Sodobne feministke: Namesto da bi se borile za konec obrezovanja deklic po svetu, raje razkazujejo svoja spolovila

(vir: twitter)

Vsakič, ko pomislimo, da je norost sodobnega feminizma dosegla višek, nas pripadnice aktivističnega gibanja, ki se je že davno izpelo, vedno znova presenetijo. Ne toliko s premikanjem mej kot z lastno vulgarnostjo. Tako trenutno poteka kampanja dvigovanja kril z namenom razkazovanja svojih vagin in sklepanja “trdnejših vezi z lastnimi genitalijami”. Pa razumi, kdor more.

Da bi uvideli, da je sodobni feminizem postal sam sebi namen, ni treba veliko. Od hvalevrednih prizadevanj za volilno pravico žensk pred stotimi leti se danes namesto s pridobitvijo pravne enakosti za vse ženske po svetu feministke raje ukvarjajo z razkazovanjem svojih vagin v poskusu tako imenovane “osvoboditve”.

Feministično gibanje Dvigovanje krila je nastalo kot odziv na osebno izpoved Nicole Hunter, ki se je s svojim udejstvovanjem  globoko dotaknila nekaterih posameznic v feminističnem gibanju. Novo feministično gibanje, kot to poroča spletni portal Chicks on the Right, je nastalo pod geslom “Vzemimo nazaj naše p*zde”. Kakor so zapisale feministke na spletni strani Raising the Skirt, je namen dvigovanja krila in razkazovanja svojih genitalij “raziskovanje zgodovinskih povezav med vulvo in močjo”.

“Dvigovanje kril se je začelo kot tridnevna delavnica, ki jo financira Live Arts Development Agency, vsaka delavnica je globoko intimen prostor, ustvarjen za avtentično izkustvo, osredotočeno na opazovanje, učenje o ter jemanjem nazaj svoje p*zde.” A to še ni konec. Gibanje sprejema fotografije vagin “vseh spolov”, ki bi želeli s svojim doprinosom prispevati k ozaveščanju javnosti o osvoboditvi genitalij.

“To je projekt “Dvigovanje krila”, ki slavi raznolikost vagin.” (vir: Twitter)

Razlog, zakaj vse več žensk noče imeti opravka s feminizmom
Ena od udeleženk je bila svojo izkušnjo pripravljena deliti s svetom in je zapisala: “Znatno bolj sem se povezala z izkušnjo imetja in utelešenja moje vagine, a še več, njen videz in narava me vse bolj in bolj privlačita in vabita dan za dnem. Lahko cenim odkritost, avtentičnost in zgodovino ter čutim vznemirjenje ob najini skupni prihodnosti.”

“To je sodobni feminizem,” so zapisali na portalu Chicks on the Right. “To. In to je razlog, zakaj številne razumne, normalne, običajne ženske nočejo imeti česarkoli s čimerkoli, kar je povezano z oznako feminizem.”

Ivan Šokić

 • ponosen_Slovenec

  Hvala bogu, da je v Sloveniji še vedno dovolj normalnih ženstvenih žensk in ne nekih možačastih kurb, ki vsem razkazujejo svoje vagine. Upam, da tako tudi ostane, treba pa bo pametno volit naslednjo vlado.

  • karlina

   NAJLEPŠA HVALA, rada sem zenska, rada sem zena mojemu moškemu , rada sem mati, rada sem-NORMALNA ZENSKA !!!!!

   • pesjanar

    Tako se govori draga moja naše ta praveSlovenke nimajo nič skupnega z temi amoralnimi nagravžnimi levimi kur…..

 • Goran Hvala

  Moderni desnaki se raje ukvarjajo z vaginami na drugi strani sveta in komunisti iz leta 45 namesto da bi se ukvarjali z druzinami v stiski doma in resevali gospodarske probleme slovenije…;-)…a je uredu za naslov clanka?..

