Šok za Francoze! Številni džihadisti so se infiltrirali v javni sektor, celo v policijo!

Foto: EPA

Poročilo poslancev francoskega parlamenta, ki je ušlo v javnost, je šokiralo z razkritjem, da so v francoskem javnem sektorju, med drugim celo v tamkajšnji policiji, infiltrirani številni džihadisti, proti katerim je nemogoče ukrepati.

Francoska poslanca Éric Diard iz vrst Republikancev in Éric Poulliat iz stranke La République En Marche! nepriljubljenega predsednika Emmanuela Macrona sta pripravila parlamentarno poročilo, ki je ušlo v javnost, iz njega pa izhaja, da je francoski javni sektor v zadnjih letih postal leglo islamskega radikalizma. Na letališčih, v bolnišnicah, v javnem prometu in celo v policiji zaposleni izražajo skrb zaradi radikalizacije javnih uslužbencev, proti katerim pa ne morejo ukrepati, bodisi zato, ker se bojijo, da bodo obtoženi islamofobije, bodisi zaradi pomanjkljive zakonodaje, navaja portal Jihad Watch.

Radikalizacija ni več omejena le na verske prostore, pač pa se širi na delovna mesta in v šole
Kot kaže, džamije in mošeje niso več ključni prostori, kjer se izvaja radikalizacija in novačenje džihadistov, to se vse bolj namreč dogaja na delovnih mestih in v izobraževalnih ustanovah. Sindikalist pariškega podjetja za javni promet RATP je med drugim poslancema v pogovoru zaupal, da so prostori na postajah za ženske postali praktično prepovedani in da prakticirajoči muslimani nadlegujejo muslimanke, ki vere ne prakticirajo.

Foto: epa

Z radikalizacijo se sooča tudi francoska policija
Tudi policija, ki naj bi državo varovala pred tovrstnim radikalizmom, se z radikalizacijo sooča v svojih vrstah, pri ukrepanju pa imajo precejšnje težave. Radikalizirane policiste namreč težko odkrijejo, ko pa so odkriti, je zaradi pomanjkljive zakonodaje proti njim praktično nemogoče sprejeti ukrepe. Lani je bilo tako med drugim razkrito, da se je radikaliziral tudi policist, ki je vodil ekipo, ki je varovala prostore satirične revije Charlie Hebdo. Revija je bila januarja 2015 napadena s strani teroristov, v napadu pa je umrlo 12 oseb.

J. Ž.

 • Estrim Rolls

  jebi ga. francozi, britanci itd. so se infiltrirali v njihove države in javne sektorje. oni pa v njihove. pravijo da je karma kurba

 • Vojvoda Šarec.

  Kot politične stranke v Sloveniji.

  • Estrim Rolls

   zelo si strog veliki vojvoda. sej vemo da ljudmila novak s svojo nsi zastopa vatikan. ampak ne moreš jo zaradi tega primerjati z isis. vatikanska sekta dela zločine na bolj skrit in prefinjen način. zato ni pošteno da jih enačiš

   • Vojvoda Šarec.

    Ljudmila je še najbol normalna od vseh politikov stare generacije.

    • Estrim Rolls

     bingo:D

 • dob

  Ne ga lomit! Kdaj se bodo pa pri nas normalni infiltrirali v šolstvo, na banke, v vlado, na policijo, v vojsko…
  Na sodišča si pa ne upam niti pomislt, to bi bilo že skoraj preveč, ker bi se država nagnila v normalo. Lohk bi se celo zvrnil in dol padl!

  Mi smo vendar ekvilibristična država in smo na to ponosni. Lovimo ravnotežje.
  Pa klovn vodi vlado.

  • KAPIBARA

   In ta kloven misli-pričakuje aplavz, ko bo odšel z odra..

 • Felikss_AH

  Zakaj neki šok… razen če so res popolni idioti… izvolili so si Macarona… na kar je po vsem očitnem sranju v EU Parlamentarnih volitvah Le Penova dobila vsega za 1% več glasov… morala bi pa vsaj za dvojno premagati Macaronove… v parlamentu imajo Muslimane… kot “bratje” im v Anglostanu. V vojski in obveščevalnih službah imajo Muslimane… v javnem sektorju dajejo prednost zaposlovanju Muslimanom in Črnim… enako kot v Britanistanu kjer en oddelek Londonske policije na enem namenskem javnem razpisu sprejema samo Muslimane.

  Časovno malce nazaj k Sarkozy-ju… ki je javno v svojem že znamenitem govoru 2012 kot predsednik pridigal Francozom (predvsem Francozinjam) – – “parite se s Črnimi in Rjavimi če ne bo država intervenirala… in to ni več izbira, to je obveznost… in v to gremo vsi skupaj” – – Da je mišljeno točno tako pa dokazuje masovni naval in uvoz izključno mladih Črnih in Rjavih iz vsemogočih Marakesh-vukojebin

  Pa tole da aktualna zakonodaja onemogoča ukrepanje proti “radikalizaciji” javnega sektorja in policije… zakaj pa ne spremeniti zakonodajo… a ja… to pa ne gre, ker tega ne bodo dovolili tisti ki iz globokega ozadja dirigirajo oblikovanje zakonodaje ter nastavljajo Ministre in Predsednike. Hmm… kdo pa so te globoko mistične figure… ker kot pri kriminalu obstaja pravilo – Sledi Denarju… tu pa obstaja pravilo sledi IMENOM… kar lahko vsakdo opravi sam… skoraj vse je kot na tapeti. Ena “zanimivost” pri temu je da v vrhovih prevladujejo AshkeNAZIstični osebki zaradi česar nič čudnega da nastavljajo lastne ljudi kjer so Sarkozy, Macron, Merkel, etc… ob asistenci obveznega Sorosa njihovi zanesljivi izbranci.

