Šest Maročanov in Nigerijcev je 12-letno deklico, ki je jokajoča prosila usmiljenja, brutalno posiljevalo (vaginalno in analno). Nedolžna deklica najbrž nikoli v življenju ne bo mogla roditi!

Fotografija je simbolična.

Deklica se je tresla in ihtela. Prosila je usmiljenja, a ga pri šesterici Nigerijcev in Maročanov, starih med 15 in 20 let, ni našla. Nato je zajokala, na koncu kričala od bolečine. 12-letno dekle teh 45 minut brutalnega posiljevanja v svoji mladosti ne bo nikoli pozabila.

Zgodilo se je že 15. marca 2018, a javnost je za gnusen zločin izvedela šele letos, ko je španski El Mundo poročal o koncu preiskave. Policija je v imenu politične korektnosti o zločinu molčala kar leto dni.

Azuqueci de Henares je industrijsko mestece s 35 tisoč prebivalci na severovzhodno od Madrida. Deklica se je brezskrbno igrala s prijatelji, ko je do nje in njene prijateljice prišla šesterica migrantov. Ker sta enega od njih poznali, sta mu zaupali, zato sta z njimi odšli v zapuščen dom za starejše občane poleg parka. Zaprli so ju v eno izmed sob in se med seboj nekaj pogovarjali v arabščini. Nekaj minut pozneje je eden od migrantov prišel in dekličini prijateljici dejal, naj gre. Bila je muslimanka, druga deklica pač ne, zato je bila njena usoda zapečatena.

Nočna mora se je pričela …
Odpeljali so jo v drugo sobo, potisnili ob tla in jo slekli do pasu. Medtem ko so jo drugi držali za roke in noge ter ji mašili usta, jo je eden posiljeval. Nato izmenično vseh šest, eden za drugim. Deklica si je v nekem trenutku osvobodila usta in zakričala. Njeni prijatelji, ki so bili zunaj, so kričanje slišali in skušali vstopiti. Toda pri vratih jih je čakal eden od posiljevalcev in jim grozil s palico. »Kdor vstopi, ne pride ven«, je dejal.

Potem so migranti 12-letnico obrnili na trebuh in jo začeli še vaginalno posiljevati. Mučenje je trajalo 45 minut, dokler niso napadalci menili, da so končali. Deklica se je opotekala in krvavela. Znotraj je bila dobesedno razmesarjena, vprašanje je, ali bo lahko kdaj v življenju rodila. Jokala je, fizična in psihična bolečina sta bili prehudi. Policija je dokaj hitro našla osumljence, stekla je preiskava, rezultat pa je po letu dni naslednji: trije mladoletni so se pogodili s tožilstvom (šli bodo v internat), O. C., domnevni prijatelj dekličine prijateljice, ki jo je zvabil v past, je že nekaj časa v priporu, eden odrasel je v zaporu, drugega odraslega so zaradi pomanjkanja dokazov izpustili.

Migrantski kriminal je vse večji problem
Uradna španska agencija za statistiko (Instituto Nacional de Estadística, INE) navaja, da migranti predstavljajo okoli 10 odstotkov španskega prebivalstva, a predstavljajo kar 32 odstotkov zapornikov v španskih zaporih. To so skoraj edini podatki o migrantih. A poročila, predvsem lokalnih in neodvisnih medijev kažejo, da je migracijski kriminal – od majhne kraje do spolnega napada in umora – vse večji problem po vsej državi, poroča Gatestone Institute.

V Barceloni je na primer 15 članov severnoafriške potujoče kriminalne združbe, znane kot “Alahov trop volkov”, spolno napadalo ženske na postajah metroja. Migranti, od katerih so nekateri tako imenovani mladoletniki brez spremstva in ki so v Španiji nezakonito, so imeli dolge kriminalne dosjeje in so bili policiji dobro znani, a ker so jih ščitile nevladne organizacije, kakršne sta denimo v Sloveniji Mirovni inštitut ali Slovenska filantropija, in politične stranke, kot so denimo v Sloveniji SD, LMŠ in Levica, jih niso mogli izgnati. Zgodilo se je celo, da je policija po posilstvu ženske in umoru njenega spremljevalca, del tolpe “Alahov trop volkov” našla v neki zapuščeni stavbi, a so morali aktivirati poseben protiepidemološki protokol, ker so mili migranti okuženi z nalezljivimi boleznimi. A osem od 15 mladoletnih kriminalcev je bilo izpuščenih in so spet na ulici.

V nadaljevanju bomo opisali samo del letošnjih migrantskih zločinov v Španiji, seznam je mnogo, mnogo daljši.

Migranti kot posiljevalci, združeni v posiljevalske tolpe:
Alicante, 16. april. Trije Alžirci so posilili 19-letno žensko. Eden od moških je bil aretiran na letališču Alicante, medtem ko je poskušal pobegniti iz države.

Tarragona, 28. marec. Enajst mladoletnih migrantov je bilo aretiranih zaradi posilstva več deklet v rimskem amfiteatru. Od enajstih je bil samo eden pridržan.

