Srbski borec MMA umorjen sredi restavracije: Pokončala sta ga dva strela, se je zameril mafiji?!

Radoš Joksimović (Foto: Kurir)

Srbijo je sinoči pretresel umor sredi restavracije Neptun v Kragujevcu. Napadalec je vstopil v restavracijo in z dvema streloma pokončal znanega borca mešanih borilnih veščin Radoša Joksimovića. Že se pojavljajo ugibanja, da je bila na delu mafija, v Srbiji mafijski umori namreč še vedno ne predstavljajo redkosti!

Napad se je zgodil v omenjeni restavraciji, ko je okrog dvajsete ure vstopil zamaskiran napadalec in med večerjo ustrelil znanega borca mešanih borilnih veščin, Radoša Joksimovića. Joksimovića so hudo ranjenega z reševalnim vozilom hitro prepeljali v bolnišnico, kjer pa je kmalu po prihodu umrl. Večernji še poroča, da sta bila za Joksimovića usodna dva strela, preiskavo pa lokalna policija še izvaja. Kurir sicer poroča, da so prijeli osumljenca, ki so mu odredili 48-urno pridržanje. Pojavljajo se ugibanja o tem, ali je morda Joksimović prišel navzkriž z mafijo, ki se ga je odločila znebiti?

V svoji karieri, ki je trajala do leta 2015, je Joksimović nastopil trikrat, boril pa se je leta 2014 v ligi Only Men Stuff ter leta 2015 v ligi Montenegro Fighting Championship.

J. Ž.

 • soc

  “V svoji karieri, ki je trajala do leta 2015, je Joksimović nastopil trikrat”

  In zato je znani borec? Ali pak piše kak znani avtor, ki ne ve točno, kaj piše?

 • tramal

  Pa kaj .Enega srbo turčina manj na svetu.

  • Hun

   srbskega cesarstva ni austroogrska mela pod svojem okriljem za hlapca kot tvoje prednike

   • Rupnik

    srbi so se pokakali pred turki!!! kosovo polje pa te fore :D

    • Hun

     So se Turki pokakali v 1. in 2. balkanski vojni, po teh dogodkih sta propadla dokoncno dva najvecja imperija, ki sta sodelivala med sabo Habsburski imperij in Otomanski…

     Leo Rupnik se tudi boril za Srbskega kralja..

     Drgac te pa ne razumm navijas za muslimanskeTurke prot srbrskimi kristjani..
     Nekateri bi se jebali al da vam ne uđe

   • tramal

    Kdaj si me dobil da pluvam čez makedonce in črnogorce.Priznam da je tudi nekaj srbov vredu,toda večina lopovov ,srbinov je prišla v Slovenijo zato da kradejo,prekopčujejo ,goljufajo in imajo mafijska posla .Ti pa si isti pokvarjen srbin.

    • Hun

     jst sm po fotru Makedonc ceprac sm katolik in hodil k verouku.. in ne Srb…vendar ce bo prislo na balkanu do prevelkega sirjenja muslimanske vere bodo te tri “bratske” nacije srbi, makedonci, crnogorci stopil skuopno v boju prot muslimanom..

     Zmerjas me pa tu gor s Srbsko gamadjo..ki so se nam mame kurbale s Turki…se prav je moja mama Slovenka kurba, ki je dajala turkom…

     Zalis vse tiste pridne, postene peiseljence iz Srbije, ker obstajajo Srbi, ki kradejo, dilajo…

     Tvojih izrecenih besed za zaljenje mene osebno ti ne oprostim nikdar..

     Ti si drugi tu gor, ki ti bom dal za prevert IP …da vidm kdo si, hocm ti pogledat v oči…i