Somalijski migrant na Švedskem aretiran šele po napadu na 21 ljudi!

Spolni napadi migrantov na ženske so postali stalnica evropske črne kronike.

Policija na Švedskem je aretirala 22-letnega migranta iz Somalije, ki je osumljen, da je septembra v mestu Eskilstuna, zahodno od Stockholma, izvedel več napadov na nič hudega sluteče ženske, ki so se sprehajale po mestu. 

Migrant se je znašel pod drobnogledom policije, ker je več žensk z istega območja poročalo, da jih je med kolesarjenjem napadel temnopolt moški. Večinoma jih je udaril v obraz ali pa je pljunil vanje.

Preiskovalci so izmuzljivega Somalca poimenovali “kolesar”. Šele ta teden je policiji uspelo izslediti problematičnega migranta in ga aretirati. V petek so moškega aretirali zaradi suma storitve velikega števila primerov zlorab in goljufij ter nezakonitih groženj, poroča Fria Tider.

Foto: iStock

Identiteta javnosti ni znana
Za “kolesarja”, čigar identiteta javnosti ni poznana, se smatra, da je od lanskega poletja napadel vsaj 21 ljudi. Večina žrtev je bila žensk, poroča Voice of Europe. Policija ga je uspela aretirati šele po njegovem zadnjem napadu, ki ga je zakrivil 17. septembra. Sodeč po poročilu o aretaciji je moški star 22 let, ima somalijsko državljanstvo, zaradi česar je potreboval tudi tolmača. Tožilstvo izpostavlja, da obstaja utemeljen sum, da bo migrant še naprej povzročal kazniva dejanja. Motiv za napade pa zaenkrat ostaja skrit.

Hana Murn

 • ZatonMesecnikov

  #Somalijski migrant na Švedskem aretiran šele po napadu na 21 ljudi!#

  Pač Levičarji so po vsakem napadu rekli, dajmo mu še eno priložnost. Po 21tem napadu, pa so rekli, sedaj je pa dovolj.

  Pa še vedno bo imel tako kot ameriški sužnji nekoč, bistveno višji standard življenja v švedskem zaporu, kot bi ga imel pa v Afriki.

  • Gordon Ramsey

   Janšina propaganda… A nič navjo dokumentiral kaj pa Nato dela v siriji?!?!

   • pajot

    Good by…

  • KAPIBARA

   Mislim, da je ta 21 žrtev bila ta leftardska

 • Unikatna

  Če bi ga kateri namahal in mu polomil kosti, bi ga takoj aretirali…

 • Andrej

  Švedi naj si preberejo drobni tisk. Tam piše, da so ilegalcem njihove ženske na prosto razpolago. A Švedi ne vidijo tega drobnega tiska? Čudno, ilegalci ga. Zelo jasno. In ga tudi uresničujejo.