Soros steguje lovke tudi nad Irsko ter irskimi mediji

Vir: epa

Protest

Na Irskem so bili pred kratkim objavljeni izsledki ankete “Sign of the Times”, ki je bila izvedena v januarju in februarju 2019. Rezultati so pokazali, da se večina Ircev počuti nelagodno zaradi vedno večjih sprememb družbe, ki so odraz globalizacije. Slednja je predvsem posledica politike odprtih meja, ki jo tamkajšnji politiki spodbujajo ob podpori številnih medijev, za katerimi stoji George Soros.

Na Irskem so bili pred kratkim objavljeni izsledki ankete Sign of the Times, ki je bila med Irci izvedena v januarju in februarju 2019. Kljub favoriziranju politike odprtih meja s strani irskih politikov in medijev so rezultati ankete pokazali, da Irci ne glede na vse še vedno mislijo s svojo glavo ter so sposobni razbrati negativne plati globalizacije. Večina (61 odstotkov) vprašanih se je namreč strinjala, da se narod prehitro spreminja, 69 odstotkov pa, da je za irsko družbo značilna prevelika politična korektnost.

Kljub jasnim dejstvom, ki so razvidna iz rezultatov ankete, so slednja številni irski mediji, ki ne skrivajo podpore politiki odprtih meja, predstavili povsem enostransko. V enem izmed njih, Irish Timesu, je bilo tako v navezavi na anketo predstavljeno predvsem dejstvo, da so se družbene razmere na Irskem v zadnjih letih zelo spremenile, k čemur naj bi nakazovale zlasti referendumske odločitve v letih 2015 in 2018 za uzakonitev porok istospolnih parov ter odpravo prepovedi splava. Ob tem si je Ian McShane, novinar, ki je zagotovil analizo ankete za omenjeni medij, privoščil celo to, da je protimigrantske politike nekritično obtožil, da predstavljajo nevarnost za državo. Podobno neobjektivni so tudi številni drugi irski mediji. To je jasno nakazal dogodek pred približno mesecem dni, ko so družno očrnili Peadarja Tóibína, nekdanjega poslanca irske stranke Sinn Féin. Vse to izključno zaradi tega, ker je izjavil, da je potrebno priseljevanje na Irsko bolj načrtno upravljati.

Prste vmes ima Soros
Primat medijev in politikov, naklonjenih priseljevanju, na Irskem omogoča Evropska mreža za boj proti rasizmu (ENAR), organizacija, ki jo financira kontroverzni madžarsko-ameriški globalistični financer George Soros. Pomembno vlogo pri tem ima tudi tako imenovani “protirasistični protokol”, ki ga je skupaj podpisalo kar 12 irskih političnih strank, vključno z vladajočo Fine Gael. Vpliv Sorosa na Irskem bi se v prihodnje utegnil še povečati. Doslej namreč še ni bil sprejet noben zakon proti sovražnemu govoru, kar pa bi se v prihodnje utegnilo spremeniti, zlasti zaradi pritiskov številnih nevladnih organizacij, med katerimi je tudi Združenje državljanskih svoboščin za Evropo (Liberties), ki je prav tako podprto s strani Sorosa.

George Soros (Vir: epa)

M. D.

 • skorpijon93

  TO NE velja za višegrajske države , niso multikulturne in ne marajo muslimanov !

 • xtc

  Zelo enostavno nevladne organizacije se lahko financirajo le iz domačih nevladnih virov in proračuna.

  • KAPIBARA

   Za kaj pa še iz proračuna ??

   • freedomfighter

    Ja pa kr prepovedal bi financiranje iz tujine…kaj je naslednja stvar izgon tujih podjetnikov?

 • ljubinica

  Ja, na Irskem je obupna situacija.
  Sem videla nekaj videov, ki prikazujejo stanje.
  Migrante naseljujejo po vaseh, mnenje domacinov oblasti ne zanima.
  Primer: Vdova je ostala po smrti moza sama v hisi (otroci so se ze odselili). Na obcini so takoj po smrti moza izracunali, koliko migrantov lahko sprejme v hisi ….
  Sem pa videla tudi eno crnko, ki je na Irskem nekaj vec kot 10 let in je glasno, agresivno prevpila vse sodelujoce na okrogli mizi in Irce zmerjala z rasisti …
  Irci so se pa ponizno branili in zagotavljali, da vecina ni rasisticna …. Uzas.

