Šokantna razkritja o humanitarni organizaciji: V Združenih narodih zaposlenih več kot tri tisoč pedofilov, ki naj bi posilili že 60 tisoč ljudi!

Foto: Twitter/@SunPolitics

Dokumenti, o katerih govorimo, kažejo na to, da so ”humanitarni” delavci Organizacije združenih narodov posilili 60.000 ljudi. V organizaciji je bojda zaposlenih kar 3.300 pedofilov. Doslej skrivno, nelegalno in predvsem nemoralno početje znotraj organizacije, ki ga izvajajo njeni člani, je razkril žvižgač, spolno pa naj bi zlorabljali nedolžne po vsem svetu. Ker so humanitarci, v njihovo delo nihče ne dvomi, britanski davkoplačevalci pa jih posredno celo financirajo.

Do 60.000 posilstev, ki so pretresla svet, je prišlo v zadnjem desetletju. Slednje razkriva ekskluzivni dokument, ki ga je nekdanji visoki uradnik OZN Andrew MacLeod lani predal državni sekretarki za mednarodni razvoj Priti Patel. Tu se nahajajo ocene, da po svetu znotraj organizacije dela kar 3.300 pedofilov. Na tisoče ”plenilcev”, kot jih je sam opisal, se je namerno pridružilo organizaciji. Med pretvarjanjem in ukvarjanjem s t. i. humanitarnim delom so se približali otrokom in ranljivim ženskam. Več let so zločine prikrivali, sumničave sodelavce, ki so odkrili njihova početja, pa odpustili.

O razkritju je včeraj poročal britanski The Sun, s katerim je MacLeod delil podrobne informacije ter opozoril na problematiko in izjemno razširjenost škandala. 60.000 žrtev je ogromno število, ki temelji na MacLeodovih študijah in izračunih od leta 2016 naprej. Takrat je na sprejemu generalnega sekretarja OZN Antonia Guterresa civilno osebje OZN skupaj z mirovniki zlorabilo 311 žrtev v 12 mesecih. OZN priznava, da je dejansko število primerov najverjetneje še večje, saj podatkov o (ne)prijavljenih primerih primanjkuje, predvsem pa ne poznajo točnih informacij o dogajanju izven vojnih območjih.

Oblečena Unicefova majica še ne pomeni dobrih namenov
Na svetu je več deset tisočih pedofilov, ki se skrivajo za humanitarnimi dejanji in, ker nosijo Unicefovo majico, jih nihče ne vpraša, kaj počnejo. Lahko počnejo, kar želijo in niso kaznovani. Dejavnost je po svetu zelo razširjena, kriv pa je sistem, ki bi moral takšno početje ustaviti že pred leti,” je povedal MacLeod. V okviru ZN je delal že po vsem svetu, med drugim je vodil tudi različne operacije na Balkanu, Ruandi in v Pakistanu. Zagovarja in zavzema se za strožji nadzor delavcev na terenu, pa tudi za to, da se vse zlorabe privedejo pred britansko sodišče. Na podlagi dokazov, ki jih ima, je Priti Patel, ki je kot ministrica odstopila novembra lani, včeraj obtožila visoke uradnike v oddelku za mednarodni razvoj, da naj bi pomagali pri prikrivanju početja zaposlenih. Dejala je, da so jo ti želeli prepričati, da o posilstvu ne bi javno in kritično spregovorila in zatrjevali, da so pedofilsko v resnici nagnjeni vojaki.

Ministrica za mednarodni razvoj Združenega kraljestva Penny Mordaunt. (Foto: epa)

Ali to pomeni, da britanski davkoplačevalci nevede financirajo posilstva?
Velika Britanija je ena izmed desetih največjih donatorjev, ko govorimo o proračunu OZN, saj jim letno nameni kar več kot dve milijardi evrov. MacLeod vztraja, da je to trden dokaz, da se ”otroško posilstvo nenamerno financira s strani britanskih davkoplačevalcev”. Dejal je tudi, da je vedel, da poteka “veliko razprav glede početja uradnikov in da je nekaj treba spremeniti. Zgodilo se ni nič, glede na zapisane nepravilnosti pa so tisti, ki so na to opozarjali, bili enostavno odpuščeni“.

Proti OZN naperjeni tudi ostali v britanski politični sferi, ki organizaciji ne zaupajo več
Tudi konzervativni britanski politik Conor Burns je dejal, da je to razkritje vrh vsega, kar se je dogajalo zadnja leta. Pozval je, da je treba najnovejše ugotovitve jemati zelo resno in dodal: “Verjamem, da so se v preteklih letih dogajale sistematične, dobro organizirane in prikrite dejavnosti.” Ministrica za mednarodni razvoj Združenega kraljestva Penny Mordaunt je zatrdila, da bo pospešila “aktivnosti in delo pri odkrivanju in boju proti spolnemu izkoriščanju in zlorabam v OZN ter drugih mednarodnih organizacijah“. Lani septembra je predsednica vlade Združenega kraljestva Theresa May zagrozila, da Britanija ne bo več financirala OZN, dokler si ta ne pridobi njenega zaupanja.