Alicante, 26. marec. Štirje mladoletni Maročani so posilili mladoletno dekle. Posneli so posilstvo in nato zahtevali, da dekle plača 50 evrov, da video ne bi objavili na spletu.

Alicante, 22. marec. Deset Alžircev je bilo aretiranih zaradi posilstva treh mladoletnic.

Žrtve spolnih zločinov, povezanih z migranti, so pogosto majhni otroci in najstniki ter starejše ženske:
Barcelona, ​​18. maj. 36-letni trgovec z drogami iz Dominikanske republike je bil aretiran zaradi posilstva trinajstletnega dekleta.

Valencia, 16. maj. Bolivijec je bil aretiran zaradi večkratnega posilstva svoje 14-letne hčerke.

Granada, 17. april. 45-letni Maročan je bil aretiran po masturbaciji pred otroki med procesijo v Velikem tednu.

Salt (Girona), 4. april. 42-letnega Malijca so aretirali zaradi spolne zlorabe svoje 14-letne hčerke.

Hospitalet de Llobregat, 11. marec. 25-letni Indijec je bil aretiran zaradi posilstva mladoletnega dekleta.

Sagunto (Valencia), 23. februar. 24-letni Edvadorec, ki je bil obtožen večkratnega posilstva 16-letne deklice, je zločin opravičil zločin tako, da je sodniku povedal: »Jaz sem reinkarnacija Jezusa Kristusa in imam dokumente, ki to dokazujejo.«

Valencia, 22. februar. Honduraški moški je bil obsojen na štiri leta zapora zaradi spolnega odnosa s 14-letno deklico. Starost za privolitev v Španiji je 16 let.

Sils (Girona), 20. februar. Trije moški, med njimi tudi eden iz Venezuele, so poskušali ugrabiti 12-letno deklico, ko je odhajala iz šole.

Berga (Barcelona), 18. februar. 33-letni senegalski migrant je bil aretiran zaradi spolnega napada na 72-letno žensko.

Barcelona, ​​7. februarja. 40-letni imam je bil obtožen, da je med lekcijo Korana posilil 13-letnega fanta.

Blanes (Girona), 6. februar. 24-letni senegalski migrant je bil aretiran zaradi spolnega napada na 11-letno dekle.

Beniel (Murcia), 5. februar. 34-letni maroški moški je bil aretiran, potem ko je na festivalu na prostem grabil po prsih dveh deklet.

Sant Josep (Ibiza), 2. februar. 48-letni Maročan je bil aretiran zaradi spolnega napada na 87-letno žensko. Moški je vdrl v njen dom in ko je preveril, da je sama, jo je vrgel na tla in jo spolno napadel. Ženska je imela hude poškodbe na obrazu. Policija je povedala, da je isti moški aprila 2018 spolno napadel 19-letno žensko v bližnjem Sant Antoniju.

Leganés, 28. januar. Pakistanca so aretirali zaradi spolnega napada na dve najstnici. Moški je zvabil dekleta z oglasi, v katerih je povedal, da išče storitve otroškega varstva in čiščenja.

Archena (Murcia), 27. januar. 38-letnega gvatemalskega državljana so aretirali zaradi spolne zlorabe svoje 11-letne pastorke.

León, 19. januar. Senegalski migrant je bil aretiran zaradi siljenja v prostitucijo 16-letnega dekleta. Ponudil ji je denar in vprašal, koliko zaračuna na noč.

Santomera (Murcia), 15. januar. Alžirec je bil aretiran zaradi spolnih napadov na otroke.

Valencia, 12. januar. Kolumbijec je bil aretiran zaradi drogiranja 16-letnega dekleta in poskusa, da bi jo posilil.

Sabadell, 2. februar. Osem Maročanov je v zapuščenem skladišču posililo 18 let staro žensko. Ženska je praznovala rojstni dan, ko je odšla od prijateljev. Maročani, stari od 21 do 53 let, so bili brezdomci in se skrivali v skladišču. Od osmih sta bila samo dva pridržana.

Algeciras, 6. januar. Trije državljani Dominikanske republike so bili aretirani zaradi posilstva 14-letnega dekleta.

Benidorm, 5. januar. Štirje Ekvadorci so bili aretirani zaradi prepovedanih drog in posilstva 19 let stare ženske na Silvestrovo.

Drugi spolni zločini povezani z migranti v Španiji:
Valencia, 17. maj. 18-letni Maročan je bil aretiran zaradi posilstva 18-letne belgijske turistke.

Madrid, 10. maja. 27-letni gvinejski državljan je bil aretiran zaradi spolnega napada na tri ženske v nočnem klubu v Carabanchelu.

Martorell, 9. maja. 40-letni Maročan je bil aretiran zaradi poskusa posilstva treh žensk, ki so se rekreirale ob bregovih reke Llobregat. Lokalni sodnik ga je poslal v ambulanto za duševno zdravje.

Barcelona, ​​19. april. 32-letni francoski državljan maroškega porekla je posilil 37-letno Portugalko v vrtovih Pomorskega muzeja.

Murcia, 15. april. Dva Maročana, stara 21 in 26 let, sta bila aretirana zaradi ugrabitve in spolnega napada na 18-letnega transseksualca.