  • garfi

   spokaj in rešeni smo
   a je v redu

  • Anthon

   To pomeni, da se moderna desnica ukvarja točno s tistim, kar povzroča današnjo levakarsko poblaznelost. To bo tudi vam, ki ste tako ali drugače zaciklani v to dogajanje, v enormno pomoč.

  • WatsonForus

   za to ste va TARDEČI zadolženi ! na mogoče ne ? se mi je zdelo da samo srbite za svoje pokrite rite!

  • pesjanar

   Kaj si ti tudi leva sramna uš?????,,

 • garfi

  sodobne kurbe

 • WatsonForus

  Boko Haram bi jih bil vesel!

 • trumpet2018

  ni čudno, saj je njihova vzornica Kim Kardashian, ki je zaslovela samo zaradi porniča. pač feministična porno kultura

  • osa

   on jih je tolko nategnil, da jih ti ne znaš preštet, tiste, ki pa niso prišle na vrsto pa drekajo, ker so foušljive. tu bi še jankoviča podprl, gospa farmacevtka je vedla s kom bo morala plačati službo, če bi bila karakter ne bi padla tako nizko, da je na fuku služila

 • stajerc5

  Tezko upam, da se jim ne bo se Potrata pridruzila…

  • sodnikisozločinci

   S potratno potico.

 • Franjo Trojner

  Ogabne, vulgarne so! A te so se tudi mamam rodile? Glede na videno razumem, da so feministke, deda si ja tote možače nea morejo dobit!

 • domovina mili dom

  Nekje se morajo sproščati frustracije hormonskega nejeba.

  • MEFISTO

   Sem ravno hotel reči, da se nam tako ponujajo levičarke, ker so levičarji neuporabni za kavs ali večinoma celo buzeranti

 • FUCK COMMUNISM

  Svoje ribarnice razkazujejo samo zato, ker so vse po vrsti tako grde, da jih drugace nihce ne bi hotel pogledat, kaj sele nabrisat. Fuj! Ostudnosti babje!

  • Zgornji

   DOBRO RAZLOŽENO !!!

 • MEFISTO

  Goran Hvala ne prenese pogleda na gole ženske, pa najsi bodo lepe ali grde, potrebne ali prejahane..

 • rrrrr

  “Feministka je ženska brez dlake na jeziku, če pa jo že ima, je pa od njene kolegice .” je feminizem definirala dr. Neža Kogovšek Šalomon, direktorica Mirovnega Inštituta v uvodnem govoru na simpoziju : Uprimo se sovražnim dlakam na jeziku, Šratovci, februar 2018..

  • delaware

   Groza od pizde

  • šmentanamuha

   Torej so feministke po defoltu lezbače?

   • rrrrr

    Ni nujno. Feminizmu se čez noč odpovedo takoj, ko srečajo pravega moškega svojega življenja. O tistem drugem pa…..je pot ponavadi malce daljša…
    Istospolnost razumem in spoštujem, ker je to stvar posameznikovega nagnjenja od otroštva dalje.
    Feminizem (in mačizem) pa je posledica dresure, ki manipulira z nami. Težje razumem.

    • Steiermark

     “istospolnost”, ni posledica dresure ampak zlorabe , že majhnih otrok – npr. pedofili(največkrat lastni očetje, strici, bratje, itd.), ki so zlorabljajo otroke, na isti način, kot tito in njegovi komunajzlraji, zaradi česar potem pride do takšne anomalije pri odraslih osebah….. Torej je vsem tem “zlorabljenim” potrebno pomagati tako, da se jim omogočijo dobre terapije, sposobnih in dobrih psihologov…….potem se pa vidi, ali je takšnim še kaj pomoči…..

     • rrrrr

      Ni nujno, da je (edini) vzrok za istospolnost zloraba v otroški dobi. S takimi nagnenji se rodiš, nekaj časa nezavedno spijo v tebi in v nekem življenjskem trenutku spoznaš, da si drugačen kot so običajni ljudje.
      Kakorkoli, kot demokrat razumem taka nagnjenja in jih tudi kot kristjan NE obsojam.
      Nikjer pa nisem zapisal, da bi bila istospolnost posledica dresure.Prej mode!
      Steiermark, hvala za odgovor in pozdrav na zasneženo Štajersko.