Anja Lepej

 • Merkava4

  Koliko časa že ponavljamo o kriminalnih dejanjih raznih organizacij zN, Belih čelad in podobnem sranju, ki bi morali biti ustreljeni na mestu dogodka – sedaj se bo pa razvodenelo vse skupaj! Gutierez je pa pravi kapselj za čiščenje tistega hleva…

 • učko

  Naša levuharska LGBT pravi, da je to povsem normalno in O.K. !

  • Slovenec 33

   Naša okupatorsko veleizdajalska oblast, ki temelji na verskih blaznežih, ki so med vojno streljali Slovence kot talce, polnili jame in brezna z rodoljubi in ob koncu vojne izvedli še največjo veleizdajo slovenskega naroda, ko so omogočili nadaljevanje okupacije, je izrojena do obisti.
   Njhovo podpiranje izrodkov in opičjakov je rezultiralo natanek garažnih psov, pedofilijo, kanibalizem, zoofilijo in uvoz novih okupatorjev, katerih obnašanje preferira klanje, histerijo, pedofilijo in agresivnost nad staroselci..
   Zanje so LGBTQ izrodki najbolj vredni osebki, kar jih živi na slovenski zemlji in jim talajo denar za “kulturne ” dosežke, ki so dejansko zločin proti naravi in slovenskemu narodu.
   Prav zaprav nič novega, enako kot njihovi predniki, ki se kitijo z zmago nad nacizmom in fašizmom, dejansko pa zagovarjajo najbolj zločinski veri v človekovi zgodovini.
   Tudi v svetovnem vrhu je podobne podleže naplavilo na vrh in zato imamo opravka z poklicon izrojenostjo in pedofilijo na vseh nivojih.

 • bojan

  Razne humanitarne, nevladne kozjejebske združbe so leglo pedofilov. Zagovarjajo migrante samo da do otrok pridejo.

  vse pred zid postavt pa pooof … pedofili so umsko bolani izmečki in jih je treba nemudoma kastrirat pa zapret do konca življenja

 • Domus Lubus

  “Takrat je na sprejemu generalnega sekretarja ZN Antonia Guterresa civilno osebje ZN skupaj z mirovniki zlorabilo 311 žrtev v 12 mesecih.”
  To je bil pa res dolgotrajajoč sprejem.

 • freedomfighter

  Vse ki so to delali in vse ki so za to vedeli zapret za 100 let pa se bodo take stvari koncale

 • Matt_von_Glanz

  zaradi muslimanskih vrednot bo itak prišlo do redefinicije pedofilije. Z njihovega vidika je to preprosto -sex.

 • Antonius

  Humanitarci zlorabljajo revščino, da sami na njen račun dobro živijo.
  Saj je vendar že ves čas znano, da od nabranega denarja kar dobra polovica ponikne za njihovo delovanje.
  Seveda, sedaj, ko je postala modna in družbeno sprejemljiva še kultura LGBT, postaja pedofilija skoraj nekaj vsakdanjega. Šerijatarji s porokami tovrstno norost zdaj že v Evropi uspešno uveljavljajo.
  Danes nihče več ne more biti dejavno humanitaren, če ne prisega na načela LGBT.
  Svet postaja sprevrženo humanitaren, zato so humanitarni delavci v tej zgodbi, sestavni del te sprevrženosti. Kdor je z izgovorom na humanitarnost za seks zlorabil otroka, bi mu morali za *nagrado* prepucij odrezati pri jajcih.

 • dr Janez Sveti

  Dobri strički z bomboni, ki skrbijo za uboge otroke. Oni jih imajo ZARES radi.

  DR Janez SVeti vesoljc

  • xtc

   Kot partizani deklice.

   • dr Janez Sveti

    Nisem ravno prepričan, ker sem slišal zgodbe o partizanih, ki so bili ustreljeni zaradi ljubezni med njimi in soborkami.
    Naj te sovraštvo ne zaslepi.
    DR Janez Sveti

    • slosin

     …posledica ljubosumja partijskega sekretarja…

     • dr Janez Sveti

      Seveda je bilo tudi tega veliko. Drži.
      DR Janez Sveti

    • Karmen

     Bile so pa borke. Sama vem za tri. Bile so noseče, obljubili so jim oskrbo na gorskih kmetijah, na poti do tja jih je pa zadel strel v hrbet.

 • xtc

  Dejstvo je ,da je treba tale OZN nehat financirat,je postal leglo levakarskih izrodkov.

 • Morala

  Ogabno…zlorabljajo revščino, sami pa živijo na veliki nogi…

 • Karmen

  So pa res pregnani pedofili. Najprej so se zrinili v vrste duhovnikov, ko je tam prišlo do razkritja, pa gredo lepo med humanitarce. Seda resnično verjamem izjavi,ki sem jo prebrala pred leti, da pedofili poiščejo službe, da so lahko v stiku z otroci.