El Vendrell (Tarragona), 8. april. 23-letni državljan Dominikanske republike je bil aretiran zaradi posilstva 32-letne ženske na vhodu v njeno stanovanjsko zgradbo.

Crevillent (Alicante), 5. marec. 32-letni Maročan je bil aretiran zaradi zalezovanja in spolnega napada več žensk na mestnih ulicah.

Bermeo, 4. marec. Afričan je poskusil posiliti žensko v središču mesta.

La Palma del Condado (Huelva), 27. februar. Romuna so aretirali zaradi spolnega nasilja nad dvema ženskama v javnem parku.

Lloret de Mar (Girona), 23. februar. 23-letni Maročan je ob bankomatu posilil žensko.

Lorca, 26. februar. 31-letni Maročan je poskušal posiliti žensko.

Madrid, 26. februar. 31-letni Romun je bil aretiran zaradi spolnega napada na najmanj pet žensk v bližini železniške postaje Tres Cantos.

Valencia, 24. februar. 48-letni Pakistanec je v garaži poskušal posiliti žensko.

Santa Cruz de Tenerife, 22. februar. Maročan je bil aretiran zaradi spolnega napada na žensko pred zavetiščem za begunce.

Pamplona, ​​19. februar. Trije Romuni, stari 17 let in 18 let, so bili aretirani zaradi spolnega napada na ženske v nekem baru.

Palencia, 14. februar. 36-letni državljan Peruja je bil aretiran zaradi spolnega napada na partnerjevo hčerko.

Marbella, 13. februar. 35-letni Kitajec je bil aretiran zaradi spolnega napada na žensko.

Beniaján (Murcia), 12. februar. Maročan je posilil 37-letno žensko, ki jo je srečal nekaj dni prej. Tudi v maju so bili aretirani trije moški, ki so v istem mestu posiljevali ženske.

Villaviciosa de Odón (Madrid), 9. februar. 21-letni Kamerunec je posilil 21-letno britansko študentko. Človek, ki je prišel v Španijo kot politični begunec, je bil eno leto deležen brezplačnega stanovanja in socialne pomoči, medtem ko so obravnavali njegovo prošnjo za azil.

Marbella, 8. februar. Senegalec je v restavraciji poskušal posiliti natakarico v restavraciji.

Cádiz, 7. februarja. 19-letni Gvinejec je bil aretiran, potem ko je večkrat prijel za genitalije mimoidočih.

Palma de Mallorca, 4. februar. 42-letni Maročan je bil aretiran, potem ko je večkrat zgrabil prsi žensk na osrednji železniški postaji.

Capdepera (Majorka), 22. januarja. 25-letni Maročan je bil aretiran zaradi spolnega napada na 39-letno žensko.

Culleredo, 21. januar. Državljan Peruja je spolno napadel žensko na regionalnem avtobusu.

Guadalajara, 20. januar. 25-letni Alžirec je bil aretiran zaradi poskusa posilstva 40-letne ženske.

Formentera, 20. januar. Žensko sta spolno napadla dva moška, ​​ki sta izgledala kot Severnoafričana.

Mataró, 14. januar. Maročan je spolno napadel žensko v garaži.

Safor (Valencia), 11. januar. Pakistanec je bil aretiran zaradi spolnega napada na pastorko. Medtem ko je potoval z avtobusom v Italijo, je bil priprt na policijski kontrolni točki.

Valencia, 9. januar. Libanonec je bil aretiran zaradi drogiranja in posiljevanja 20-letne ženske na Silvestrovo.

Villajoyosa (Alicante), 8. januar. 29-letno žensko sta v bolnišnici de la Marina Baixa spolno napadla dva Maročana.

Mislata (Valencia), 5. januar. 28-letni Kolumbijec je drogiral in posilil 16-letno dekle.

Burriana (Castellon), 2. januar. Dva Romuna sta bila aretirana zaradi ugrabitve in posilstva 17-letnega dekleta na Silvestrovo.

Valencia, 1. januar. 18-letni Gvinejčan je na cesti spolno napadel komunalno delavko.

Demokracija

 • rubec

  In rdeči blazneži te ta črne blazneže vabijo k nam. Jebeš ti ograjo. Ob vsej naši meji je potrebno posaditi mine, tako kot krompir. Mi smo letos Rudolfa.

  • traktor

   Severina ve kako to gre. Že od nekdaj poje tisto, oko za oko, zub za zub.

  • KAPIBARA

   Kaj pa Cilo+ Rajfek+ CzZ 75…. ne uspevajo na SLO ozemlju

   • Luiggi

    Jaz jem samo Idaho patatoes!

 • Janka Kranjka

  Adijo pamet! Na mejo mrtvo stražo, vse ilegalce, migrante in begunce katerih itak ni pa IZGNATI iz evrope!

  • Zgornji

   A nebi rajši Živo stražo na mejo dali ? :-/

   • Tomaz

    NE ! Mrtvo strazo ! Jaz se javim , ce bodo kje kaj organizirali !

    • Luiggi

     Jaz ti bom pa flinto posodu!

