fbpx

Šokantno! Srbskega zvezdnika migrant iz Turčije ubil z ukradenim avtomobilom?!

Prometna nesreča v kateri je umrl Šaban Šaulić (vir: twitter)

Kot poročajo številni mediji, je bila mazda, s katero je Turek Levent povzročil nesrečo, v kateri je umrl priljubljeni balkanski glasbenik Šaulić, po vsej verjetnosti ukradena. Poročali smo že, da je bil povzročitelj med nesrečo pijan, ni imel niti nemškega niti turškega vozniškega dovoljenja, prav tako pa naj ne bi imel nemškega državljanstva. V nesreči je poleg Šaulića umrl še njegov prijatelj Kerić.

Voznik mazde, ki je zakrivil nesrečo, v kateri je umrl priljubljeni balkanski glasbenik Šaban Šaulić, je spregovoril. Alsin Levent je svojemu odvetniku namreč povedal, da se ne spomni nesreče ter da je v šoku. Kot poroča srbski Kurir, pa je zadeva še hujša – mazda, s katero je migrant pijan povzročil nesrečo pri hitrosti 180 kilometrov na uro, je bila po vsej verjetnosti ukradena, in to prav usodnega večera. Za zdaj je namreč jasno, da vozilo ni bilo njegovo, več pa bo pokazala preiskava. Leventu je bil pripor odrejen za obdobje 48 ur, trupli Šaulića in njegovega prijatelja Mirsada Kerića, ki sta umrla v nesreči, pa se še vedno nahajata na inštitutu za sodno medicino v Bilefeldu. Pričakuje se, da bo obdukcija opravljena danes.

35-letni Turek Alsin Levent (Vir: Twitter)

Levent ni imel nemškega državljanstva, vozil je pijan in brez izpita
Kot smo na Nova24TV že poročali, je Levent povzročil prometno nesrečo v vinjenem stanju, poleg tega pa ni imel vozniškega dovoljenja, niti turškega niti nemškega. Do prometne nesreče, v kateri sta umrla Šaulić in Kerić, je prišlo v zgodnjih jutranjih urah 17. februarja na avtocesti na severozahodu Nemčije, Šaulić in druščina pa so se vračali s koncerta v Bielefeldu na letališče, ko se je v avto zaletel 35-letni Levent. Ta naj prav tako ne bi imel nemškega državljanstva, kakor se je sprva trdilo.

J. Ž.