 • dare326

  Operacije Združenih narodov so najbolj razsipno in koruptivno področje mednarodne pomoči. Izjemne plače za varnostno nepomembne službe, nakup najdražjih tehničnih sredstev itd. Recimo nakup Toyot za 1 km ceste in helikopterska dostava džipov v džunglo… Sex v zameno za konzervo hrane, šverc dragih kamnov… vse to plačujemo.

 • šmentanamuha

  Pozitivno je to, da se je začelo o pedofiliji javno govorit kot o družbenem zlu. Tu so zdaj še šeriatarske otroške poroke in obrezovanje (mesarjenje spolovil) malih muslimanskih deklic. Kdo bo temu napravil konec?

  • Mihilus

   No če si že ravno omenil FGM mislim, da je mestu, da se dotaknemo tudi MGM. V ZDA je naprimer več kot 100 miljonov dečkov, ki so bili ob rojstvu obrezani.

   • šmentanamuha

    Kakor koli, dečkov ne pohabijo, deklice pa so za vse življenje pohabljene in onemogočene v uživanju spolnosti. Nekatere dečke pa obrežejo zaradi zdravstvenih težav. To dvoje ni primerljivo, ker ima povsem drugačen pomen. Obrezovanje žensko simbolno kastrira.

    • cosmosjasnovidec

     Musliči dečke obrezujejo predvsem zaradi tega,ker naj bi imeli vsi zakrnele penise.
     ————————————————————————
     Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
     DR.Cosmosjasnovidec

    • Mihilus

     Jaz dobro razumem ozadje teh običajev. Obrezovanje se je razvilo med musliči in židi, ker so po naravi nehigienske svinje in so na ta način izboljšali higieno in s tem kvaliteto življenja. Obrezovnje žensk se je kot običaj razvil, ker so črne/rjave ženske po naravi navadne vlačuge in so z prekomernim kurbanjem škodovale družbi kot celoti.

     Evropske ženske ob odsotnosti vpliva židov (njihov kulturni vpliv je kriv, da so danes tudi Evropske ženske totalne vlačuge) dovolj zadržane, evrpski moški pa dovolj higienični, da to ni potrebno.

     Danes vsekakor ni nobenega zdravstvenega razloga za masovno obrezovanje fantkov ob rojstvu. O temu kako vpliva na seks in “užitke” pa ni narejene nobene verodostojne študije. Podatke, ki jim imamo pa kažejo na to, da se poslabša: moški rabi dlje časa, tudi ženske z obrezanimi partnerji rabijo dlje časa in imajo mnogo pogosteje težave z doseganjem vrhunca.

     Ljudje smo naštelani tako, da zagovarjamo svoje odločitve pa naj bodo še tako trapaste. Zato težko verjamem moškim, ki so se obrezali (ali pa ženskam z obrezanci), da so objektivni. Naprimer poznam nekoga, ki se je po nabavi peči na kurilca prepričal, da ogrevanje na kurilca stane enako kot na drva.

   • črnogled

    Po večini so to Židi.

 • cosmosjasnovidec

  Enako kot je bilo v celi prejšnji Yugi pod diktatorstvom pedofila “tita-posušenega penisa”.
  Diktator “tito-posušeni kurac (posušil se mu je ravno zaradi prdofilstva)” je bil velik pedofil in ljubitelj nategovanja ovc ter koz v riti zato so to naklonjenost k pedofilstvu in buzerantstvu uveljavili tudi vsi komunajzarji saj jim je to bila kot neka njihova izprijena čast.
  Tisti komunajzerji kateri so se poročili so se le zaradi blamaže čeprav so istospolno usmerjeni saj je diktator dal tak ukaz zaradi povečanja prebivalstva.Žene so nategovali v riti razmnoževali so se pa umetno torej so drkali v steklenice spermo so pa ženskam umetno vstavljali v bolnišnicah.Seveda enako nastrojenost sedaj uporabljajo tudi LEVAKI saj so vsi potomci komunajzarske drhali.
  O tem so ženske seveda morale strogo molčati izgovori so pa bili,da ne morejo zanositi ter se morajo umetno oplojevati,če je kdo kaj vprašal.
  To pedofilsko nastrojenost ter buzerantsko usmerjenost so pa podedovali tudi “Angleži,Rusi in Amerikanci”ko so za oziroma proti koncu vojne bili tukaj na balkanu.
  Pedofilstvo ter istospolno usmerjenje izvira že iz muslimanskega balkana še iz davnih časov,ko so srbe predvsem pa bosanđerose nategovali v riti “turki” kateri so jih imeli za spolne sužnje takrat,ko so harali stoletje po njem.
  ————————————————————————
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec

  • Franc Šink

   In veselo zamenjali steklenice.Zato je vse pomešano med seboj.To je dobro vidno v vsakdanjem življenju.