   • Martin Majal

    pa ti sploh veš kaj pomeni mrtva straža

 • totex39

  Naši obožujejo migrante, ker jih spominjajo na ” zgodovinske” čase in mislijo, da bodo lahko spet skupno vse to ponovili, zato pa jih zagovarjajo.

  • Franc Šink

   Ali si predstavljaš fajonko kot uskoško princeso ?

   • totex39

    Mislim si, da je že malo prestara za princeso.

  • Zgornji

   AAAMEEENNN !!! ! !!! TOOOČNO TOOO !!! ! !!! Torej Žal ta planet še Ni očiščen vseh teh Slabih ljudi !!! ! !!! Kmalu pa Bo Očiščen !!! ! !!!

   • Luiggi

    Kdo bo to ocistil,Trump?…On se pripravlja razbit edino civilizacijo,ki je kaj vredna med muslimanskim sveto,seveda po narocilu Izraela!

 • lauraas

  Evo, skup držanje!

 • šmentanamuha

  Kdor podpira te migracije ali celo pomaga pri njihovem tihotapljenju, je sokriv njihovih zločinov. To velja tudi za naše politike in nevladne organizacije z Mirovnim inštitutom na čelu. In zakaj ta primitivna drhal počne vse te zločine? ZATO, KER LAHKO. Ker vedo, da se jim ne bo nič hudega zgodilo zahvaljujoč prav politikom in nevladnim organizacijam iz prvega stavka. Pravi zločinci so torej tisti, ki te migrantze namenoma spuščajo v Evropo in svoje države in migrantski kriminal dopuščajo.
  Slaboumna in neizobražena migrantska drhal je samo v službi Satana, je njegovo orodje, podaljšek njegovih rok, zato je povsem vseeno, kakšno kazen dobijo, saj je niti ne razumejo, še manj obžalujejo svoja dejanja. Nekaj let bodo preživeli v zaporu kot oskrbovanci prvega reda, kar pomeni, da jim ne bo hudega, imeli bodo celo boljšo oskrbo kot pred tem, nato pa bodo svoja dejanja ponovili, ker taki pač so, ker mislijo, da jim to pravico podeljuje njihov nebog Alah. Zato so oni zame samo stranska zgodba s slicer zelo slabimi učinki in jim ne posvečam toliko pozornosti, ker vem, da so že vnaprej pogubljeni.

  Naš pravi fokus bi moral biti na naših vladah (evropski, slovenski…), ki to dopuščajo. In ne samo to, to, kar se dogaja zdaj, celo spodbujajo, podpirajo, prilagajajo zakonodajo v škodo evropskih državljanov v korist mohamedanskih afro-arabskih negroidov ali kakor jih pač imenujemo. En narod, ena država, ena svetovna vlada. Večina pa še kar spi in pravi “ah, saj to se dogaja pri sosedih in ne pri meni doma”.

 • Van Der Waals

  DOBRO SE JIM GODI SAMO ZA TO KER SO ČRNUHI CIGANI IN MUSLIMANI IN JIH ŠČIJTIJO LEVIČARSKE NEVLADNE ORGANIZACIJE S POPOLNO PRAVNO PODPORO!!! IN NA KAJ TO REČEJO FEMINISTKE!!! PREDVIDEVAM DA JIM JE PAŠE!

  • Zgornji

   Hmmm, zgleda da jim paše, ali pa se delajo Neumne – Točno To kar dejansko – So – Iz svoje lastne Zlobe !!! ! !!!

   • Luiggi

    Dokler se njim nic ne zgodi,lahko gobcajo,levicarke so itak zascitene,najvec za domaco poprabo!

 • xtc

  Zelo enostavno z takimi prestopniki od Afriških,Azijskih,Latino Ameriških in Evropskih,ko je krivda neizpodbitno dokazana,na kolena in šus v tilnik nepoboljšljivi golazni,ki ne bo nikoli drugačna.
  Kdor pač pod nobenim pogojem ne zna tiča držati v hlačah,bo pač ob glavo-zelo enostavno.

  • Zgornji

   No, ti si tudi Preveč Zlobnonasilen, in zato še Nič boljši od omenjene mohamedanske Golazni !!! ! !!! Mar meniš, da samo zaradi tvoje nepoučenosti ne Obstajajo še kaki drugi Učinkoviti Ukrepi za take Pokvarjence ??? !!! ???

   • Luiggi

    nobenih drugih ukrepov ne rabis,sus v buco pa je gmah,placas samo za upepelirv mrhovine!

    • cosmosjasnovidec

     Točno tako.
     Ali ga pa samo vržeš nekam v reko,da ga odnese v morje na razkroj.
     ——————————————————————————————–
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec
     —————————————————————————————-

 • me

  kill the monkey

 • Franc Šink

  Hoteli smo ga, sedaj ga imamo. hudiča namreč.

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! A Žal Bo Prepozno preden se bodo narodi tega Problema Zavedeli !!! ! !!!

 • lili pili

  In to v casu, ko je v spaniji bila na oblasti desnicarska vlada, jej jej in pol krivi levicarji…

  • šmentanamuha

   Kriva je promigrantska vlada in kolikor vem, so to socialisti.

