So Junckerja mogoče podkupili, da trdi, da Evropa potrebuje milijone afriških priseljencev?

Jean-Claude Juncker (Foto: EPA)

Bruselj odpira pravne poti za migrante, ki bi radi prišli v Evropo, je dejal predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker in hkrati izjavil, da ima Evropa “jasno potrebo” po masovnem priseljevanju iz Afrike.

To je predsednik Evropske komisije dejal v intervjuju za Deutsche Welle in človek, ki to bere, skoraj ne more verjeti svojim očem. Izjava se sliši kot veleizdaja, saj je zelo jasno, da toliko migrantov, ki večinoma niso vajeni evropskega reda ter ne delijo moralnih in kulturnih vrednot Evrope, Evropa ne more vzdržati brez pogubnih posledic zanjo.

Juncker bi Afričane
Pred vrhom EU-Afrika je Juncker za Deutsche Welle dejal, da se bodo voditelji evropskih in afriških držav sestali, da bi govorili o migracijah: “Če ne bomo ponudili zakonitih poti priseljevanja v Evropo, bomo izgubljeni. Če tisti, ki prihajajo in so, na splošno gledano, revni in si želijo boljšega življenja, ne bodo mogli vstopiti v hišo Evrope skozi vrata, bodo še naprej vstopali vanjo skozi zadnja okna,” je zatrdil Juncker, ki je zatrjujoč, da “bo celina Evropa v prihodnjih desetletjih očitno potrebovala priseljence”, dejal, da bodo narodi Evropske unije “morali Afričanom, ki želijo in so sposobni priti, zagotoviti zakonite poti za pot v Evropo.”

Bi rad koga prisilil?
Na vprašanje nemške javne radiotelevizije, zakaj je v Evropi toliko odpora do vprašanja odprtih meja za priseljevanje iz tretjega sveta in zakaj Evropi še ni uspelo doseči masovnega priseljevanja v države cele celine, je Juncker dejal, da so za to odgovorne države članice EU. “Bomo videli, kaj bodo države članice storile glede tega,” je dejal in razglasil, da bodo priseljevanja v Evropo velik izziv za Evropo naše dobe ter namignil, da bodo države EU prišle do enakega zaključka kot Evropska komisija. To zveni, kakor da se namerava neubogljive članice EU, ki nočejo migrantov, zakonsko in še drugače prisiliti, da bi spremenile mnenje …

Azilna zakonodaja spremenjena na ravni Evrope
Bivši premier Luksemburga je zavrnil trditev DW, da v zvezi z masovnimi migracijami strah prevladuje nad razumom, na kar kaže nedavno sprejeti paket sprememb azilne zakonodaje v Evropskem parlamentu, ki bi trajno vsilil migrante iz tretjega sveta državam, ki jih nočejo. “Zdaj je na državah članicah, da hodijo po poti modrosti,” je dejal Juncker v intervjuju, v katerem je skrivnostno naznanil, da obstajajo načrti za večjo medsebojno povezanost Evrope in Afrike. “Afrika ni celina, ki bo jutri postala del naše zgodovine. Afrika je bila vedno del zgodovine,” je Juncker povedal novinarju Maxu Hofmannu. “Nekateri Evropejci tega preprosto niso videli.” Predsednik Evropske komisije je pripomnil še, da so populisti nevarni, ampak da je veliko bolj nevarno, če najmočnejše stranke zavzamejo in zagovarjajo “škodljiva stališča”, kot je zaustavitev priseljevanja v Evropo, in druga konservativna stališča. “Tradicionalne stranke sledijo populistom in same postajajo populisti, kar je pojav, ki smo ga v nekaterih evropskih državah že videli,” je dejal Juncker. “Ne, ne bi se smeli bati populistov, pač pa moramo sprejeti tiste, proti katerim se borijo,” je še rekel baje zapiti predsednik Evropske komisije, kot ga je pred časom obdolžila poljska poslanka.

Evropska komisija ne misli
V intervjuju pa Juncker ni natančneje pojasnil, zakaj ima Evropa “jasno potrebo” po masovnem priseljevanju ljudi iz najrevnejših in najbolj nemirnih držav sveta. Obstajajo pa sicer statistike, da Evropa potrebuje milijone migrantov iz tretjega sveta, da bi se lažje borila proti staranju prebivalstva. Pri izračunu ni jasno, ali je Evropska komisija kaj razmišljala o dejstvu, da se priseljenci tudi sčasoma postarajo, ali pa učinku nenehnega naraščanja števila prebivalstva na izpuste celine, pa tudi o učinku avtomatizacije, torej dejstvu, da bodo milijone delovnih mest v prihodnjih letih prevzeli roboti. Poleg tega najnovejša raziskava Tehnološkega inštituta v Massachusettsu (MIT) ni našla ničesar, kar bi podkrepilo trditev, da starajoča se populacija ogroža gospodarstvo. “Nobenih dokazov ni za negativno korelacijo med staranjem in BDP-jem na prebivalca,” so zapisali akademiki v dokumentu Secular Stagnation? “Vpliv staranja na gospodarsko rast v dobi avtomatizacije, prav nasprotno, ta korelacija je v številnih točkah zelo pozitivna,” je še zapisano v omenjenem dokumentu.

Nemiri in terorizem
Juncker očitno ne upošteva razumnih in jasnih dejstev dostojnih raziskav, ampak si želi revnih in neukih lakajev iz Afrike. Žal pa ti zagotovo ne bodo miroljubni in ponižni, česar pa, kdo ve, zakaj, gospod Juncker noče videti. Ali svoji Evropi nemara želi nemirov in terorizma?

Demokracija.si

 • ŠČŽČŠČŠŽČČŠŽČŽŽŠČŠČŠ

  George soroš seveda saj sta prijatelja.

  • totex39

   Točno tako, ko sta pa že oba senilna, k njima spada tudi murgelski palček in njegova hujskaška druščina.

 • Pezde

  Evropa potrebuje milijone afriških priseljencev, vkrcanih na letalih Lufthanse, namenjenih nazaj v Afriko. Prispevam eno mesečno plačo za vozovnice, pod pogojem, da se vsi spokajo!!

 • Morala

  Seveda, drugače si ne moremo misliti…Kot sem že napisala, senilni in podkupljeni starčki nam vladajo v EU! Dol jim visi, kaj bo po njihovi smrti!

 • Artur

  Ni kaj, načrtovana satanistična EU Babilonska norost postaja že legalizirana obvezna za naše narodno izdajalske politikantske potrčkote.

 • Slovenec 33

  Juncker je sorošist, ki ga financira sorošistična drhal.

 • Olga_10

  Skorumpiranega in zapitega Junkerja je treba prisiliti, da odide s tega položaja, ki ga zaseda, sam in se upokoji, sicer ga bodo spametovali ljudje, ki jih priseljevanje divjakov ogroža, to pa so prebivalci EU!
  Merkla, Sorosova skorumpiranka in Nobelova podkupljenka, sploh ne upa na nove volitve, kjer bi dokončno pogorela, ampak sklepa kravje kupčije z izdajalsko levico! Še en dokaz več, da ljudje brez otrok (tudi Fajonka), ne morejo odločati o prihodnosti evropskih narodov!

  • Steiermark

   zapret ga je treba, kot zločinca, ki načrtuje genocid nad avtohtonim krščanskim ljudstvom v EU….. zapreti ga je potrebno z enimi štirimi črnskimi “korenjaki”, ki imajo dovolj debelega,da bodo sproti zadovoljevali njegove potrebe….

 • ljubinica

  Z Z Evropo je vec ali manj konec.
  V naslednjih desetletjih jo caka kontinuiran drzavljanski konflikt, mogoce kar drzavljanska vojna.
  Africani se ne bodo asimilirali, zahtevali bodo pa vedno vec “pravic” …
  —–
  Ko smo pred
  desetletji potovali po Pakistanu, Indiji, smo vedeli naslednje:
  Ko se okrog tujca zacnejo zbirati otroci in prosjaciti za denar, ne smes nic dati.
  Ker v hipu, ko jim kaj das, bo pridrvela se mnozica novih, za vse pa nimas denarja ….
  In ker si enim dal drugim pa ne, lahko postane nevarno … ozmerjali te bodo, lahko pa tudi fizicno napadli ….
  To se zdaj dogaja Evropi …
  Merkla jih je povabila in sprejela milijon+,
  zdaj pa hocejo isto se novi milijoni in milijoni ….

  • MižekFiga

   Če misliš da poznaš Balkan, pomeni da o Evropi pojma nimaš.
   Merkla ni Evropa (razren za STA)!

 • ljubinica

  Mascevanje Evropi za preganjanje Judov.
  Junker in Merkla sta samo orodji.

  • Steiermark

   plačani satanistični orodji….

