fbpx

Študent na Floridi ugovarjal muslimanski profesorici, ki je uporabljala protikrščansko retoriko, zato si je prislužil izključitev iz šole in prijavo policiji

Foto: Pinterest.

Na Fakulteti za svobodno umetnost na Floridi študente učijo islamske demagogije. Vsaj tako gre verjeti sodeč na pisanje časnika Central Florida Post, ki poroča, da je profesorica muslimanske veroizpovedi, Areej Zufari, svoje študente podučila, da Jezusa v resnici sploh nikoli niso križali, da je to namreč čista izmišljotina, prav tako pa njegovi učenci niso verjeli, da je res Bog. Med študenti si je upal ugovarjati samo Marshall Polston, zaradi česar ga je fakulteta po posredovanju profesorice Zufarijeve začasno disciplinsko in brez pojasnila izključila. Zanimivo, študenta muslimanske veroizpovedi, ki je fanatično citiral koran in je profesorici dejal, da bi morali vse tatove in istospolno usmerjene kaznovati tako, da bi jim odsekali dele telesa, Zufarijeva ni prijavila. To so nato storili šele drugi učenci in na šolo povabili kar FBI.

Niti leto dni še ni minilo od streljanja v gejevskem nočnem klubu v Orladu, kjer je islamski ekstremist Omar Mateen ustrelil 49 ljudi, že je na Floridi očitno dovoljena raba nestrpne islamske retorike, medtem ko se nasprotnike označuje za nestrpneže. Ni nenavadno, da se nekaj takšnega lahko zgodi na Fakulteti za svobodno umetnost, kjer šolo vodijo zapriseženi levičarski aktivisti, poroča Central Florida Post.

[/color-box]

Študent Marshall Polston je že dlje časa opazoval profesorico umetnostne zgodovine, ki je med predavanji večkrat javno izražala svoja protikristijanska prepričanja, dokler ni na enem izmed predavanj presegla mejo dobrega okusa, ko je “učila” potvarjanje zgodovine s trditvami, da je križanje Jezusa Kristusa mit in da njegovi apostoli niso verjeli, da je Jezus res božji poslanec na Zemlji. Polstom je neargumentiranim trditvam ugovarjal, zaradi česar se mu je profesorica maščevala tako, da mu je esej pri njenem predmetu čez nekaj dni ocenila z nezadostno oceno, čeprav je prej venomer prejemal odlične ocene.

“Seveda sem bil zelo razburjen. Nikoli prej nisem dobil slabe ocene, zato me je zelo zanimalo, kako je mogoče, da sem prejel negativno oceno,” omenjeni časopis citira Postona, ki se je profesorici pritožil, nakar ga je ta prijavila v zbornici in celo prekinila svoje predavanje, ker se je počutila ogroženo. Na enem izmed naslednjih predavanj se je nato lotila občutljive teme šeriatskega prava, ko je s šokantno izjavo študente presenetil kar sošolec muslimanske veroizpovedi. Še vedno neimenovani študent je namreč izjavil, da bi bila dobra kazen za vse geje in tatove takšna, da bi jim odsekali delr telesa. Profesorica je odreagirala in v šali dejala svojemu somišljeniku, naj utihne.

Kot pravi Poston, so s sošolci menili, da bi bi bilo treba muslimana prijaviti policiji, a profesorica tega ni storila. Namesto nje se je za to več dni kasneje odločil drug študent, ki pa je želel ostati neimenovan. Obisk FBI-ja na fakulteti je bil nato povod za odločitev vodstva šole, da Polstona izključi z razlogom, da se njegova profesorica in sošolci muslimanske veroizpovedi počutijo ogrožene. Kot poroča Central Florida Post, mu je ravnatelj celo zabičal, naj ne išče stika s profesorico. Slednja ga je kmalu zatem celo prijavila policiji, češ da ga je videla na šoli, kar pa se je izkazalo za neresnično dejstvo, saj je Polston z dedkom odpotoval v Daytona Beach na uvodno dirko sezone v motošportni seriji NASCAR.

Ker ima celo videoposnetke, ki dokazujejo, da ga ni bilo na šoli, bo od profesorice Zufarijeve zahteval javno opravičilo, ker je lagala policiji. Njegova prepoved obiskovanja predavanj pa bo verjetno ostala, dokler se levičarsko vodstvo šole ne spametuje.

T. F.