  Kako neskončna je izprijenost teh garnitur pa naslednje – Prilivi Muslimanov prinašajo njihovo obstoječe sovraštvo do Židov iz domačega im okolja v EU… vladajoče nomenklature in lokalne Židovske skupnosti tulijo – Antisemitizem… krivdo pa valijo na domačo Desnico, “Neo-Naciste”, Xenofobne Nacionaliste, Suvereniste… vse samo ne prave krivce – Muslimane!

  Po Anglofonskih omrežjih je konkretnih imen in funkcij ki jih zasedajo JAVNO ali v SENCI Kosher-vladajoči na tone… zaradi česar je tamkajšnja javnost daleč bolj seznanjena s tem kot pa v Sloveniji. Slovensko javnost pa je izjemno težko premakniti iz inertne miselnosti kar sem pred kratkim izkusil tudi na tem portalu iz ene ping pong izmenjave z v Levo “stabilizirano” bla-blatorko pod že “proslavljenim” kodnim imenom Dada – tu sva začela – https://nova24tv.si/svet/sok-v-trstu-ustavili-skupino-kar-stotih-migrantov-ki-naj-bi-tja-prisla-preko-slovenije-bo-minister-poklukar-prevzel-odgovornost-za-to-sramoto/#comment-4511654479 – končalo pa se je z njenim tipično Slo-večinsko “stabiliziranim” zaključkom – “Sorry, čitam le ozemljene članke, kar se tiče Slovenije ali kar je neposredno povezano s Slovenijo. Ostati želim prizemljena. Comon sense, that is all.” – – in to ti taka blekne kot da je Slovenija nekakšna izven-EU povsem samostojna… kar koli že.

  Cele generacije takih Kameno-Miselnih Slo-zabitežev ne razsvetli nobena debata, nobeni dokazi… točno tako kot je to že zdavnaj leta 1984 Američanom opisal Yuri Bezmenov (Sovjetski KGB prebeg) ki je dodal da za odpravo Marxistične vzgojne miselne indoktrinacije so potrebne najmanj dve generacije

  • Matt von Glanz

   “Pa tole da aktualna zakonodaja onemogoča ukrepanje proti
   “radikalizaciji” javnega sektorja in policije… zakaj pa ne spremeniti
   zakonodajo… a ja… to pa ne gre, ker tega ne bodo dovolili tisti ki
   iz globokega ozadja dirigirajo oblikovanje zakonodaje ter nastavljajo
   Ministre in Predsednike.”
   Le kako bi se naj tega lotili? Purge? Tudi z druge strani se lahko zgodi …

 • xtc

  Podobno kot v SLo JS.
  No tudi v Franciji počasi prihaja pamet,le da hudo pozno in da je čas ,da poči čim preje.

 • matjazr7

  Isto pri nas. 50 let so se infiltrirali v sodstvo, pa najdi sedaj en slovenski priimek med sodniki. 91 sem mislil, da jih bomo zmetali iz vojske, kje pa, vedno več je nekih poveljnikov z neslovenskimi priimki, policija je tako ali tako tuja, RTV, javni sektor nasploh … Tako da ne zvoniti za Francozi, zvonite za Slovenci, nas je doletelo isto. Vedno rečem, poglejte indijance kako so končali. Tako bomo tudi ostali domorodci, pa bistveno hitreje, kot so indijanci, ne bo potrebnih stoletij, samo par desetletij.

  • Estrim Rolls

   o čem ti pišeš? če greš pogledati seznam sodnikov v sloveniji, najdeš okoli 90% slovenskih imen in priimkov. isto je z vojsko itd. to so informacije ki jih lahko vsak ki ima 5 min. časa preveri. kaj je narobe s tabo da siriš laži in strah?

 • KAPIBARA

  Pa kaj čudnega, lepo jim je rekel makaron: S tem se boste morali naučiti živeti..
  Džihadistom državne službe, Francozom pa nasvet: Stopite čez cesto, na drugo stran pa boste dobili službo..
  Model brez potomcev, diktira kako bodo živeli potomci drugih..
  WTF…!!

 • skorpijon93

  kjer je islam tam je nasilje , tudi v sloveniji imamo že 3,6 % delež muslimanov, še leta 1991 pa 1,4 %

 • Dada

  Tega niti pol ne verjamem. “nepriljubljeni predsednik”, “sindikalist je zaupal dvema poslancem”, “parlamentarno poročilo je ušlo v javnost”, “tamkajšnja policija , en policist” Nakladanje tipa “nora24tv, to nakladanje nima nobene vrednosti, čvek o čveku…..

  • Clemen J.

   Ti dobro veš da je to res, ker zaradi vašega jihada si tudi ti prišla v slovenijo! Ko bo pač počilo, ker vi tako hočete boste pač to obžalovali, ker takrat nihče ne bo čez prste gledal takim kot si ti.

 • Olga101

  Saj so to hoteli, ali ne? Cerar bo varoval Italijane pred NEZAKONITIMI migranti!??? V Sloveniji jih bo pa v policijo in vojsko tlačil, da bodo svoje brate v Slovenijo švercali in trgovali z ljudmi?!!! Veleizdajalec!

 • Clemen J.

  Očitno se bo boj proti islamistom prvo začel v franciji!

 • Vesna Skukan

  Kot sem že rekla, najprej lulčka pokazat, šele potem služba. ;)