     • Steiermark

      Mislim, da je tistih, ki so se rodili s takšnim problemom zelo zelo malo, morda menj kot 1 % človeštva, in s takšnimi ponavadi ni problemov, oni brez pompa živijo svoje življenje, ne vsiljujejo ničesar svoji okolici oz. ljudem, ki jih obdajajo. Poznam pa primer, ko je majhen otrok, komaj rojen, v posteljici bil v neprestani nevarnosti zaradi svojega nasilnega očeta, oče je redno pretepal mater – ženo in otrok je že v najnežnejši dobi kazal, da noče biti takšen kot je oče ampak raje takšen kot mati (kot majhen fantek se je vedno igral s punčkami, oblačil mamine obleke, obuval visoke pete, se šminkal…..)…..na koncu je postal “homič”, čeprav je bilo materi svetovano, da ga naj pelje psihologu, ko se mu je še dalo pomagati….. pa tega ni storila . Vse kar se pa drugače danes množino dogaja, da je , kot izgleda, več homičev oz. lezbijk, kot normalnih moških in žensk, pa izhaja iz zblojene in perverzne družbe, kjer promovirajo na veliko , ravno homiče na vodilna delovna mesta, kateri pa okrog sebe pravtako izbirajo tiste, ki to “modo ” sprejmejo…. in tako gre dalje uničevanje človeštva. Ne vem, če si kje zasledil, da nam vsemogoče motilce hormonov mečejo tako v vodo, kot tudi v hrano in se temu enostavno ni mogoče izogniti. Zato je danes vsebolj problem da so moški bolj malo moški, imajo tako kot tudi ženske, velike težave s plodnostjo……Ne obsojam ne enih ne drugih, gre mi pa na živce, posiljevanje “za vsakim vogalom” z njimi in njihovim načinom življenja in ko hočejo spreminjati nas, ki nimamo problemov s svojo pripadnostjo spolu.
      Hvala za lep pozdrav, vračam tudi tebi, vendar ne iz Štajerske, ker sem pred snegom in ledom, še pravočasno “pobegnila” na Primorsko!

  • PIA PlA

   Ta ženska je hkrati na Twiterju objavila, naj vsi prijavimo sovražni govor. Objavila je tole:

   Neža Kogovšek‏ @neza_ks
   Bi radi naredili kaj proti širjenju sovražnega govora po spletu? Prijavite sovražni govor v @eMOREProject_eu podatkovno bazo! #sovraznigovor

   Sovražni govor je v nasprotju s s pravico svobode govora; čudno da tega mirovni institut noče vedeti.

   Darko Štrajen je s soparaziti kot je Neža iz proračuna za Mirovni inštitut in njegove tri satelite dobil več kot deset milijonov https://erar.si/prejemnik/71880879/#transakcije

   • Sadako

    ☝️ Evo, levičarko, ki dela propagando za motivni inštitut! Med desničarji jih mrgoli.

    • PIA PlA

     Odlično si napisal, res je Motivni institut, svoj motiv je našel v ohranjanju socializma, korupciji in sledenju vrednotam starega krvavega komunizma. Ta inštitut z mirom gotovo nima nič skupnega.

     • traktor

      Zamenjali so mir za denar.

   • traktor

    Kaj češ, mogoče ni najlepše in najbolj pošteno biti levuhar. A vse kaže, da je zelo donosno.

  • šmentanamuha

   Res je to napisala? Kje? Pol je pa še bolj nora, kot zgleda.

  • Alois Kuhelj

   Feministka je ženska brez dlake na jeziku
   Pa tudi brez dlake na pizdi,OK!!

   • rrrrr

    ….zadnja trditev ni resnična in še manj spoštljiva do žensk – četudi so feministke.