 • Artur

  Hmmm res me zanima, če je tudi Jajo v masoneriji ena slika še ne pove vse pa vendar : http://www.publishwall.si/stoychi./post/108200/malteski-vitezi-pogreb-slovenije
  BABILON MORA PASTI !:
  https://www.youtube.com/watch?v=M7TCgyxFrl4

  • MižekFiga

   Koliko plačaš za en dan v Janševi avstralski kliniki?
   Jutranja politična vzgoja ti odkrije avtentičen slovenski komunizem.
   Sramuj se svojih dvomov in pojdi na prevzgojo. Nikoli ni prepozno.

   • karpelec

    To je že kronično neozdravljiv bolnik, podobno kot Junker.

   • Artur

    Dvomit pomeni biti kritičen za ovce rdeče ali bele je to “Španska vas ” Prevzgoja že a ne v čredah s strani avtentičnih ali spreobrnjenih pastirjev , najbolša je samoprevzgoja za kar pa se je potrebno namučiti s svojo glavo kar pa za veliko Slovencljev s črednim nagonom ni karakteristično .

 • Lisjak

  EU je sprejela novo uredbo,ki bo omogočila državam blokiranje spletnih strani brez sodnega naloga.
  Spomladi leta 2018 naj bi začela delovati nova agencija EU za spremljanje in urejanje tako imenovanih
  “lažnih novic”.
  Predsednik EU parlamenta Antonio Tajani je pozval k podvojitvi proračuna EU iz 140 milijard na 280 milijard evrov.Večji del proračuna bo namenjen migracijam.

  • ljubinica

   Ja, slabo se nam pise ….

 • bojan

  Juncker je budala stara pijana za na odpad … možgani prepojeni z alkoholom ne vedo kaj delajo

  • ljubinica

   1. Kdo od nasih politikov se zavzema za prikljucitev Visegrajski skupini?
   2. Pritisk na Visegrajce je ogromen. Dvomim, da bodo zdrzali

 • Franc Šink

  Kronični alkoholik nima NIKOLI zdrave zavesti.”Premik “v možganih je prevelik.

 • MižekFiga

  V EU mu ni dovolj brezposelnih? Spreneveda se in ščipa ali boža ritke poslancev. Pokvarjenec! FUJ!

  • Steiermark

   V EU, je več kot 20 milionov brezposelnih Evropejcev, ki pa ravno zaradi pomanjkanja delovnih mest, nemorejo dobiti dela, v svoji domovini, predvsem južna Evropa – španci, italjani, grki, bulgari, romuni itd…..

 • Janez

  Ja!
  Osebno nmam vpogleda !
  Ampak
  A
  SPOMNIM SE S
  TV,
  DA SO SE “SOCIALISTIČNO” USMERJENI EU POLITIKI
  KOT
  GB – Tony BLAIR
  pa tisti Norvežan ?Stoltenberg- se mi zdi ?
  ZAVZEMALI
  ZA
  “UVOZ”
  MIGRANTOV IZ ISLAM SVETA ?!
  Ja?
  MORDA
  GRE PA ZA PREPROSTO ? TRGOVINO Z LJUDMI ?! Ne vem , vprašam le.
  Islam dežele
  STALNO SPODBUJAJO ZELO VISOKO RODNOST, IMAJO VELIKO !
  Verjetno
  VEČ PREBIVALSTVA – KOT GA ZMOREJO NJIH ISLAM GOSPODARJI – ZAPOSLITI ?
  Pa?
  SE GREDO Z EU GLAVNIMI POLITITIKI – EU DRŽAV !? T R G O V I N O Z ” VIŠKOM LJUDI”
  NE VEM.
  DOMNEVAM SAMO ! V stilu
  ” damo ti npr. milion $ ” provizije”
  – ti pa v EU NASTANI IN ZAPOSLI – MILION NAŠIH ISLAM LJUDI, KI SO ZA NAS VIŠEK IN SAMO BREMENIJO NAŠO DRŽAVNO BLAGAJNO ”
  A?
  GRE TO TAKO ? Domnevam samo. Ne vem. L.r. Janez K. KOMENDA

  • Sašo

   seveda se gre za trgovino z ljudmi, poceni delovna sila, godna za kriminal ( droge, organi, prostitucija ).

 • Nekoč so se imenovali Bavarski ..i minati, zdaj pa jih imenujejo samo i minati in on je član te združbe, ki hoče svet narediti kot eno suženjsko taborišče.

 • Bodeča Neža

  NO, ZA ZAČETEK POGLEJMO NEKAJ PRAVLJIC, KI SE O VZROKIH ZA UVOZ ZAMORCEV ŠIRIJO PO INTERNETU:

  https://sovereignwales.com/2016/09/20/the-genocidal-kalergi-plan-to-destroy-the-indigenous-nations-and-peoples-of-europe/

  http://www.renegadetribune.com/angela-merkel-kalergi-plan-destruction-white-race/

  http://www.hist-chron.com/judentum-aktenlage/zionismus/op/Kalergi/ENGL-Kalergi-plan.html

  http://m.tomatobubble.com/site/id979.html

  https://en.m.wikipedia.org/wiki/Richard_von_Coudenhove-Kalergi

  SEVEDA GRE SAMO ZA SKRAJNO POKVARJENE FAKE NEWS NOVICE, KOT JIH PO INTERNETU ŠIRIJO DESNIČARJI IN NJIHOVI SLOVENSKI SLEDNIKI BELČKI, KI HOČEJO PREPRIČAT NAROD V ŠKODLJIVOST NASELITVE ZAMORCEV. V RESNICI NI NOBENEGA PROBLEMA, ŽAN KLOD JIH BO OPRAL S PERSILOM PA BO.

  Potem ko konča bo šel ljubitelj dobre kapljice nazaj do svojega kozarčka in pokazal, kako se okrog ušes useka diktatorja Orbana, ki zavaja narod z nekimi svojimi pravljicami o namernih naselitvah kamelarjev:

  https://m.youtube.com/watch?v=5IoGSlnIWYA

  UPAM, DA SO S TEM TRAJNO ODPRAVLJENE VSE ZLONAMERNE GOVORICE O KORUPTIVNOSTI ŠEFA EU, KI JE NASTALA IZ PANEVROPSKEGA GIBANJA NA PODLAGI KALERGIJEVIH IDEJ

 • Sašo

  Zakaj pa Evropa ne odpira svojih meja Ukrajincem, Rusom ? Rabite vi ja Afričane, za to da se obdržite na oblasti in da se boste bogatili na njihov račun, ker vam bodo delali za 2 € na uro…navadna raja pa ima od njih posilstva, kraje, uboje in nasilje, ter vsiljevanje verskih nazorov . Lepo da priznaš hail diktatore Juncker da se gre za načrtno naseljevanje, naseljevanje moških. Bog daj da boš šel v muslimanska nebesa in da te bo tam čakalo 100 muslimanskih devičnikov ; ).

 • Artur
 • antimur

  Ta stari pederski pijanček Juncker, ne samo da je podkupljen, on dela z roko v roki s Sorosom in podobno NWO bando, kjer je natepeno vse, od komunistov, fašistov, ultra kapitalistov, nacistov, ter do miksa vseh teh ideologij, kučanizma z njihovim zločincem Kučanom na čelu.

 • Janez

  A ?
  Je Tony Blair – dobil kaj ?
  “Provizije” ?
  Ko je v GB uvozil na tisoče migrantov iz islam sveta. ? A kdo ve ? L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  “BOTROVAL” VSEKAKOR JE – UVAŽANJU MIGRANTOV V GB.

 • PIA PlA

  Juncker bi črnce,
  Merklca muslimane,
  Kučan bi rdeče,
  Cerar amoralne,
  kdo bi pa Evropo rad obdržal normalno?

  • RATATA

   Zvidniki, ki se kurbajo med sabo so na oblasti.
   Postajajo velika družina.

  • Steiermark

   res je, žal so ostali na oblasti samo še zvodniki, ostareli impotentni kurbirji in odslužene rdeče kurbe!

  • Janez

   JUNCKER
   – BO – UPAJMO ! V KAKEM AZILU – ZA STARE PIJANDURE !
   Kdo zaboga – le? Tega starega obupnega tipa podpira?
   V kratkem – upajmo.
   Bo štel? Bele miške
   – v kakem azilu za alkoholike.
   Tudi A. MERKEL ? Dobri, naivvi H. KOHL je spustil to “srednjespolnico” v politiko.
   Sama,
   brez otrok in vnukov – bo v par letih – upajmo?
   Tudi v kakem azilu – za stare samke? Čakajoče na Matildo.
   AH !
   In
   Nizkorasli sivolasi 77 letni barjanec?
   Bo?
   Do
   smrti verjetno brkljal in tvoril razne brezsmiselne ex KP, ZK “BRATOVŠČINE”
   DA?
   Bi si olajšal
   ( verjetno gre za znani
   “Napoleonov kompleks”= mali=”velik” vojskovodja nesmiselnih vojn )
   – njegov
   – verjetno – obupni občutek nizkoraslosti in malopomembnosti.
   A?
   A je kaka – odmaknjeni otok sv. Helena ? Zanj?
   Kako lepo bi nam bilo, če bi tega nizkorasleža – ne bilo v Sloveniji. L.r. Janez K. KOMENDA
   P.S.
   ZAKAM SE NE PRESELI KAM? Npr. V Budvo. Mi Slovenci ga ne bomo nič pogrešali.

