Seznam groze: objavljamo številne zločine migrantov, ko so domačine porinili pod vlak!

Na glavni železniški postaji v nemškem Frankfurtu je eritrejski migrant s perona pred bližajoči se vlak porinil osemletnega dečka in njegovo mater. 40-letnica se je uspela rešiti, njen sin pa je v incidentu utrpel tako hude poškodbe, da je na kraju nesreče umrl. Toda to je le eden izmed mnogih zločinov v Evropi, kjer so migranti pred vlak potisnili človeka.

Objavljamo seznam zločinov storilcev z migrantskim ozadjem, ki so žrtve poskusili ubiti tako, da so jih potisnili pred prihajajoči vlak. Gre za zločine zadnjih treh let.

Berlin, januar 2017
Skupina mladih je v soboto zvečer napadla dva moška na postaji Kottbusser Tor v Kreuzbergu in enega od njih potisnila na tirnice. 26-letnik se je pobral in zbežal pred prihajajočim vlakom. Skupina napadalcev je zbežala, a jih je policija našla. Osumljenih je bilo šest Sircev in en Libijec.

Hamburg St. Pauli, januar 2017
16-letnik je v sredo zvečer napadel in oropal žensko (34). Potem jo je potisnil na tire. Policiji je bil napadalec že znan zaradi zadanih telesnih poškodb in kršitve zakona o azilnem postopku. Na srečo je bila ženska le lažje poškodovana.

Dresden, marec 2017
Dva prosilca za azil, znana policistom iz Maroka in Libije, sta potisnila očeta nemške družine na tirnice. Eden od napadalcev mu je preprečil, da bi splezal nazaj na peron. Na srečo je strojevodja predmestnega vlaka na tirnicah opazil moškega in začel zavirati. Ustavil je nekaj metrov pred poškodovano žrtvijo. Napadalca sta pobegnila, po aretaciji so pri Libijcu našli in zasegli narkotike.

München, april 2017
38-letna migrantka Csilla H. je na peronu ogovorila 59-letnega moškega, nato ga je potisnila na tirnice. Strojevodja je pravočasno ustavil vlak.

Frankfurt, maj 2017
Po pričevanju očividcev je neznanec orientalskega videza na tirnice potisnil moškega, ki se je huje poškodoval.

Gerlingen, oktober 2017
21-letni Alžirec, ki je leta 2014 prišel v Nemčijo in je bil v preteklosti že obsojen zaradi zadanih telesnih poškodb in drugih kaznivih dejanj, je svojega “prijatelja” iz Gerlingena pretepel in obrcal. Ker se ni mogel premakniti, ga je nato potisnil na tirnice hitrega vlaka. Žrtev se je huje poškodovala.

Berlin-Charlottenburg, november 2017
28-letni Iranec je obrcal 20-letno žensko, ki je vstopala v podzemno železnico. Žrtev je padla na tire in umrla. Storilec je bil policiji znan že od leta 2002, njegova kazenska evidenca je dolga. Pri 14 letih je zabodel nekega moškega.

Basel, november 2018
Črnec je 73-letnika potisnil pred tramvaj, žrtev je bila lažje poškodovana.

Nürnberg, februar 2019
Od treh nemških najstnikov, ki so jih najstniki “z migrantskim ozadjem” potisnili na tirnice, sta dva umrla.

Blaubeuren, april 2019
Dva črnska potnika brez vozovnice sta na tirnice potisnila uslužbenca železnice. Žrtev je bila lažje poškodovana.

Dunaj, maj 2019
20-letni Iračan je 36-letnega moškega potisnil naravnost pred vlak, ki je prihajal. Kljub zaviranju strojevodja trčenja ni mogel preprečiti. Žrtev je bila huje poškodovana.

Voerde, julij 2019
28-letni moški s Kosova, dobro znan policiji, je 34-letno mamo potisnil neposredno pred prihajajoči vlak. Žrtev je umrla na kraju nesreče.

Essen, julij 2019
20-letnika so mladoletniki potisnili na tirnice podzemne železnice. Žrtev je lažje poškodovana, napadalci so glede na fotografije migrantskega porekla.

Frankfurt, julij 2019
40-letni črnec iz Eritreje je pod vlak potisnil mater (40) s sinom (8). Materi se je tik pred vlakom uspelo odkotaliti na varno, dečka je do smrti povozil vlak.

Demokracija

 • Olga101

  Namesto, da bi za rešetke spravili uvoznico divjakov, stazijevko Merklo, ki je kriva za smrti nedolžnih ljudi, policija ogledujejo železniške postaje po Nemčiji(!?), ker bo baje poskrbela za “varnost”!???? Potnikov ali divjakov, za katere zakoni NE veljajo?

  • John Kovacs

   Olgistka

   • Den456

    Ti si pa leftard, drugače povedano retard, ki je levuhar.

    (pogoj za to, da te levuharji vzamejo medse je, da si retard)

    • John Kovacs

     Jaz sem desnak

 • xtc

  Za take primerke samo na kolena z njimui in šus-druzga jih ne ozdravi.

 • GverilaStyle

  z enako mero je treb udarit nazaj…..sej to nam dovoljuje zakon….silo katera je bila storjena nam, lahko vrnemo v isti meri!!! Jaz že vem, sem prestopil silobran in bil obsojen na 4mesece zapora….odsedel 3 mesece, ker nisem karijerni kriminalec.

