Socialistična španska vlada v Sredozemlju masovno “rešuje” migrante na čolnih

Foto: epa

Kako škodljive in pogubne so lahko brezglave dejavnosti socialistične vlade, dobro kaže primer socialistične vlade v Španiji. Po podatkih španske pomorske reševalne službe so namreč v enem dnevu sprejeli več kot 100 migrantov s treh čolnov, s katerimi so se migranti nameravali na nezakonit način pretihotapiti iz severnega dela Afrike v Evropo. 

Pomorska reševalna služba navaja, da je enega od čolnov odkrila v soboto v Gibraltarski ožini, na njem je bilo osem migrantov. Dva večja čolna, enega z 58 migranti in drugega z 42 migranti na krovu, pa so odkrili v vodah vzhodno od ožine.

Špansko notranje ministrstvo pravi, da je od začetka leta do 16. junija letos z morja na nezakonit način prispelo 8.834 migrantov.  Sicer je to manj kot 10.746 migrantov, kolikor jih je v Španijo prispelo v istem obdobju lani, ko je Španija postala najbolj vroča točka za vstop migrantov v Evropo, poroča Breitbart.

Foto: epa

Migranti bremenijo španske davkoplačevalce
V preteklosti smo že poročali, da je španska vlada prostovoljno sprejela nekaj ladij, polnih nelegalnih migrantov, ki so bile v italijanskih pristaniščih po navodilih notranjega ministra Mattea Salvinija zavrnjene. Migranti so  posebno obremenjujoči za španski proračun, saj večinoma ne delajo in so odvisni od socialnih transferjev, na voljo pa so jim tako “brezplačno” zdravstvo, “brezplačno” šolstvo kot tudi “brezplačna”stanovanja.

H. M.

 • Anton

  80-90% vseh teh nebodigatreba prišlekov prejema socialno iod tega se velik procent hkrati ukvarja s kriminalom. Rešitev je preprosta, npr. kdor noče sprejeti dela oz se odpove delu se ga mora nemudoma deložirati, brez filozofiranj prosim

  sarkazem press

 • Andrej

  Nič ni treba narekovajev. Ilegalci imajo zares vse brezplačno.

 • Van Der Waals

  LJUDJE PA ŠE ZMERAJ VOLIJO LEVE!!!

 • Dada

  “”Socialistična španska vlada v Sredozemlju masovno “rešuje” migrante na čolnih
  26. 6. 2019, 12:46″”
  DOBER ČLANEK stranke SDS. Očitno bi bilo za SDS bolje, da bi te ljudi zvrnili v morje.

  • Marko

   DADA…..se ti predstavljaš, da jih dobi v roke ortodoksni skrajni Levičar Kordiš. On bi jih z bajoneti nagnal v morje….ja ja, z bajoneti.

  • Clemen J.

   Zakaj zvrnili, dovolj je naluknjati coln, pa naj plavajo ce znajao, samo dvomim v džamiji te ne naučijo plavat.

 • Dada

  Očitno bi morala SDS zamenjati vsaj 30 % volivcev v Sloveniji. Potem bi SDS vodila svoje kolo.

 • pajot

  Zdaj jih sprejemajo,nakar se bo zgodila rekonkvista. Ponovno.

 • RATATA

  Črnopolti Srbijanec s tremi prsti

 • Skrajno Desni

  Se je tem levičarjem zmešalo po celem svetu.

 • Clemen J.

  Naluknjat čoln, nobenega dokaza nebi bilo, kot levičarji pravijo ni dokaza ni kaznivega dejanja.

 • Olga101

  Gredo h Kučanu, Fajonki in Dadi!

 • šmentanamuha

  Te norosti preprosto ni mogoče razumeti.

 • Nekdokisemjaz

  Vsi pozabljate, koliko slovencev je bilo beguncev pred ll s.v., bežali so pred fašizmom, koliko razseljenega prebivalstva je bilo med l. Vojno v posočju, kobariškem, na krasu. Koliko slovenskih beguncev je bilo po ll. vojni. Bežali so v ameriko, argentino…Ali bi morali tudi tem preluknjati ladje? Mislim, da bi morali ta vaš orbanovsko/salvinski portal že davno zapreti radi ščuvanja v nasilje. Zakaj raje ne objavite podatka, de je salvini 11 (enajst!) let presedel v evropskem parlamentu, dobival skoraj 15.000€ mesečne plače in v 11 letih ni naredil NIČ. Niti pod en zakonski predlog se ni podpisal. V 11 letih je nagrabil 1.650.000€, da ni naredil NIČ. Pravi vzor, ni kaj! Še univerze ni dokončal.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!