fbpx

Šokantno dogajanje v naši neposredni soseščini: Musliman pretepel žensko na pogrebu, ker ni imela pokritega obraza!

Canan K. (Foto: Twitter)

Canan K. (Foto: Twitter)

Muslimanska skupnost v Avstriji se je spet prikazala v “lepi luči” glede spoštovanja žensk. V Avstriji je skupina Turkov brutalno pretepla žensko in ji uničila avtomobil, ker na pogrebu ni imela zakritega obraza. 

Avstrijo pretresa nov škandal, v katerega so vpleteni pripadniki migrantske skupine. Pripadnica turške skupnosti Canan K. se je udeležila pogreba svoje znanke in njenih dveh otrok, ki jih je ubil njen mož. Nato je sledil šok. Po pogrebu je vstopila v hišo svoje znanke, kjer se je zaradi njenega nepokritega obraza pričela nočna mora, kakršne ni pričakovala niti v sanjah.

“Pojdi ven, kurba! Izgini takoj!” je neka ženska začela kričati nanjo zato, ker ni imela prekritega obraza. Takoj zatem jo je obkrožila skupina dvajsetih Turkov. Eden izmed njih je žensko močno udaril in jo ranil po obrazu. “Udaril me je zelo močno. Uničili so moj avtomobil. Hitro sem pobegnila in se odpeljala na policijo,” je bila šokirana in pretresena Canan K. Dogodek se je zgodil v avstrijskem mestu Kottingbrunn.

Nov avtogol avstrijske muslimanske skupnosti
Avstrijska muslimanska  skupnost si je zabila še en avtogol. Namesto da bi se trudili približevati evropskim vrednotam družbe, so se fizično spravili na nežnejši spol in ponovno dokazali, da ne sodijo v naš civilizacijski prostor, kjer se ženske ter njihovo integriteto globoko spoštuje.

Luka Perš