fbpx

Švedska na račun nesposobnih levičarjev bogatejša za novo protiislamsko stranko

Foto: AfS / Facebook

Na Švedskem so razmere z migranti pripeljale do tega, da je prišlo celo do ustanovitve protiislamkse stranke. Stranka Alternativa za Švedsko, ki je bila s strani Gustava Kasselstranda ustanovljena marca letos, s protesti in javnimi shodi, na katerih ta zastopa trdo retoriko na področju migracij in islama, pridobiva vedno več pozornosti. 

V soboto je Alternativa za Švedsko organizirala srečanje v Stockholmu, na katerem so po navedbah Fria Tider spregovorili tako Kasselstrand kot tudi osem članov stranke.

Podpredsednik stranke William Hahne Švede v Stockholmu opozarja, da je samo vprašanje časa, kdaj bo mogoče pozive k molitvi slišati tudi v ostalih mestih na Švedskem. “Na Švedskem prihaja do intenzivne islamizacije.” Ob tem pa Hahne poudarja, da islam ne sodi na Švedsko in opozarja, kako je islamska migracija spremenila švedsko kulturo in demografijo.

Foto: epa

Na Švedskem vsaj 2.000 nasilnih islamistov
Kot pravi Hahne, Švedska ni več zmožna zaščite pred radikalnimi islamisti. Pri tem je spomnil na besede švedske varnostne agencije Säpo, ki je opozorila, da je na Švedskem vsaj 2.000 nasilnih islamistov. “Nedolgo tega smo bili med najboljšimi državami sveta in smo bili poznani kot varna in uspešna družba. Švedska je sedaj bolj znana po posilstvih in izvažanju terorja! V tujini predstavljamo grozljiv zgled! Mediji in politiki pa nadaljujejo z našim utišanjem, ker migracije uničujejo našo družbo,”  poudarja.

“Prišlo je do zamenjave prebivalstva, ki je potekala za hrbti Švedov,” navaja Hahne in dodaja, da bi bili lahko Švedi kmalu manjšina. “Ampak s tem bomo končali! Smo edina stranka, ki želi zaustaviti priseljevanje in pričeti njihovo vračanje! Vedno bomo stali na strani Švedske in Švedov!” zaključuje podpredsednik stranke. Glede na to, da bodo splošne volitve po navedbah Voice of Europe 9. septembra letos, je potrebno omeniti, da je Alternativo za Nemčijo pred dvema mesecema podpiralo skoraj 2 odstotka volivcev.

N. Ž.