 • Valter BraniSlav

  Do tega prihaja ker imaste prenizko rodnost.
  Prevec takih JALOVIH kot Zgornji in Steiermark….
  Moji otroci se mnozijo kot zajci
  Z vsakim novim vnukom mi raste ponos pa tudi hvaleznost do Titove SFRJ ki mi je TOLIKO DOBREGA dala.

  • Janez

   Bog se nss usmili !
   A ŠE VEČ TAKIH TEBI PODOBNIH – BO PO TEBI !?
   KI NIČ NE ZNAJO SAMI DELATI !
   In
   ŽIVIJO LE OD HLAPČEVANJA ?
   – RAZNIM TIRANSKIM ZLOČINSKIM ” OBLASTNIKOM !
   V
   nesrečo si jih spravil. Priskledniki so povsod vedno bolj – nezaželeni. !
   No?
   A ZA ROJSTNO IME TVOJEGA
   NEZAKONSKO RJENEGA – ” TITEJA” ŠE VEDNO NE VEŠ ?
   Pa
   si res –
   en ” stvor “, ki človeka spravi v – slabo voljo ! Entropija “tup, tup” kotov. L.r. J. KOMENDA

   • Valter BraniSlav

    No zivim od delniskih trgih.
    Hlapcujejo nam drugi.

  • Steiermark

   Pozabljaš, da ti in tvoji zajci ne spadate med človeško raso……..zato si tudi ponosen, da te je kot zajčka – titoega pionirčka zlorabljal sam pederajzl tito…..

   • Valter BraniSlav

    Ostarela JALOVA gospodicna modruje. Poslusajmo.

   • Katar bo izbrisal krščanstvo

    Zajci so bolj človeški od ljudi, ki ji bodo evropski voditelji v zameno za krvav naftni denar spustili v Evropo.

  • Razocarana

   Nizka rodnost in pomanjkanje delavcev je laž ki jo prodajajo naivnemu narodu, kajti če bi bil problem rodnost in potreba po delavcih, ne bi Nemčija leta 2014 in 2015 zavrnila 95% Ukrajinskih vlog za azil ter jih deportirala. Poleg tega, pa če bi bil to res problem, bi se v Afriki in VB odprli zaposlitveni centri iz katerih bi v Nemčijo in drugam direktno vozili delavce z urejenimi vizami, ne pa da poskušajo odpreti evropske meje raznim nepreverjenim ilegalcem.

   • Valter BraniSlav

    Tudi jaz sem razmisljal zakaj odpirajo vrata nekompatibilnim in agresivnim muslimanom in ne Slovanom ali Juznoamericanom.
    Ze 40 let zivim z zensko iz Venezuele. Ona je moj najboljsi prijatelj, najboljsa mama in stara mama najinim potomcem. Obozuje Slovenijo in zna Slovensko…Vendar takih kompatibilnih kristjanov ne Merkla ne Juncker ne nasi levicarji ne vabijo.
    Zakaj?

 • soc

  Neprijetno sem bil presenečen, ko se je vedno bolj histerično mizantropna Reporterjeva kolumnistka Maja Sunčič, ki sovraži in zaničuje od prvega do zadnjega vse slovenske in svetovne politike (Merkelce in Junckerja še ni nasadila), sebe pa vidi na visokem piedestalu Palas Atene (bogve, kateri nick ima tule), spet lotila v predzadnji številki slovenske desnice, predvsem seveda SDS in njenega največjega sovraga, Janše. In zbombardirala pričujoči portal. Z njegovim odgovornim urednikom Petkom na čelu – strinjam se z njo, da ga je povsem nesposoben urejati (forum, slovenska in drugačna pismenost nekaterih avtorejv člankov, rumenost v naslovih) in delno tudi, da se teme ponavljajo do absurda ter da so za poprečnega slovenskega volilca nezanimive (polpretekla zgodovina). So pa ubrane na populacijo, ki ta portal spremlja, z mano vred.

  A ko ta baba obtoži desnico paranacistične skrajnosti (vključno z Bernardom Brščičem) in pravi, da gre pri nestrpnosti do uvoza islamskih primitivcev v Evropo in posledično Slovenijo za neumen, za lase privlečen desni ekstremizem, se vprašam – komu pa danes služi cenjena gospodična, partnerica nekoč zelo všečnega novinarja in tudi sama sprva zelo všečna kolumnistka (ko se je še predstavljala kot antropologinja)?

  Prav zanima me, kako bi levica obračunala s (plačanim) kolumnistom, ki bi v Mladini pobesnelo napadal vse, kar je levega na slovenskih tleh?

  • sodnikisozločinci

   Bo treba nehat kupovati Reporter.

 • RATATA

  Nemčija bo po novem spodbudila združevanje familij.
  O tem si je njihova nova koalicijska oblast enotna.

  • tonite falco

   Merklovo takoj nagnat nazaj med komuniste. Odkoder je tudi prišla. Njena stranka in ostali somišljeniki bodo s takšno politiko priseljevanja uničili EU. Sam se sprašujem ali je narod slep, da ne odstranijo četudi nasilno frau Merkl-ovo, ki to sploh ni!

   • RATATA

    Tako deluje demokracija, ki je popolnoma izrojena!
    Izvolili ste nas, predali ste nam odločanje namesto vas, zdaj se lahko odločamo sami, kakor nam paše ali pa kakor od nas zahteva nekdo drug.
    Oblast diši pokvarjenim! Tisti, ki se pa angažirajo v politiki res za to, da bi nekaj storili, se pa praviloma pokvarijo kasneje, saj bi v nasprotnem bili izločeni, ožigosani, uničeni.
    Pozabljajo vsi, da EU NI(!) subjekt mednarodnega prava!
    Komisarji, zahrbtno izbrani iz najostudnejših globin pokvarjenosti se udinjajo bolestni abnormalnosti, kar mi navadni, nikakor ne zmoremo razumeti, saj pomeni za nas le hudo slabo.

 • Naftna mafija kalifat

  Sokrat Praljak je spil strup.Zagotovo sem pa prepričan, da noben turški paša ni šel v Haag, čeprav je s svojo kruto okupatorsko vojsko, nabadal ljudi na kole, sekal glave, ugrabljal dojenčke in posiljeval ženske.
  Poleg tega zagotovo nihče pred Wikileaksom ni preiskal trgovine s človeškimi organi na Kosovu in nikomur ni bilo mar, da se je Osama bin Laden srečal z Alijo Izetbegovićem, v času, ko je bila vojska v Bosni.
  Potem so bili pa seveda dokazi pridobljeni na nezakonit način. Ni kaj? Nihče ni odgovarjal niti za genocid na Armenci, nihče ni odgovarjal (in najbrž tudi ne bo) za vojne zločine nad Jazidi, Kopti, Asirskimi kristjani. Nikomur ni mar (razen Putinu, ki bo obnovil cerkve), da so v Siriji požgali vse krščanske cerkve, nikomur ni mar, da so požigali budistične templje (razen Putinu, ki je oborožil budistične menihe).
  In jaz osebno mislim, da je velika verjetnost, da bi na z naftnimi dolarji podmazanem korupcijskem sodišču obsodili tudi Karađorđeviće ali Španske kralje, ki so zapodili muslimane v Afriko. Dejstvo je tudi, da se naša politika, kakršno imamo ne bi branila dati v Haag junakov tipa Andrej Turjaški. To je z naftnim denarjem podmazano sodišče.
  Ker samo tako si lahko predstavljam njihova dvojna merila. Kaj dvojna, trojna merila. Ker če bi bili zločini strojeni nad muslimani bi bili seveda dokazi od Juliana Assangea dobrodošli. Tako pa ne, seveda muslimani lahko kradejo in prodajajo ljudi, po delih ali cele.
  V Nišu lahko stoji Čelekula in seveda je dovoljeno v državi priznani od EPP prodajali človeške organe. Je to svet v katerem želite, da živijo vaši otroci in vnuki?
  Nedotakljiva je samo naftna mafija, ki je podkupila ves svet, da so vsi narodi genocidni in da preganjajo muslimane. Zdaj so krivi že budisti, da so napadli Rohinge, toda budisti in predvsem konfucionisti so nagnjeni k miru. Na prvem mestu imajo prepoved ubijanja in morajo se izobraževati. Izvajati jogo in v miru živeti, ter ne smejo naredi drugim ničesar kar sami ne bi želeli, da drug naredi njim. Na enkrat pa genocid.
  Kupili so nogometno prvenstvo in Indijski, Nepalski in ostali delavci migranti umirajo na njihovih gradbiščih. V Libiji brez Gadafija pa prodajajo ljudi. Mislim, da bomo tudi mi ali naši vnuki nekoč na prodaj. To je naftna mafija, ki je skrila izume sv. Miklavža Tesle, ki ga je svetniku dal sam gospod Bog, da bi z njim vrgel nafto na smetišče zgodovine. Toda svetnika so povozili in zastrupili, tako da nam ostane samo molitev k sv. Miklavžu Tesli, lahko mu tudi darujemo cigare, kadilo, cvetje, sadje, alkoholne pijače in sveče.
  V zameno za vero lahko dobimo odlične ocene pri nekaterih tehničnih predmetih, električni aparati nam bolje in dlje služijo, na cesti se nam ne naredi nesreča, v tem nas lahko varuje pred napadalci, spremlja in varuje svoje vernike, da jih ne ubije strela ali slabi električni aparati.

