fbpx

Starši obupani, migrant na Švedskem pred 5-letnim otrokom kazal spolni ud

Foto: Expressen

Ko mislimo, da smo na Švedskem videli vse, kar je možno, se v alternativnih medijih, ki jih ne nadzoruje levičarska politična korektnost, pojavi primer migranta, ki je s spolnim udom v rokah poziral pred petletnim otrokom.

Švedska, nekoč zgledna in urejena država, je v nekaj letih intenzivne politike odprtih vrat postala nevarna država z najvišjim številom posilstev in drugih oblik kriminala. Razlog za to je veliko število migrantov iz severne Afrike in Bližnjega vzhoda, ki ne sprejmejo evropske kulture in načina obnašanja.

Tokrat švedski medij Expressen poroča o gnusnem dejanju tujca v kraju Rattvik, ki je pred 5-letnim otrokom izvlekel spolni ud, pri čemer ga je fotografiral oče nesrečnega otroka. Policija je nadlegovalca kasneje aretirala.

Starši na Švedskem ne upajo več pustiti otrok samih na igriščih. (Foto: iStock)

Švedi so na podlagi številnih grenkih izkušenj z neprilagojenimi migranti povsem obupani, zato si ne upajo več pustiti otrok samih, nekateri pa so odločni, da tega ne želijo več trpeti, zato močno pada politična podpora švedski vladi, ki jo sestavljajo socialdemokrati.

C. Š.