Strokovnjakinja za varnost razkriva: Obamova migrantska politika je dovoljevala celo posiljevalcem, da ostanejo v ZDA

Datum:

V ZDA odmeva primer migranta, obtoženega posilstva, ki so ga kljub nezakonitemu prehodu meje poslali v šolo v Maryland. Strokovnjakinja za nezakonite migracije je dogodek komentirala kot posledico Obamove migrantske politike, po kateri so ekonomske migrante obravnavali enako kot bi bili žrtve kriminalnih dejanj.

“Edini razlog, da je migrant Sanchez Milian prišel v državo, je zaradi Obamine politike ‘ujami in izpusti’, ki je dovoljevala razselitev v drugi del države in to le z nekaj dodatnimi vprašanji,” je zgrešeno politiko nekdanjega predsednika ZDA Baracka Obame komentirala strokovnjakinja centra za migracijske študije Jessica Vaughan.

Številni ekonomski migranti, ki v ZDA prihajajo predvsem iz Srednje Amerike, so zaradi slabih varnostnih preverjanj zagrešili številna kazniva dejanja v različnih zveznih državah, piše Breitbart.

Nedavno so tam aretirali 17- in 18-letna ubežnika, kasneje pa je bil eden od njiju obtožen spolnega napada na 14-letnico. Po zakonu in postopku, sprejetem v času Obamove administracije, sta bila obtožena povsem prosta v času od prijetja do prihoda pred sodnika. Enemu so celo dovolili obiskovati srednjo šolo, kjer se je zgodil domnevni spolni napad.

C. Š.

Sorodno

Zadnji prispevki

Ponoči so sile ZDA in Združenega kraljestva ponovno napadle teroristične Hutije

Združene države in Združeno kraljestvo sta v soboto sprožili...

Čas je za interpelacijo celotne Golobove vlade

Poleg stranke Socialni demokrati (SD) sta krivca za nakup...

Golob zdravnikom ni grozil prvič: “totalno vojno” jim je napovedal že leta 2022

Zdravniki stavkajo že skoraj mesec in pol, vlada pa...

Še vedno nam vladajo gospodarji muh

V začetku prejšnjega tedna sem se po nekaj letih...