  • xtc

   Ko bo prekipelo bo z vlado vred letela čez klif.

  • cosmosjasnovidec

   Vdova bi morala kamelotrajbarsko muslimansko golazen,če so ji jo naselili v hišo zastrupiti,da bi pocrkali.
   Druga črnuharska nesnaga je pa seveda muslič tako,da ni čudno,če jih zmerja z rasisti.
   Za to črnuharsko golazen oziroma nasplošno za vso so pa krivi Irci sami,da ne pometejo z njimi.
   Mislim pa in koliko Irce poznam tega ne bodo dolgo trpeli in se bodo slej ko prej uprli tako kot so se vedno takrat pa bodo masakri.
   ————————————————————————————————
   Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
   DR.Cosmosjasnovidec
   —————————————————————————————-

   • freedomfighter

    Spet te primitivni alkoholizirani izpadi…legenda svojih krajev a tebe ni nihce naucil osnov komunikacije…ves mnenje se da izraziti brez primitivizma pa se ljudje te bolj resno vzamejo…ti si najbolj komicen komentator na vseh slo portalih

 • cosmosjasnovidec

  Sem že nekje objavil pa še bom enkrat za vsak slučaj.
  Ravno danes sem bil seznanjen,da musliči predvsem ženskega spola hodijo naokrog po vaseh spraševat ter iščejo,če kdo prodaja hiše.
  Relacije so predvsem bližina Avstrije oziroma avstrijske meje.Kot sem bil seznanjen je ena izmed teh muslimank na avtomobilu imela MB registrsko oznako govori pa mešanico bosanščine in malo slovenščine vmes.Verjetno gre za tihotapce kateri bi z nakupom hiš imeli zbirne centre za kamelotrajbarsko muslimansko nesnago katere tihotapijo čez meje.
  Ko jaz dobim katero od teh se ji ne obeta nič dobrega.Čeprav so muslimanke oziroma vse balkanke največje kurvetine in takoj vse dajo ji bom,ko mi bo fafala v usta zabil zraven penisa še jajca katera ji bom zalil z spermo pa se naj prasica zaduši zraven fafanja.
  ——————————————————————————————–
  Vsakemu levaku,komunajzerju,čefutarju ter seveda musliču se poščijem v usta in na glavo.
  DR.Cosmosjasnovidec
  —————————————————————————————-

  • KAPIBARA

   UUUuuu smo pa hudi…. :-( :-)

   • Matt von Glanz

    Tokrat misli resno, ga poznam.

    • KAPIBARA

     Hvala Bogu….

     • Matt von Glanz

      Nikoli ne bodo našli morilskega orodja!

  • freedomfighter

   Opa spet neke groznje po internetu…sigurno je vse zelo strah hahah ti legenda svojih krajev se raje loti svojega problema alkohizma ker v takem stanju bos tezko koga pretepel…razumem pa tvojo jezo glede na to da ima muslimanka dovolj denarja za hiso v avstriji ti pa komaj zberes za rundo…frostracije so logicne

  • Perkele

   A si opazil, da se teritorij vaških legend zmanjšuje, poglej te podatke:

   https://pxweb.stat.si/pxweb/Dialog/varval.asp?ma=05E1008S&ti=&path=../Database/Dem_soc/05_prebivalstvo/15_sestava_preb/05_05E10_drzavljanstvo/&lang=2

   Evo, kaj pravi SURS za obdobje 2011 2018:

   Slovenski državljani:
   1 967 443 → 1 945 005
   SALDO: – 22 438

   BiH državljani:
   38 836 → 54 044
   SALDO: + 15 208

   Kosovo
   9 034 → 14 860
   SALDO: + 5 826

   Srbija:
   7 561 → 11 832
   SALDO: + 4 271

   Makedonija:
   8 817 → 11 346
   SALDO: 2 529

   Hrvaška:
   7 738 → 9 472
   SALDO: + 1 734

   Kmalu bo tvojo gostilno kupil Azrim iz Novog Pazara, tako da se pripremi na novu kulturu. Ponovi: salam alejkum, alejkum salam!

