Srbski borec MMA umorjen sredi restavracije: Pokončala sta ga dva strela, se je zameril mafiji?!

Radoš Joksimović (Foto: Kurir)

Srbijo je sinoči pretresel umor sredi restavracije Neptun v Kragujevcu. Napadalec je vstopil v restavracijo in z dvema streloma pokončal znanega borca mešanih borilnih veščin Radoša Joksimovića. Že se pojavljajo ugibanja, da je bila na delu mafija, v Srbiji mafijski umori namreč še vedno ne predstavljajo redkosti!

Napad se je zgodil v omenjeni restavraciji, ko je okrog dvajsete ure vstopil zamaskiran napadalec in med večerjo ustrelil znanega borca mešanih borilnih veščin, Radoša Joksimovića. Joksimovića so hudo ranjenega z reševalnim vozilom hitro prepeljali v bolnišnico, kjer pa je kmalu po prihodu umrl. Večernji še poroča, da sta bila za Joksimovića usodna dva strela, preiskavo pa lokalna policija še izvaja. Kurir sicer poroča, da so prijeli osumljenca, ki so mu odredili 48-urno pridržanje. Pojavljajo se ugibanja o tem, ali je morda Joksimović prišel navzkriž z mafijo, ki se ga je odločila znebiti?

V svoji karieri, ki je trajala do leta 2015, je Joksimović nastopil trikrat, boril pa se je leta 2014 v ligi Only Men Stuff ter leta 2015 v ligi Montenegro Fighting Championship.

J. Ž.