 • šmentanamuha

  Pošljite ta seznam Tanji Fajon.

  • Steiermark

   Naj gre sama raje na “peron” in počaka svojega migranta, ki jo bo po njihovi navadi “odrešil vseh muk”, nas pa tudi….

   • John Kovacs

    Pravijo da ti porivas otroke pod vlak, trolo, avtobus in kamion.

    • Steiermark

     Zate pa pravijjo da ti po titovo “porivaš” otroke, pa, da nebo pomote, ne pod vlak ampak kot je to počel pedofil in množični morilec, tito! Malo se zamisli!

     • John Kovacs

      Kako je bilo ko je porival tebe?

     • Steiermark

      On je “ljubil” 9-letne fantke …..Se ne spominjaš več, ko ti je šepetal o “ljubičice bijela….”

     • John Kovacs

      Nikoli zivel v Jugi. Otrok slovenskih zdomcev.

     • Schemva Miro

      Dobro,da nisi,za take idiote obstaja samo eno zdravilo,kaliber 9 mm.

     • John Kovacs

      In zakaj bi zivel med vami frustriranci?
      USA MUCH BETTER!!!

     • pajot

      kako to? Ne maraš trampa,pa vseeno usa much better?
      Lažeš,kenede?

     • John Kovacs

      Volil se Trumpa.

    • Den456

     Vi leftardi pa private pse.

     • John Kovacs

      Ja sem desni

   • Den456

    Ona bi dala vse, da jo kakšen musli porine.

    Normalni moški se je izogibajo.

  • Dragan Krstič

   Tanja Fajon se ne vozi z vlaki, tako da jo ti incidenti ne zanimajo. Svetuje pa ljudem naj se z vlaki ne vozijo. Vzemite taxi ali letalo. Tu ste varnejši.

 • tretjerazredni

  Meni je vsak padec pod vlak sumljiv, ker ni ravno tako, da bi lahko vlak ostro zavijal in hitro zaviral. Padci pod avto tudi, pa nenadna odpoved zavornih diskov pri motoristih, marsikaj.
  Hudi norci so med nami, to je dejstvo, civilizacija je bila zgrajena v bolj civilitiranih časih in ni odporna na paradoks sodobnega bivanja.
  Za začetek, bi morali dostop do tirov zavarovati z ograjo, ki bi se odprla šele, ko se vlak istavi. Treba je tudi nekako odpraviti gnečo, razdeliti ljudi na manjše skupine, ki se lahko hitreje in bolj varno premikajo v urbanem okolju.
  Za pokvarjeno človeško dušo pa ni instant rešitve, treva se je znebiti starih, odvečnih tradicij in ljudem omogočiti druge načine za reševanje problemov, morilski nagon se lahko utiša samo s širjenjem zavesti,, nikakor z represijo in nadzorom uma, saj invalidnost in loboromija zavirata tudi tisto malo v človeku, kar nas dela boljše od živali.

 • Artur

  Seznam je prekratek in ni omembe vreden za naše komunajzlske narodne izdajalce.

 • Stric iz ozadja

  “38-letna migrantka Csilla H.”

  Csilla je madzarsko zensko ime. A bezi pred Orbanom? Pa samo pri njej je objavljeno ime in prva crka kljub temu, da je vsaj pri zadnjem primeru (Eritrejec Habte Araya) znan. Hm?

  • Clemen J.

   Ime je mogoče že madžarsko, ampak je zenska muslimanka, ker se iz posnetka vidi da je nosila naglavno ruto oz. hijab.

   • tretjerazredni

    Kaj ji piše v potnem listu?

  • antimur

   Pri vsej tragiki si se uspel osredotočiti samo na eno ime, zagotovo si zaprisežen kučanist, samo vi imate omejen pogled, kot fijakerski konj, oziroma sledite mračnemu pogledu zločinca in izdajalca Kučana.

   • Stric iz ozadja

    Drugih imen pac ni (ce bi imel omejen pogled, tega ne bi vedel). Pa se s krepko pisavo je napisano kot da so jo hoteli izpostaviti.

 • antimur

  Kako se mora ob takšnih vesteh naslajati in veseliti migrantoljubka Fajonka, kajti njeni muslimanski afroazijski primitivci so že v akciji in uspešno pobijajo civiliziran evropski narod. Kučan bo verjetno še njej dal kakšno priznanje kot Sorosu.

 • Jože Novak

  Kdaj bo pa pisalo kaj o 6 letniku, katerega je v Londonu “nekdo” vrgel s strehe muzeja?

 • John Kovacs

  A Tanja Fajon uporablja vlak?

 • Dragan Krstič

  Na avstrijskem Štajerskem bo se bo v četrtek začela vaja z več kot 700 vojaki in polisti, helikopterji, lahkimi oklepnimi vozili z namenom čimboljše priprave na prihod novih migrantov v jesenskem času.Avstrijska vojska gre lahko na mejo s polnimi pooblastili naši rdečkarji pa tega ne dovolijo. Oja bodo, ko bo prepozno kajti pred zimo bo naval migrantov zelo povečan.

  • stane

   Prekleti zlocinci komunisticni!
   Se bomo morali sami znajti.

 • Miki Miška

  Fajonki seznam na ogled

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!