   • osa

    fenimistka je ženska, ki ne ve kaj je kurac, če pa slučajno kakšnega dobi ali faše pa ne ve zakaj je ali kaj bi z njim, jaz bi če bi te fenimistke nategoval samo z plastičnem od baričeviča, ker je mojga za take škoda

 • karlina

  Ljubi Jezus, pa saj se jim totalno odpeljalo, zemlja kaj nosiš, sramota za vse zenske !!!!!

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!! Konec je že spet malo Bližje .

 • delaware

  Une boge ščegoobrezane se sigurno ne bi tako veselile…

 • freedomfighter

  One glupe ki jo kazejo vi pa se bolj ker jih gledate koga briga kaj delajo deministke s svojimi telesi

  • rrrrr

   Kar so deministke zminirale, naj pa še deminirajo. Se ne bo hudo poznalo…

 • totex39

  S tem samo dokazujejo kako nizko se z svojo vulgarnostjo lahko še spustijo.

 • šmentanamuha

  Najboljše pri vsem tem je, da bodo levičarji nazadnje zaklali sami sebe …

 • xtc

  Saj jo lahko kar vzamejo nazaj-grde babe,ki jih nihče noče pogledat in i so zafrustrirane in z grdimi p***** in z hudim manjkom v glavi.
  Sktatka temu se pravilno slovensko reče umobolne osebe potrebne hospitalizacije.
  In kakšen naj bi bil namen kazanja povešenih vampov in uvelih p****?
  Preje bi rekel ,da gre poleg vulgarnosti in umobolnisti za izrojen a naravni nagon.

 • von Rhein

  Upam,da to ni ideja za Prešernovo nagrado naslednje leto.

  • karpelec

   Ubogi Prešeren se v grobu obrača ob pogledu na to , kar se danes ponuja moškim.

 • PIA PlA

  Feministke so prostaške in vulgarne, kot so bili včasih dedci, morda še bolj. Vulgarnost ne osvobaja, nasprotno vedno bolj se pogrezajo v duhovni gnoj. Počasi bodo same sebi največji sovražnik.

  • samsara

   “Počasi bodo same sebi največji sovražnik.”

   So si že. Pa ne le sebi, vsem ostalim tudi.

   • Zgornji

    JA, SO SAME SEBI NAJVEČJI SOVRAŽNIK, LE NOČEJO SI ŠE PRIZNATI, ALI PA SE NEKATERE SPLOH ŠE NE ZAVEDAJO TEGA , … AMPAK, KO JIM BO VEN UDARILO , … JIM BO OOOOOOORNK’ !!! ! !!! No, enim že seka ven, se jim vidi … Krote urezane !!! :-P

 • macon

  Predlagam, da gredo dvigovat krila v kako šeriatarsko četrt, ker od nas ne bodo dobile primernega odziva: mi običajni evropski moški bi se z zanimanjem ustavili in pogledali, potem pa šli naprej. Bolj poglobljen in intenziven odziv bodo dobile od muslimanov.

  • samsara

   To bi bilo nekaj… Predstava brez primere…

 • dob

  Mislim, da smo vsi na zgubi, ker Potrata ni pokazala pičke v parlamentu.

  • RATATA

   Se ji je zdelo, da bi bilo potratno.

  • traktor

   Njej je ni bilo treba. Itak so vsi videli, da je pička tudi brez tega.

  • karpelec

   Zanjo je bilo dovolj, da je pokazala jezik in je imela mir za pol ure, če je niso prekinili.

  • xtc

   In pol parlamenta končalo na urgenci od groze.

  • Steiermark

   mislim, da je “zadostovala” njena debilna faca…..