 • Naftna mafija kalifat

  Naftna mafija vlaga denar v Nemške banke. https://siol.net/novice/svet/megainvesticije-bogatega-katarja-v-evropo-286842
  in je kupila nogometno prvenstvo, zakaj torej mislite, da ni podkupila tudi Haaših sodnikov in tožilcev? Seveda je z denarjem možno kupiti tudi Junckerja in Tutti mutti Frutti

  • sodnikisozločinci

   Kdor je sodišče ustanovil, tisti tudi dejansko sodi. Sodniki, pravo in pravljice o neodvisnosti sodstva so le maska za naivno ljudstvo, ki ne sme videti kdo se za tem skriva.

 • Bodeča Neža

  ŽAN KLOD JIH BO OPRAL S PERSILOM PA BO.

  TO ŽE ZNA, SAJ V SVOJI LUKSEMBURŠKI PRALNICI PERE VSE KAR SE OPRATI DA ŽE DOLGA LETA

  Potem ko konča bo šel ljubitelj dobre kapljice nazaj do svojega kozarčka in ko vinček prime pokazal, kako se pripne zaušnico diktatorju Orbanu:

  http://youtu.be/5IoGSlnIWYA

  Za vse, ki še vedno ne verjamete v ugoden izid uvoza kamelarjev pa predlagam, da v Google vnesete “KALERGI PLAN” in se naslajate v teorijah zarote, kako vam bo vašo zvesto blondinko odpeljal zamorc s kito do kolen, za večji učinek pa lahko dodate še besedico MERKEL, JUNCKER in kaj podobnega. Za posledice ugotovljenega odgovarjate sami, vsekakor pa na ulice ne hodite do pozne pomladi.

 • sodnikisozločinci

  Ne verjamem, da so Junckerja podkupili, tako starega človeka, ki ima vsega dovolj in samo še čaka na Matildo, ne moreš podkupiti. Razlog je lahko le ta, da to počne iz prepričanja, ali pa zaradi groženj. Lahko pa je pravi razlog takšnega ravnanja EU nekaj povsem drugega kot mi pišemo na forumih in kar nam tvezijo mediji.

  • Sadako

   Če je lahko postavil davčno oazo v Luksemburgu, potem mislim, da je zmožen še hujših zločinov. Ker neplačevanje davkov pomeni, da jih bodo drugi morali zato več plačati.

 • Sadako

  https://www.youtube.com/watch?v=BUi4ofQB2dY
  Miroslav Škoro o tem, da jim bodo čudni ljudje s čudnimi imeni vzeli vero, ljubezen in domovino.

  • kdo so ljudje s čudnimi imeni

   Miroslav Škoro Svetinja

   Kakvo je to došlo vrijeme, i brat brata vara
   Što nam rade loše sluge loših gospodara
   Svaka laž je trn u kruni mojih predaka
   A gdje je istina

   Nema riječi, nema dara niti pjesama
   Da sakriju moju muku, moja sjećanja
   Zlato daje, dušu krade, slatko progovara
   Guja iz njedara

   Tko to moje ime doziva
   Čudni ljudi čudnog imena
   Pa mi kunu što je svetinja
   Vjera, ljubav i domovina

   Na sve strane dižu glave ptice rugalice
   Sve je manje sretnih dana, sloge i pravice
   A najbolji među nama noću vodu piju
   Bijelo lice kriju

   Tko to moje ime doziva
   Čudni ljudi čudnog imena
   Pa mi kunu što je svetinja
   Vjera, ljubav i domovina

   Tko to moje ime doziva
   Čudni ljudi čudnog imena
   Pa mi kunu što je svetinja
   Vjera, ljubav i domovina

 • Naftna mafija kalifat

  https://www.youtube.com/watch?v=5jz17tH41kI
  Zato, ker je naftna mafija pokupila Haag, je pa prišlo do tegale. Lahko bi vedeli. Samo buteljni ne opazijo, da če lahko dokapitalizirajo nemške banke, če lahko kupijo nogometno prvenstvo, če lahko delajo s tujimi delavci na gradbiščih svojih stadionov slabše kot z živalmi, če lahko v suverenih državah postavljajo svoje verske objekte, itd.

 • Naftna mafija kalifat

  Seveda je zagotovljeno, da bo EU postala novo Kosovo, ker dva Kosova že imajo. Enega na Kosovu in enega v Makedoniji.

  • ahnenpass

   Pa še ena nato džamaherija je nastala v Črni gori.

 • Caesar

  Pijančku Junkerju je alkohol dokončno uničil možgane.

 • Artur

  To je bistvo zla tako čez Kolpo, kot pri nas in drugod po Evropi popušili smo mi že zdavnaj (morda so Višegrjaci izjema ) ker naša politikantska raznobarvna narodno izdajalska gamad polaga račune ne nam ampak NWO- EU satanistični Babilonski oligarhiji ne bo bolje pa , če se na glavo postavimo ali pa , če se zgodi podalpski “višegrajski čudež” a ker bolehamo za hlapčevskim sindromom so to samo slovenceljske mokre sanje nič več in nič manj.
  https://www.youtube.com/watch?v=xalCQNWqwDg

  Europska unija – Orwellova noćna mora koja se rađa ispred naših očiju!
  https://www.youtube.com/watch?v=WDbwVvPg7fQ&t=417s

 • Razocarana

  Izgleda da Drunkrju nihče ni povedal, da vse evropske države že ponujajo Afričanom legalne poti za vstop v Evropo. Ampak ne gre za to, kajti pri uporabi te legalne poti, morajo Afričani priložiti dokumente in ustrezati določenim kriterjiem, kar pa ne ustreza Junkerju in njegovi skupini, ki poskušajo v Evropo na vsak način uvoziti miljone nepreverjenih, po možnosti nepismenih, Afričanov.

  Pa tudi, glede na to kakšen kaos je naredilo že samo miljon migrantov iz Afrike in BV v zadnjih letih, je čisto jasno d Evropa potrebuje Afričane enako kot človek potrebuje strel v glavo.

 • Katar bo izbrisal krščanstvo
 • Janez

  ALI ?
  NI V LUXEMBURGU – NEK DENAR IZ R. SLO,
  KI
  ČAKA,
  DA SE BO AKTIVIRAL ?
  Zdi se mi , da je o tem govoril nekaj nekdo od naših mlajših ekonomistov.? L.r. Janez K. KOMENDA

 • Bozz

  “Bruselj odpira pravne poti za migrante, ki bi radi prišli v Evropo, je dejal predsednik Evropske komisije Jean-Claude Juncker in hkrati izjavil, da ima Evropa “jasno potrebo” po masovnem priseljevanju iz Afrike.”

  Sedaj vemo zakaj Miro Cerar pri nas odpira “pravne poti” za Ahmada in ostalih 199.999, ki bodo sledili. Bliža se svetovni ekonomski kolaps, in da se ljudje ne bi obrnili proti njim in sodili odgovornim, so že in bodo v Evropo pripeljali divjake, da ko se bo kolaps zgodil, bodo ljudje preobremenjeni drug z drugim, z vojno proti Islamu, namesto z onimi na vrhu. Deli in vladaj.

  • Artur

   Ja res vse pelje v tej smeri, odpiranje “pravne poti” za uresničevanje EU-NWO agende na naših prostorih a ja še to , ali je že kaj znano ali Jajo piše spet kakšno novo pravljico o Noriškem kraljestvu .

   • Bodeča Neža

    Neverjetno kaj mu peljete. Najprej vas je nategnil, da je vaš, ko je v partiji nabiral informacije in znanje. Sedaj celo verjamete, da sam piše pravljice…kje imate pa danes Cepca, a ste vsi postali on?

    • Artur

     Od kje tebi ideja , da sem jaz njihov oziroma njegov ali partijski nimamo vsi levega ali desnega črednega nagona . Ne, da verjamem samo sprašujem morda ti veš kaj več o tem ?

     • Bodeča Neža

      Artur, po komentarjih, če te že zanima. Tvoja nevtralnost je tako resnična kot vse komunistične pravljice za lahko noč.

     • Artur

      Ma mi “dol visi” kaj si ti misliš o moji nevtralnosti . Ja “komunistine pravljice” doživljamo jih že več kot 70 let pa ne za lahko noč temveč za nočno moro .