   • lili pili

    Letos, v casu nastajanja teh dogodgov pa je bila 2x na oblasti desna vlada…

    • šmentanamuha

     A dej nehi no, a res? Dogodek je star eno leto in zamolčan javnosti.

     • lili pili

      Ja desna vlada, preveri..

  • rubec

   V španiji je desničarska vlada? Povej nam še to, kje španija je, če slučajno veš.

   • lili pili

    Ko se je to dogajalo je bila in to dvakrat zapored, daj malo preveri…

  • Zgornji

   Desničarji niso Nikoli vlačili zlobno mohamedansko migrantsko drhal v državo !!! ! !!! Samo levuharji so to počeli !!! ! !!!

   • lili pili

    Ampak ablast je odgovorna za red, ablast je bila pa desna

    , a angela iz berlina ni desnicar, ona jih je povabila…

    • milanček

     žal sem prebral tvoje velikoumske komentarje in sem si dejal, da na komentarje takega idiota je ponižujoče odgovarjat, a ti moram odgovorit, kratko, ti si idiot!

     • lili pili

      Debil

     • Schemva Miro

      GOVNO.

     • lili pili

      Sleva si miro, domobranska

 • ehnaton

  Najprej bi bilo potrebno razčistiti, kdo v Evropi in sicer v vsaki državi posebej ter kdo z največjim vplivom na odločitve evropske skupnosti je deloval tako, da imamo danes na plečih breme škodljivih posledic nebrzdane migracije iz vseh mogočih zaostalih delov sveta, praktično vsi prebivalci Evrope. Nadalje je potrebno razčistiti, kdo znotraj EU je deloval tako, da je promptno rušil vse, kar je tradicionalno in značilno za zahodno evropsko civilizacijo. Odgovori na ta vprašanja bi morali biti vodilo pri odločanju, kdo bo vodil EU naslednje pet let in se pri tem prenehati zavajati, da je vse to posledica mednarodnih zarot. Doma smo ta vprašanja bolj ali manj preskočili, še huje, preskočili smo tudi vsa resna vprašanja bodočega razvoja države.

 • Martin Majal

  pred zid pa porezat genitalije drugega si ne zaslužijo

  • Zgornji

   Zakaj pa pred zid, če pa za kastracijo ne rabiš nobenega zidu !!! ??? !!!

   • Martin Majal

    zato da se nebi kdo izmuznil

 • Ales

  Bi mogoče razen da ste omenli kdo je to poročal, dodali tudi vir? brskam in samo najdem kako vi in še druge strani navajate na to ampak nobenih virov razen imena strani kjer pa ni nič omenjeno.
  Zanimivo da ste med stranmi vi in infowars pa takšne strani ki ste samo objavlate novice o zarotah.

  Ne da bi koga branil ampak pišete tudi dosti bedarij in laži!

  • Observer

   Fantiček, očitno si še preveč mlečen, da bi dojel kaj se dogaja ali pa si ignoranten in poneumljen starejši moški, ki tišči glavo v pesek iz strahu:

   So many rapes, so few police: Swedish authorities ‘can’t cope’ with growth in rape cases
   https://www.youtube.com/watch?v=V8EwVnQZTlE

   • Ales

    a si budala al kaj je s tabo? Jaz ne zanikam ampak ne mi s takimi forami. nova je znana že po nerealnih zgodbah pa ne glumi nekaj. brez virov pišejo bedarije, kopiraje članke iz tretjih strani ki navajajo druge strani spet brez virov.

    • Observer

     A 3 leta stare posiljene deklice s strani teh afriških in arabskih muslimanov so zate fora?

     Kar se tiče pa virov se pa strinjam. Jaz sem ti pokazal, da je povsod, kjer so ti ilegalni imigranti mohamedanske veroizpovedi, tako in sem ti dal vir.

     Budale ste ljudje, ki ste tako nesposobni in glupi, da ne znate sami najti kredibilnih virov. Jaz sem ti našel en vir v nekaj sekundah, najprej lahko sam iščeš. Zakaj pa tega ne znate ali pa nočete je pa že druga zgodba. Ali ste retardirani ali pa emaskulirani in seveda primerno ideološko oprani.

     • Zgornji

      AMENNN !!! ! !!! Ali pa so vse troje !!! ! !!!

     • Ales

      Kakšen vir??? RT??? Ruse ki so eden od zločoncev krivi za to? Pa daj ne glumi. Ti kar vztrajaš z nekimi bedarijami.

      Veš kaj jeviš? Ko citiraš neko stran pa dodaš original link, ne pa petnajsto stran ki je spet kao citirala to stran in spet ta stran brez original vira.
      To o opranih si lahko kar špraraš pa take fore. Že to da bereš to stran in si jo vzameš kot samostojen vir in novice si dokazal svoje.

     • Felikss_AH

      “Ruse ki so eden od zločoncev krivi za to?” – A se ti da tole obrazložit… kako in zakaj bi naj Rusi bili odgovorni?

    • montyamp

     Kakšen vir ????
     Vir zla ste udbovska deca.

    • Dostmamrecesijeinpičkarije

     Si pa zadet k mamba. Daj tvojo trdoglavost spravi s tega portala.

