fbpx

Škandal! Policija zatrjuje, da je utonil na Ibizi, družina odkrila, da mu je nekdo glavo razbil s steklenico piva

Foto: družbena omrežja

Družina Britanca, ki naj bi utonil na Ibizi, je zanikala ugotovitve tamkajšnje policije, potem ko je ugotovila, da naj bi mlademu Britancu nekdo s steklenico piva razbil glavo in ga vrgel v morje.

Potem ko so našli na Ibizi, v priljubljenem raju za mlade San Antoniu, truplo 24-letnega Anwaarja Lahrichi-Greenwooda, so policisti ukazali obdukcijo, ki pa naj bi razkrila, da je razlog njegove smrti utopitev. Ugotovili so tudi, da ima razbito glavo, a tega niso pripisali umoru, temveč naj bi poškodbe tega dela telesa nastale po smrti, po možnosti naj bi z glavo zadel ob kakšno skalo v morju.

Toda njegovi sorodniki niso verjeli besedam policije, zato sta njegova teta in bratranec odpotovala na Ibizo, kjer sta začela še sama preiskovati. Odkrila sta sledi, ki potrjujejo, da je Anwaarja nekdo dvakrat udaril s steklenico po glavi – očividec jima je povedal, da so mladeniči, ki so ga napadli, nato zapustili mesto zločina, po tleh pa je bilo vse krvavo.

Oglasila pa se je tudi njegova mati, 45-letna Amina Lahrichi, ki je za Daily Mail dejala: “Želim odgovore. Zame ni zadosti, da je sin odšel na počitnice in zdaj je mrtev.”

Umor se je zgodil v San Antoniu na Ibizi (na fotografiji). (Foto: iStock)

Anwaar je delal v šoli za otroke s posebnimi potrebami v zahodnem Londonu, od svojih prijateljev pa se je ločil v zgodnjih jutranjih urah 4. avgusta. Takrat so ga zadnjič videli živega. Družina je v lastni preiskavi ugotovila, da so ga napadli okrog 5. ure zjutraj na mestni promenadi, v bližini popularnega nočnega kluba Eden.

M. S.