 • Artur

  Putika isti ku..c drugo pakovanje ista NWO cionistična Bratija krvavi teater za Goyime – teza – antiteza = NEW WORLD ORDER: ONE RELIGION – ONE CURRENCY – ONE GOVERNMENT – ONE LEADER
  https://www.youtube.com/watch?v=CB0hLu8TdxU

 • Lilika

  Kolikor se spoznam na gospodarstvo, Katar vlaga točno tja, kamor želita Drunker in Tutti Frutit Mutti. Seveda da denar moč in z močjo lahko kupiš skorumpirane politike. Zato so pa tudi z jogurtov izbrisali križe in ga željo izbrisati še s kipa Janeza Pavla drugega.
  http://reporter.si/clanek/svet/francosko-sodisc-kriz-nima-kaj-iskati-na-javnem-tegu-cetudi-je-nad-kipom-papeza-janeza-pavla-ii-602077
  https://www.youtube.com/watch?v=JC97RKuT8G8
  https://www.youtube.com/watch?v=BUi4ofQB2dY
  Potem pa adijo Marko in Miroslav. https://www.youtube.com/watch?v=5jz17tH41kI

 • Janez

  SV. HELENA !
  Je
  ODDALJENI OTOK V ATLANTIKU,
  KAMOR
  SO NSSTANILI – NEDLEŽNEGA MALEGA B. NAPOLEONA,
  KI
  SI JE
  SVOJ KOMPLEKS MAJHNE POSTAVE “TOLAŽIL” TAKO,
  DA JE PO EVROPI NETIL – BREZSMISELNE VOJNE – KI SO DRUGIM PRINAŠALE SMRT ITD.
  NAPOLEONU PA LE ?
  Lažen občutek, da je vsaj kot vojskovodja ? VELIK !
  Morda ?
  Je?
  OTOK SV. HELENA ?!
  Rešitev?
  Za razne Junckerje, Merklovo, male “barjance” in podobne škodljibvce ?
  Saj?
  Morski psi okrog sv. Helene ? So vedno lačni. Zagotovo. L.r. J. KOMENDA
  P.s.
  Sv. Helena
  http://www.slovenskenovice.si/lifestyle/bivanje/sveta-helena-se-s-prvim-letaliscem-odpira-svetu

 • France

  “Če ne bomo ponudili zakonitih poti priseljevanja v Evropo, bomo izgubljeni. Če tisti, ki prihajajo in so, na splošno gledano, revni in si želijo boljšega življenja, ne bodo mogli vstopiti v hišo Evrope skozi vrata, bodo še naprej vstopali vanjo skozi zadnja okna,

  Zakonito priseljevanje v EU pomeni, da si morajo migranti prej pridobiti delovna in bivalna dovoljenja, da morajo v EU oz. v državo, ki jim je ta dovoljenja izdal priti po najkrajši LEGALNI poti skozi vrata, ki jih EU nadzoruje in dovoli vstop samo tistim, ki imajo izpolnjene vse pogoje. če bi kdo lezel skozi zadnje okno moje hiše, ga pa takoj pospremim ven s šrotarco. Vse ostalo pisanje je samo blebetanje pijančka, ki so mu zaradi tega, ker je Luxemburg spremenil v pralnico denarja za najbogatejše, podelili to delovno mesto..

 • France

  Pa še nekaj, Juncker hoče revnim Arabcem iz Libije prevzeti biznis s afriškimi sužnji, zato zahteva da se jih čim več uvozi, ker je to odličen biznis, ki pa ga že od 15. stoletja obvladujejo Arabci. Belci so samo kupci. In zdaj, ko je povpraševanje po organih ogromno, je tudi trgovina z organi biznis, a se bo Juncker vmešal še v ta posel? Pa še Slovenija ima zadnjih deset let več rojstev, kot smrti, torej ima pozitiven prirast prebivalstva in ne rabimo migrantov. Naj kar Luxemburg vzame vse, če jih je 80 v vasici s 7 prebivalci, jih naj dajo v Luxemburg 6 milijonov, to je enajstkrat več kot je prebivalcev, pa bo isto. Potem naj Juncker zamorce za rit šlata, ne predsednike vlad.

 • tramal

  Če bi ta denar porabili za evropske družine in njihove otroke bi bilo dovolj delovne sile.Tako pa raje podpirajo buzarante in lezbače ki ne morejo imeti svojih otrok.

  • Bodeča Neža

   Pač podpirajo svoje…..

 • Ja se trudijo, da bo na teh tleh čim preje pekel za vse nas. Je več kot očitno. Samo bučkom to ni še jasno. Ni več časa samo za prazno moledovanje.

 • Sadako

  Katar je kupil svetovno prvenstvo v nogometu, zasužnjil Nepalce in Indijce na svojih gradbiščih, vlagal v nemške tovarne sončnih celic, v nemške banke, ker drugače bi še v Nemčijo prišla trojka. Nemčija je seveda za krvav naftni denar prodala krščanstvo.

  Izpušna afera oziroma afera Volkswagen je povzročila strm padec cen delnic omenjenega nemškega avtomobilskega koncerna. Med največjimi delničarji, ki so izgubili na milijarde evrov, je tudi katarski državni investicijski sklad Qatar Investment Authority (QIA). Katarski solastniki Volkswagna Ta sklad je leta 2009 – po spodletelem Porschejevem prevzemu Volkswagna – postal lastnik 17 odstotkov delnic največjega nemškega proizvajalca avtomobilov. Večji delež imajo samo družini Porsche in Piëch, ki imata v lasti več kot polovico delnic, in nemška zvezna dežela Spodnja Saška z 20 odstotki.

  Katarci so v Volkswagnu, kot piše nemški časnik Süddeutsche Zeitung, strateški partnerji, nimajo pa neposredne moči. To jih verjetno niti ne zanima, njihov edini cilj so visoki donosi delnic.

  V tednu dni so Katarci izgubili 4,5 milijarde evrov Izpušna afera je to donosnost resno zamajala: še na začetku letošnjega leta je bila njihova naložba v Volkswagnu vredna 19 milijard evrov, zdaj samo 8,6 milijarde evrov. V samo enem tednu po izbruhu afere so izgubili 4,5 milijarde evrov, piše nemški poslovni tednik Manager Magazin.

  Ker nesreča večkrat pride v paru, so obenem padle tudi delnice švicarskega koncerna s surovinami Glencore Xstrata, kjer so Katarci prav tako solastniki. QIA je v to podjetje vstopilo leta 2012 in ga rešili s svojo finančno injekcijo. Od leta 2012 se je nato vrednost podjetja potrojila. A glede na to, da je katarska naložba tako v Volkswagnu kot v GlencoreXstrata kljub padcu še vedno večja kot v času lastniškega vstopa v to podjetje, so Katarci še vedno v plusu.

  Kaj vse so še pokupili Katarci Ti dve podjetji pa nista edini znani podjetji, ki so v (delni) lasti QIA. V zadnjih letih so tako Katarci med drugim lastniško vstopili tudi v evropske banke Merck Fink, Credit Suisse in Barclays, v nemško gradbeno podjetje Hochtief (to zdaj dobiva donosne gradbene posle v Katarju) in francosko medijsko podjetje Lagardere.

  Prav tako so postali stoodstotni lastniki francoskega nogometnega kluba Paris Saint-Germaine ter kupili delež Londonske borze, naftnega podjetja Royal Dutch Shell in francoskega podjetja z luksuznimi izdelki LVMH.

  Črni oblaki nad Katarjem Tukaj pa se seznam še ne konča: tudi špansko energetsko podjetje Iberdrola je v lasti Katarcev, prav tako je QIA lastnik cele vrste dragih nepremičnin v Londonu, med drugim prestižne trgovine Harrod’s ter znanega nebotičnika The Shard. Od januarja letos imajo Katarci v lasti celotno bančno četrt Canary Wharf.

  Toda zadnje čase se nad Katarjem zbirajo črni oblaki. Ne samo izpušna afera, Katarcem škodi tudi afera, povezana z odhajajočim prvim možem svetovne nogometne zveze Fifa Seppom Blatterjem. Ta afera je po mnenju nekaterih pod vprašaj postavila svetovno nogometno prvenstvo v Katarju leta 2022.

  Strmoglavi padec prodaje tekočega zemeljskega plina Ta zalivska država se mora otepati tudi vse glasnejših očitkov glede slabih delovnih in življenjskih pogojev za tuje delavce, ki živijo in delajo v državi. Zlasti gre za delavce iz azijskih držav, ki delajo na gradbiščih in so skorajda nekakšna suženjska delovna sila katarskih poslovnežev.

  A največjo nevarnost za katarske šejke predstavlja padec cen zemeljskega plina na azijskem trgu (Katar je bolj kot izvoznik nafte pomemben kot izvoznik tekočega zemeljskega plina na Daljni vzhod). V prvi polovici letošnjega leta je bila vrednost izvoza za 40 odstotkov manjša v primerjavi z lansko. Katarci zategujejo pas, med drugim mora varčevati tudi njihova svetovno znana televizijska postaja Al Jazeera.