 • Egon83

  Če ne drugega, se jim lahko vsaj pošteno nasmejiš. Zariple, besne feministke največkrat izgledajo sredi živčnega zloma, široko razprta jezna kričeča usta, skuštrane, neurejene frizure, nepobrite pičke in pazduhe – in s tem se še hvalijo češ da niso podlegle diktaturi lepotne industrije. Ob tem seveda šinfajo svoje lepše kolegice. Feministke-lepotice še nismo videli. Zato, ker ne obstaja. Ženska, ki nekaj da nase, pa ne v smislu industrijske ”retuširane” lepote z naslovnic, se namreč ne bo družila z temi frustriranimi gospodinjami, ki edini smisel najdejo v kraljestvu potrošenih vagin, pri čemer je najbolj žalostno to, da jih večina ni lezbijk. Ko bi vsaj bile. Sicer pa ni nič lepega v ženski, ki ti moli zaraščen smrdeč muf pod nos, zahteva, da spoštuješ to toksično kreaturo kar a priori, ki je prostaška in vulgarna bolj od zadnjega pijanca za šankom. Ne, tu ni lepote.

  • šmentanamuha

   Britje je bolj stvar kulturnega trenda in ne feminizma. Srbi imajo en rek, ki pravi “Rđavemu kurcu i dlaka smeta”, zato malo bolj previdno s takimi izjavami.

 • Artur

  Vaginalno sado samozadostno obdildane muškarače s skisanimi možgani. Libertardska izrojenost ne pozna meja, še psi manjkajo zraven pa še par magarcev, na njih, da bi bila scena bolj alter inštalacijsko umetniško navdahnjena .

  • Zgornji

   JAAA, SAJ REEES, … LE KJE SO BARIČEVIČEVI PSI, DA JIH MALO OBGLODAJO , IN “POFRIZIRAJO” … ?? !! ?? HEH ;-)

 • Božobožo

  Samo na tej režimski TV lahko gledaš slike ženskih spolovil. Matr ste padli nizko.

  • Ivan Serpentinšek

   Druge (beri leve) tv to prakticirajo in je za njih to tako normalno da ne vidijo potrebe o prispevku

  • šmentanamuha

   Saj jih sploh ne vidimo, ker so cenzurirane. Zakaj se torej pritožuješ, ker vidiš ali ne vidiš?

 • RATATA

  Prvič vidim kako zgledajo nage feministke. Nisem vedel, da imajo vse črne pravokotnike.

 • samsara

  Same grdobe ženskega spola, kolikor lahko ocenim takole na oko, nesrečne zaradi svojega spola kot takega.
  Globlje se raje ne bi spuščal…

  • Zgornji

   AMENNN !!! ! !!!

 • slosin

  …krastače prsmojene…

  • Zgornji

   HEH, JAAA !!! ;-))
   KRASTAČE GNILE !!! :-P

 • žogica

  Globoko jamo si kopljete, ven bo težko priti…… Dajte pokažite še svoje desnosučne device, če si upate….

 • Tweety Bird

  Vse vzklikajo …JANŠAAAA JANŠAAAA JANŠAAAAA… piz*** te gleda :)

  • sprehajalec

   Takšne so zate, Tuppek. Poleg koze julike…

  • slosin

   katera na zgornji sliki si ti, z leve proti desni…

 • sprehajalec

  Tole so nore ženščine, v sebi pa zakompleksane in uboge.

 • Tweety Bird

  Ko jo jaz pokažem mojemu Tuneku, se mu takoj pimpek dvigne. Posebaj v položaju 69 :)

  • žogica

   Ja, saj Tuneku jo lahko pokažeš, po zakonu je to.

 • tomven

  Zblojenke!

  • žogica

   A te je strah?

   • totex39

    No razloži, zakaj prostakinje kažejo vse svoje vagine.

    • žogica

     To ti pa ne znam razložit, vprašaj Janeza.

     • totex39

      Ti budala, kaj pa ima on s tem.

     • žogica

      Ti bebec, on pa ja vse ve…

    • Alois Kuhelj

     Izrazi se bolj po domace,zakaj kazejo pizde!

     • Zgornji

      Vagine, se reče, ne pa tako Pokvarjeno izražanje !!! :-P

   • sprehajalec

    Si bila zraven žogica, hihihihihi. Korajžna. na spodnji sliki četrta z leve? Ginger/keltski tip z dioptrijo?

