Švedska na račun nesposobnih levičarjev bogatejša za novo protiislamsko stranko

Foto: AfS / Facebook

Na Švedskem so razmere z migranti pripeljale do tega, da je prišlo celo do ustanovitve protiislamkse stranke. Stranka Alternativa za Švedsko, ki je bila s strani Gustava Kasselstranda ustanovljena marca letos, s protesti in javnimi shodi, na katerih ta zastopa trdo retoriko na področju migracij in islama, pridobiva vedno več pozornosti. 

V soboto je Alternativa za Švedsko organizirala srečanje v Stockholmu, na katerem so po navedbah Fria Tider spregovorili tako Kasselstrand kot tudi osem članov stranke.

Podpredsednik stranke William Hahne Švede v Stockholmu opozarja, da je samo vprašanje časa, kdaj bo mogoče pozive k molitvi slišati tudi v ostalih mestih na Švedskem. “Na Švedskem prihaja do intenzivne islamizacije.” Ob tem pa Hahne poudarja, da islam ne sodi na Švedsko in opozarja, kako je islamska migracija spremenila švedsko kulturo in demografijo.

Foto: epa

Na Švedskem vsaj 2.000 nasilnih islamistov
Kot pravi Hahne, Švedska ni več zmožna zaščite pred radikalnimi islamisti. Pri tem je spomnil na besede švedske varnostne agencije Säpo, ki je opozorila, da je na Švedskem vsaj 2.000 nasilnih islamistov. “Nedolgo tega smo bili med najboljšimi državami sveta in smo bili poznani kot varna in uspešna družba. Švedska je sedaj bolj znana po posilstvih in izvažanju terorja! V tujini predstavljamo grozljiv zgled! Mediji in politiki pa nadaljujejo z našim utišanjem, ker migracije uničujejo našo družbo,” poudarja.

“Prišlo je do zamenjave prebivalstva, ki je potekala za hrbti Švedov,” navaja Hahne in dodaja, da bi bili lahko Švedi kmalu manjšina. “Ampak s tem bomo končali! Smo edina stranka, ki želi zaustaviti priseljevanje in pričeti njihovo vračanje! Vedno bomo stali na strani Švedske in Švedov!” zaključuje podpredsednik stranke. Glede na to, da bodo splošne volitve po navedbah Voice of Europe 9. septembra letos, je potrebno omeniti, da je Alternativo za Nemčijo pred dvema mesecema podpiralo skoraj 2 odstotka volivcev.

N. Ž.

 • Ana Job

  Na Švedskem, predvsem na njenem jugu, prevladujejo priseljeniške tolpe. Obstajajo območja, kamor policija ne gre več, ker si ne upa. Na policiji jim pravijo kar „NO-GO ZONE“. Ko pridejo tja policijska vozila ali celo reševalna vozila, jih napadejo in celo otroci nanje mečejo kamenje. In, seveda, v teh predelih imajo veliko strelnega orožja.

  Na šolah in fakultetah, priseljenci ustrahujejo Švede. Univerze so postale nevarne. Čeprav je Švedska ena najbolj sekuliziranih držav na svetu, muslimani to spreminjajo. Multikulturnost ne deluje in država kolapsira.

  Begunci si sicer zaslužijo, da jim Evropejci pomagajo, ampak kaj se bo zgodilo z Evropo? Bo postala Evrabija? Bo postala Evropastan?

  • Olga2345

   Kakšni begunci?!!! To niso nobeni begunci! Evropejci morajo najprej pomagati sebi (izgnati vse divjake) in nato pomagati potrebnim ljudem tam, kjer bivajo!

   • Ana Job

    Besedo ekonomski migranti so si izmislili pretkani levičarji, tukaj ne gre za ekonomske migrante, ampak za navadne begunce, katere je treba živet in Evropo veliko stanejo. Nikakor pa ne gre za iskalce zaposlitve, ker jim delo ne diši, plodijo se pa kot zajci.

 • Anton

  une tri debilčke, se opravičujem moja navada praviloma sicer ni da bi žalil, vendar pri provokatorjih to izjemoma naredim, skratka une tri d….., bi kot so včasih goljufive peke z glavo navzdol namakal v vodo, nato bi sledila še ena faza očiščevanja duha in sicer delo v kamnolomu /rudniku. Idej za spreobremenitev imam kar nekaj!

  sarkazem press

 • xtc

  Še mal pa bo zalaufalo in začelo se bo zidanje raufnkov,ni več daleč.

 • Olga2345

  Bravo Švedi! Tako naprej! Islam naj izgine tja, od koder je prišel!

 • xtc

  Tele stranke bodo začele rati kot gobe po dežju in pridobivale bodo vedno večjo moč.
  Sicer pa je to logičnareakcija na dogajanje.Tudi v Sloveniji se bo pojavila taka stranka,kot tudi anit NOB-kučanovsksa,sleje kot preje realnost.

 • pacek

  Bravo. Želim čim več takih strank po Evropi!

 • samotoje

  tako kot je pri Švedih v navadi: malce pozno, a bolje kot nič.

Naročite se na novice Nova24tv.si!

Vpišite vaš email naslov in se naročite na novice Nova24TV.si!

Uspešno ste se prijavili na novice Nova24tv.si!