  Emirati kupujejo nogometne klube in letalske družbe Poleg Katarcev v Evropo zelo veliko vlagajo tudi skladi in podjetja iz Združenih arabskih emiratov (ZAE). Abu Dhabi Holding je tako med drugim 90-odstotni lastnik angleškega nogometnega kluba Manchester City.

  Letalsko podjetje Etihad iz Abu Dabija, ki na trgu tekmuje z drugima dvema zalivskima letalskima prevoznikoma, Emirates in Qatar Airways, je s 300 milijoni evrov rešilo drugega največjega nemškega letalskega prevoznika Air Berlin in postalo 29,2-odstotni lastnik.

  Arabski skladi na Balkanu z naložbami v kmetijstvu Lani je Etihad kupil 49-odstotni delež italijanskega letalskega prevoznika AlItalia, nakupovali so tudi na Irskem in v Srbiji, kjer so prevzeli 49-odstotkov JAT in ga preimenovali v Air Serbia.

  Emirati so poleg letalskega prevoznika v Srbiji vložili na stotine milijone evrov v bančništvo in srbska kmetijska podjetja, predvsem v sisteme namakanja in tovarne krmil (v sosednji Romuniji in Bolgariji pa v tamkajšnjo kmetijstvo in živinorejo vlagajo Katarci in Kuvajtčani).

  Hoteli, nebotičniki, vile, nakupovalna središča … Poslovneži iz Emiratov na Balkanu, v Srbiji in BiH obljubljajo tudi velikanske naložbe v nepremičnine (hotel na Kopaoniku, projekt Beograd na vodi, nebotičnik v Beogradu, hotel v Podgorici, luksuzni resort z vilami, hoteli in nakupovalnimi središči v bosanskem Trnovem …).

  Skladi iz Emiratov imajo naložbe tudi v Slovencem znanem podjetju OMV, v Rotterdamskem pristanišču (sklad IPIC), energetskih podjetjih na Nizozemskem (sklad Taqa), britanskih podjetjih, ki se ukvarjajo z obnovljivimi viri (sklad Mubadala) … (glej: The Economist, GCC Trade and Investment flows in EU GCC Invest report 2013).

  Mercedes je delno arabski Pred leti so bili Emirati oziroma sklad Aabar iz Abu Dabija tudi devetodstotni lastnik nemškega avtomobilskega koncerna Daimler. Za delnice je sklad iz omenjene zalivske države marca 2009 odštel dve milijardi evrov. Po nekaj slabših letih, ko delnice niso bile preveč donosne, so leta 2012 pobrali šila in kopita.

  A stuttgartski avtomobilski velikan kljub temu ni ostal brez arabskih solastnikov. Kuvajtski državni sklad Kuwait Investment Authority (KIA) ima v lasti okoli sedem odstotkov delnic nemškega koncerna. Ne zveni veliko, a glede na razpršeno lastništvo so največji posamični delničar in imajo temu ustrezen del moči.

  Vzpon zaradi dviga cene nafte in sočasne finančne krize Kot piše analitik Džulan Abdul Halek (glej: Aspen Institute, Arab sovereign investments in Europe: a strong past and an uncertain future), štirje največji državni skladi iz zalivskih držav upravljajo okoli 1,8 bilijona evrov premoženja. Če so leta 2004 v državah EU arabski državni skladi imeli premoženje v višini 7,8 milijarde evrov, so konec lanskega leta verjetno upravljali že okoli 65 milijard evrov.

  Vzpon arabskih državnih skladov se je začel po letu 2006, ko se je cena nafte začela dvigati, še očitneje pa po letih 2007 (izbruh svetovne finančne krize) in 2010 (izbruh evrske dolžniške krize), saj je arabski denar evropskim finančnim trgom zagotavljal likvidnost.

  Negotova evro-arabska prihodnost Kakšna bo prihodnost arabskih naložb v Evropi? Kot meni Halek, bo padec cen nafte omejil naložbeno moč skladov. Zalivske države vse več vlagajo tudi doma (svetovno prvenstvo v nogometu v Katarju leta 2022, Expo v Dubaju …), od arabske pomladi naprej pa oblasti zalivskih držav vse več denarja namenjajo za socialne izdatke, da bi pomirile svoje nezadovoljno prebivalstvo. V prihodnjih desetletjih se bo verjetno del arabskih naložb iz Evrope preusmeril v gospodarsko vse močnejšo Azijo.

  https://siol.net/novice/svet/kaj-vse-v-evropi-imajo-v-lasti-bogati-arabski-sejki-394788

 • Sadako

  Katarska vladajoča družina kupuje deleže najboljših podjetij v Evropi, saj se zaveda, da bo denar od nafte slej ko prej presahnil. Zadnja večja investicija Katarcev je bila v največjo nemško banko.

  Deutsche Bank (DB) potrebuje denar. Največja nemška banka je napovedala, da namerava zbrati osem milijard evrov svežega kapitala. Zvišanje kapitala v vrednosti okoli četrtine trenutne borzne vrednosti banke je drugo največje v njeni zgodovini. Banka se želi pred stresnimi testi okrepiti in si zagotoviti, da bo njen kapital odgovarjal tako trenutnim kot tudi prihodnjim zahtevam regulatorjev ter banki omogočil rast. Prvi sveženj denarja je DB našla tam, kjer ga imajo v izobilju – v Katarju.

  Za šest odstotkov skoraj dve milijardi evrov Katar je ponovno priskočil na pomoč eni največjih evropskih bank, vladajoča katarska družina Al Thani pa je sklenila nov velik posel: za 1,75 milijarde evrov je kupila šest odstotkov največje nemške banke. Dogovor je bil preprost: katarska kraljeva družina bo dolgoročno postala največji posamični delničar DB, a se v njeno vodenje ne bo vmešavala, prav tako ni dobila sedeža v upravnem odboru.

  Puščavska država z okoli dvema milijonoma prebivalcev je obogatela zaradi nafte in plina. Del dobička, okoli 36 milijard evrov letno, se steka v državni sklad Qatar Investment Authority (QIA), ki prek Katarskega holdinga investira v različne dejavnosti, v zameno pa pričakuje velike donose.

  Kaj vse ima Katarski holding? Seznam je dolg in vključuje široko paleto dejavnosti in držav, od nogometa, mode, medijev, industrije, energetike, bank, letališč …, in to v Angliji, Franciji, Nemčiji in drugih državah.

  Katar vlaga tudi v plinovode, avtoceste, pristanišča. Katarci imajo manjše deleže tudi v draguljarni Tiffany’s, francoski modni znamki Louis Vuitton in industrijskem koncernu Siemens, oče zdajšnjega emirja pa je finančno pripomogel k ustanovitvi televizijske hiše Al Džazira. Skupne investicije znašajo 136 milijard evrov, prihodki države, ki ima najvišji dohodek na prebivalca, pa iz leta v leto rastejo.

  Emir dal denar za ljubljansko džamijo Lani poleti se je v puščavski državici na vzhodu arabskega polotoka, ki živi od nafte in plina, menjala oblast. Menjava je minila mirno; 61-letni šejk Hamad Bih Khalifa Al Thani, ki je leta 1995 z državnim udarom, a brez prelivanja krvi s prestola vrgel svojega očeta, se je umaknil v korist svojega četrtega sina, 33-letnega Tamima Bih Hamada Al Thanija. Hamad Al Thani je moderniziral državo, med drugim pa je prispeval denar tudi za gradnjo džamije v Ljubljani.

  Osebna šejkova investicija Družina, ki Katarju vlada že 150 let, ima številne člane. Eden njih je tudi Hamid bin Jasim Al Thani (znan kot HBJ), ki je osebno investiral v Deutsche Bank. V arabskem svetu velja za spornega (nekdanjega) politika, na Zahodu pa polni naslovnice časopisov s svojim luksuznim življenjskim slogom. V svoji politični karieri, ki se je začela leta 1989, je vodil različna ministrstva, bil je tudi predsednik vlade in zunanji minister. Arabski mediji pišejo, da je premoženje družine v končni fazi premoženje države, tako da skoraj dve milijardi za vstop v Deutsche Bank nista bili težavni.

  Tokrat banki na pomoč ni priskočil QIA, temveč investicijski holding Paramount Holding Services, ki je v lasti nekdanjega premierja šejka HBJ. Hamid bin Jasim Al Thani je izgubil svoj položaj v QIA lani poleti ob menjavi oblasti, vendar pa ima dovolj lastnega bogastva, da si je lahko privoščil šestodstotni delež v DB.

  “Prvi razlog za posel je denar” Nakup deleža v DB ni bil prvi večji posel katarske kraljeve družine v Nemčiji. Leta 2009 je Katar postal tretji največji delničar Volkswagna. Kot premier je tedaj odpotoval v Nemčijo, kjer so sklenili posel. “Prvi razlog za ta posel je denar,” je povedal. Katar želi odpreti čim več novih denarnih virov za čas, ko bodo prihodki od nafte presahnili.