    • žogica

     Maš pa plehko domišlijo, hihihiiiii

     • sprehajalec

      Prav pače ti hihihihi. Na fejsbug Žogičin profil hihihihi

 • Tweety Bird

  Evo, prave levičarke :)

  http://upskirts-porn.com/

 • Aurelius

  Konec koncev imajo zblojenke pravico delati s svojim telesom kar hočejo, tu pa je izziv zanje: dajte, tako imenovane feministke, pokažite svoje vagine na manifestaciji sredi cca. 100 migrantov in to brez policajske zaščite. Dajte, naredite to, lepo vas prosim ! Tudi če bi to naredile, kmalu ne bi imele več kaj kazati !!!

 • Tweety Bird

  Tunek in jaz v najinem najljubšem položaju…69 :)

  http://multi.xnxx.com/gallery/1067179/f2cd/the_amazing_69_gallery_1_2/5/

 • Antonius

  Feministke na sliki mi bolj kot ne, delujejo, da imajo težave z obstipacijo /zapeko – zaprtjem/.
  Erekcija ni konfekcija, zato jim verjamem, da jim je edino seksuakno doživetje, če se lahko sproščeno spraznijo.
  So pa tele feministke precej butaste. Kot, da so njihove *pičke* vse, kar imajo ponuditi.
  Kokoši so v vseh pogledih vredne več spoštovanja, kot tole feministično *češplovje*.

 • Maja

  to počno iz obupa, ker je preveč homoseksualcev v mestu…

 • Rožle

  Čemu cenzura … ???

  • sodnikisozločinci

   To gledajo tudi otroci, zato. Bi rad, da si ga kakšen dvanajstletnik v šoku odreže?

 • Zgornji

  KRAVE POKVARJENE :-P

 • Krtača 20
  • Marijan Tončić

   Ta je pa nizkotna, ali se motim in so to člani SD, DESUS, SMC………?

 • Rožle

  A zato se reče … pizduliranje !!!

 • Anton

  Ja, potem si pa samo za ukradet!

 • Anton

  Vprašanje če bi bile tele sposobne dojiti kakšnega umetniškega psa.
  Dobrodošle v Sloveniji.

 • Dragan Krstič

  Ta fotografija na travniku je posneta na SLO-HR meji ko naše legebitra nepotešenke in nimfomanke čakajo na mlade migrante.

  • žogica

   Ti si imel to čast, da si jih fotografiral ?

   • sprehajalec

    Hihihihi žogica, čast praviš? Po ribah dišeče in poraščene. Hihihihihi…

    Službena dolžnost pač.

    • žogica

     A ti si bil glavni fotograf, nisem vedela, oprosti, hihihiiiii

     • sprehajalec

      Takšno sliko lahko posname samo samosprožilec hihihihihihi

     • žogica

      Hihihihiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, o pa ja, si zbežal a neeee, pa gor na drevo !

     • sprehajalec

      Pred takimi sem pa vedno zbežal žogica, hihihihihi

     • stajerc5

      Bolj pametni bi bili samosprozilci v travniku….

    • Steiermark

     ja, že, že – ampak ti za denar narediš vse – četudi so dišeče po ribah in poraščene?

 • Striker

  če bi slikelahko prikazovale tudi vonj, bi me prva spominjala na obalo, kjer razkladajo ribiške ladje, ta druga pa na pokrito ribjo tžnico. Oziroma kot pravi moj šef, vsaka pička ta prvič diši po ribah, ta petič pa vsaka smrdi po ribah. lep večer vsem feministkam, pa zamenjate že baterije.

 • Tweety Bird

  Evo, prave levičarke :)

  http://upskirts-porn.com/

  • sprehajalec

   daj ga že pomečkaj do konca, žival potrebna, da ne boš popal tehle linkov….

  • Rožle

   Če ti nisi Tunnek …sm jest pol Štefka Kučan …

 • Miro Jereb

  A ste opazili…same grde babe….nič čudno da jih nihče ne jebve….in zato protestirajo.

