Nove podrobnosti o 17-letni Srbkinji, ki so jo v nemškem “domu za azilante” do smrti posilili migranti

Slika je simbolična (Foto: Twitter)

Pisali smo že o grozljivem dogajanju v Nemčiji, ko je konec novembra izginila 17-letnica, reševalci, gasilci in policisti pa so jo iskali ves vikend. Žal je bila vsakršna pomoč prepozna, saj so jo našli mrtvo v t. i. “domu za begunce”, pri nas bolj poznanem pod imenom azilni dom. Več o tem lahko preberete TUKAJ.

Sedaj pa so znane nekatere podrobnosti, kaj naj bi se dogajalo tistega grozljivega večera, ko je izginila 17-letnica, po rodu Srbkinja. Srbski spletni portal Kurir piše, da je mrtva najstnica 17-letna Srbkinja Elma Č., k večnemu počitku pa so jo pospremili člani njene družine, prijatelji in številni znanci. Prebivalci nemškega mesta Unkel so se ob tem izkazali za izredne dobrotnike, saj so darovali denar v pomoč njenima staršema.

Posiljena do smrti?
Spomnimo, družina je prijavila Elmino izginotje 30. novembra, ko je odšla s svojimi prijatelji in se ni vrnila. Policija jo je iskala tri dni, iskanje pa je bilo zaključeno v ponedeljek, ko so njeno truplo našli v azilnem domu v St. Augustinu. Ob tem so aretirali 19-letnega migranta iz Kenije zaradi sumov, da je storil brutalni umor, kar naj bi po poročanju srbskega Kurirja tudi priznal policiji. Kot je znano, naj bi se z Elmo naključno srečala v Bonnu, po preveč popitega alkohola pa je predlagal najstnici, da ji “razkaže” svojo sobo.

Slika je simbolična. (Foto: iStock)

Kaj se je dogajalo potem, še vedno ni jasno. Je pa policija razkrila, da ni bila ubita niti s hladnim niti s strelnim orožjem niti bila zadavljena. Po prvih predvidevanjih tujih medijev so migranti Elmo posiljevali do smrti.

Kot že zapisano, je njen umor priznal 19-letni Kenijec, ki je dejal, da je bil z njo nasilen. Njeno mrtvo telo je še dva dni skrival v eni od sob v azilnem domu.

Škandal24