   • freedomfighter

    Oh ves tale legenda nasih krajev ima sigurno nacrt kako oziviti tradicionalno zivljenje in tradicionalne vrednote na podrocju slovenije in evrope…zacel bo pri zapiranju vseh drugace mislecih, intelektualcev in seveda vseh ki so kaj dosegli v zivljenju zato da bo bogastvo lahko razdelil med “delavne” alkoholike v njegovem baru ki jih druzba in drzava tako zanicujeta…njegov teritorij pa je tam med domacim kavcem in wcjem v prvi gostilni…tam s svojimi legendami planirajo izgradnjo novega, boljsega sveta kjer bodo tudi njihove sposobnosti zapijanja nekaj vredne

    • Perkele

     Tisti Avstralec, ki je streljal na Novi Zelandiji, je imel tudi veliko za povedat o rodnosti in menjavi bele rase, sam pa brez otrok.

     Tako je po moje tudi pri naših vaških legendah, glasni za šankom, pa še to samo prvi teden v mesecu, ko pride sociala.

     Verjetno niti Jusufi gradbeništvo ne zaposli takega primitivca, tam moraš mešat cement, ne pa stresat naokoli svojo primitivnost. Albanci več prispevajo v državni proračun kot legende naših krajev, žalostno.

     • freedomfighter

      Absolutno…takih primitivcev ki samo otresajo jezik nihce ne potrebuje…najbrz ima toliko proti cefurjem ravno zaradi tega ker ppdjetniki raje zaposlijo njih od njega kar je pac ligicno glede na nivo njegove komunikacije…take ki jih on pise nisem slisal se od najbolj primitivnih bosancev pa jih poznam kar nekaj…to je tista stvar ki mi je v najvecjo sramoto da med vsemi primitivnimi cefurji najbolj primitiven izpade zapit slovencelj

 • dob

  Vzgojili so cele generacije samomorilcev, ki se sploh ne bodo znale braniti.
  Oni dejansko mislijo, da je to, da se ne braniš, “humano”!

  Samomor je human, evtanazija je humana, abortus je human…. ne vem zakaj ne bi potem bila tudi lakota humana.

  • freedomfighter

   Ti dob daj povej od kdaj muslimani podpirajo abortus in evtanezijo…oni so glede teh tem istega mnenja kot ti

   • dob

    usrane
    daj povej od kdaj se evtanazija piše evtanezija!

    Muslimani podpirajo sekanje glav, polivanje s kislino po obrazu, klanje z nožem in požiganje verskih objektov. Njim odgovarja isto, kar tebi, ti usrane psihopatsko in sprenevedavo!
    Zdaj muslimani še govorijo o spravi, o sožitju (vsaj tile slovenski)… kmalu bo padel ukaz, in tedaj bodo sledili dogmi.
    Njih ustava RS ne zanima! Tako kot tudi komuniste ustava ne zanima.

    Salvini je zanje fašist zato, ker brani svojo državo in se ravna po ustavi in zakonih!
    Kkao si upa?! Ravnati po zakonih svoje države????? Kdo je še to slišal?

    Tudi komunisti so v začetku govorili o spravi in o pravičnosti. Potem so “čistili”.
    Zdaj smo že spet globoko v brezpravju in pri njihovih grožnjah na proslavah.

    Pri psihopatih je vse odvisno od ukazov z vrha. Ker so brez lastne volje, poslušajo dogmo, muslimani versko, komunisti pa Manifest, ki je njihova dogma. Ukazi bodo pa kučanovi.

    Iztrebljanje sovražnika je zanje, tako piše v programu, oz. v dogmi.
    Zgini, kreten.

    • freedomfighter

     Ja in kaj ima sekanje glav, polivanje s, kislino, klanje z nozi in poziganje verskih objektov z evtanazijo…vsak clovek ki da verske zakone nad ustavo je nevaren in muslimani niso nic drugacni…se vedno pa ne vem kaj naj bi imeli muslimani z evtanazijo…oni so strogo proti temu…zgleda malo mesas pojme bebcek…pa jaz sem.tebe vprasal nekaj o.muslimanih ti mi papises o milanu kucanu in komunistih…blaznez…najbrz si le drugi nick za cosmo psihopata ker imata isti primitiven debilen nacin komunikacije…zgleda te v soli niso naucili niti osnov kulturne komunikacije

     • dob

      Nabijem te na kurac!
      Toliko o kulturni komunikaciji

     • freedomfighter

      Well…I rest my case.