  Kadar so evropske banke v težavah, se pogosto obrnejo na Katarce. Ti so v preteklih nekaj letih sklenili podobne dogovore že z bankami Barclays, Credit Suisse, Dexia, KBL in grško banko Alpha. Katarci so leta 2008 priskočili na pomoč bankama Credit Suisse in Barclays, ko sta ob začetku krize prosili za kapital. Katarska finančna injekcija je tej državi zagotovila 8,9-odstotni delež v Credit Suisse in 12,7-odstotni delež v Barclay, do danes pa sta se ta deleža znižala na okoli sedem odstotkov. Katar je v Barclays vložil 7,5 milijarde evrov, ko je banki grozila državna pomoč. Dogovor je tej bližnjevzhodni državici prinesel okoli 2,1 milijarde evrov dobička. Tudi v primeru DB si Katarci po opravljenem stresnem testu obetajo lep dobiček.

  Ne osvaja sveta “Katarski emir ne želi osvojiti sveta, samo ugodno kupovati. Gre samo za to, da Katar dobi ugodne pogoje za nakup strateških delov v podjetjih,” je povedal bankir, ki je nekajkrat sodeloval s Katarskim holdingom.

  https://siol.net/novice/svet/megainvesticije-bogatega-katarja-v-evropo-286842

 • Sadako

  https://www.youtube.com/watch?v=2vfYur-6Oyo
  Seveda je bil kriv. Vsi so krivi, samo muslimani nikoli. Nihče se ni vprašal zakaj je med vojno v Bosni Alijo Izetbegovića obiskal Osama bin Laden, nihče se ni vprašal zakaj so na Kosovu prodajali človeške organe, Zakaj? Zaradi denarja naftne mafije.

 • ahnenpass

  Od kje se je sploh vzel ta Juncker, pa kdo ga voli, meni se zdi, da je cesar Evrope že od nekdaj, kar zagotovo pomeni vsaj, da je tam že zelo dolgo.
  Na Wikipediji piše, da je bil njegov ata naci, meni že to pove dovolj, saj vem, da so bili vsi atiji in mame v nemčiji takrat naciji, ampak zagotovo je še kdo drug v Evropi razen njih. Vsaj menjavali bi se lahko hitreje, recimo na vsake pol leta,za Junckerja bi bilo še to preveč, ker v takem času ne bi mogel razviti svojo vizijo evrabije, pa po novem zraven še evrafrike oziroma nekdanjega rimskega cesarstva Aleksandra velikega. Indijce vzemimo še zraven, pa zarad mene tudi Kitajce, bomo na štuke oziroma bo Slovenija ravna do vrha Triglava, če zapomnimo z migranti vse doline.
  Ko se samo spomnim, kaj so naši norci nabijali pred osamosvojitvijo, da bomo čez par let vsi srbi, adijo… črncev je danes pri nas premalo, Slovenija je bila od nekdaj črna.

 • Oregon

  prokleto tele pijano, jaz castim 2 crna da ga nazgeta da mu rit razpara do sred hrbta. Prese pokjvarjeno, staro, zahojeno, pijano

 • Al Bundy

  Levičarska omejenost je resnično neskončna!

 • ahnenpass

  ALL LIVES MATTER!

  Vsako življenje je pomembno, vseh ljudi, na celem planetu, tudi živali in rastlin, nikakor samo življenja afričanov, v Afriki, nikar ne poskušajte razvodeneti sporočila.
  Black lives matter samo v Ameriki, ker se kavbojski šerifi obnašajo do njih kot bi bili na safariju.

  • Bodeča Neža

   Pedro Cegu ima še nekaj prostih delovnih mest, kar pohiti.

   • ahnenpass

    Z veseljem bi se oglasil na obisk v njegovi komuni, sicer pa se mi zdi, da po naravi spadam bolj v filme kot je Mož, ki je hotel postati kralj, oglej si vsaj kratek napovednik:

    https://youtu.be/gjAi5ER5FOU

 • Sadako

  Kitajci in Japonci imajo precej staro populacijo in veliko boljše gospodarstvo kot Evropa, ki bi bila brez muslimanskega krvavega denarja iz Katarja, Saudove Arabije, Irana, Kuvajta, Bahrajna in drugih držav že zdavnaj v recesiji.
  Japonci so rekli ne priseljevanju, čeprav je večina starih in imajo zelo malo otrok.

  • Bodeča Neža

   Pozabil si ugotoviti, kam je šel denar oziroma kako je nastal deficit, ki ga kamelarji nadomestili z denarjem od nafte katero je itak kupila Evropa.

  • ahnenpass

   Seveda, imajo raje svoje udobne, intimne in robotizirane sekret školjke kot butlerja.

 • Osti jarej
 • Sadako

  https://siol.net/novice/svet/indija-smrtne-kazni-za-pozar-ki-je-sprozil-medverske-nemire-355771
  Dobro, dobro, pri nas v Evropi bi policaje, ki so reševali konflikt peljali v Haag. Saj vem, vse za muslimanske investicije.

  • Članek

   Požar, ki je bil uperjen proti hindujskim romarjem, je sprožil enega najhujših medverskih nasilij z najmanj tisoč smrtnimi žrtvami.

   Sodnik P.R. Patel je minuli teden obsodil 31 muslimanov, da so bili del kriminalne zarote, ki je privedla do smrti 59 ljudi, ko so leta 2002 na potniškem vlaku, polnem s hindujskimi romarji, podtaknili ogenj, poročajo tuje tiskovne agencije.

   Vlak, ki se je vračal iz svetega mesta Ayodhya v zvezni državi Uttar Pradesh, so 27. februarja 2002 napadli na postaji blizu mesta Godhra in zanetili požar v enem od vagonov.

   Sodišče je obsojene označilo za “glavni odbor”, ki je organiziral kakih tisoč ljudi, da so napadli vlak in z več kot sto litri bencina podtaknili ogenj, je poročala televizijska postaja NDTV.

   Napad je sprožilo maščevanje nad muslimani, ko so hindujske množice v divjanju po muslimanskih naseljih v treh dneh ubile skoraj tisoč ljudi. To je bilo eno najhujših medverskih nasilij od neodvisnosti Indije leta 1947.

   Na sojenju v mestu Ahmedabad so sodili skupno 94 ljudem, ki so bili v priporu od leta 2002. Danes so objavili sodbe. Sodnik je 63 ljudi oprostil zaradi pomanjkanja dokazov, medtem ko imajo obsojeni sedaj 90 dni časa za morebitne pritožbe.

   Odgovornost za požar je sporno vprašanje med hindujci in muslimani, obsodba sodišča pa daje prav hindujskim trditvam, da so muslimani napad načrtovali. Slednji to vztrajno zanikajo in na drugi strani obtožujejo hindujske oblasti v zvezni državi Gudžarat, da ne samo da po požaru niso preprečile nasilja nad muslimani, ampak so ga celo vzpodbujale, poroča francoska tiskovna agencija AFP.

   Zaradi bojazni pred izbruhom novega medverskega nasilja po objavi kazni so po zvezni državi Gudžarat namestili dodatne policijske enote, a poročil o nemirih ni.

 • Rožle

  Če ga je lahko podkupila Vrhovna Šivilja svojimi tigerskimi vložki …se mu ne bi čudil ..

  • Bodeča Neža

   Kolikor se spomnim je morala potem, ko ji je stari povedal, da ne spada v njegov homoerotični svet, kupit povratno karto.

 • Janez

  ALI KDO VE ?
  KAJ STA SE PRED KRATKIM POGOVARJALA ?
  -SOROS IN
  – JUNCKER
  NA BAJE NEFORMALNEM SESTANKU ?
  V
  R.SLO MORAMO BITI POZORNI – KAJ SE TEM STARCEM,
  KI
  BI RADI ODLOČALI O DRUGIH ? Mota po glavi. L.r. Janez K. KOMENDA

 • SALZ

  Juncker sploh ni izvoljeni predstavniki EU ampak so ga enostavno postavili tam kjer je odgovornost za njegovo početje pa nosijo EU poslanci tudi Slovenski. Če takega bedaka nihče ne more odstaviti že zaradi tega ker enostavno brez alkohola ne funkcionira več potem hvala za to gnilo EU

  • Novakec1

   Da bo €U zgnila (zginla) se je že pred tem pijančkom vedl. Uni prej so to zrihtal ta bumbar bo pa spelu.

 • xtc

  Juncker je izprijen in iztirjen nor pijanček,ki ga je treba nagnati.
  Dejstvo je,da migracije niso zlo ,če so striktno selektivne in usmerjene k striktni asimilaciji in uvozu takih z znanjem in asimilacijskimi zmožnostmi.
  Definitivno pa je sedajšen kot junckerjev koncept nesprejemljiv in pelje v vojno kajti pokazalo se je ,da je le o.1 % prutepencev(nelegalnih) realno uporabnih ostalo je na sociali,kar ob hitro starajoči se EU populaciji in vse večjih varnostnih tveganjih ni nikakor ekonomsko vzfdržno in bo Evropo gospodarsko zlomilo,saj je sploh negroidna in arabsko muslimanska populacija malodane večinsko neuporabna viseča na plečih države in zelo konfliktna.