 • Miro Jereb

  Cenim in spoštujem.

 • McBobo

  Tele na slikah zgoraj so pa same device. Od devištva se jim je strgalo in tulijo, ko zverine. Tele tudi migranti ne bodo razdevičl. Saj se mi smilijo.

 • stajerc5

  Kam so kaj peseke-vau,vau privezale ali skrile…?

  • RATATA

   Pod črne pravokotnike.

 • tramal

  Te norice bi pa z veseljem prepustil skrajnim muslimanom.

  • Sale

   Jaz pa tebe

  • Steiermark

   Mogoče si jih tudi, na ta način “iščejo”, ker v islamskem svetu, ženska nima nobene vrednosti in ne u

   živa spoštovanja ampak velja le toliko, kolikor lahko kameltreibarjem nudi, zadovoljstva, v trenutku…. Sicer pa islamci, so tudi kanibali, kar nazorno kažejo umori žensk in njihovo razkosovanje ter specialiteta, ki jo na koncu požrejo, srce in spolovila na žaru….

 • centurion

  Ko te ogabe pes vidi odcvili kokr ga tace nesejo.
  Seveda so vse po defoltu levičarke.
  Seveda pa ta rasa z ženskami nima nikakršne povezave.
  Napaka v Darwinovi teoriji….

 • Rožle

  Za našga Cmerota so čist dobre za ponucat …

 • Rožle

  Sedaj veste od kod izhaja … Popizditis …

 • župnik cefizelj

  tole pa zgleda kot piknik sđs v lepeni in sicer keglanje ženske sekcije, težka kategorija ablanca.

  • borko

   kaj spet mešaš rdečko..

  • Meho

   Fake news. Vse to bi bilo res, če se med temi lepoticami ne bi pojavil tudi Župnik Cefizelj. Drugi z leve.
   .
   Pa me popravi, če to ni res. A sem te pogruntal, kaj, pizdek obsedeni? Mimogrede, a je tvoj “intelekt” sposoben sestaviti kakega stavka brez omembe sds ali jj? A verniki svete cerkve FDV in Studia City še niste prišli dlje kot do lastnega kokošnjaka?
   .

  • pesjanar

   Tudi tvoja ženska žlahta je med temi kurbami,zato si verjetno postal samojebec,ker so se ti babnice zagravžale.

 • if

  Ko dobi oblast v roke feministka, je konec normalne družine, normalne družbe in normalne države.
  Za tem tipom oblasti ostane le še pepel!

  • šmentanamuha

   Sem ženska, vendar ne podpiram današnjega levičarskega feminizma, ki je žensko v bistvu defeminiziral, iz nje napravil vulgarno spako, ki sramoti samo sebe in svojo ženskost.

   • Marijan Tončić

    Ta mi je zelo všeč, podpiram, “ki sramotijo same sebe”. Pa je ja jasno, d aje ženska steber družbe. To najbolj dokazuejo normalni majhni otroci, ko rabijo tolažbo, ko rabijo lep nasmeh se tako fantki kot punčke zatečejo k mami. Tata je, ampak daleč za mamo.

 • trumpet2018

  Švedska je tipičen primer kam nas pripeljejo skeglane feministke

 • cosmosjasnovidec

  Te nagraužne grdosinje pa res nimajo kaj pokazati saj ni ene pri kateri bi se mi dvignil.
  Same cape vendar so za kamelotrajbarske izrodke dobre.Zadeva je le ta,da musliči prav tako teh ne bodo naskakovali ampak bodo posiljevali druge.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • DJURO SUMAR

   Tebi se dvigne samo še na Janeza Janšo.

   • zoro

    izgleda, da tebi tudi.

 • Meho

  Same ljepotice. Po svoje jih razumem. Njihove intimne “zaklade” itak nihče ne pogleda, pa jih morajo razkazovat s prisiljenimi sredstvi.
  .

 • goldhorn

  Babe zmešane…..