     • Jeffrey

      Ja, veš kaj…to bi že moral vedeti, da se lahko vedno lotiš katerekoli teme, ampak on bo na koncu vedno Kučana potegnil iz klobuka…obsedenost je pač obsedenost in tukaj ne moreš kaj dosti pomagati….pa saj vidiš, da v navalu svoje obsedenosti ni več zmožen krotiti niti svojih (sicer prikritih) homoerotičnih fantazij…^^

 • freedomfighter

  Torej moti jih da se pre hitro spreminja druzba ne pa da se spreminja…no s tem se najbrz vsi strinjamo…na sreco to pomeni da vseeno niso za status quo ali tradicionalizem ker drugace bi bili proti spremembam

 • Olga101

  Sorosa bi bilo potrebno zapreti za rešetke do smrti zaradi podkupovanja politikov, trgovine z ljudmi in terorizma!

 • Get Smart

  KaviaržidoKOMINTERNA oz. MURGL KOMUNISTIČNA Jugoslavija NI PROTI KAPITALU, razumete, NISO PROTI KAPITALIZMU, kot ste otroci kupili FEJK kaviaržidokomintern PROPAGANDO, so PROTI KAPITALU V LASTI LJUDI. Razumete? KaviaržidoKOMINTERNA ima V LASTI »vse« tovarne, denarne sklade, banke …
  SOCIALIZEM = MURGL JUGOKOMUNIZEM = FAŠIZEM = KOMUNIZEM = JUGOKOMUNIZEM = USTAŠIZEM = ČETNICIZEM = TURČIZEM = FEVDALIZEM = LIBERALIZEM = KAPITALIZEM = MUSLIćKULTIZEM … vsi ti »-izmi« so t. i. POPULISTIČNE floskule, vse po vrsti so tvorbe kaviaržido KOMINTERNE = SUŽNJELASTNIŠTVO = kaviaržido KOMINTERNIZEM = KOMUNISTIČNA INTERNACIONALA.
  Dovolj bo, če pogledate NAJVEČJE KAPITALISTIČNO združenje v Sloveniji = FORUM 21.
  FORUM 21 je MURGL JUGOKOMUNISTIČNO združenje vsega NAROPANEGA KAPITALA, ki ga je KOMUNISTIČNA JUGOSLAVILA naropala v Sloveniji, predsednik pa je tovariš Milan KUćAN, ki je tudi predsednik PREDSEDSTVA CENTRALNEGA KOMITEJA KOMUNISTIČNE PARTIJE JUGOSLAVIJE v Sloveniji, ki so jo uradno preimenovali v SD = SOCIALNI DEMOKRATI, podmladek SKOJ = Savez komunističke omladine Jugoslavije, pa so uradno preimenovali v LDS.
  SMC DeSUS Levica SABratuške SD ŠARAC … in ZARES_ggolubić POZITIVNA-srbija dobri dobovški viranti zeleni pirati LDS … so vse le “novi-obrazi” teh struktur KPJ + SKOJ, ki je dejansko ENA = KOMUNISTIČKA PARTIJA JUGOSLAVIJE = MURGL KOMUNISTIČKA JUGOSLAVIJA.

 • Get Smart

  POLITIKA = pomeni DELO za POLITEJO, SKRB za POLITEJO = DRŽAVO. POLITIK je tisti, ki na kakršenkoli način dela za POLITEJO (državo). POLITIKE najprej RAZLIKUJEMO glede na (1.) PRIPADNOST POLITEJAM, torej ZA katero DRŽAVO DELAJO, za svobodno pravno Slovenijo, kot dela edina ČLOVEŠKA stranka v Državnem zboru Republike Slovenije, torej SLOVENSKA Demokratska Stranka, ali delajo ZA ZLOČINSKO MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO = Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak … in (2.) na KAKŠEN NAČIN delajo za POLITEJO: poštena občečloveška dela ali izvajajo ZLOČINE PROTI ČLOVEŠTVU kot MURGLkomiji.
  Kaj PODTIKA kaviaržidoKOMINTERNISTIČNA PROPAGANDA in otroci neumno ponavljajo: “vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo”, “nogomet je grd”, “nogomet je kurba”, “nogomet krade” … in kar je še bulšitizmov in LAŽI, ki jih je KOMINTERNISTIČNI (v lasti +90 % medijev na svetu) oz. MURGL JUGOKOMUNISTIČNI propagandni stroj (v lasti 99 % medijev v OKUPIRANI POLITEJI Sloveniji) naselil v oprane glavice OKUPIRANIH ljudi. Vzemimo primer »vsegliharstva«: nogometaš (napadalec) MESSI »je isti« kot nogometaš (golman) OBLAK? Ne. MESSI dela za POLITEJO ARGENTINO in dela (NA NAČIN) kot napadalec – zabija žogo v nasprotnikove gole ZA POLITEJO ARGENTINO, ne za Španijo, ne za Italijo, NE ZA VSE ISTE, ne za bla bla nogomet … ampak DELA ZA POLITEJO ARGENTINO. Medtem pa OBLAK DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, brani gol za POLITEJO SLOVENIJO, ni isti kot MESSI, ampak DELA ZA POLITEJO SLOVENIJO, ne za Španijo, ne za Italijo … in DELA drugače kot MESSI, in sicer NA NAČIN, da BRANI GOL za POLITEJO SLOVENIJO.

