelje v vojno.

 • Tomi

  Danes sem se odločil da se prijavim na ta portal v upanju, da boste začeli spremljati- ne pisati o človeku, ki predstavlja še zadnje upanje za Veliko Britanijo in Evropo kot smo jo nekoč živeli, državljani Evrope. Njegov boj je boj za človeka, ki želi
  delati in živeti mirno pošteno in varno življenje, ki pa ga v Evropi in predvsem v Veliki Britaniji ni več. Mislim da ni potrebno razlagat zakaj je temu tako. Če je v vašem interesu resnično domoljubje in vam je za Slovenijo in Evropo poštenih in delavnih državljanov vas prosim da začnete predstavljati zgodbo Velikega človeka – Tommy Robinsona, ki je edini ali pa eden redkih ki resnično bije boj z lastno državo in predstavlja probleme ki nas sicer čakajo tudi v Sloveniji, oziroma so že tu. V sicer še ne tako eskalirajoči obliki. Zgodba tega človeka je: ali rojstvo svobodne Evrope ali smrt Evrope kot smo jo poznali. Na kratko, prosim da začnete spremljati človeka ki je edini merodajen pokazatelj kaj nas čaka, če se ne upremo genocidu nad Evropejci.
  Samo to in se ne oglašam več.Sicer ta portal spremljam že od začetka vendar ne komentiram, ker je tu dovolj pametnih ljudi ki to počno izvrstno, želel bi samo da čimveč ljudi ne samo gleda, ampak tudi vidi bližnjo prihodnost ki upam da, zaradi takšnih ljudi kot je Tommy Robinson, le ne bo tako črna kot sicer kaže.
  Lep pozdrav vsem dobro mislečim ljudem na tem portalu in ustvarjalcem Nove 24ur.
  Aja, pa še link: https://www.tr.news/

  • stajerc5

   Grozljivo! Ce se nekaj ne spremeni pri nas, bomo v kratkem casu na istem. Najbolj zalostno je, da je prvi incident ze za nami, se bolj pa, da je bila Antifa sestavljena iz “nasih” ljudi. Ko se jim bodo pridruzili se pa turisti od izza Kolpe, bo pa kriza. Veeeelika kriza!!!
   Slovenci, zbudimo se, drugace bo prepozno!!!

   • JANEZ GUS

    Samo ne s to vlado.Ta rdeče skorpucalo mora prvo odit na smetišče zgodovine z vsemi ovacijami.

 • sunday

  zakaj bi se ti satanovi izrodki prilagajali nam, če se moramo mi, pod prisilo oblasti prilagajati njim !!!

 • Janez Kepic-Kern

  ŠE TU
  VSEM POZITIVNIM KOMENTATORJEM – LAHKO NOČ,
  RES
  JE PISANJE NA TA OK E-PORTAL NOVE 24TV
  BOLJ
  PRIJETNO, ČE IMAŠ VSE “BELIČIČE, RDEČE BALONE ITD”
  ENOSTAVNO – IZKLOPLJENE ! In jih sploh – ne bereš ! l.r. JANEZ K. KERN KOMENDA.
  P.S.
  POZITIVNI KOMENTATORJU,
  KI
  SEM VAM PORINIL VAŠE – OK – KOMENTARJE – V DNO ZAVIHKA,
  SE VAM OPRAVIČUJEM !
  SKOPIRAJTE IN PRILEPITE – JIH PONOVNO – NA VRH ZAVIHKA.

  z mojimi današnjimi zapisi, sem vse poštene komentatorje na tem
  OK E-PORTALU NOVE24TV – HOTEL LE OZAVESTITI,
  DA
  IMAMO VSI
  MI
  NEKAZNOVANI ITD. POLNOLETNI DRŽAVLJANI R. SLOVENIJE
  ISTE
  IN ENAKE POLITIČNE PRAVICE – KOT VSI TI LJUDJE,
  KI SE NAM
  PREKO NJIH NE RAVNO “UVELJAVLJENIH” STRANČIC IN LIST
  PONUJAJO KOT KANDIDATI – ZA NAŠE ZASTOPNIKE V – EU PARLAMENTU.
  PREDVSEM
  IMAMO POPOLNO PRAVICO,
  DA PRED VOLITVAMI IZVEMO ZA
  NJIH
  REALNE NAMENE IN ZA
  NAČIN ZASTOPANJA,
  KI GA BODO IZVAJALI,
  ČE BODO IZVOLJENI ZA EU POSLANCE
  IZ
  NAŠE R. SLOVENIJE.. Ker smo s strani EU funkcionarjev in tudi s strani naših EU poslancev, mi , Slovenci – doživeli
  ŽE PRECEJ NEPRIJETNIH PRESENEČEBJ – ZLASTI – MALO UREJENE
  AFROISLAM MIGRACIJE
  JE NAŠE – NEZAUPANJE DO KANDIDATOV – VEČ KOT UPRAVIČENO.
  PROSIM-O
  POSLANCE SDS IN POMLADNIH STRANK, DA IZ
  NOVIH, ZLASTI POKOMUNISTIČNH KANDIDATOV
  ” IZVLEČEJO”
  VSE NJIH MORDA PRIKRIVANE PODATKE IN POLIT NAMENE,
  KI SO ZA NAS VOLILCE – POMEMBNI.
  In so nasploh – javno – pomembni. Mislim,
  da imamo zlasti mi, ki smo po 40 letih poštenega dela, v zasluženem,
  a “pre slabo” plačanem pokoju
  – vso PRAVICO.
  UTEMELJEVANJA TE NAŠE PRAVICE – SO ODVEČ. L.R. JANEZ KEPIC KERN KOMENDA

 • Slo hunter

  satanističnim garjavim svinjam sporočam: Preden grem na oni svet vas na desetine pošljem k vašim namišljenim devicam, bedaki!

 • Andrej

  V tem članku je vse, kar je potrebno vedeti v zvezi s trenutno sutuacijo v EU glede Islama. Ampak, takih člankov je veliko. A pametni evropejci se s tem nimajo časa ukvarjati. Trenutno jih zanimata LGBT in evtanazija. Splav je pa tako ali tako že uzakonjen. EU je izgubljena.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!