fbpx

Skupina eksorcistov obsodila knjigo, ki otroke uči, kako priklicati demone

Knjiga Children's Book on Demons, (foto: Koyama Press)

Mednarodna zveza eksorcistov (AIE) je v enem svojih redkih svaril staršem opozorila na knjigo “A Children’s Book of Demons” (v prevodu Otroška knjiga demonov), ki otroke uči, kako naj prikličejo demone, da bi jim ti pomagali, če ne marajo hrane ali opravljanja hišnih opravil.

“Otroška” knjiga, ki je bila izdana maja letos, prikazuje otroke, stare med pet in deset let, ki z risanjem preprostih simbolov na pomoč kličejo demone.

V združenju eksorcistov naj bi bili, po poročanju RT, zaradi knjige besni. “‘A Children’s Book of Demons’ prikazuje klicanje demonov kot nekaj “običajnega in priporočljivega,” je opozoril predsednik AIE, oče Francesco Bamonte.

Gre za normalizacijo satanizma
“Kdorkoli vabi otroka h klicanju demonov je kot oseba, ki mu v roke potisne granato, da se igra z njo. Prej ali slej bo bomba v otrokovih rokah eksplodirala,” je povedal Bamonte.

Omenjena knjiga je po Bamontejevih besedah poskus normalizacije čaščenja Hudiča, da bi se na satanizem gledalo kot “normalno alternativo ostalim religijam”.

Knjiga, ki so jo pri založbi Koyama Press označili za “paranormalno parodijo”, se ni zdela nič kaj smešna staršem, o čemer priča tudi kopica negativnih recenzij.

Ivan Šokić