     • Ales

      k mamba? hjoj ste tukaj gor zasanjani…

  • milanček

   g. Aleš, vse to so počeli komunisti, ne govorim o zavednih partizanih- NE komunistih, ki so v taborišču Teharje mladim mamicam pobrali novorojenčke, jih slekli, dali na voz in voz z dojenčki postavili na sonce, kjer so se ti angeli scvrli na soncu, vse to ma so matere morale gledati! to je bila junaška titova vojska, na nečloveški način pomoriti dojenčke! moja soseda, govedo od človeka, je javno izjavila, da se ji tudi dojenček ni smilil in ga je z lahkoto zaklala, ustrelila! pa si misli kar hočeš, so pa še žive priče, ki to potrdijo!

  • Observer
   • Ales

    To ni vir ti budala, če citiraš stran kjer bi naj bila ta novica pol dodaš direkt link pa naj bo napisana v kitajščini! Nima veze, samo original stran ne pa spet neka petnajsta stran z njihovimi zarotami…

    • Felikss_AH

     Preden druge ozmerjaš z budala tu imaš eno stran ki lovi avtentične vire – https://barenakedislam.com – kar koli je prikazano je povezano z viri. Lahko si vzameš 24/7/356 časa in si rastri meglo

 • Martin Majal

  Ales navedi mi vir in mi dokaži da to ni res pa se bom javno opravičil za mojo izjavo

  • rubec

   Navedel bo Vir pri Domžalah. Ampak to naj te ne zmede. Ne se opravičit.

 • milanček

  groza, narod danes vse to tolerirajo, čeprav so to počeli že titova komunistična drhal, in danes se slavi to golazen! ljudje, pa malo se zberte!

 • Zgornji

  OOOBUUUPNI SOOO !!! ! !!! To sem že slišal, da lahko tako uničijo otroke, da ne bodo nikoli več zmožne roditi !!! ! !!! ALI MAR RABIMO TAKŠNA DOGAJANJA ??? !!! ??? IN POTEM SE ŠE POKVARJENA ZLOBNA POLICIJA DELA NEUMNO IN DELA ZA ZLOČINCE !!! ! !!! KDO JE ZDAJ PROTI NARODOM ??? !!! ???

 • Clemen J.

  Danes normalni ljudje volimo proti temi izmečki človeštva! Tako da se ve kako moramo voliti, nasprotno od levuharjev se ve.

 • jernej arko

  Da ne naštevamo kolk župnikov posiljuje otroke pa sploh niso nikol kaznovani, se jih je sam preselil na nova lovišča. Če se pa slučajno zve je pa hudič kriv kot recimo pri najnovejši zgodbi s Poljske.

 • tramal

  Če bi mojim otrokom to kdo naredil ,bi me lepo prosil da ga naj ne mučim več in naj ga že enkrat ubijem.

  • Andrej

   Nič ne boš naredil, ker zakon ni na tvoji strani. Za vsak poskus maščevanja boš kaznovan, oni pa oproščeni. O tem se misli PREJ, ne šele POTEM.

   • tramal

    Oni bi bili dva metra pod zemljo.

   • cosmosjasnovidec

    Ti samo sanjaj o tem zakonu.
    Jebem jaz takšen zakon in vse tiste kateri ga hočejo vsiljevati.
    Tako je kot je napisal Tramal.
    Če se je moje družine samo kdo dotaknil kakorkoli je bil v najboljšem slučaju celi polomljen ,da pa naredi kaj takega je pa garantirano mrtev še prej pa mu sledi tako mučenje kakršno se mu niti sanjati ne more.
    Potem bo izginil brez sledu in tudi,če policija sumi,da sem ga jaz pospravil me lahko samo drži za penis,ker nikoli ne bo našla enega samega dokaza.
    Da pa bi kateri muslič,šiptar in ostali čefutar naredil kaj takega kot je objavljeno tukaj se jih bo pa stegnilo kar nekaj ne glede kdo je bil zraven in kdo ne in to predvsem zaradi tega ker jih enostavno ne prenašam.
    Kamelotrajbarski musliči mi pa tako ali tako gredo že na živce zaradi njihovih posilstev ter ostalega kriminala,da jih živih ne morem videti in me večkrat tako razjezi,da bi jih šel iskat ter poslal k njihovemu prašiču alahu,ko čitam take svinjarije z njihove strani.
    Srečo imajo le to,da se na mojem koncu ne nahajajo.
    V moji lastni domovini meni nikakšna pritepena golazen ne bo krojila usode in takšen zakon ne obstaja,da bi ga jaz sprejel,ker bo poprej po pizdi dobila tudi policija,če mi ga bo poskušala vsiljevati saj jih smatram za izdajalce lastne domovine.
    V nasprotno me nikoli ni in me ne bo nihče prepričal,ker takšen ne obstaja jaz se imam pa pravico braniti ali zakon vzeti v svoje roke,če pristojni organi niso sposobni urediti zadeve sami.
    Da bi meni posilili hčer potem se pa prosto sprehajali naokrog???
    Daj zresni se in zbudi iz spanja v katerem se nahajaš.
    ——————————————————————————————–
    Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
    DR.Cosmosjasnovidec
    —————————————————————————————-

    • Perkele

     Haha, kot pravi partizanski bandit, mentalno si še globoko v komunizmu.

