Šest muslimanskih migrantov obtoženih, da je posililo 15-letnico

Slika je simbolična. Foto: iStock

Šest mladih Afganistancev je osumljenih posilstva 15-letne najstnice. Po pisanju nemških medijev so jo zlorabili dober mesec nazaj.

15-letno dekle je policiji prijavilo, da jo je konec septembra skupina šestih mladih Afganistancev spolno zlorabila v več apartmajih v Münchnu. Dekle trdi, da so jo individualno zlorabljali mladi Afganistanci ob različnih dneh, piše Jihad Watch, ki ob tem dodaja, da je najstnica podlegla zastraševanju moških, ki so jo z grožnjami silili v spolni odnos.

Tuji mediji razkrivajo, da naj bi bil eden izmed moških, ki naj bi jo posilil, njen bivši fant.

Vsi mladi  Afganistanci, ki jih dekle obtožuje posilstva, seveda kakršno koli prisilo ali zlorabo zanikajo in trdijo, da se je 15-letnica v spolne odnose z njimi spustila sporazumno. Policija preverja verodostojnost informacij vseh vpletenih.

J. G

 • Olga2345

  Krivi sta: Merkl in Fajon, ki divjake uvazata in podpirata Sorosovo TRGOVINO Z ljudmi!

 • xtc

  Sicer ne vem kako je v stik z njimi prošla normalni se te drhali ognejo.
  Bi pa vse posdlal na štrik.

  • cosmosjasnovidec

   Kako?
   Prasica se je združila z kamelotrajbarskim muslimanskim gnojem kateri je na sex povabil še nekaj kolegov kar ni pričakovala in je kasneje prijavila kot posilstvo.
   Takih prasic katere se družijo z temi musliči ni škoda.
   Enako je v Sloveniji kjer se levakinje ter čefutarke porivajo z to muslimansko drhaljo vendar posilstev ne prijavljajo,ker imajo raztegnjene pizde in so jim še premalo.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Dado

  Bedaki, ki verjamete. Namreč dokazano vem, da najstnice seksajo veliko prezgodaj in preveč (po mnenju staršev in okolice) seksajo, potem pa to zanikajo in začnejo trditi, da so bile posiljene. Vse prevečkrat sem to doživel, da bi to verjel. Predvsem je Noca 24TV 2FAKE NEWS” z nalogo stranke SDS, da bi razburjali javnost, kakšni ljudje so emigranti, da bi jih v Sloveniji sovražili. To je glavni namen. Sploh avto članka piše več neumnosti. Posilili in spolno zlorabili. To je velikanska razlika. Slednje pomeni tudi pri nas, da mlada deklica spolno občuje z veliko starejšim moškim, torej “ni vedela kaj se dela in jo je moški zapeljal”. NPR. Deklica je stara 13 in pol, moški pa 21 let . Po zakonu je to kaznivo dejanje spolnega napada na osebo mlajšo od 14 let. Po zakonu je deklica je otrok. V resnici pa , če je deklica privolila, navadno gre za simpatijo, ali le željo po seksu, ali ta misli, da sta par, storilec-moški ne bo nikoli obsojen na zaporno kazen, kvečjemu bo dobil pogojno kazen. V 20 letih nisem videl posiljene mladoletnice, od 15 prijav. Pogosto so razlog prijave starši, ki ne dovolijo deklici seksati, pa je ta vseeno seksala, potem pa išče načine kako bi se izmazala. V tem primeru v Nemčiji ( več apartmajev, stara 15 let itd ) izgleda podobno. Starši zamislite se.

 • mona lisa

  Kastracija na živo in izgon od koder se je ta golazen privlekla.

  • cosmosjasnovidec

   Že vendar so si te takorekoč navadne prasice vseh sličnih posilstev krive same saj se družijo z to kamelotrajbarsko muslimansko drhaljo.
   Vsaki taki prasici mora biti jasno zakaj jo kamelotrajbarski muslič rabi in kaj bo od nje zahteval z lepim ali na silo.Seveda nobena ne pomisli,da so musliči med sabo dogovorjeni in ko jo eden obdeluje v vrsti čakajo že naslednji.
   Ker se seveda z čim takim ni strinjala pozneje prijavi kot posilstvo torej mišljeno na ostale in ne na tistega prvega kateremu je svinja dala.
   ————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec

 • Van Der Waals

  ŠKODA DA NISO FAJONKO GANG BANGal!

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!