 • bojan

  te feministke so satanove kuzle … tako prikazovanje je samo satanov način

  po slikah se jasnio vidi da so to nore babe za umobolnico

 • Zakon narave

  Hahaha…..uboge ženske…ziher so zatem dildote nadele in obračunale med sabo …hahaha

 • Rožle

  Od Ninđ … do Minđ…

 • Get Smart

  Kaj smo torej rekli? Kaj pa stoji nasproti “kulturi življenja”?

  KULTURA SMRTI = KOMINTERNISTIČNO oziroma tukaj predvsem
  MURGL SRBO RVACKO … skratka JUGOKOMUNISTIČNO pasjejebstvo pedrstvo pedofilstvo
  detomorilstvo uničevanje UMOR ropanje LAŽ blatenje ljudi NORČEVANJE
  sviranje kurtzu, prodajanje magle
  skratka PARAZITIRANJE na ljudeh …

  feminizem kretinizem drkalizem pasjejebizem vegizem socializem itd. = KOMUNIZEM
  tukaj MURGL JUGOKOMUNIZEM
  globalno pa kaviržido KOMINTERNIZEM in njegov MUSLIćKULTI itd. SERBUSIZEM,
  je
  AGITROPAGANDA KOMINTERNE = pranje možgančkov, laž, zavajanje …

  SMC SD DeSUS Levi LDS ZARES PS Bratuška Sholtes ŠARAC …

  vse to je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA,
  delajo za MURGL JUGOKOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.

  »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste Resnico in Resnica vas bo
  osvobodila.«

 • MEFISTO

  Takole, kot na obeh slikah, se gonijo prestradane levičarke, levičarji pa se med tem pederašijo.

  • zoro

   tudi to je res – kar je, je.

 • DJURO SUMAR

  Bolje je da kažejo svoje vagine, kot da se pretepajo med seboj. Predlagam, da to pričnejo izvajati muslimanke, ki še svojega obraza ne smejo pokazati. Sicer pa je po mojem mišljenju tole le biznis in nič drugega. Pomembno je, da nikomur ne škodujejo. Naj jih pridejo kazat v Radeče, jim bomo plačali krajnsko in pivo.

  • zoro

   s tem se pa strinjam.

   • DJURO SUMAR

    Menda si edini.

 • delaware

  Če bi jih muslici obrezali, ne bi to tako razkazovale..

 • delaware

  Ampak še zdej nisem pogruntu, v čem je tle fora…

  • Marijan Tončić

   In tudi ne boš, moraš bidi res prtegnjen, da razumeš kaj hočejo.

 • delaware

  Kaj bi bilo, če bi jaz in prjatlji slikali penise(sicer lepe in velike in dobro stoječe..) in objavili to na spletu?

  • šmentanamuha

   Vse je v estetiki …

 • delaware

  A ja..in še zraven tulili kot zblaznele zveri?

 • Balkica

  To niso nobene feministke, pač pa navadne K.O.Z.E. (naj mi koze oprostijo)!!!

  • MEFISTO

   Nič ne boš olepševal in jih primerjal s krotkimi in koristnimi kozami.

   To je levičarski drek, pa obračaj kakorkoli si želiš!

 • zoro

  no, to z dviganjem kril mi je kar všeč, upam, da jih v čim večjem številu posnemajo, da imamo še moški nekaj od tega – se vsaj vidi, da so ženske, da nimajo jajc npr., saj drugače za feministko nikoli ne veš kaj je.

 • Marijan Tončić

  Kaj so zakrili nekatere dele njihovih že upešanih teles? Morda zato, d ane vidimo kako jim sramne sutnice visijo do pol kolen? Grozno, veliko bolje je če imajo kake lepe bele hlačke, ki ti vzburijo domišljijo in ko je vzburjenost tukaj pol tako in tako nima veeze kako izgleda. Da ne bo pomote, že nešteto krat so dokazale, da tudi njih vzburja tisti grdi paličasti palček.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!