  • ahnenpass

   Mene najbolj moti njegova politična korektnost, on nikoli ne pove zakaj je možna edino njegova celostna rešitev določenih vprašanj, ki se neposredno tičejo pol milijarde evropejcev.
   Za arabce me sploh ne skrbi, kar poglej kako lepo so se asimilirali francozi, italijani in španci, mogoče malo manj portugalci in katalonci, najbolj so se ponesrečili edino grki in seveda albanci.

   • Janez

    Kaj ?
    Ta čudni človek tu – blede?
    A?
    Nam dopisuješ iz kake ustanove – za podstrešje? Tisto v glavi ?
    NE VEMO
    O TEBI NIČ, NE ŠOL NE STAROSTI, NIČ.
    Saj ni važno .
    A ZAKAJ NASTOPAŠ , KRACLJAŠ
    KOT NEKAKŠEN” POZNAVALEC. Ko to niti slučajno nisi. L.r. J. KOMENDA

    • ahnenpass

     Seveda nisem noben poznavalec, ampak za zdravo kmečko pamet mi tudi ni treba posrkati ne vem kakega znanja. Saj smo vsi enaki ljudje, bolj ali manj, marsikaj si lahko kar sam predstavljam, ne rabim nobenih podnapisov.
     Ti si delal v knjižnici in si načitan, jaz sem imel bolj obdobja, ko sem kaj več prebiral, je pa res, da sem že v osnovni šoli bral Freuda. Pa celega Buffalo Billa tudi, nekaj časa sem bral samo Edgar Walaca, on si je kupil liter whiskeya, najel poslovno tajnico in ji čez noč zdiktiral napete pustolovske romane, deklice za vse so samo tipkale in nesle zjutraj na založbo.

    • Jana učak

     Janez preberi si abote, ki jih pišeš, potem pa jih “pošlji”!!!

 • Zima prihaja

  Ja in kdo ga je ce je podkupil ?Namig ,ZID.

  • .

   točno tako. Antikristi so proti krščanstvu, to je že apostol Pavel zapisal.

 • !

  Kdo bo ustavil bruseljska izdajalce pri uničevanju naše Evrope??

  • sunday

   mi bi jih morali – mi evropejci in to že včeraj – ne jutri!!!

   • !

    res je. Problem je v tem, ker so Ž. dosegli, da vsi molčimo, ker imajo Ž. pod komando ZDA, EU, banke!

 • Janez

  Ja?
  DEJANSKO SE ZDI,
  DA SE JE ?
  Bogvekakšna in Bogvečigava – A. Merkel – verjetno hinavsko prislinila – naivnemu H. KOHLU !
  In
  PRAZELA CDU
  V SVOJE VERJETNO ” NEKRŠČANSKE” ROKE ?
  In s tem ” zamorila” bolj krščanske in bolj pozitivne ljudi od nje – v CDU.
  Domnevam.
  Osebnega vpogleda jaz osebno – nimam. Le domnevam.
  Naj
  BOLJŠI POZNAVALCI TEMATIKE OD MENE ? Poved svoje mnenje. L.r. J. KOMENDA
  P.S.
  MISLIM, DA JE A. MERKEL – HVALABOGU – V ODHAJANJU.
  IN
  UPAM, DA NEMCEV
  – NOBEN “POLITIK” A LA A. MERKEL
  – NE BO VEČ SPELJAL NA – LED. NA LED “NIKAKRŠNE MULTIKULTURE”

  • ahnenpass

   Bojim se, da lahko Merklovo zamenja edino močan, avtoritaren in karizmatičen moški. Kurc bi bil recimo v redu, ampak ta vodi že Avstrijo.

   • Štalmajster

    Ti si en pravi kurz, ko ne veš čigav je Kurz ! ;-)) pa kdo miga z njim !

   • nevtrino

    Mogoče bi pa lahko vodil še Deutschland ?

 • soc

  Juncker je aparatčik v rokah tistih, ki vodijo EU sistem. Čisti analog Cerarju v SLO, s tem, da je končal v alkoholu, ne v kurbariji. Big deal.

  • Ž SO ZA VSEM

   eu in zda sta sužnja od Ž…..Ž. bi radi ves bližnji vzhod, zato rine arabske ljudi iz njihovih domov k nam v Evropo!!!!

   • soc

    Bebce na vrvico, ponovitev xy. Z istim debilom.

  • Ž SO ZA VSEM

   eu in zda sta sužnja od Ž…..Ž. bi radi ves bližnji vzhod zase, zato rinejo arabske ljudi iz njihovih domov k nam v Evropo!!!!

  • nevtrino

   Ooo, kter je zdaj končal v alkoholu, kter pa v kurbariji, hehehe….

 • Zima prihaja

  https://youtu.be/jvJzi0BXcGI
  Tržna niša .Cool busines

 • Čakija Noris

  Pijandura na čelu Evrope!

  • .

   plačuje ga Ž. Soros

  • nevtrino

   Pjanc in toplovodar na čelu Evrope.

 • dr Janez Sveti
  • Janez

   Hvala za LINK !
   ZANIMIV JE !
   Začuda !
   Pijanduri podoben “EU POLITIK”
   .začuda – še razbere črke.. Ali samo blefira, da bere !? L.r. J. KOMENDA

  • sunday

   res je, bolje umreti na nogah, kot živeti na kolenih!!!

 • Ž. so za vsem tem zlom

  Ž. . so totalno zavladali nad ameriko, katero izkoriščajo za pregon arabskih družin v našo Evropo. Ž. so izdali in na Križ poslali tudi samega Kristusa Odrešenika, to je povedal apostol Pavel v naši krščanski novi zavezi v svetem pismu, Ž še danes odkrito prezirajo Jezusa in krščansko vero. Oni rinejo ameriko v vojne proti narodom tega sveta!!!!!!!!

 • mona lisa

  Kaj se gre ta Juncker. Kot da načrtno unicuje Evropo.To je genocid evropskih narodov.

  • nevtrino

   Menda pa ja ni težko ugotoviti, da je v Evropi veliko ljudi z ogromno
   denarja, nimajo pa dovolj hlapcev za par eurov na mesec in srečnih
   sužnjev ???
   In prav vseeno jim je, ali delajo Evropejci ali drugi, oziroma imajo še rajši druge, ki se jim ne morejo prav veliko upirati …

 • Štalmajster

  Juncker je iz vrst ……. “božjega izvoljenega ljudstva”, (tak kot mnogo EU politikov) ki ima v Evropi svoj parliament.
  http://ejp.eu/
  (Sedežev je ogromno tak, da je lista članov verjetno precej skrčena)
  https://en.wikipedia.org/wiki/European_Jewish_Parliament#/media/File:2007_07_16_parlament_europejski_bruksela_40.JPG

 • Asterix in Obelix

  Židje živijo v Izraelu in se ukvarjajo s športom po imenu Krav Maga. Mislim, da mora obstajati razlog, da ga trenirajo tudi punce. Židje so zelo pametni in mogoče nam bo ob Junckerjevih in Merklovkinih bedarijah znanje Krav Mage prišlo prav.

 • nevtrino

  Podkupili in še marsikaj. Menda ja ni težko ugotoviti, da je v Evropi veliko ljudi z ogromno denarja, nimajo pa dovolj hlapcev za par eurov na mesec in srečnih sužnjev ??
  Poleg tega se prav požvižgajo na to, ali jim streže bel ali ćrn batler …

 • primsek

  Juncker je vendar izbira SDS! pred evropskimi volitvami so nam grozili, kaj vse da bo, če zmaga kdo drug kot EPP: Tomc in Zver sta pripomogla k temu, da je Juncker to, kar je, slava jima

 • Zgornji

  Možno da ga je Soros podkupil, Možno pa da je kar sam že Dovolj Zloben ali pa vsaj Zabit !!! ! !!!

  • Nihče ne bo tvegal tako velike odgovornosti, če pri tem nima tudi velike koristi.

 • Asterix in Obelix

  Nafta jim prinaša denar in z denarjem je možno podkupiti marsikoga. Alžirija, Libija, Nigerija, Venezuela, Ekvador, iran, Irak, Kuvajt, Katar, Združeni arabski emirati. To je naftni kartel OPEC, ki bo izbrisal krščanstvo s stare celine.

 • cosmosjasnovidec

  Če se europejci v kratkem ne bodo dvignili na noge ter pričeli z vojno dejavnostjo proti kamelotrajbarskimi muslimanskimi izmečki ter njihovim somišljenikom bo popolnoma prepozno za njeno nadaljno rešitev.
  Vojna v europi z temi musliči bo vsekakor prej ali slej izbruhnila a,ko bo te golazni naseljene še več bo umrlo na milijone belcev po nepotrebnem.

 • tonite falco

  Juncker je veleizdajalec Evrope, ki je podkupljen s Soros-ovem denarjem. Izdajalca Juncker-ja bi bilo potrebno aretirati in mu soditi za veleizdajo evropskih narodov!

 • mare

  Pijanček na krmilu skorumpirane Evrope.