  • Get Smart

   MESSI ni španski, je argentinski V ŠPANIJI, RONALDO ni italijanski, je PORTUGALSKI v Italiji. “Vsi nogometaši so isti”, “vsi igrajo za isto državo=POLITEJO” … so LAŽNA VSEGLIHARJENJA. Ali pa: “nogomet je kurba”, “vsi nogometaši so pošteni kot kurbica”, kar OPRANI otroci radi ponavljajo. Ni prav, če poštenim kurbicam PODTIKATE NEPOŠTENOST: ti pošteno plačaš, one ti nudijo storitve. Za razliko od MURGL JUGOKOMUNISTIČNIH zločinskih PEDERćINA in KURBETIN – Lm_ŠARAC_SD_Levica_DeSUS_SMC_SABratušak – ki vam ROPAJO MILIJARDE, uničujejo VAŠO DRŽAVO/POLITEJO, kulturo … v zameno pa vam nudijo storitev »jebanja na suvo u zdrav mozak nje«. NISO »vsi isti« – so pa vsi MURGL JUGOKOMIJI »isti« oz. igrajo za isto državo/politejo – MURGL KOMUNISTIČNO JUGOSLAVIJO.
   ŠARAC ni slovenski premier, je MURGL JUGOKOMUNISTIČNI FEJKpremier v Sloveniji, je nastopljena pi-ar lutka, ki pred kamerami svira kurtzu, prodaja maglu … LAŽE, kot pes teče. Vsi KOMINTERNOVCI in njihovi SERBUSI=hlapci so:
   –MURGL-srbo-rvacko-šipći…JUGOKOMUNISTIČNI stvori v Sloveniji
   –kaviaržido KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –MUSLIć KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –pravoslavni KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji
   –gezoslavski KOMINTERNISTIČNI oz. JUGOKOMI stvori v Sloveniji … s starimi imeni: babilonski perzijski egiptovski bizantinski rimski turški …= kaviaržidoKOMINTERNISTIČNI.

   • Get Smart

    Samo v primeru NEDOKONČANIH »Stožic« je MURGL KOMUNISTIČNA JUGOSLAVIJA že v prvem ruku IZROPALA, beri BARBIE BORAT POHARKA je kot kao-PREMIER odobrila 220 MILIJONOV € za projekt, ki v NEMČIJI, ki ima 2x dražjo delovno silo, za 4x večji projekt porabijo 40 milijonov €, in pozor, BOSANCOV, ki so gradili STOŠCE nje, MURGL JUGOKOMUNISTIČNI lopov, najboljš JUGOKOMUNISTIČKO KAPITALISTIČKI »socialno čuteči«* lopovski in lažnivi đupljan NI PLAČAL, ampak jih je nagnal domov BREZ PLAČILA.
    ———
    * MILAN KUćAN: »Jankovića vidim kot takšnega KAPITALISTA,
    ki je pokazal socialno ozaveščenost.«
    ———
    Za koga dela »socialno ozaveščeno« MURGL JUGOKOMI govno? Kaj odmeva v Stošcah?
    – ZA koga? Za JOSEPHA BROZIćA TITA
    – ZA koga? Za PARTIJU?
    – ZA koga? Za JUGOSLAVIJU.
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo!”
    – “Druže tito, mi ti se kunemo, pobedit ćemo!”
    – “Evviva communismo!”
    – “Bandiera rossa la triumfera!”
    »Po njihovih delih jih boste prepoznali. In spoznali boste RESNICO in RESNICA vas bo osvobodila.«

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!