 • Olga101

  Pravična kazen je smrtna kazen! Za divjake in njihove uvoznike!

  • Luiggi

   Punca,ti dam cist prou!

 • Marko Slavič

  na morju jih naj potopijo

 • Marko Slavič

  sam eno raketo na čoln pa je

 • if

  Od posiljevalcev so hujši kriminalci tisti politiki, ki, in ker vzdržujejo stanje, da do tega prihaja.

  Te politike obsojam na dosmrtno ječo po načelu “živel boš od tega, kar boš z rabo ročnega orodja in lastnim naporom pridelal zase za deset in še za deset članov družbe”.

 • Franjo Trojner

  Ne sodišče, oče uboge deklice bi jim moral soditi in to po kratkem postopku. V takem primeru se nad, med očeta in storilce ne bi smel staviti nihče, tudi USTAVA, SODIŠČA IN ZAKONODAJA NE.

 • cosmosjasnovidec

  Prekleta nesnažna muslimanska golazen.
  Te izrojene muslimanske nesnage je potrebno povsod kjer se nahajajo pobiti ter jih izbrisati z zemeljskega planeta.
  Preklete zverine nesnažne to so več kot navadne gnusobe.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

 • Anton

  A so to Španski borci?

 • Felikss_AH

  Problem organiziranega polnjenja Evrope z Afriško in Muslimansko golaznijo ne bo zaustavljen vse dokler ne bo prišlo do resnega oboroženega upora Evropejcev. Pri tem imam v mislih edino orožje proti izdajalskim politikam – reverzibilni terorizem… napadi na strukture ki so Evropo pripeljale v tako situacijo. To ali pa potop… tretje opcije ni

 • mona lisa

  Na kratko brez sojenj: Kastracija na živo in izgon. Še bolje pa po kastraciji metek v glavo. Aja potem bi se oglasili človekoljubi in nevladniki kako to ni humano. Še tistim potem kazen ki bi jih zaznamovalo celo življenje. Je to normalno in humano kaj delajo ti kozojebco? Kaj porečeš na to Fajonka in Tomička je to humano kaj so storili ti ki jih tako vneto zagovarjata?

 • Skrajno Desni

  JAZ SEM TAKOJ ZA TO DA GREMO POBIJAT TO MUSLIMANSKO GOLAZN.

 • šmentanamuha

  O tem mediji niso poročali, kolikor vem:

  ZNAKOVI KRAJA! Skakavci Preplavili Meku! “MECCA”!
  https://www.youtube.com/watch?v=SY_N5sg08Gs

 • Andrej

  Glede na njihovo šeriatsko pravo delajo vse v skaldu s svojo vero. Kdor jim je dovolil priti bi tudi moral nositi odgovornost. Glede na skromen odziv EU volilcev nas taki problemi ne skrbijo kaj prida.

 • Get Smart

  Drugi steber PEDRIZEM/LEZBIZEM je za KOMINTERN-OVCE oz. MURGL JUGO KOMUNJARE najprej iniciacijski odnos GOSPODAR vs SERBUS: gospodar zaznamuje svojo lastnino – vse riti so v lasti gospodarjev in njihovi otroci so vzgajani v PONOSNO nastavljanje dupeta gazdi. Te kreature svoja dela vedno PODTIKAJO LJUDEM: ste že slišali »za hlapce (za SERBUSE) rojeni«? Ja, IVAN CANKAR je govoril o teh kaviarSERBUSNIH KREATURAH, ki so ZA SERBUSE tekovina revolucije ROJENI, biča željni in vajeni, hrbet upognjen, dupe za gazdu spremno … LEZBIZEM je sredstvo za poneumljanje deklic, ki kupijo LAŽNO PROPAGANDO o »grdih moških«, ki da zlorabljajo ženske, kar je znova le kominternistično PODTIKANJE skladno z njihovo agendo: »Deli in vladaj!«

  • Get Smart

   Samo te kaviaržidoKOMINTERNOVSKE parazitske kreature
   (krvosesi) in njihovi SERBUSNI WATCHDOGI (volkodlaki) zlorabljajo ženske
   in otroke. Delajo za svojo MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO oz.
   kaviarKOMUNISTIČNO INTERNACIONALO, za svoj »Nov svetovni red«, njihov
   tisočletja isti red, SUŽNJELASTNIŠTVO:
   1. PRVORAZREDNI pusići in TRANSIćI so gazde, odločajo o ŽIVLJENJU in SMRTI svojih psov=watchdogov in zasužnjenih ljudi,
   2.
   DRUGORAZREDNI pusići in TRANSIćI so SERBUSI (hlapci), watchdogići, psi
   čuvaji tekovina revolucije, »VOJAKI REVOLUCIJE«, kot jim pravi tovariš
   Milan KUćAN,
   3. TRETJERAZREDNI so ljudje, LJUDJE so SUŽNJI.

 • Get Smart

  En od stebrov zločinske kaviaržidoKOMINTERNE oz. tu MURGL KOMUNISTIČNE JUGOSLAVIJE je TRANSIćIZEM: svoje izrodke in kupljene otroke kastrirajo in VZGAJAJO v pedofiliji, v pedrofiliji, v LAŽI, v SOVRAŠTVU DO LJUDI in s hormoni nasprotnega spola. Ko te kreature odrastejo, so, kot si same pravijo in z DELI DOKAZUJEJO na vsakem koraku, SMRTNI NEPRIJATELJI LJUDI. Sovraštvo do ljudi kar žari iz njihovih oči in potem so vam FOVŠ.

  • Get Smart

   Poznate PODTIKANJA o fovšiji (zavist – želja)? Fovšijo – zavist ločimo po NAČINU IZPOLNITVE želje:

   USTVARJALNA fovšija – prirojena fovšija ljudi (Tina je bila fovš Mateji
   Svet, zato se je lotila treninga, poštenega dela in VZORNICO Matejo
   presegla);
   – UNIČEVALNA fovšija – prirojena in VZGAJANA fovšija
   KOMUNISTIČNIH kreatur – človeku so fovš vsega, zato človeka zakoljejo in
   si prisvojijo njegovo imetje.
   FEJK ženske – »MOŽAČE« (TRANSIćI –
   KASTRIRANI fantki) ne morejo roditi, ne morejo izkusiti ženskih bolečin
   in užitkov, FEJK moški (TRANSIćIRANE deklice na testosteronu do konca
   svojih dni igrajo vloge »POŽENŠČENIH kao MOŠKIH« in to FEJK moško
   POŽENŠČENOST potem PODTIKAJO LJUDEM. Znani PONOSNI pedrizem/lezbizem je
   sredstvo za prikrivanje TRANSIćiZMA. Tak je univerzalni
   kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI »modus operandi«.

 • Get Smart

  Pomni, kaj so ti položili v zibko:

  SLOVENSKA politika je SKRB ZA SLOVENSKO POLITEJO = DRŽAVO,
  je DELO ZA SLOVENSKO POLITEJO (za ljudi v SLOVENSKI POLITEJI),
  seveda na SLOVENSKI NAČIN, torej z značilnimi SLOVENSKIMI deli, navadami, običaji in vrednotami.
  Naprimer SDS = Slovenska demokratska stranka, EDINA ČLOVEŠKA stranka v OKUPIRANEM DRŽAVNEM ZBORU Republike Slovenije izvaja SLOVENSKO POLITIKO, ker tako z besedo kot z vsemi ostalimi deli sledi PRASTARIM SLOVENSKIM VREDNOTAM:
  = poštenost,
  = pravičnost,
  = resnicoljubnost,
  = prijateljstvo do ljudi,
  = domoljubnost,
  = rodoljubnost,
  = svobodoljubnost
  in kar je še svetovno znanih SLOVENSKIH ZNAČILNOSTI in odlik, ki smo jih SLOVENCI podarili svetu.
  Govorimo skratka o »KULTURI ŽIVLJENJA«.

  • Get Smart

   Nasprotje kulture življenja je »KULTURA SMRTI«.
   »Kultura smrti« je kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA fašistično socialistično komunistična SUŽNJELASTNIŠKA agenda ZLOČINOV PROTI ČLOVEŠTVU: umor, uničevanja kultur, uničevanja narodov (etnocid, genocid), ropanje, kraja, LAŽ, blatenje ljudi – ČLOVEKU PODTIKAJO svoje ZLOČINE, »prodajanje magle«, pasjejebstvo (»vukojebine«), kamelojebstvo, pedrstvo, pedofilstvo … skratka PARAZITIRANJE na ljudeh, ustvarjanje »novega svetovnega reda« reda RAZREDOV, kar je le njihov stari red: SUŽNJELASTNIŠTVO.
   Njihove stare in nove sužnjelastniške strukture: (babilon perzija egipt bizanc rim jugoslavija turčija serbia rvackija bosnija …) oz. tu MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA – ŠARAC, Levica, SD, DeSUS, SABratušak, SMC idr. »novi obrazi«.

   • Get Smart

    Vsi »-izmi« so izdelki teh kreatur. Ko se človek-SUŽENJ končno
    upre enemu njihovemu načinu »tepihovanja« in »sfukovanja«, opranim
    ljudem preko PROPAGANDNEGA stroja ponudijo kao rešitev: SOCIALIZEM =
    KOMUNIZEM = FAŠIZEM = ČETNICIZEM = USTAŠIZEM = MUSLIćKULTIZEM oz. tukaj
    MURGL JUGOKOMUNIZEM, vsesplošno pa gospodarjev kaviaržidoKOMINTERNIZEM
    in (wathdogov–serbusov–hlapcev) MUSLIćKULTI SERBUSIZEM. In imajo še
    spremljevalne »-izme«: lezbizem, feminizem … ki so vsi le
    kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI oz. tu MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandizmi
    za pranje možganov.

 • m_m

  Rešitev je enostavna: metek v glavo, brez milosti.

 • GverilaStyle

  poklat to golazen kamelojebsko

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!